Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νέος οδικός χάρτης για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας - Η Χαμάς το «βλέπει θετικά»
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
01/06/2024 · 12:13

Νέος οδικός χάρτης για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας - Η Χαμάς το «βλέπει θετικά»

Στην πρώτη φάση του σχεδίου, σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο, θα εφαρμοστεί πλήρης κατάπαυση του πυρός και τα ισραηλινά στρατεύματα θα αποσυρθούν από «τις κατοικημένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας» για έξι εβδομάδες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς χαρακτήρισε «θετικό»τον νέο ισραηλινό οδικό χάρτη για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, που παρουσιάστηκε χθες Παρασκευή από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και χαιρετίστηκε σήμερα από μερίδα της διεθνούς κοινότητας ως «αχτίδα ελπίδας», έπειτα από σχεδόν οκτώ μήνες καταστροφικού πολέμου.

Σε ομιλία του στον Λευκό Οίκο ο κ. Μπάιντεν κάλεσε τη Χαμάς να αποδεχθεί το σχέδιο, που κατ’ αυτόν υποβλήθηκε στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα το Κατάρ, εμιράτο που έχει μεσολαβητικό ρόλο στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε να χαθεί» αυτή η ευκαιρία, είπε ο κ. Μπάιντεν ενώ την ερχόμενη Παρασκευή ο πόλεμος θα συμπληρώσει οκτώ μήνες στον παλαιστινιακό θύλακο, ο πληθυσμός του οποίου είναι αντιμέτωπος με λιμό, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. «Είναι καιρός αυτός ο πόλεμος να τελειώσει», πρόσθεσε.

Στην πρώτη φάση του σχεδίου, σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο, θα εφαρμοστεί πλήρης κατάπαυση του πυρός και τα ισραηλινά στρατεύματα θα αποσυρθούν από «τις κατοικημένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας» για έξι εβδομάδες.

Η αναστολή των εχθροπραξιών, πάντα σύμφωνα με τον κ. Μπάιντεν, θα συνοδευτεί από την απελευθέρωση ορισμένων ισραηλινών ομήρων που είχαν απαχθεί κατά την άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου, ιδίως γυναικών και αρρώστων, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση παλαιστινίων κρατουμένων στο Ισραήλ.

Η προσωρινή κατάπαυση του πυρός μπορεί να γίνει «μόνιμη» αν η Χαμάς «τηρήσει τις δεσμεύσεις της», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ακόλουθη φάση του σχεδίου θα συμπεριλαμβάνει την απελευθέρωση όλων των ομήρων, συμπλήρωσε.

«Η Χαμάς βλέπει θετικά όσα συμπεριλήφθηκαν (...) στην ομιλία του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, για μόνιμη κατάπαυση του πυρός, την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την ανοικοδόμηση και την ανταλλαγή αιχμαλώτων», ανέφερε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα σε ανακοίνωσή του.

Χωρίς να αναφερθεί ρητώς στην ομιλία του κ. Μπάιντεν, το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε ότι η ισραηλινή κυβέρνηση είναι «ενωμένη στην επιθυμία να επιστρέψουν» οι όμηροι «το συντομότερο δυνατόν» κι ότι ο κ. Νετανιάχου «εξουσιοδότησε την ομάδα των διαπραγματευτών να παρουσιάσει σχέδιο για την επίτευξη του στόχου αυτού».

Ωστόσο, ταυτόχρονα, η ισραηλινή κυβέρνηση διεμήνυσε ότι ο πόλεμος που διεξάγει στη Λωρίδα της Γάζας θα «συνεχιστεί», δεν θα τερματιστεί «προτού επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του», συμπεριλαμβανομένων της «επιστροφής» όλων των ομήρων και «της εξάλειψης των στρατιωτικών και κυβερνητικών δυνατοτήτων της Χαμάς». Ο οδικός χάρτης που καταρτίστηκε επιτρέπει να «τηρηθούν οι αρχές αυτές», πρόσθεσαν οι υπηρεσίες του κ. Νετανιάχου.

«Αχτίδα ελπίδας»

Οι εξελίξεις προκάλεσαν αντιδράσεις σε διεθνές επίπεδο, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλεί το Ισραήλ και τη Χαμάς να «αδράξουν την ευκαιρία» που παρουσιάζεται, ώστε να υπάρξει «διαρκής ειρήνη στη Μέση Ανατολή».

Η πρόταση είναι «ρεαλιστική» και προσφέρει «αληθινή ευκαιρία» για τον τερματισμό του πολέμου και «των δεινών των αμάχων στη Γάζα», σχολίασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η πρόταση «προσφέρει αχτίδα ελπίδας και πιθανή οδό για να αρθεί το αδιέξοδο του πολέμου», έκρινε από την πλευρά της η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Ανναλένα Μπέρμποκ μέσω X.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν προώθησε χθες τον νέο οδικό χάρτη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με τους ομολόγους του της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορδανίας, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να χαθεί», σχολίασε στο Ισραήλ το Φόρουμ των Οικογενειών των Ομήρων, καλώντας τη λεγόμενη κοινωνία των πολιτών να κινητοποιηθεί και να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση να δεχτεί και να εφαρμόσει την πρόταση.

«Μη διαπραγματεύσιμες»

Ο Ισμαήλ Χανίγια τόνισε χθες πως το κίνημά του ενημέρωσε τους μεσολαβητές ότι οι «απαιτήσεις» της Χαμάς, πάνω απ’ όλα το να υπάρξει μόνιμη κατάπαυση του πυρός και το να αποσυρθούν τα στρατεύματα του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, είναι «μη διαπραγματεύσιμες».

Η ομιλία του Τζο Μπάιντεν έγινε καθώς οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν φθάσει πλέον να επιχειρούν στο κέντρο της Ράφας, πόλης στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας που έχει μετατραπεί στο επίκεντρο των εχθροπραξιών, και λένε πως κατέλαβαν τον έλεγχο του «Διαδρόμου της Φιλαδέλφειας», ζώνης στρατηγικής σημασίας, στα σύνορα του θυλάκου με την Αίγυπτο.

Ο πόλεμος, που διανύει σήμερα τη 239η ημέρα του, ξέσπασε όταν ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου έφοδο σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου.

Η επίθεση είχε αποτέλεσμα 1.189 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, να χάσουν τη ζωή τους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη στα πιο πρόσφατα επίσημα ισραηλινά δεδομένα. Και από τους άλλους 252 ανθρώπους που απήχθησαν κι οδηγήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, 121 θεωρείται πως κρατούνται ακόμη όμηροι εκεί, πλην όμως 37 από αυτούς πιστεύεται πως είναι νεκροί, κατά τον ισραηλινό στρατό.

Σε αντίποινα, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ ορκίστηκε να αφανίσει τη Χαμάς, που χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση, όπως και οι ΗΠΑ και η ΕΕ, και στις ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις που διεξάγει έκτοτε στη Λωρίδα της Γάζας έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 36.280 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με τους αριθμούς του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

«Αποκάλυψη»

Οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις ισοπέδωσαν ολόκληρες συνοικίες, εξανάγκασαν να εκτοπιστεί το μεγαλύτερο μέρος των περίπου 2,4 εκατ. κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας και προκάλεσαν μείζονα ανθρωπιστική καταστροφή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Ράφα, η οποία την περασμένη Κυριακή μετατράπηκε στο θέατρο βομβαρδισμών σε καταυλισμό εκτοπισμένων οι οποίοι στοίχισαν τη ζωή σε 45 ανθρώπους, προκαλώντας παγκόσμιο αποτροπιασμό.

Στο ανθρωπιστικό επίπεδο, οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ισραήλ επιρρίπτουν η μια στην άλλη την ευθύνη για την παράλυση στις παραδόσεις βοήθειας μέσω της μεθοριακής διέλευσης στη Ράφα, της μοναδικής σύνδεσης του θυλάκου με την αιγυπτιακή επικράτεια, που παραμένει κλειστή αφότου κατέλαβε τον έλεγχο της παλαιστινιακής πλευράς της ο ισραηλινός στρατός, την 7η Μαΐου.

Το πέρασμα στη Ράφα είναι απόλυτα κρίσιμο για να εισέρχεται η βοήθεια και αφότου άρχισαν ισραηλινές χερσαίες επιχειρήσεις στην πόλη η κατάσταση σε ορισμένους τομείς της Λωρίδας της Γάζας παραπέμπει στην «Αποκάλυψη», τονίζει εκφράζοντας ολοένα μεγαλύτερη ανησυχία ο ΟΗΕ.

  • ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη τριετίας (video)

All Content

Έρχεται την Τετάρτη το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Αύξηση 4,5% στην επιβατική κίνηση το α’ εξάμηνο – Στα €81,4 εκατ. τα κέρδη - To πρόγραμμα επέκτασης του αεροδρομίου

All Content - BusinessNews.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Höttges - Επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ ετησίως σε οπτικές ίνες και 5G

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ

All Content

ΙPRA Golden World Awards 2026: Η Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσµιας επικοινωνίας

All Content

Κυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του AllStar Basket

FleetNews

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

FleetNews

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

All Content

Παναθηναϊκός: Γεύμα του Γιαννακόπουλου σε όλη την ομάδα (pics)

All Content

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Ντέρικ Γουίλιαμς!

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης: Η κεφαλαιαγορά στο επίκεντρο για επενδύσεις άνω των 60 δισ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Private label: Στο 10,1% του ψηφιακού ραφιού στην Ελλάδα – Ποιοι λιανέμποροι προηγούνται και πώς μπορεί η ιδιωτική ετικέτα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο

All Content - BusinessNews.gr

Β. Λαζαράκου (Επ. Κεφαλαιαγοράς): Κεφάλαια άνω των 25 δισ. ευρώ άντλησαν από το 2019 οι επιχειρήσεις από το ΧΑ

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

CSRΝews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

CSRΝews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

CSRΝews.gr

Όμιλος REVOIL: Έλαβε πιστοποιήση ως Great Place to Work® για το 2026-2027

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Σε 24 ώρες, μετά την καταδίκη του, ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία
ΗΠΑ: Σε 24 ώρες, μετά την καταδίκη του, ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία 01/06/2024 - 09:10
ΗΠΑ - Εκλογές: Το πλέον αδύναμο σημείο του Μπάιντεν απέναντι στον Τραμπ οι ψηφοφόροι χωρίς πανεπιστημιακές σπουδές 01/06/2024 - 19:45
ΗΠΑ - Εκλογές: Το πλέον αδύναμο σημείο του Μπάιντεν απέναντι στον Τραμπ οι ψηφοφόροι χωρίς πανεπιστημιακές σπουδές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στέιτ Ντιπάρτμεντ για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Προωθεί κοινούς στόχους στον τομέα της ασφάλειας»
    10/09/2026 - 08:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανταλλαγή πληγμάτων στον Κόλπο, το πετρέλαιο σπάει το φράγμα των 100 δολαρίων
    10/09/2026 - 08:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σαράντης: Στοίχημα τα 97 εκατ. ευρώ EBITDA - Επιταχύνει επενδύσεις και εξαγορές
    10/09/2026 - 08:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Αλλαγή τακτικής με έμφαση στις τιμές και τα μερίδια - Τα σχέδια για IKEA, αθλητικά είδη και Ρουμανία
    10/09/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια: Νέα «γραμμή άμυνας» για τα καύσιμα εξετάζει η κυβέρνηση
    10/09/2026 - 07:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,6% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου και άνοδο 2 μονάδες μετά τη ΔΕΘ - Στο 16% ο Τσίπρας
    09/09/2026 - 22:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Θάνατος Μαζωνάκη: Ερευνα της αστυνομίας στην ιδιωτική κλινική - Προσήχθη ο παθολόγος
    09/09/2026 - 21:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν - Οι διεθνείς εξελίξεις και η υλοποίηση του GSI στο επίκεντρο
    09/09/2026 - 20:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    09/09/2026 - 20:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Μακρόν έδωσε το βήμα στον Μητσοτάκη για τον Αδριανό Γολέμη: Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το Διάστημα
    09/09/2026 - 19:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Pepco: Η σχολική πραγματικότητα στο επίκεντρο της φετινής καμπάνιας Back to School
    09/09/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: Γιόρτασε το CommUnity Day με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά
    09/09/2026 - 11:02 ESG
  • Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Höttges - Επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ ετησίως σε οπτικές ίνες και 5G
    09/09/2026 - 13:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Private label: Στο 10,1% του ψηφιακού ραφιού στην Ελλάδα – Ποιοι λιανέμποροι προηγούνται και πώς μπορεί η ιδιωτική ετικέτα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο
    09/09/2026 - 10:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Β. Λαζαράκου (Επ. Κεφαλαιαγοράς): Κεφάλαια άνω των 25 δισ. ευρώ άντλησαν από το 2019 οι επιχειρήσεις από το ΧΑ
    09/09/2026 - 13:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άντεξε το "θρίλερ" η Αυστραλία 82-80 την Ιταλία που γύρισε από το -26!

09/09/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

09/09/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Betsson γίνεται Μεγάλος Χορηγός της Ελλάς Σύρου

09/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

09/09/2026 - 12:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

09/09/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

08/09/2026 - 09:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo