Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βέλγος υπ. Δικαιοσύνης: Ένα κράτος μαφίας ξεκινά, όταν δωροδοκούνται μέλη του κοινοβουλίου
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
14/02/2023 · 09:06

Βέλγος υπ. Δικαιοσύνης: Ένα κράτος μαφίας ξεκινά, όταν δωροδοκούνται μέλη του κοινοβουλίου

Το Βέλγιο, που αποτελεί την πατρίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχει την υποχρέωση «απέναντι στους Ευρωπαίους φορολογούμενους να διερευνήσει τυχόν αδικήματα που μπορεί να συμβαίνουν» στο ΕΚ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τονίζει ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Βίνσεντ Βαν Κοουίκενμπορν, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ένα κράτος μαφίας ξεκινά όταν δωροδοκούνται μέλη του κοινοβουλίου, εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού για να κάνουν μια ομιλία και (να ακολουθήσουν) ένα συγκεκριμένο μοτίβο ψηφοφορίας, με αντάλλαγμα χρήματα. Αυτό είναι το τέλος του κράτους δικαίου» σημειώνει.

Ερωτηθείς σχετικά με εμπλοκή δεύτερης χώρας στην υπόθεση διαφθοράς που πλήττει το ΕΚ και σχετική αναφορά που είχε κάνει στο βελγικό κοινοβούλιο χωρίς να την κατονομάζει, αλλά φωτογραφίζοντας το Μαρόκο όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, απέφυγε και πάλι να πει συγκεκριμένα ποιο κράτος εννοούσε. Ωστόσο, σημείωσε ότι «από τις πρώτες συλλήψεις, έχει κατονομαστεί μια πρώτη χώρα. Αρκεί να πούμε ότι δεν είναι η μόνη εμπλεκόμενη χώρα. Μια δεύτερη χώρα είναι πράγματι ύποπτη για παράνομη παρέμβαση. Μια χώρα που έχει ιστορικό ξένης εμπλοκής στις βελγικές υποθέσεις, μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών της». Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις των συνηγόρων της Εύας Καϊλή για «βασανιστήρια» που υπέστη σε αστυνομικό τμήμα, ο Βέλγος Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί και δεν θα σχολιάσει μεμονωμένες περιπτώσεις. «Αυτά τα χειρίζονται οι εισαγγελείς που είναι πλήρως ανεξάρτητοι και ενεργούν επαγγελματικά σύμφωνα με το βελγικό και ευρωπαϊκό δίκαιο. Όποιος επιθυμεί να διαφέρει, έχει πρόσβαση στο δικαστικό σύστημα για να ασκήσει έφεση οποιασδήποτε απόφασης με την οποία διαφωνεί. Οι ύποπτοι σε αυτή την περίπτωση απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και προστασία από το νόμο όπως κάθε άλλος κρατούμενος στο Βέλγιο. Δεν αντιμετωπίζονται διαφορετικά» επισήμανε. Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στο διάστημα και τα διαφορετικά Χριστούγεννα που πέρασε σε κρησφύγετο με την οικογένειά του μετά τις απειλές που δέχτηκε από βαρόνους ναρκωτικών κάνοντας λόγο για περίοδο «ναρκοτρομοκρατίας» στην οποία «η μαφία των ναρκωτικών προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το κράτος». Διεμήνυσε όμως ότι δε θα επιτραπεί «ποτέ να συμβεί αυτό».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

ΕΡ: Οι βελγικές αρχές αποκάλυψαν το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς που έπληξε το ΕΚ. Ποιο είναι το σχόλιό σας για το θέμα αφού είναι οι αρχές της χώρας σας που ενήργησαν και όχι το κοινοβούλιο όπως θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος.

ΑΠ: Η βελγική υπηρεσία πληροφοριών μας έχει θέσει τις βάσεις για αυτήν την έρευνα. Έχουν ξεθάψει πιθανή ξένη παρέμβαση μέσω δωροδοκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το Βέλγιο έχει την τιμή να είναι η πατρίδα αυτού του σημαντικού θεσμού, αλλά έχουμε και εμείς την υποχρέωση σε όλους τους Ευρωπαίοι φορολογούμενους να διερευνήσουμε ενδελεχώς τυχόν αδικήματα που μπορεί να συμβαίνουν εκεί. Το κοινοβούλιο πρέπει να είναι το άθικτο λίκνο της δημοκρατίας. Αν κάποιος καταφέρει να δωροδοκήσει ευρωβουλευτές για να αλλοιώσει τις απόψεις και τις ψήφοι τους αλλοιώθηκαν υπέρ ενός ξένου κράτους, το οποίο είναι τώρα η κατηγορία για την οποία συνελήφθησαν οι ύποπτοι, τότε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χάνει την ηθική του εξουσία για την επιβολή κανόνων στα κράτη-μέλη. Αυτό με ανησυχεί πολύ. Είναι πολύ διαβρωτικό για την εμπιστοσύνη στο ευρωπαϊκό εγχείρημα. Φαίνεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει κατανοήσει ότι πρέπει να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για να αποτραπούν οποιεσδήποτε μελλοντικές προσπάθειες ξένης παρέμβασης. Ελπίζω ότι θα το ακολουθήσει αυτό.
Η ανεξαρτησία και το να μην υπάρχει διαφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Ένα κράτος μαφίας ξεκινά όταν δωροδοκούνται μέλη του κοινοβουλίου, εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού για να κάνουν μια ομιλία και (να ακολουθήσουν) ένα συγκεκριμένο μοτίβο ψηφοφορίας, με αντάλλαγμα χρήματα. Αυτό είναι το τέλος του κράτους δικαίου.

ΕΡ: Μιλώντας στο βελγικό κοινοβούλιο μιλήσατε για «μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει ήδη αναφερθεί… όταν πρόκειται για παρεμβάσεις». Θα μπορούσατε να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό;

ΑΠ: Δεν θα μπω στις λεπτομέρειες της έρευνας. Αυτό εναπόκειται στο Γραφείο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας του Βελγίου. Όπως γνωρίζετε, από τις πρώτες συλλήψεις, έχει κατονομαστεί μια πρώτη χώρα. Αρκεί να πούμε ότι δεν είναι η μόνη εμπλεκόμενη χώρα. Μια δεύτερη χώρα είναι πράγματι ύποπτη για παράνομη παρέμβαση. Μια χώρα που έχει ιστορικό ξένης εμπλοκής στις βελγικές υποθέσεις, μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών της. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη για πολλούς λόγους. Πρόκειται για πολύ σοβαρές κατηγορίες. Και ο λαός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Ευρώπη μπορεί να βασιστεί στη βελγική δικαιοσύνη για να διασφαλίσει ότι δεν θα μείνει πέτρα που να μην αναποδογυριστεί και ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

ΕΡ: Είναι η δεύτερη φορά που βρεθήκατε σε ασφαλές μέρος μετά από απειλές εναντίον σας. Πώς ήταν τα Χριστούγεννα σας, για εσάς και την οικογένειά σας με τόσο διαφορετικό τρόπο και θα συνεχίσετε να κυνηγάτε βαρόνους ναρκωτικών παρά τις απειλές;

ΑΠ: Τα Χριστούγεννα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικά. Έπρεπε να το γιορτάσουμε μόνοι μας με τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές μέρος. Χωρίς παππούδες. Χωρίς ανίψια. Αλλά κάναμε το καλύτερο. Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στη μαφία των ναρκωτικών. Γιατί γνωρίζω ότι οι απειλές δεν στρέφονται εναντίον μου προσωπικά, αλλά εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης ως συμβόλου όλης της δουλειάς που κάνουν πολλές χιλιάδες δικαστές και αστυνομικοί για να κυνηγήσουν αυτούς τους εγκληματίες και να τους φυλακίσουν. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Είμαι ακόμα υπό πολύ σοβαρή απειλή. Δεν είμαι πλέον σε κάποιο κρησφύγετο με την οικογένειά μου, αλλά είμαστε υπό στενή προστασία. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι μου χωρίς να έχει προγραμματιστεί με προηγούμενη έρευνα, και φοβάμαι ότι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει για πολύ καιρό. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ολλανδίας επίσης έπρεπε να κρυφτεί σε ένα κρησφύγετο ι, περίπου την ίδια περίοδο που έπρεπε να το κάνω κι εγώ. Είναι ξεκάθαρο ότι μπήκαμε σε μια νέα φάση. Αυτή της ναρκοτρομοκρατίας, στην οποία η μαφία των ναρκωτικών προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το κράτος. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να συμβεί αυτό. Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά το αυξανόμενο επίπεδο βίας που σχετίζεται με τις συμμορίες οφείλεται ακριβώς στο ότι η βελγική δικαιοσύνη και η αστυνομία δείχνουμε τα δόντια μας και δαγκώνουμε. Έχουμε καταφέρει ένα τεράστιο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα σπάζοντας το κρυπτογραφημένο τηλεφωνικό τους δίκτυο SKY-ECC. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πάνω 1.300 συλλήψεις, εκατοντάδες υψηλόβαθμους διακινητές ναρκωτικών πίσω από τα κάγκελα και ποσότητες ρεκόρ ναρκωτικών που κατασχέθηκαν στο λιμάνι της Αμβέρσας. Η διαμάχη μεταξύ εγκληματικών συμμοριών και οι απειλές εναντίον μου και πολλών άλλων είναι σχετίζονται ευθέως με το χάος που έχει προκαλέσει στον υπόκοσμο.

Τους έχουμε στο κυνηγητό, αλλά δεν πρέπει να είμαστε αφελείς. Το ξέρουμε ότι για κάθε εγκληματία ναρκωτικών που συνελήφθη, υπάρχει άλλος ένας που περιμένει να πάρει τη θέση του. Ο απώτερος στόχος μας είναι να σπάσουμε το επιχειρηματικό μοντέλο αυτών των οργανισμών. Σήμερα, προχωράμε σε κατάσχεση του περίπου 11% των ναρκωτικών που εισέρχονται στο λιμάνι της Αμβέρσας. Αν το πιέσουμε μέχρι και 20% με επιπλέον προσωπικό, αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας και κινητούς σαρωτές για σάρωση περισσότερων κοντέινερ υψηλού κινδύνου που προερχόνται από τη Νότια Αμερική, το επιχειρηματικό τους μοντέλο θα έχει πρόβλημα, λένε οι ειδικοί. Αυτό θα μας επιτρέψει να σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά της μαφίας. Όπως ακριβώς έκανε η Ιταλία τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα. Θα είναι μια μακρά και επίπονη μάχη, αλλά η δικαιοσύνη θα επικρατήσει.

ΕΡ: Από τη στιγμή που υπάρχουν παράπονα από τους συνηγόρους της κ. Καϊλή σε σχέση με «βασανιστήρια» που υπέστη σε αστυνομικό τμήμα την εβδομάδα 11 με 13 Ιανουαρίου, υπάρχει κάποιο σχόλιο από την πλευρά σας;

ΑΠ: Ως υπουργός Δικαιοσύνης, τηρώ αυστηρά τις αρχές του κράτους δικαίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ και δεν θα σχολιάσω μεμονωμένες περιπτώσεις. Αυτά τα χειρίζονται οι εισαγγελείς που είναι πλήρως ανεξάρτητοι και ενεργούν επαγγελματικά σύμφωνα με το βελγικό και ευρωπαϊκό δίκαιο. Όποιος επιθυμεί να διαφέρει, έχει πρόσβαση στο δικαστικό σύστημα για να ασκήσει έφεση οποιασδήποτε απόφασης με την οποία διαφωνεί. Οι ύποπτοι σε αυτή την περίπτωση απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και προστασία από το νόμο όπως κάθε άλλος κρατούμενος στο Βέλγιο. Δεν αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Μπορώ επίσης να πω ότι η φυλακή του Χάρεν στις Βρυξέλλες είναι ολοκαίνουργια. Έχει ανοίξει μόλις από τον Οκτώβριο.

Είναι μια από τις πιο σύγχρονες και πιο ανθρώπινες φυλακές σε όλη την Ευρώπη. Στους φυλακισμένους και τους κρατούμενους παρέχεται ένα ευρύχωρο κελί εξοπλισμένο με πολλές ανέσεις, όπως οθόνη τηλεόρασης και ιδιωτικό μπάνιο.

Θα έπρεπε να γνωρίζω. Πέρασα οικειοθελώς τέσσερις ημέρες εκεί κλεισμένος ως μέρος μιας δοκιμαστικής φάσης λειτουργίας πριν από το άνοιγμα. Είμαι βέβαιος ότι οι κρατούμενοι σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα θα ένιωθαν ένα φθόνο για τις συνθήκες διαβίωσης εκεί.

  • ΒΕΛΓΙΟ
  • ·
  • ΔΙΑΦΘΟΡΑ
  • ·
  • ΣΚΑΝΔΑΛΑ
  • ·
  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε με 89-87 τον Ερυθρό Αστέρα (video)

All Content

Λαρεντζάκης: Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ! (video)

All Content - BusinessNews.gr

KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Στα 107 δολάρια έφτασε το Brent - Σε υψηλά τριετίας οι τιμές του φυσικού αερίου - Πιέσεις στα ομόλογα

All Content - BusinessNews.gr

FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

Tα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (video)

All Content

Με super 4ο δεκάλεπτο ο Ηρακλής 87-82 τη Βαλτσέα στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων

All Content - BusinessNews.gr

Λουξ: "Δροσιστική" άνοδος 23,7% στα καθαρά κέρδη το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ουκρανία: Ολλανδικά F-35 αναχαίτισαν ρωσικά αεροσκάφη κοντά στην Πολωνία
Ουκρανία: Ολλανδικά F-35 αναχαίτισαν ρωσικά αεροσκάφη κοντά στην Πολωνία 14/02/2023 - 08:02
Τουρκία: Τρεις άνθρωποι διασώθηκαν 198 ώρες μετά τον σεισμό 14/02/2023 - 09:13
Τουρκία: Τρεις άνθρωποι διασώθηκαν 198 ώρες μετά τον σεισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • UBS: Επαναγοράζει ομόλογα αξίας 7,9 δισ. δολαρίων της Credit Suisse για να μειώσει το παλιό χρέος
    11/09/2026 - 20:39 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΣΕΤΠΕ: Παρουσίαση θεσμικών προτάσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παραγωγής λογισμικού στην 90η ΔΕΘ
    11/09/2026 - 20:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πνινάτ Γιανάι (Πρέσβης Ισραήλ): Μεγάλες οι προοπτικές συνεργασίας με την Ελλάδα
    11/09/2026 - 19:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε εκταμίευση 6,1 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία
    11/09/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αποτοξίνωση ούτε θεραπεία μακροζωίας
    11/09/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χάρης Δούκας: «Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο στην πράξη»
    11/09/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΔΥΠΑ ιδρύει 4 νέα ΕΠΑΣ Μαθητείας – Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
    11/09/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • 25ο HealthWorld: Η επένδυση στην Υγεία είναι επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας
    11/09/2026 - 17:49 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,07, στις 2.726,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών
    11/09/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Telekom & ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone 18 Pro και iPhone 18 Pro Max
    11/09/2026 - 17:39 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • 25 χρόνια μετά την 11/9: Οικονομικό κραχ, αεροδρόμια και τοξικό νέφος στη σκιά των Διδύμων Πύργων
    11/09/2026 - 08:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • FG Europe: Η Beijer Ref αποκτά το 75% - Διευθύνων Σύμβουλος ο Αθανάσιος Κ. Φειδάκης
    11/09/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • KAE- Hellenic Duty Free Shops: «Απογειώθηκε» πάνω από τα 525 εκατ. ο τζίρος – Μέρισμα 65 εκατ. ευρώ
    11/09/2026 - 12:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Ο επικεφαλής της NASA συνεχάρη την Ελλάδα για την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη
    11/09/2026 - 08:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το ολοκαινούργιο Kia EV2 στη Βελμάρ
    11/09/2026 - 17:15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ομπράντοβιτς: Να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο

11/09/2026 - 20:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε

11/09/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo