Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ισπανία: Το χρονικό των πρόωρων εκλογών
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΚΟΣΜΟΣ
30/05/2023 · 17:21

Ισπανία: Το χρονικό των πρόωρων εκλογών

Η αντίδραση των κομμάτων.

Από σήμερα (30/5) στις δηλώσεις τους όλοι οι υπουργοί του PSOE αλλά και τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος μιλούν για “το συντηρητικό ευρωπαϊκό κύμα” που προκύπτει από τα αποτελέσματα σε γενικές ή τοπικές εκλογές σε ευρωπαϊκές χώρες. Για την Ισπανία το κύμα αυτό μεταφράζεται ως συμμαχία PP και VOX. Δηλαδή συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα και ακροδεξιά VOX. Συμμαχία η οποία απαραίτητα πρέπει να υπάρξει σε πολλές περιοχές της χώρας αν θέλουν να προκύψουν τοπικές κυβερνήσεις αλλά και δημοτικά συμβούλια. Απόλυτη πλειοψηφία το Λαϊκό Κόμμα έχει εξασφαλίσει στην Αυτονομία της Μαδρίτης και στην δήμο της Μαδρίτης οπότε το VOX δεν του χρειάζεται. Οι αναλυτές όμως υποστηρίζουν ότι οι διεργασίες αυτές δεν θα ξεκινήσουν πριν από τις 23 Ιουλίου καθώς το PP δεν επιθυμεί να συνδέσει το όνομα του με τo ακροδεξιό VOX. Το PSOE όμως θα χρησιμοποιήσει την συμμαχία αυτή για να εναντιωθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους στην προεκλογική εκστρατεία.

Κατά την προεκλογική περίοδο όλες οι δημοσκοπήσεις προειδοποιούσαν για ένα σχεδόν αδιάφορο εκλογικό σώμα που τώρα πρέπει να κινητοποιηθεί και να προσέλθει να ψηφίσει.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τα μεσάνυχτα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Πέδρο Σάντσεθ μίλησε σε πολύ λίγους έμπιστους συμβούλους του. Στο τραπέζι μπήκαν διάφορες λύσεις ακόμα και η ρήξη του κυβερνητικού συνασπισμού με τους Ουνίδας Ποδέμος, λύση που όμως σύντομα αποκλείστηκε. Ο Σάντσεθ γνώριζε ότι θα έπρεπε να διακόψει τον “μήνα του μέλιτος” που ξεκινούσε για το Λαϊκό Κόμμα από την Δευτέρα των εκλογών με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα. Με μία κίνηση αιφνιδιασμού. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά για τον Σάντσεθ. Στις δεύτερες εκλογές του 2019 κι ενώ το PSOE είχε χάσει τουλάχιστον 700.000 ψήφους αποφάσισε αιφνίδια να συμμαχήσει με τους Ουνίδας Ποδέμος ενώ επί 6 μήνες αρνούνταν να το κάνει γι αυτό άλλωστε είχαν γίνει δεύτερες εκλογές. Σε δύο ημέρες είχε σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας , μέχρι σήμερα. Και πάλι η απόφαση του είχε ληφθεί βράδυ εκλογών. Όρισε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον Πάμπλο Ιγκλέσιας , ο οποίος εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από την πολιτική, το υπουργείο Εργασίας στην Γιολάντα Ντίαθ και τρία ακόμα χαρτοφυλάκια για τους συνεταίρους του.

Την Δευτέρα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τα ισπανικά ΜΜΕ σχολίαζαν αρνητικά το γεγονός ότι οι δηλώσεις του Σάντσεθ για το εκλογικό αποτέλεσμα θα γινόταν από το Μέγαρο της Μονκλόα και όχι από τα γραφεία του κόμματος όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κανείς δεν γνώριζε τι θα περιελάμβανε το διάγγελμα του. Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον βασιλιά Φελίπε (επίσης τα ΜΜΕ δεν το γνώριζαν) προκειμένου να τον ενημερώσει για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.

Ο Πέδρο Σάντσεθ με την αιφνιδιαστική του κίνηση επιχείρησε να περιορίσει οποιαδήποτε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του από τους βαρώνους του κόμματος και επιπλέον απέφυγε μία εξάμηνη παράταση που θα αναλώνονταν σε επίρριψη ευθυνών και την σχετική γκρίνια των μελών του κόμματος του. Επιπλέον και σχετικά με την υποχρέωση της Ισπανίας να αναλάβει το δεύτερο εξάμηνο την προεδρία της ΕΕ, από την κυβέρνηση δηλώνουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και επιπλέον η μη διενέργεια εκλογών σε περίοδο προεδρίας αποτελεί πλέον ταμπού για τους 27 και δεν ισχύει.

Όπως είχε προγραμματιστεί η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποιείται σήμερα από τους βαρώνους του Λαϊκού Κόμματος υπό την προεδρία του Αλμπέρτο Νιούνεθ Φεϊχό στα γραφεία του κόμματος. Σημειώνεται ότι ο έμπειρος πολιτικός Φεϊχό ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που δήλωσε ικανοποιημένος από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών και τόνισε ότι για την Ισπανία “ανοίγει ένας νέος πολιτικός κύκλος”. Άλλωστε βλέπει πως πιθανότατα το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και πάλι στις βουλευτικές εκλογές και να τον οδηγήσει στο Μέγαρο της Μονκλόα.

Την ίδια αντίδραση είχε και ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος VOX , Σαντιάγο Αμπασκάλ, καθώς είδε το κόμμα του να διπλασιάζει τις δυνάμεις του και πλέον να έχει διεισδύσει σε κάθε δήμο και Αυτονομία της Ισπανίας, μετατρεπόμενος σε κλειδί για οποιαδήποτε μελλοντική συμμαχία με το PP. Ήδη στην κεντρική Βουλή των 350 εδρών , οι 52 ανήκουν στο VOX και ο Αμπασκάλ ελπίζει να τις αυξήσει.

Η ηγεσία του φιλελεύθερου κόμματος Θιουδαδάνος αποφάσισε τελικά μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής να μην πάρει μέρος στις γενικές εκλογές της 23ης Ιουλίου, γεγονός πολύ θετικό για το Λαϊκό Κόμμα το οποίο θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους του, όπως άλλωστε έγινε και στις εκλογές της Κυριακής. Σε πολύωρη συνεδρίαση την Δευτέρα κατέληξαν στην απόφαση αυτή αφού είδαν το ποσοστό τους να πέφτει στο 1,35% των ψήφων στις δημοτικές για περιφερειακές εκλογές πολύ μακριά από το 5% που απαιτείται για τα τοπικά κοινοβούλια και τους δήμους.

Από σήμερα ξεκινά επίσης και η αντίστροφη μέτρηση για τους Ποδέμος οι οποίοι είχαν κακό αποτέλεσμα και δεν κατάφεραν τόσο στη Μαδρίτη όσο στην Βαλένθια (σε δήμο και Αυτονομία) να μην μπουν ούτε στα τοπικά κοινοβούλια , ούτε στον δήμο. Από 49 έδρες που είχαν στα περιφερειακά κοινοβούλια έπεσαν στις 18. Το ποσοστό τους στη Μαδρίτη ήταν 4,87% από το 5% που χρειάζονταν. Οπότε πλέον η μόνη ελπίδα τους είναι να μπουν κάτω από την ομπρέλα ενός νέου πολιτικού κόμματος με τον τίτλο Sumar ( στα ισπανικά σημαίνει “αθροίζω”) ένα κόμμα που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της δραστήριας υπουργού Εργασίας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιολάντα Ντίαθ πριν από λίγους μήνες . Ολες οι δημοσκοπήσεις δίνουν σ αυτό το νέο κόμμα ποσοστό τουλάχιστον 10% ενώ η Ντίαθ συνεχώς ανακηρύσσεται η πιο δημοφιλής πολιτικός , πολύ πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς ηγέτες.

Η Γιολάντα Ντίαθ ως υπουργός Εργασίας την περίοδο της πανδημίας κατάφερε να συγκρατήσει τον κατήφορο για τουλάχιστον 400.000 επιχειρήσεις και πάνω από 4 εκατομμύρια εργαζόμενους με ένα ειδικό πρόγραμμα προστασίας ( ERTE). Επίσης ήταν η μόνη πολιτικός που κατάφερε να πετύχει περίπου 100 συμφωνίες με τις εργοδοτικές οργανώσεις με αποτέλεσμα την εργασιακή μεταρρύθμιση αλλά και για πρώτη φορά στην Ισπανία , το εργατικό δυναμικό να έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια. Αν οι Ποδέμος θέλουν να επιβιώσουν η μόνη τους ελπίδα είναι σε 10 ημέρες από σήμερα να υπογράψουν συμφωνία με το Σουμάρ. Υπολογίζεται ότι κόμματα όπως Izquierda Unida, Catalunya en Comú, Compromís ή οι Πράσινοι περιβαλλοντολόγοι Equo και Alianza Verde θα συμφωνήσουν με την Ντίαθ.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες που οι πολιτικοί σχηματισμοί θα δηλώσουν την συμμετοχή τους στις εκλογές της 23ης Ιουλίου. Μέχρι αυτή την ώρα πάντως το σκηνικό μοιάζει να ξεκαθαρίζει με δύο πόλους : ο δεξιός με το Λαϊκό Κόμμα και το ακροδεξιό VOX και ο αριστερός με το PSOE και το SUMAR. Ta εθνικιστικά κόμματα της Καταλονίας, της Χώρας των Βάσκων και της Γαλικίας είναι ιδιότυποι σχηματισμοί με τοπικιστικές διεκδικήσεις και διαφοροποιούνται από τα γνωστά κλασικά εθνικιστικά κόμματα. Στην ιστορία τους μέχρι σήμερα συμμάχησαν τόσο με το Λαϊκό Κόμμα όσο και με το PSOE, υπογράφοντας προγραμματικές συμφωνίες. Γι αυτό και ο ρόλος τους θα είναι σημαντικός μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Προεκλογική ατζέντα και σημαντικές ημερομηνίες

Η προεκλογική ατζέντα μπαίνει σε λειτουργία από σήμερα μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών στις 23 Ιουλίου. Επίσημα η προεκλογική εκστρατεία ξεκινά στις 7 Ιουλίου. Από τις 30 Μαΐου μέχρι και τις 13 Ιουλίου οι εκλογείς τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων έχουν δικαίωμα στην επιστολική ψήφο γεγονός που διευκολύνει πολύ την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος καθώς οι εκλογές διεξάγονται σε μία περίοδο όπου οι ψηφοφόροι θα απολαμβάνουν τις θερινές τους διακοπές. Επίσης στις 31 Μαΐου το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το μάξιμουμ κόστος των εκλογών αυτών. Η ορκωμοσία της νέας Βουλής θα γίνει στις 17 Αυγούστου και πέντε ημέρες μετά θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

  • ΙΣΠΑΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

All Content

Τα highlights του Τζόσεφ από την προηγούμενη σεζόν (video)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Mε Πάντερ-Σενγκέλια η Μπαρτσελόνα 98-91 τη Βιλερμπάν πριν από τον Ολυμπιακό

All Content

Τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη ο Ερυθρός Αστερας 102-93 στην Μπολόνια

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στην Αθήνα η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών
Στην Αθήνα η σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών 30/05/2023 - 16:46
Στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» της Μόσχας ο Ουκρανός στρατηγός Zαλούζνι 30/05/2023 - 18:19
Στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» της Μόσχας ο Ουκρανός στρατηγός Zαλούζνι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος - Eκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
    23/01/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Ιανουαρίου
    23/01/2026 - 20:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές - Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    23/01/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • HENGAS: Τον Απρίλιο ξεκινά η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Νάουσα
    23/01/2026 - 20:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης από την ΑΑΔΕ: Δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργεί το Δημόσιο
    23/01/2026 - 19:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025
    23/01/2026 - 19:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ideal: Από τις 4 Φεβρουαρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,15/μετοχή
    23/01/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»
    23/01/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας και Βομβάης από την IndiGo - H συνεργασία με την Aegean
    23/01/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,49%, στα 245,42 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    23/01/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα εξαγορά από την Mασούτης
    23/01/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Logitech: Παρουσιάζει το Logitech for Business Experience Center
    23/01/2026 - 11:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030
    23/01/2026 - 08:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα
    23/01/2026 - 08:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool
    23/01/2026 - 13:12 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

23/01/2026 - 22:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

23/01/2026 - 21:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
FleetNews
fleetnews.gr

Σαλόνι Βρυξελλών: 10 μοντέλα για διαχειριστές στόλων

23/01/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank – IQonomy: Έως 12,83 ευρώ κοινωνικής αξίας για κάθε 1 ευρώ επένδυσης στον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό

23/01/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo