Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
egg Investor Day: "Γέφυρα" ανάπτυξης για 41 startups από 7 χώρες
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
14/02/2025 · 18:07

egg Investor Day: "Γέφυρα" ανάπτυξης για 41 startups από 7 χώρες

Σε ημερίδα που έλαβε χώρα στο egg Hub στο Μοσχάτο 41 startups παρουσίασαν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα ευρύ κοινό 200 διαχειριστών κεφαλαίων, επενδυτών και business angels.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Eπενδυτική Ημερίδα διοργάνωσε ο επιχειρηματικός επιταχυντής egg – enter grow go (egg) της Eurobank, δίνοντας τη δυνατότητα σε 41 νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες από Ελλάδα και ακόμα έξι (6) χώρες, και συγκεκριμένα από Κύπρο, Βουλγαρία, Ελβετία, Τουρκία, Γερμανία και Ουκρανία, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους αναζητώντας χρηματοδότηση και επιχειρηματική διασύνδεση, μπροστά σε ένα ευρύ κοινό 200 διαχειριστών κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (VC’s), εταιρικών επενδυτών και Business Angels από Ευρώπη, Καναδά, ΗΠΑ και Ισραήλ που συμμετείχαν στην Ημερίδα.

Στην Ημερίδα, που έλαβε χώρα στο egg Hub στο Μοσχάτο, χαιρετισμούς πραγματοποίησαν οι Υφυπουργοί, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας και κα Ζωή Ράπτη, αντίστοιχα, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου. Την έναρξη της Ημερίδας κήρυξε ο Group Chief Marketing Officer της Eurobank & Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος egg - enter·grow·go, κ. Μιχάλης Βλασταράκης, καλωσορίζοντας τους διακεκριμένους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μεταξύ αυτών, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννο Κοντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας & Καινοτομίας, Δρ. Τάσο Γαϊτάνη, και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Χάρη Λαμπρόπουλο.

Το egg ενδυναμώνει σταθερά τη θέση του ως επιταχυντής ανάπτυξης (growth accelerator) και startup Hub στην ευρύτερη περιοχή και εμπλουτίζει το πλέγμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και το εύρος των εργαλείων ανάπτυξης που παρέχει στο οικοσύστημα, ενδυναμώνοντας το 12ετές θετικό αποτύπωμά του στην αγορά ως ο ισχυρός σύμμαχος της νέας επιχειρηματικότητας. Η στρατηγική του egg αποσκοπεί στο να διευκολύνει startup και επενδυτές να οικοδομήσουν, αμφίδρομα, «γέφυρες» χρηματοδότησης και ανάπτυξης, μετουσιώνοντας ιδέες σε επιχειρηματικές επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων, παράγοντας αξία και απασχόληση σε τομείς αιχμής για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό το egg στηρίζει και ξένες startup που προτείνονται από επενδυτές να συμμετάσχουν στα προγράμματα επιτάχυνσης.

Με την ένταξη του egg στην επιχειρηματική μονάδα Venture Banking, η Eurobank μπορεί πλέον να παράσχει χρηματοδότηση, αλλά και συμβουλευτική και εξατομικευμένες τραπεζικές υπηρεσίες, τόσο σε γρήγορα αναπτυσσόμενες και καινοτόμες επιχειρήσεις -από Ελλάδα και εξωτερικό– όσο και σε VCs, ιδιώτες επενδυτές, ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικά clusters, απευθυνόμενη σε έναν τομέα που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της οικονομίας.

Group photo

Ενδεικτικό της δυναμικής που αναπτύσσεται προς αυτή την κατεύθυνση σε μια περίοδο που διεθνώς η καινοτομία - και δη η τεχνολογική - αποτελεί αναπτυξιακή προτεραιότητα, είναι το ισχυρό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην Ημερίδα. Περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι επενδυτικών κεφαλαίων από Ελλάδα και εξωτερικό συμμετείχαν στις εργασίες του egg Investor Day και διερεύνησαν επενδυτικές δυνατότητες για 30 καινοτόμες επιχειρήσεις (startup/scaleup) από Ελλάδα, Ελβετία, Γερμανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Τουρκία και Ουκρανία που πραγματοποίησαν παρουσιάσεις. Επιπλέον αυτών, παρουσιάσεις έκαναν και 11 scaleup εταιρείες, όλες από τον 1ο επίσημο Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας Cluster στον Τουρισμό / Πολιτισμό, μια θεσμική πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Καινοτομίας, την οποία έχει στηρίξει δυναμικά από την έναρξη της το egg, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση και εξέλιξη του τουριστικού και πολιτιστικού τομέα, που αποτελεί κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης και απασχόλησης για τη χώρα. Οι συμμετέχουσες εταιρείες στο egg Investor Day απευθύνθηκαν σε διευρυμένο επενδυτικό κοινό από όλους σχεδόν τους κλάδους δραστηριότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε ανταγωνιστικά πεδία της νέας οικονομίας, όπως ο ευρύτερος κλάδος επιστημών υγείας, οι καινοτόμες τεχνολογίες στον Τουρισμό, η άμυνα, ο κλάδος τροφίμων και της αγροδιατροφής, η πράσινη οικονομία, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χρίστος Δήμας, δήλωσε: «Η εκδήλωση egg Investor Day αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία που προάγει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Πολιτεία στηρίζει δράσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία σε ταλαντούχους Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικοί, σε διεθνές επίπεδο, από την Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία με το egg - enter grow go, οι νεοφυείς επιχειρήσεις ενδυναμώνονται, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας και δημιουργώντας νέες καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.».

Στο χαιρετισμό της η Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κα Ζωή Ράπτη, δήλωσε: «Η Eurobank και το egg επιλέχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης μετά από σχετικό διαγωνισμό, για τη δημιουργία του πρώτου Ελληνικού Cluster Καινοτομίας στις Ψηφιακές Τεχνολογίες στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό. Το Υπουργείο Ανάπτυξης χρηματοδότησε τα έργα που αναπτύχθηκαν από 11 εταιρείες με πάνω από 2 εκατ. ευρώ, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση καινοτόμων προϊόντων. Με επενδυτικά και φορολογικά κίνητρα, όπως η επέκταση χορήγησης Golden Visa για επενδύσεις σε εγγεγραμμένες στο Elevate Greece startups, η χώρα μας ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της και καθίσταται φιλικός επενδυτικός προορισμός.».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank & Επικεφαλής Corporate & Investment Banking, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, επισήμανε: «Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση συγκεντρώνει κάποιους από τους πιο λαμπρούς και καινοτόμους επαγγελματίες με δυναμική να διαμορφώσουν το μέλλον μέσω πρωτοποριακών εξελίξεων ορίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα. Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε σήμερα εταιρείες νεοφυούς επιχειρηματικότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό και δημιουργούμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας στο startup οικοσύστημα, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να καταστεί κόμβος καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή. Με την υποστήριξη του egg – enter grow go, του επιχειρηματικού επιταχυντή της Τράπεζας, κομμάτι πλέον της δυναμικής νεοσύστατης Μονάδας Venture Banking, στοχεύουμε στην ενίσχυση των προοπτικών εξέλιξης καινοτόμων επιχειρήσεων σε όλα τα στάδια επένδυσης, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να κατακτήσουν σημαντικά ορόσημα και να ευδοκιμήσουν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.».

Η κα Ρούλα Μπαχταλιά, Head of Venture Banking στην Eurobank, στον εναρκτήριο χαιρετισμό της περιέγραψε τις ευκαιρίες ανάπτυξης για το εγχώριο startup οικοσύστημα, σε μια διεθνή συγκυρία που χαρακτηρίζεται από υψηλή ρευστότητα και ραγδαίες αλλαγές σε τεχνολογίες αιχμής, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του egg κατά τη μετάβασή του σε growth accelerator. Στη συνέχεια, ακολούθησε πάνελ συζήτησης, στο οποίο τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Γιάννος Κοντόπουλος και Τάσος Γαϊτάνης, καθώς επίσης και οι κ.κ. Στέφανος Καψάσκης, Fund Partner Corallia Ventures, Παναγιώτης Καραμπίνης, Managing Director στην Endeavor Ελλάδας, Γιάννης Κωστόπουλος, Ιδρυτής και CEO της SaMMY -που είχε φιλοξενηθεί από το egg- και η κα Audra Elena Shallal, Board Member ΕΒΑΝ & VP of Corenvest, Finland/France.

Κατά τη συζήτηση, η κλιμάκωση (scale up) και η διεύρυνση διαπεριφερειακών συνεργασιών, διακρατικών ή/και πανευρωπαϊκών συνεργειών, καθώς και κίνητρα για συγχωνεύσεις και εξαγορές startups για την ταχύτερη ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων αναδείχθηκαν ως δύο βασικές προκλήσεις για την επόμενη μέρα του οικοσυστήματος. Εξετάστηκε επίσης πώς μπορεί το οικοσύστημα και οι φορείς να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας για ταχύτατα αναπτυσσόμενες startups, θέτοντας μετρήσιμους στόχους ανάπτυξης, διευκολύνοντας τις επαφές με τους πελάτες, τη διασύνδεσή τους με τους κατάλληλους χρηματοδότες, την προέλκυση και διακράτηση ταλέντων στις εταιρείες. Αυτοί άλλωστε είναι και στρατηγικοί στόχοι στη νέα εποχή του egg, μετά και την ένταξή του στο Venture Banking Unit, επιταχύνοντας τη μετεξέλιξή του σε growth accelerator, θέτοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη της σχέσης του αφενός με τις εταιρείες startup και αφετέρου με εγχώριους και ξένους επενδυτές, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την μεταφορά και μετάδοση τεχνογνωσίας και την επιτάχυνση της χρηματοδότησης και συνολικής ανάπτυξης των νέων εταιρειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο των νέων προτεραιοτήτων του egg, προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας του με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικές ομάδες/spin-off για μεγαλύτερο διάστημα από τον καθιερωμένο ετήσιο κύκλο επιτάχυνσης.

Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της Ημερίδας, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας της Corallia Ventures Management και της Eurobank (egg accelerator) για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αμοιβαία αξιοποίηση υποδομών, υπηρεσιών, εμπειριών και καλών πρακτικών στην καινοτομία και στην επιχειρηματικότητα σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος.

Από το 2013 που η Eurobank ίδρυσε το egg – enter grow go τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και μετρήσιμα. Ενδεικτικά, 460 επιχειρηματικές ομάδες και 1.600 νέοι επιχειρηματίες εντάχθηκαν στις πλατφόρμες του egg, με 360 προσλήψεις ατόμων για μερική ή/και μόνιμη απασχόληση, ενώ 230 επιχειρηματικές ομάδες έχουν σήμερα νομική μορφή. Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών 159 εταιρειών από το egg alumni ανήλθε σε €49,2 εκατ., ενώ 76 εταιρείες του egg άντλησαν κεφάλαια €55,7 εκατ. ευρώ από ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

Περισσότερες πληροφορίες για το egg – enter grow go εδώ.

  • EUROBANK
  • ·
  • STARTUPS
  • ·
  • EGG EUROBANK
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Σκέψη για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

All Content

Επιβεβαίωση Γιαννακόπουλου για Μπάντιο: «Δεν μπορούσες να ξυπνήσεις να στείλεις τα λεφτά στη Βαλένθια;»

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ με ορατά έσοδα και χρηματοοικονομική υγεία

All Content - BusinessNews.gr

Αττικα Πολυκαταστήματα: Στα 3,2 ευρώ η διάθεση των μετοχών - Πάνω από 3,5 φορές η υπερκάλυψη

All Content

McCann Greece: Κατέκτησε το πρώτο Grand Prix της Ελλάδας στα Cannes Lions

All Content

Antenna: Επέκταση στην Ιταλία με τη δημιουργία υπηρεσίας ενημέρωσης σε συνεργασία με τη DAZN

FleetNews

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

FleetNews

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

FleetNews

Η Nissan σε κρίση εμπιστοσύνης κατά τη γενική συνέλευση

All Content

Πανελλήνιο Παίδων: Στους «4» Ολυμπιακός-Περιστέρι και ΔΕΚΑ-Πλάτων

All Content

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκησε με 82-81 τη Γερμανία - Τρίποντο από τα 20 μέτρα ο Κομνιανίδης! (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,08%, κέρδη 15,49% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Νέο ιστορικό ρεκόρ τζίρου στα 280,6 εκατ. ευρώ – «Delivery» μερίσματα 42,7 εκατ. σε δύο χρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο Computers: Νέο ρεκόρ τζίρου και υπερτριπλασιασμός κερδών

FleetNews

Το Renault Megane E-Tech Electric ανανεώνεται

FleetNews

Το νέο Lynk & CO 08 πρωταγωνιστεί στην BEYOND Expo 2026

CSRΝews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

CSRΝews.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Commerzbank: Περικόπτει 4000 θέσεις εργασίας για να αποφύγει την εξαγορά της από τη Unicredit
Commerzbank: Περικόπτει 4000 θέσεις εργασίας για να αποφύγει την εξαγορά της από τη Unicredit 13/02/2025 - 08:12
Alpha Bank: Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής συνεργασίας με την Kepler Cheuvreux 17/02/2025 - 14:08
Alpha Bank: Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής συνεργασίας με την Kepler Cheuvreux

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πλαίσιο: Ανανέωση στο ΔΣ με Ζαρκαλή, Πουλίδα και Κυρκίνη
    27/06/2026 - 00:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκθεση FORMA: Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση στη Uni.Versus Art Room
    26/06/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Άκης Σκέρτσος: Πώς κωδικοποιείς και επικοινωνείς το κυβερνητικό έργο 7 χρόνων;
    26/06/2026 - 21:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ισραήλ και Λίβανος υπέγραψαν μια "συμφωνία πλαίσιο" στην Ουάσινγκτον
    26/06/2026 - 21:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βενεζουέλα: Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι μετά τον φονικό διπλό σεισμό
    26/06/2026 - 21:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    26/06/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραμπ απειλεί την Ευρώπη: «Φόρος στις αμερικανικές εταιρείες σημαίνει δασμοί 100%»
    26/06/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ηλεκτρικά πατίνια: Στοπ στους κάτω των 17, «τσουχτερά» πρόστιμα - Τι προβλέπει νομοθετική ρύθμιση
    26/06/2026 - 19:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάκτωρ: Πουλήθηκε κτίριο γραφείων στο Χαλάνδρι έναντι 18,95 εκατ. ευρώ
    26/06/2026 - 19:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 1,08%, κέρδη 15,49% από τις αρχές του έτους
    26/06/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Ελλάδα σε Τροχιά: Εθνικό Σχέδιο για το Διάστημα, ύψους 350 εκατ. ευρώ
    26/06/2026 - 14:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Αγωνιώδης αναζήτηση των χιλιάδων αγνοουμένων - Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών
    26/06/2026 - 08:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • HELLENiQ Energy - Σιάμισιης: «Η Ελλάδα δεν έχει ακριβότερα καύσιμα από την Ευρώπη»
    26/06/2026 - 08:05 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Οι ΗΠΑ δεν θέλουν συμφωνία με το Ιράν «με οποιοδήποτε τίμημα»
    26/06/2026 - 07:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ με ορατά έσοδα και χρηματοοικονομική υγεία
    26/06/2026 - 13:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Σκέψη για το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

26/06/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Τουρκ Τέλεκομ ο Άντονι Λαμπ (pic)

26/06/2026 - 20:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η KRAFT Paints φέρνει τα «Cool Roofs» στην Ελλάδα

26/06/2026 - 13:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα

26/06/2026 - 13:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SchoolFan: Οι μαθητές νικούν τα fake news για το κλίμα

26/06/2026 - 13:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MG Motor: Οργανωτικές αλλαγές στη δομή της εταιρείας

26/06/2026 - 10:59
FleetNews
fleetnews.gr

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

25/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

25/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo