Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Διοργάνωση επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό εφήβων
Νewsroom Νewsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
07/09/2026 · 17:55

ΤτΕ: Διοργάνωση επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό εφήβων

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στους νέους, σημείωσε ότι «είναι καθήκον μας να τους εξοπλίσουμε με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να πλοηγούνται με επιτυχία στο σημερινό περιβάλλον»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Επιμορφωτική ημερίδα καθηγητών οικονομικής εκπαίδευσης διοργάνωσε σε συνεργασία με το Κεντρικό Συμβούλιο της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Τράπεζα της Ελλάδος. Θέμα της ημερίδας ήταν: «Χρηματοοικονομικός εγγραμματισμός εφήβων: Ψηφιακές πληρωμές, απάτες και τυχερά παιχνίδια».

Στον χαιρετισμό που απήυθηνε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους δράσεις μπορούμε να προικίσουμε τους μαθητές με την τάση και την ικανότητα να σκέφτονται πριν αποφασίσουν, να αμφισβητούν πριν εμπιστευθούν, και να αξιολογούν πριν επιλέξουν. Αυτός είναι, τελικά, ο πυρήνας του οικονομικού αλφαβητισμού, και ίσως ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που μπορεί να προσφέρει σήμερα το σχολείο.. «Η εκπαίδευση πρέπει να είναι συνεχής και να προσαρμόζεται στις εξελίξεις της κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της αρμόδιας Διεύθυνσης της Τράπεζας της Ελλάδος (Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Τεκμηρίωσης - ΚΕΠΟΕΤ), σε συνεργασία με το Κεντρικό Συμβούλιο της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην ημερίδα - που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026 στο ανακαινισμένο κτίριο της Τράπεζας στην οδό Σίνα 16 - προσκεκλημένοι ήταν εκπαιδευτικοί του κλάδου Οικονομίας ΠΕ80 και όσοι διδάσκουν οικονομικά μαθήματα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (γενική και επαγγελματική), και βασικοί στόχοι των εργασιών της ήταν:

  • η κατανόηση της εξέλιξης των ψηφιακών πληρωμών και του ρόλου τους στην καθημερινότητα των εφήβων
  • η ενημέρωση για τις σύγχρονες μορφές ψηφιακής απάτης
  • η ευαισθητοποίηση σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας και υπεύθυνης χρήσης του διαδικτύου
  • η ανάδειξη των κινδύνων που συνδέονται με τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια και η καλλιέργεια κριτικής στάσης απέναντι σε αυτά
  • η προσέγγιση της νεαρής ηλικίας μέσα από τις βιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές διαστάσεις της
  • η ανάδειξη τρόπων ενσωμάτωσης των παραπάνω θεματικών στη διδακτική πράξη, με αξιοποίηση βιωματικών και συμμετοχικών μεθόδων.

Στην ημερίδα, η οποία διεξήχθη με φυσική και διαδικτυακή παρουσία, αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος, αναφερόμενος στους νέους, σημείωσε ότι «είναι καθήκον μας να τους εξοπλίσουμε με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ιδιότητες που θα τους επιτρέπουν αύριο να πλοηγούνται με επιτυχία σε αυτό το σημερινό, αλλά και κάθε νέο περιβάλλον».

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιούν οι μαθητές σε λίγα χρόνια. Δεν γνωρίζουμε ποια μορφή θα έχουν οι πληρωμές, ποιες θα είναι οι νέες τεχνολογίες ή ποιες νέες τυπολογίες απάτης θα εμφανιστούν. Μπορούμε, όμως, να τους δώσουμε κάτι πολύ πιο πολύτιμο: να τους προικίσουμε με την τάση και την ικανότητα να σκέφτονται πριν αποφασίσουν, να αμφισβητούν πριν εμπιστευθούν, και να αξιολογούν πριν επιλέξουν. Αυτός είναι, τελικά, ο πυρήνας του οικονομικού αλφαβητισμού, και ίσως ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που μπορεί να προσφέρει σήμερα το σχολείο. Η εκπαίδευση πρέπει να είναι συνεχής και να προσαρμόζεται στις εξελίξεις της κοινωνίας» πρόσθεσε.

Αμέσως μετά, η Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σοφία Τακάογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ερχόμαστε σήμερα εδώ με πλήρη επίγνωση του διακυβεύματος. Οι μαθητές μας μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου το χρήμα έχει γίνει αόρατο. Πληρώνουν με μια κίνηση του δακτύλου, συναλλάσσονται μέσα σε παιχνίδια και εφαρμογές, εκτίθενται σε επενδυτικές "ευκαιρίες" που διαφημίζονται από πρόσωπα τα οποία εμπιστεύονται. Την ίδια στιγμή, τα καταγγελλόμενα περιστατικά ηλεκτρονικής απάτης στη χώρα μας έχουν πολλαπλασιαστεί μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, ενώ οι τεχνικές χειραγώγησης γίνονται διαρκώς πιο εξελιγμένες. Δεν πρόκειται πια για ζήτημα τεχνικής γνώσης, πρόκειται για ζήτημα κριτικής σκέψης και συναισθηματικής ανθεκτικότητας».

«Η εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια της Τράπεζας της Ελλάδος για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού εγγραμματισμού. Όπως ανέφερε ο Μάνος Κορδάκης, Υποδιευθυντής του ΚΕΠΟΕΤ, η περίοδος που διανύουμε διαμορφώνει «ένα ευμετάβλητο και πιεστικό περιβάλλον, όπου η πληροφορία δεν τελειώνει ποτέ, ενώ οι πλατφόρμες μας ωθούν να περνάμε ασταμάτητα από τη μια δημοσίευση στην άλλη. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον πλοηγούνται οι έφηβοι σήμερα, λαμβάνουν οικονομικές αποφάσεις, αγοράζουν, παίζουν, εξαπατώνται» συμπλήρωσε.

Στη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης, την οποία συντόνισε ο Γιώργος Σεφερλής, στέλεχος του Τμήματος Μουσείου και Συλλογών του ΚΕΠΟΕΤ, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν διαφορετικές πτυχές του θέματος, συμβάλλοντας σε μια πολύπλευρη προσέγγισή του. Παράλληλα, την ημερίδα παρακολούθησαν διαδικτυακά εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα, έχοντας και αυτοί τη δυνατότητα συμμετοχής με ερωτήσεις, όπως οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία. Τη διαδικτυακή διαχείριση της ημερίδας είχε η Ελευθερία Γεωργουλέα, επίσης από το ΚΕΠΟΕΤ της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αρχικά, ο Γιώργος Κορφιάτης, Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Συστημάτων Πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, μίλησε για το ραγδαία μεταβαλλόμενο τοπίο των ψηφιακών πληρωμών, ενώ ο Γιώργος Τσιατούρας, από τη Διεύθυνση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αναφέρθηκε στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον και στις συνηθέστερες μορφές ηλεκτρονικής απάτης που τους στοχεύουν.

Κατόπιν, ο Κωνσταντίνος Μύθυμης, από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εστίασε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις σύγχρονες μορφές διαδικτυακής απάτης, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθούνται σε περίπτωση που κάποιος πέσει θύμα απάτης.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Παναγιωτίδης, Ανώτερος Διευθυντής στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών, επικεντρώθηκε σε μορφές επενδυτικής απάτης που είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Δημήτρης Μυλωνάς, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Επόπτης Ποιότητας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αναφέρθηκε στα σύγχρονα προγράμματα σπουδών και τα νέα σχολικά βιβλία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προάγουν τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό των μαθητών.

Έπειτα ο Άγγελος Νάνος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συμμόρφωσης της Αγοράς και Καταπολέμησης Παράνομων Παιγνίων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, επικεντρώθηκε στις προκλήσεις που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της κοινωνίας στην αγορά τυχερών παιγνίων, καθώς και με τις σύγχρονες ρυθμιστικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο φορέας του για την αποτελεσματική προστασία των ανηλίκων και των ευάλωτων ομάδων.

Ακολούθως ο δρ Ιωάννης Σιγάλας, παιδοψυχίατρος, εξέτασε την εφηβεία ως μια φυσιολογική αναπτυξιακή περίοδο μετάβασης από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, μέσα από το βιολογικό, ψυχολογικό και κοινωνικό της πλαίσιο.

Τέλος, η Μαρία Καρβουνοπούλου και η Χριστίνα Λιναρδάκη, αμφότερες στελέχη του ΚΕΠΟΕΤ, παρουσίασαν τα διδακτικά εργαλεία που έχει αναπτύξει το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος για την προσέγγιση σύνθετων οικονομικών και χρηματοοικονομικών εννοιών, και αναφέρθηκαν στην εκδοτική σειρά της Τράπεζας «Όλοι για έναν, οικονομία για όλους», που περιλαμβάνει βιβλία μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και οδηγούς καθηγητή αντίστοιχα, ενώ ο Αλέξανδρος Στύλος, Υποδιευθυντής της Μονάδας Επικοινωνίας της Τράπεζας, παρουσίασε το weconomy.gr, τη νέα ιστοσελίδα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παπανικολάου: Συμφωνία με τον υπουργό για εκλογές στην ΕΟΚ

All Content

Ηλίας Κορομηλάς: Η απολογία στον ανακριτή και η άρνηση των κατηγοριών

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 7,55 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο – Πάνω από τον στόχο τα έσοδα

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,7% στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το 2025, στα 165,4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Στα 60 δισ. ευρώ οι συναλλαγές με κάρτες το α' εξάμηνο του 2026

All Content

Growthfund: Νέο spec για καμπάνια repositioning

All Content

Περιφέρεια Κρήτης: Στη Cloudprint έργο 599,9 χιλ. ευρώ για την προβολή του Ε4

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Το ένταλμα σύλληψης της Βάσως Τσαρούχα

All Content

Ομπράντοβιτς: Έχουμε την ποιότητα, μόνο ο Ρογκαβόπουλος εκτός προπόνησης

All Content - BusinessNews.gr

Ιωάννα Τούνη: Στα 2,07 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2025 – Μείωση 5,2% στα καθαρά κέρδη στα 1,46 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Decathlon Ελλάς: Τζίρος πάνω από 27 εκατ. ευρώ και σχέδια για νέο κατάστημα στην Αθήνα

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α.Ε.: Στο «ραντάρ» της συνεργασίες με νέα διεθνή brands λιανεμπορίου – Το πλάνο για Hunkemöller και Claire’s

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Aluma Hotels & Resorts: Στηρίζει τις εργαζόμενές της στο Mήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

CSRΝews.gr

Beiersdorf Hellas και ΕΛΕΠΑΠ: Κοινή δράση στο κέντρο της Αθήνας για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ

CSRΝews.gr

Ρέθυμνο- Κ. Χατζηδάκης: Προς νέο ιστορικό ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2026- Ποιες οι βασικές προτεραιότητές του

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το μέλλον των Κεφαλαιαγορών: Διεθνής Σύνοδος Κορυφής στην Αθήνα για το Συμπόσιο της ΕΚ
Το μέλλον των Κεφαλαιαγορών: Διεθνής Σύνοδος Κορυφής στην Αθήνα για το Συμπόσιο της ΕΚ 07/09/2026 - 16:24
Jefferies: Σύσταση «Buy» για Optima και CrediaBank – Οι τιμές-στόχοι και δύο διαφορετικές επενδυτικές ιστορίες 08/09/2026 - 11:35
Jefferies: Σύσταση «Buy» για Optima και CrediaBank – Οι τιμές-στόχοι και δύο διαφορετικές επενδυτικές ιστορίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κρεμλίνο: Η Μόσχα θέλει να συνεχίσει να εξελίσσει τις σχέσεις της με τη Σερβία παρά την ήττα του Βούτσιτς
    26/10/2026 - 14:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Άνοιξε η συζήτηση για την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΕΕ
    26/10/2026 - 14:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Βουλγαρία οδεύει προς τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών μετά τη χθεσινή οριακή αναμέτρηση
    26/10/2026 - 14:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Inventor: Εξασφάλιση της πιστοποίησης AEO για ταχύτερες διαδικασίες στα logistics
    26/10/2026 - 14:20 LOGISTICS
  • Super League: Deloitte και PwC αναλαμβάνουν μελέτη για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
    26/10/2026 - 14:19 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Beiersdorf Hellas και ΕΛΕΠΑΠ: Κοινή δράση στο κέντρο της Αθήνας για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ
    26/10/2026 - 14:19 ESG
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.554,47 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,90%
    26/10/2026 - 14:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν: "Το αποτέλεσμα των ισραηλινών εκλογών δεν θα κάνει καμία διαφορά για την Ισλαμική Δημοκρατία"
    26/10/2026 - 14:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Πρόωρη αποπληρωμή ομολόγων ύψους 284,8 εκατ. ευρώ
    26/10/2026 - 14:07 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Γαλλία: 1.435 προσαγωγές στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών
    26/10/2026 - 14:03 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Από τον Deep Blue στον «Δαίδαλο»: Το στοίχημα της Ελλάδας για τεχνολογική αυτοδυναμία
    25/10/2026 - 15:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Στημένοι αγώνες» στο μπάσκετ: Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος
    25/10/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τουλάχιστον έως την Τρίτη - Συστάσεις Πολιτικής Προστασιας
    25/10/2026 - 17:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οικονομικές υποσχέσεις και όξυνση της ρητορικής Τραμπ στην τελική ευθεία
    25/10/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 από σήμερα έως και 29 Οκτωβρίου
    25/10/2026 - 16:31 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Aluma Hotels & Resorts: Στηρίζει τις εργαζόμενές της στο Mήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

26/10/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Beiersdorf Hellas και ΕΛΕΠΑΠ: Κοινή δράση στο κέντρο της Αθήνας για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ

26/10/2026 - 12:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Beiersdorf Hellas και ΕΛΕΠΑΠ: Κοινή δράση στο κέντρο της Αθήνας για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ

26/10/2026 - 12:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Magenta History: Ολοήμερο αφιέρωμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

26/10/2026 - 12:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός Α.Ο.: "Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα"

26/10/2026 - 12:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηλίας Κορομηλάς: Η απολογία στον ανακριτή και η άρνηση των κατηγοριών

26/10/2026 - 11:56
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo