Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα πλήγματα στη Γάζα, αιτήματα για διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
17/12/2023 · 10:40

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα πλήγματα στη Γάζα, αιτήματα για διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων

Oι Ισραηλινοί ηγέτες αντιμετωπίζουν ολοένα και μεγαλύτερες πιέσεις να διαπραγματευτούν και να εξασφαλίσουν την απελευθέρωση των ομήρων που απήγαγε η Χαμάς.

Οι συγγενείς των ομήρων ενέτειναν τις εκκλήσεις τους στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για να τον ωθήσουν να συνάψει συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Χαμάς, την ώρα που ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι σκότωσε "από λάθος" τρεις από τους ομήρους στον παλαιστινιακό θύλακα.

Αυτοί οι τρεις βρίσκονταν μεταξύ των περίπου 250 ομήρων που απήχθησαν από την Χαμάς στην άνευ προηγουμένου επίθεση που εξαπέλυσε στις 7 Οκτωβρίου στο ισραηλινό έδαφος, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 1.140 άνθρωποι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι ισραηλινές αρχές.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε ισραηλινά πλήγματα στην πόλη Ντέιρ αλ Μπάλαχ, στο κεντρικό τμήμα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης ισραηλινό βομβαρδισμό στην νότια πόλη Μπάνι Σουχέιλα.

Συνολικά περίπου 18.800 άνθρωποι, εκ των οποίων γύρω στο 70% γυναίκες, παιδιά και έφηβοι, έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με τη Χαμάς, που βρίσκεται στην εξουσία στη Γάζα, από το ξέσπασμα του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, το οποίο έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το Ισραήλ.

Οι συγγενείς των ομήρων πραγματοποίησαν εξάλλου χθες στο Τελ Αβίβ συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

"Το αίτημά μας δεν είναι ένας αγώνας (κατά της κυβέρνησης). Είναι μια έκκληση που θα έκανε ο οποιοσδήποτε αν επρόκειτο για τον πατέρα του. Σκεφτείτε μας και κάντε τώρα ένα σχέδιο (διαπραγμάτευσης)", δήλωσε η Νόαμ Πέρι, η κόρη του ομήρου Χάιμ Πέρι κατά την διαδήλωση αυτή.

Πάνω από 100 Ισραηλινοί και ξένοι όμηροι της Χαμάς απελευθερώθηκαν σε ανταλλαγή με 240 Παλαιστίνιους κρατούμενους κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής κατάπαυσης του πυρός διάρκειας μιας εβδομάδας τον περασμένο μήνα, την οποία διαπραγματεύτηκε το Κατάρ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε χθες ότι "η στρατιωτική πίεση είναι απαραίτητη τόσο για την επιστροφή των ομήρων όσο και για να εξασφαλιστεί η νίκη επί των εχθρών μας".

Ωστόσο ο Νετανιάχου φάνηκε ταυτοχρόνως να επιβεβαιώνει τρέχουσες διπλωματικές προσπάθειες στο Κατάρ για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση κι άλλων ομήρων. "Έχουμε σοβαρές επικρίσεις για το Κατάρ, για τις οποίες υποθέτω ότι θα ακούσετε εν ευθέτω χρόνω, αλλά προς το παρόν προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την ανάκτηση των ομήρων μας", υπογράμμισε.

Το Κατάρ επιβεβαίωσε χθες ότι "βρίσκονται σε εξέλιξη διπλωματικές (του) προσπάθειες για την ανανέωση της ανθρωπιστικής παύσης" των εχθροπραξιών.

Ωστόσο η Χαμάς δήλωσε "αντίθετη σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την ανταλλαγή κρατουμένων έως ότου σταματήσει τελείως η επίθεση κατά του λαού μας", σύμφωνα με μήνυμα που ανήρτησε στην εφαρμογή Telegram.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι θα μεταβεί στο Ισραήλ, το Μπαχρέιν και το Κατάρ, υπογραμμίζοντας "τη δέσμευση της Ουάσινγκτον για την ενίσχυση της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας".

Τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ωθήσει τις ισραηλινές αρχές να περάσουν σε μια νέα φάση χαμηλότερης έντασης στην επιχείρησή τους στη Γάζα, προκειμένου να προστατευθούν καλύτερα οι άμαχοι.

Ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών Νταβίντ Μπαρνέα συνάντησε εξάλλου την Παρασκευή τον πρωθυπουργό του Κατάρ Μοχάμεντ Μπεν Αμπντελραχμάν αλ Θάνι, ο οποίος είχε βοηθήσει στην διαπραγμάτευση της προηγούμενης εκεχειρίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο πληροφόρησης Axios.

Παράλληλα η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Κατρίν Κολονά αναμένεται σήμερα στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη και στη συνέχεια στον Λίβανο τη Δευτέρα.

Το υπουργείο της καταδίκασε χθες ισραηλινό βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας που προκάλεσε τον θάνατο αξιωματούχου του και αξίωσε να "ριφθεί άπλετο φως" στην υπόθεση.

Εκτός από τις επίσημες συναντήσεις που θα έχει, η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας αναμένεται να συναντήσει οικογένειες Γάλλων ομήρων και να ζητήσει "νέα, άμεση και βιώσιμη ανθρωπιστική εκεχειρία" που θα οδηγήσει σε διαρκή κατάπαυση του πυρός, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση όλων των ομήρων και να καταστεί δυνατή η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της Γάζας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και η ομόλογός του της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ ζήτησαν "βιώσιμη κατάπαυση του πυρός", το ταχύτερο δυνατόν, σε κοινό άρθρο γνώμης που δημοσίευσαν στους Sunday Times.

Ωστόσο οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αντιτάχθηκαν σε "γενική και άμεση κατάπαυση του πυρός", κρίνοντας ότι η Χαμάς "πρέπει να καταθέσει τα όπλα".

"Πείνα, ασθένειες και αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα"

Λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών μεγάλο μέρος του παλαιστινιακού θύλακα έχει μετατραπεί σε συντρίμμια και ο ΟΗΕ υπολογίζει ότι περίπου 1,9 εκατομμύριο κάτοικοι της Γάζας έχουν εκτοπιστεί από τον πόλεμο.

Αυτήν την εβδομάδα, ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι η πείνα και η απελπισία ωθεί τους κατοίκους στην αρπαγή της ανθρωπιστικής βοήθειας, κάτι το οποίο εγκυμονεί τον κίνδυνο να οδηγήσει σε "κατάρρευση της δημόσιας τάξης".

"Δεν θα εκπλαγώ αν ο κόσμος αρχίσει να πεθαίνει από την πείνα ή από έναν συνδυασμό πείνας, ασθενειών και αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος", δήλωσε ο Φιλίπ Λαζαρινί, ο διευθυντής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (OCHA).

Η υπηρεσία του γνωστοποίησε επίσης "παρατεταμένη διακοπή επικοινωνίας" στη Γάζα από την Πέμπτη το βράδυ, η οποία συνεχίστηκε στη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών.

Απέναντι στην αυξανόμενη διεθνή πίεση, το Ισραήλ ανακοίνωσε το "προσωρινό" άνοιγμα νέου σημείου εισόδου για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα μέσω της μεθοριακής διάβασης του Κερέμ Σαλόμ, αλλά δεν διευκρίνισε πότε.

Στο μεταξύ οι μάχες συνεχίστηκαν χθες, με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει ότι επιτέθηκε σε δύο σχολεία, τα οποία αποτελούσαν, σύμφωνα με τον ίδιο, κρυψώνες της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Πόλης της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσης σήμερα τον θάνατο δύο στρατιωτών του, με τους οποίους ανήλθε σε 121 ο συνολικός αριθμός των Ισραηλινών στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της επίθεσης στη Γάζα στα τέλη Οκτωβρίου.

Χθες μια μητέρα και η κόρη της σκοτώθηκαν από Ισραηλινό στρατιώτη και επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε συγκρότημα στο οποίο στεγάζεται η μοναδική Καθολική εκκλησία της Πόλης της Γάζας, ανακοίνωσε το Λατινικό Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Χθες επίσης δεκάδες δημοσιογράφοι παρέστησαν στην κηδεία στην Χαν Γιούνις του Σαμίρ Αμπού Ντάκα, εικονολήπτη του ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ Αλ Τζαζίρα, ο οποίος σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα.

  • ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΓΑΖΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

MVP Ιανουαρίου στη EuroLeague o Βεζένκοφ!

All Content

Live στις 18:30 Παναθηναϊκός-Μερσίν

All Content - BusinessNews.gr

Mega συνεργασία στον ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο: ΤΕΡΝΑ, AKTOR και Metlen ενώνουν δυνάμεις στο project 2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί κι αποχαιρετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο

All Content

Μπαρτζώκας: Η θλίψη για τον Σκουρτόπουλο και όσα είπε για το επεισόδιο στο Ντουμπάι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Απόστολος Βακάκης: «Η Jumbo δεν είναι μόδα, είναι αντοχή» - Στρατηγική χωρίς εντυπωσιασμούς

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: «Έσπασαν» το φράγμα των 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Στην TEN Brinke Hellas δύο οικόπεδα στο Ελληνικό έναντι 41,5 εκατ. ευρώ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παλαιστινιακά ΜΜΕ: Δεκάδες νεκροί σήμερα στη Γάζα από αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ
Παλαιστινιακά ΜΜΕ: Δεκάδες νεκροί σήμερα στη Γάζα από αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ 16/12/2023 - 12:52
Επιτόκια: ΕΚΤ και Fed θα προχωρήσουν σε μειώσεις το 2024 17/12/2023 - 11:06
Επιτόκια: ΕΚΤ και Fed θα προχωρήσουν σε μειώσεις το 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AKTOR: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κινήσεις μετοχών στη Noval Property από Viohalco και ΣΙΔΕΝΟΡ - Μεταβίβαση δύο εκατ. μετοχών
    05/02/2026 - 18:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πηγές ΥΠΕΝ: υψηλή προτεραιότητα η απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού σχεδιασμού του ΑΔΜΗΕ
    05/02/2026 - 18:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,69%, στα 325,65 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/02/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Co-operative Bank of Kenya: Επιλoγή της λύσης Treasury της Profile Software
    05/02/2026 - 17:51 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Μητσοτάκης στο Foreign Policy: Δεν βλέπω κίνδυνο κλιμάκωσης με την Τουρκία
    05/02/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 12η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The B2B Fine Food Exhibition: Ολοκληρώθηκε η γαστρονομική έκθεση της χρονιάς!
    05/02/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ.Λαγκάρντ: «Η διεθνής αβεβαιότητα, αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη»
    05/02/2026 - 17:33 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο
    05/02/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία
    05/02/2026 - 07:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου
    05/02/2026 - 08:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΝΣΕΤΕ: Μένουν λιγότερο, αλλά ξοδεύουν περισσότερο οι τουρίστες στην Ελλάδα
    04/02/2026 - 20:00 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 18:30 Παναθηναϊκός-Μερσίν

05/02/2026 - 16:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς στο τεύχος Φεβρουαρίου του AllStar Basket

05/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Ολοκλήρωση του προγράμματος πρόσβασης σε φάρμακα στην Πελοπόννησο

05/02/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo