Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εθνική: 181 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη α΄τριμήνου
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
29/05/2014 · 03:00

Εθνική: 181 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη α΄τριμήνου

Καθαρά κέρδη για έκτο συνεχόμενο τρίμηνο, κατέγραψε η Εθνική Τράπεζα, τα οποία ανήλθαν σε €181 εκατ. κατά το α’ τρίμηνο 2014.

Καθαρά κέρδη για έκτο συνεχόμενο τρίμηνο, κατέγραψε η Εθνική Τράπεζα, τα οποία ανήλθαν σε €181 εκατ. κατά το α’ τρίμηνο 2014, σε σχέση με κέρδη €27 εκατ. το α’ τρίμηνο 2013.

Σε αυτό το επίτευγμα συνετέλεσε η συνεχιζόμενη αύξηση των καθαρών επιτοκιακών εσόδων στην Ελλάδα, απόρροια της βελτίωσης του εγχώριου οικονομικού κλίματος, οι συνεχιζόμενες ενέργειες περιστολής δαπανών καθώς και την αποκλιμάκωση δημιουργίας νέων επισφαλειών.

Η θετική συνεισφορά της Finansbank, στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, συνεχίσθηκε για ένα ακόμη τρίμηνο, με κέρδη €63 εκατ., παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν στην αγορά της Τουρκίας κατά το α’ τρίμηνο του έτους, ενώ οι θυγατρικές της ΝΑ Ευρώπης (περιλαμβάνει τις δραστηριότητες του Ομίλου σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία και ΠΓΔΜ) συνέβαλαν με κέρδη €14 εκατ.

Τα καθαρά επιτοκιακά έσοδα του ομίλου το α’ τρίμηνο συνέχισαν να ανακάμπτουν, σε τριμηνιαία βάση, τόσο στην Ελλάδα (+1%) όσο και στη ΝΑ Ευρώπη (+1%), ενώ επέδειξαν εξαιρετική ανθεκτικότητα στην Τουρκία (-2% σε τοπικό νόμισμα).

Οι λειτουργικές δαπάνες σε επίπεδο Ομίλου μειώθηκαν σημαντικά (-10% σε ετήσια βάση), καθώς υπήρξε σημαντική περαιτέρω περιστολή δαπανών σε όλους τους επιμέρους γεωγραφικούς τομείς. Στην Ελλάδα σημειώθηκε πτώση κατά 16% σε ετήσια βάση, λόγω της εθελουσίας εξόδου που περιόρισε τις δαπάνες προσωπικού κατά 19%, καθώς και του περιορισμού των γενικών δαπανών και αποσβέσεων κατά 11%. Στη ΝΑ Ευρώπη, συνεχίστηκε η περιστολή των λειτουργικών δαπανών ενώ στην Τουρκία σημειώθηκε μείωση των εξόδων κατά -6%, σε τριμηνιαία βάση, σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία, από τα υψηλά επίπεδα του δ’ τριμήνου 2013.

Όσον αφορά την ποιότητα του δανειακού χαρτοφυλακίου του Ομίλου, είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι η επιβράδυνση στις νέες επισφάλειες συνεχίζεται για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες επισφάλειες σημείωσαν πτώση κατά 38% σε ετήσια βάση και διαμορφώθηκαν στα €380 εκατ. κατά το α’ τρίμηνο του 2014.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η διενέργεια μειωμένων προβλέψεων σε επίπεδο Ομίλου κατά 15%, ύψους €362 εκατ., έναντι €428 εκατ. το α’ τρίμηνο του 2013. Εντούτοις, το επίπεδο κάλυψης των επισφαλών απαιτήσεων από προβλέψεις για τον Όμιλο παρέμεινε στο υψηλό επίπεδο του 56%, που αποτελεί τον υψηλότερο δέκτη κάλυψης επισφαλών απαιτήσεων της αγοράς. Επιπλέον, ο δείκτης δανείων σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών του Ομίλου διαμορφώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2014 σε 23,0%, έναντι 22,5% στο τέλος του 2013.

Επιπλέον, θετική εξέλιξη αποτελεί η συνεχιζόμενη βελτίωση της ρευστότητας. Συγκεκριμένα, η αύξηση των καταθέσεων βελτίωσε το δείκτη ρευστότητας (δάνεια : καταθέσεις) στο 93%, έναντι 105% το Μάρτιο του 2013. Ο δείκτης δανείων προς καταθέσεις για την Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 84% –βελτιωμένος κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες σε ετήσια βάση– διατηρώντας την ΕΤΕ με διαφορά στην καλύτερη θέση από άποψη ρευστότητας στην εγχώρια αγορά. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί απτή ένδειξη της υγιούς ρευστότητας της ΕΤΕ και των βελτιούμενων δυνατοτήτων χρηματοδότησης της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο αντίστοιχος δείκτης για τη ΝΑ Ευρώπη, ο οποίος διαμορφώθηκε στο 101%, βελτιωμένος κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες σε ετήσια βάση, κυμαίνεται σε επίπεδα χαμηλά σε σχέση με τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού στις εν λόγω αγορές, ενώ έχει μειωθεί περίπου κατά το ήμισυ από τα προ κρίσης επίπεδα. Στην Τουρκία, η αύξηση των καταθέσεων, κατά 23% ετησίως, υπερέβη την αύξηση των δανείων, +16% ετησίως, ενώ σημαντική βελτίωση σημειώθηκε και στο μείγμα των καταθέσεων, μέσω ενίσχυσης κατά 30% σε ετήσια βάση των χαμηλού κόστους καταθέσεων όψεως.

Στις αρχές Μαΐου του 2014 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας ύψους €2,5 δισ., μέσω έκδοσης νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. Η Τράπεζα αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με στόχο, όχι μόνο να θωρακίσει την κεφαλαιακή της βάση, αλλά και να αποκομίσει επιπλέον οφέλη, όπως:

• Δυνατότητα αποπληρωμής των προνομιούχων μετοχών του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους €1.350 εκατ., μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διανομής μερίσματος.

• Κάλυψη και των πρόσθετων κεφαλαιακών απαιτήσεων που προκύπτουν από τους κανόνες πλήρους εφαρμογής της Βασιλείας ΙΙΙ.

• Βελτίωση της πιστοληπτικής ικανότητας από τους αξιολογικούς οίκους, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίου και να μειωθεί το κόστος χρηματοδότησης για την Τράπεζα.

• Διεύρυνση της υφιστάμενης μετοχικής βάσης και αύξηση της διασποράς του μετοχικού κεφαλαίου.

• Τελευταίο, και εξίσου σημαντικό, ενίσχυση της θέσης της Τράπεζας ώστε να μπορέσει να στηρίξει δυναμικά την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Το συνολικό αποτέλεσμα της αύξησης κεφαλαίου, εξαιρουμένων των μέτρων περαιτέρω κεφαλαιακής ενίσχυσης όπως εγκρίθηκαν από την ΤτΕ, ενισχύουν τον κύριο βασικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας CΕT 1 στο 15,4%, υπερκαλύπτοντας το κανονιστικά ελάχιστο επίπεδο του 8%. Έτσι, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει κεφαλαιακή βάση σημαντικά άνω του μέσου όρου του ευρωπαϊκού τραπεζικού τομέα, που βρίσκεται στο 10%, και είναι μεταξύ των ισχυρότερων κεφαλαιακά τραπεζών στην Ευρώπη. Τονίζεται ότι οι δείκτες αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά, τόσο από τη συνεχώς βελτιούμενη οργανική κερδοφορία του Ομίλου όσο και από επιπλέον ενέργειες που θα ενισχύσουν την κεφαλαιακή της επάρκεια.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, Αλ. Τουρκολιάς τόνισε:

«O Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας αντιμετώπισε επιτυχώς τις προκλήσεις κατά τα ιδιαίτερα δύσκολα έτη της δημοσιονομικής κρίσης στη χώρα μας, ανταποκρινόμενος δυναμικά στις περιστάσεις, θωρακίζοντας αποτελεσματικά το ενεργητικό του και ενδυναμώνοντας τον ιδιωτικό του χαρακτήρα. Η επιτυχής αύξηση κεφαλαίου, που έλαβε χώρα εντός του Μαΐου, αποτέλεσε ορόσημο στην προσπάθεια να θέσουμε την Εθνική Τράπεζα μεταξύ των πλέον εύρωστων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όχι μόνο βάσει των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής, αλλά, ήδη, και βάσει των αρχών της Βασιλείας ΙΙΙ, των οποίων η πλήρης εφαρμογή είναι το 2024.

Η αύξηση υπερκαλύφθηκε σημαντικά, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των ξένων θεσμικών επενδυτών για την Τράπεζα. Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη μετοχική βάση διευρύνθηκε σημαντικά, από 16% σε 43%, εκτός των Ελλήνων ιδιωτών και με συμμετοχή των μεγαλύτερων επενδυτικών οίκων του εξωτερικού με σημαντική διασπορά. Ο πολυμετοχικός χαρακτήρας της Εθνικής Τράπεζας ενισχύεται περαιτέρω, δεδομένου ότι τουλάχιστον 7 ξένοι επενδυτές διακρατούν από 1% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Ο Όμιλος της Εθνικής παρουσίασε κερδοφορία εξαιρουμένων των εκτάκτων για 6ο συνεχές τρίμηνο, καθώς τα επιτοκιακά έσοδα συνέχισαν να ανακάμπτουν στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, λόγω της μείωσης του κόστους χρηματοδότησης, ενώ η περιστολή του λειτουργικού κόστους επιταχύνθηκε σε όλο τον Όμιλο, ιδίως όσον αφορά τις εγχώριες δραστηριότητες και περιορίστηκαν οι επισφάλειες. Η Finansbank, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο λειτουργικό περιβάλλον, διατήρησε το επίπεδο των εσόδων της, παρά την απότομη άνοδο των επιτοκίων και τους περιορισμούς στις χορηγήσεις λιανικής, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος και συμβάλλοντας καθοριστικά –για ακόμη μια φορά– στην κερδοφορία του Ομίλου.

Η ανθεκτικότητα των πηγών κερδοφορίας του Ομίλου επιβεβαίωσε για ακόμη ένα τρίμηνο τις στρατηγικές μας επιλογές, για μια Εθνική Τράπεζα δυνατή και αποτελεσματική. Η δε μοναδική, μεταξύ των Ελληνικών τραπεζών, ρευστότητά της μπορεί να στηρίξει αποφασιστικά τα σταθερά βήματα της Ελλάδας προς την ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας τον πρωταρχικό της ρόλο ως χρηματοδότη της ελληνικής οικονομίας

πηγή:http://www.bankwars.gr

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ·
  • ΤΤΕ
  • ·
  • FINANSBANK
  • ·
  • CΕT
  • ·
  • ΑΛ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επέστρεψε ο Μοράντ και πήραν ρεβάνς οι Γκρίζλις, 126-109 τους Μάτζικ στο Λονδίνο (vid)

All Content

Από το -17 και μόνη πρώτη η Ρεάλ, 94-79 τη Βαλένθια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Η Μπασκόνια διέλυσε 130-85 τη Μανρέσα με 23 τρίποντα πριν από τον Παναθηναϊκό - Τα ρεκόρ που έσπασε και πλησίασε (vid)

All Content

Άρης: Έφτασε στο Βρότσλαβ για τον αγώνα με τη Σλασκ - Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κόρι Τζόζεφ

All Content - BusinessNews.gr

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά - Ηράκλειο

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»

All Content - BusinessNews.gr

Το μήνυμα των αγορών για την ελληνική οικονομία και το στοίχημα των νέων αναβαθμίσεων

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων για την Eurobank
Βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων για την Eurobank 28/05/2014 - 03:00
Παραίτηση Γ. Κωστόπουλου από την Alpha Bank 29/05/2014 - 03:00
Παραίτηση Γ. Κωστόπουλου από την Alpha Bank

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει λάβει πρόσκληση από τον Τραμπ για το Συμβούλιο Ειρήνης
    18/01/2026 - 20:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού οκτώ ορειβατών στο Ταϋγετο
    18/01/2026 - 19:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    18/01/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ευρωπαϊκές χώρες που απειλούνται με δασμούς από τον Τραμπ επιδεικνύουν την ενότητά τους
    18/01/2026 - 18:27 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αναγεννητικός τουρισμός: Από τη βιωσιμότητα στην αναγέννηση τόπων και κοινοτήτων - Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας
    18/01/2026 - 16:50 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματοδότηση από 10.000 έως 3,5 εκατ. ευρώ φέρνουν τα νέα εργαλεία της ΚΑΠ για αγρότες και επιχειρήσεις
    18/01/2026 - 15:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γεωργιάδης: Προανήγγειλε 5.000 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού για το ΕΣΥ το 2026
    18/01/2026 - 15:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι μικροδορυφόροι της Ελλάδας ξεκίνησαν να παράγουν έργο - Οι πρώτες φωτογραφίες
    18/01/2026 - 14:52 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τι επιδιώκει ο Τραμπ με τους έξτρα δασμούς σε ευρωπαϊκές χώρες για τη Γροιλανδία
    18/01/2026 - 14:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρωτότυπες ερευνητικές ιδέες αναζητούν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα
    18/01/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ
    18/01/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις
    18/01/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς
    18/01/2026 - 12:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα αμφισβητείται από κανέναν με τις φρεγάτες Belharra - Τι αναφέρει στην κυριακάτικη ανάρτησή του
    18/01/2026 - 11:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανοικτά τα εμπορικά σήμερα, πρώτη Κυριακή της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου
    18/01/2026 - 10:16 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετα η Βίρτους, 88-77 την Μπενετόν στο ντεμπούτο Μακιούρα - Στο 13-2 και η Μπρέσια

18/01/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού βράβευσε τα «αστέρια» της (pics & vid)

18/01/2026 - 20:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η LE ROUGE FRANÇAIS – από την The White Tree -κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

18/01/2026 - 16:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo