Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Moody's: Τα πλεονεκτήματα των ελληνικών τραπεζών και οι προκλήσεις
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
31/05/2023 · 09:36

Moody's: Τα πλεονεκτήματα των ελληνικών τραπεζών και οι προκλήσεις

Προκλήσεις και ευκαιρίες στην τρέχουσα συγκυρία για τις συστημικές τράπεζες.

Μια σειρά από πλεονεκτήματα και προκλήσεις που ανοίγονται γύρω από τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε η Moody's, σε ενημέρωση δεδομένων ως προς τος σκέλος της πιστωτικής ανάλυσης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Ειδικότερα, ο οίκος αξιολόγησης ως προς τα πιστωτικά πλεονεκτήματα των τραπεζών επικεντρώνει:

1) στη σημαντική μείωση των προβληματικών δανείων της κάθε τράπεζας που βελτιώνει την ποιότητα των ενεργητικού της,

2) στην αύξηση των καταθέσεων και στην πρόσβαση στις διεθνείς αγορές που ενισχύει το προφίλ χρηματοδότησης και τη ρευστότητα της εκάστοτε τράπεζας και

3) στο σχετικά χαμηλότερο σχηματισμό προβλέψεων που στηρίζει την κερδοφορίας των τραπεζών, ενώ η επαναλαμβανόμενη κερδοφορία βρίσκεται σε μια ανοδική τάση.

Ως προς τις πιστωτικές προκλήσεις, με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι τράπεζες, ο οίκος Moody's αναφέρεται:

1) στις τρέχουσες πληθωριστικές πιέσεις και στα αυξανόμενα επιτόκια, που πιθανόν να επιβαρύνουν την ποιότητα του ενεργητικού τους,

2) στην κάλυψη των προβλέψεων για τα εναπομείναντα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα,

3) στο υψηλό επίπεδο των αναβαλλόμενων φορολογικών πιστώσεων (DTCs) που υπονομεύει την ποιότητα της κεφαλαιακής τους βάσης, και

4) στη σχετικά χαμηλή διαφοροποίηση της κερδοφορίας, με αποκλειστική δραστηριοποίηση στην Ελλάδα (Τράπεζα Πειραιώς).

Τράπεζα Πειραιώς

Η αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς είναι στο «Ba3», ήτοι δύο βαθμίδες υψηλότερη από τη βασική πιστοληπτική της αξιολόγηση (BCA) στο «b2», όπως προτείνεται από την προηγμένη αξιολόγηση ζημιών σε περίπτωση χρεοκοπίας (LGF). Αυτό οφείλεται κυρίως στο σύνολο των καταθέσεων της τράπεζας στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις μειωμένης εξασφάλισης μέσω των ομολόγων Tier 2 και AT1 που εκδόθηκαν από την τράπεζα. Οι σταθερές προοπτικές αποτυπώνουν την άποψη της Moody’s ότι η βασική πιστοληπτική της αξιολόγηση (BCA) της τράπεζας βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, στο «b2», εξισορροπώντας τη βελτιωμένη ποιότητα του ενεργητικού της και τη λειτουργική της κερδοφορία με σχετικά αδύναμους ακόμη δείκτες ενσώματων κεφαλαίων, προσαρμοσμένους από τη Moody's, που επιβαρύνουν το πιστωτικό της προφίλ.

Παράλληλα, η βασική πιστοληπτική αξιολόγησης της τράπεζας λαμβάνει υπόψη τη βελτίωση της ποιότητας του ενεργητικού της, με βάση τις διορθωτικές ενέργειες που έγιναν για τη μείωση του δείκτη NPE σε περίπου 6,6% τον Μάρτιο του 2023 από 12,7% τον Μάρτιο του 2022. Η Τράπεζα Πειραιώς κατάφερε επίσης να βελτιώσει σταδιακά την επαναλαμβανόμενη κερδοφορία της και να μειώσει σημαντικά τη βάση του κόστους. Παρόλο που η τράπεζα δέχθηκε ένα σημαντικό κεφαλαιακό πλήγμα για να επιτύχει την εξυγίανση του ισολογισμού της, κατάφερε να αυξήσει σταδιακά τον δείκτη CET1 στο 12,2% τον Μάρτιο του 2023 από 9,8%, ένα χρόνο πριν. Ωστόσο, η κεφαλαιακή διάρθρωση της τράπεζας ενσωματώνει ένα υψηλό ποσοστό αναβαλλόμενων φορολογικών πιστώσεων (DTCs), το οποίο περιορίζει το «μαξιλάρι απορρόφησης ζημιών» σε σχέση με τις υπόλοιπες τράπεζες. Περισσότερες ενέργειες στο σκέλος του de - risking (απομείωση κινδύνου) και της ενίσχυσης του ισολογισμού της, σύμφωνα με το business plan της τράπεζας για το 2025, θα μπορούσαν να βελτιώσουν περαιτέρω τη φερεγγυότητα και την αναπτυξιακή της δυναμική.

Υψηλότερες αξιολογήσεις στο σκέλος των καταθέσεων και του «senior» τμήματος του χρέους θα μπορούσαν να προκύψουν, εάν υπάρξει περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του ενεργητικού και της κερδοφορίας της και είναι επίσης σε θέση να βελτιώσει το επίπεδο των ενσώματων κεφαλαίων, ώστε να φτάσει σε ανάλογο επίπεδο με αυτό των υπόλοιπων συστημικών.

Από την άλλη, οι αξιολογήσεις της Τράπεζας Πειραιώς θα μπορούσαν να υποβαθμιστούν σε περίπτωση που υπάρξει μια σημαντική επιδείνωση της ποιότητας του ενεργητικού της, χωρίς σημαντικές βελτιώσεις στην επαναλαμβανόμενη κερδοφορία της. Οποιαδήποτε πιθανή σημαντική επιδείνωση του λειτουργικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα θα επιβαρύνει επίσης τις αξιολογήσεις της τράπεζας.

Eurobank

H αξιολόγηση των καταθέσεων της Eurobank είναι στο «Ba2», δηλαδή δύο βαθμίδες υψηλότερη από τις βασική πιστοληπτική της αξιολόγηση στο «b1», όπως προτείνεται από την ανάλυση ζημιών σε περίπτωση χρεοκοπίας (LGF), η οποία λαμβάνει υπόψη τα σχέδια χρηματοδότησης της τράπεζας στο πλαίσιο των Ελάχιστων Απαιτήσεων για Ιδία Κεφάλαια και Επιλέξιμες Υποχρεώσεις (MREL) έως το τέλος του 2025. Με την ολοκλήρωση του πλάνου μετασχηματισμού της, η τράπεζα έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του ενεργητικού και τις προοπτικές για μια ισχυρότερη δημιουργία κερδοφορίας.

Η «BCA» της Eurobank λαμβάνει υπόψη τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματά της (NPEs), τα οποία μειώθηκαν σημαντικά στο 5,1% επί τα ακαθάριστα δάνειά της το Μάρτιο του 2023, ύψους 2,1 δισ. ευρώ, από 22,9 δισ. ευρώ το 2016. Το πιστωτικό προφίλ της τράπεζας λαμβάνει υπόψη επίσης το pro - forma fully loaded δείκτη CET1 στο 15,5% περίπου το Μάρτιο του 2023, από 13,6% το Μάρτιο του 2022, ωστόσο, η κεφαλαιακή διάρθρωση της τράπεζας ενσωματώνει ένα υψηλό ποσοστό αναβαλλόμενων φορολογικών πιστώσεων (DTCs), γεγονός που περιορίζει το «μαξιλάρι απορρόφησης ζημιών».

Οι αξιολογήσεις της τράπεζας λαμβάνουν επίσης υπόψη το επικαιροποιημένο business plan για το 2023 2025 που εστιάζει στην ενίσχυση της βασικής κερδοφορίας της, με στόχο την επίτευξη απόδοσης 13% επί της ενσώματης λογιστικής αξίας (RoTBV) το 2023 και 12% το 2025.

Το θετικό «outlook» αντανακλά την προσδοκία της Moody’s ότι η Eurobank θα συνεχίσει να βελτιώνει το πιστωτικό της προφίλ. Η τράπεζα είναι πιθανό να διατηρήσει μια «υγιή» κεφαλαιακή βάση και ρευστότητα και θα μειώσει περαιτέρω τα προβληματικά της δάνεια, αν και από χαμηλότερο επίπεδο, αξιοποιώντας την οικονομική και πιστωτική δυναμική, ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η οποία είναι πιθανό να επωφεληθεί σημαντικά από τα κεφάλαια του RRF. Αυτοί οι παράγοντες δύναται να λειτουργήσουν θετικά γύρω από το δείκτη «BCA» της τράπεζας, στηρίζοντας τις θετικές προοπτικές.

Εθνική Τράπεζα

Οι αξιολογήσεις καταθέσεων «Ba2» της Εθνικής Τράπεζας είναι δύο βαθμίδες υψηλότερες από τις αξιολογήσεις «b1» από την αξιολόγηση «BCA», όπως προτείνεται από την προηγμένη αξιολόγηση απώλειας σε περίπτωση χρεοκοπίας (LGF), που βασίζεται στο σύνολο των καταθέσεων της και του εκδοθέντος χρέους, καθώς και των σχεδίων χρηματοδότησης. Οι αξιολογήσεις δεν ενσωματώνουν καμία στήριξη από την κυβέρνηση της Ελλάδας, αντανακλώντας την περιορισμένη ικανότητα της κυβέρνησης να παράσχει τέτοια στήριξη. Η «BCA» αξιολόγηση της Εθνικής Τράπεζα με «b1» αντανακλά τα σημαντικά μειωμένα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματά της (NPEs), τα οποία μειώθηκαν στο 5,2% των ακαθάριστων δανείων τον Δεκέμβριο του 2022 και τη σταδιακή βελτίωση της βασικής της κερδοφορίας.

Η «BCA» λαμβάνει επίσης υπόψη το «άνετο» επίπεδο εποπτικών κεφαλαίων της Εθνικής Τράπεζας, με δείκτη CET1 ύψους 16,6% τον Δεκέμβριο του 2022. Παρ' όλα αυτά, τα κεφάλαιά της ενσωματώνουν επίσης ένα υψηλό ποσοστό αναβαλλόμενων φορολογικών πιστώσεων (DTCs) που περιορίζουν το «απόθεμα απορρόφησης ζημιών της τράπεζας». Παράλληλα, μετά την εξυγίανση του ισολογισμού της, η τράπεζα εστιάζει επί του παρόντος στη βελτίωση της διαρθρωτικής βασικής κερδοφορίας της, με υψηλότερα καθαρά έσοδα από τόκους και προμήθειες, τα οποία θα της επιτρέψουν να επανέλθει στο «δρόμο» της διανομή μερισμάτων από το μακρινό 2008, με την επιφύλαξη, πάντως, της έγκρισης των εποπτικών αρχών.

Το θετικό outlook αντανακλά την προσδοκία της Moody's ότι η Εθνική Τράπεζα θα συνεχίσει να βελτιώνει το πιστωτικό της προφίλ κατά τους επόμενους 12 - 18 μήνες. Αναμένει ότι η τράπεζα θα διατηρήσει την «υγιή» κεφαλαιακή βάση της και την ρευστότητά της, καθώς και ότι θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα του ενεργητικού της αξιοποιώντας αξιοποιώντας την οικονομική και πιστωτική δυναμική, ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η οποία είναι πιθανό να επωφεληθεί σημαντικά από τα κεφάλαια του RRF. Αυτοί οι παράγοντες δύναται να λειτουργήσουν θετικά γύρω από το δείκτη «BCA» της τράπεζας, στηρίζοντας τις θετικές προοπτικές.

Alpha Bank

Για την Alpha Bank, οι αξιολογήσεις καταθέσεων «Ba2» βρίσκονται δύο βαθμίδες υψηλότερα από το «b1» της βασική πιστοληπτική της αξιολόγηση (BCA) , όπως προτείνεται από την προηγμένη ανάλυση «LGF», με γνώμονα τα επίπεδα καταθέσεων των πελατών της και τα επίπεδα MREL. Όπως αναφέρει η Moody's, το νέο νομικό πλαίσιο της Alpha Βank ως τραπεζική οντότητα άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2021, μετά το «hive-down» (απόσχιση) των βασικών περιουσιακών στοιχείων της και του παθητικού της από την παλαιά οντότητα, η οποία μετονομάστηκε σε Alpha Services and Holdings και ενεργεί πλέον ως εταιρεία «holding».

Μέσω του σχεδίου μετασχηματισμού της, η τράπεζα βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα του ενεργητικού της και την ικανότητα δημιουργίας κερδοφορίας. Τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα (NPEs) της Alpha Bank μειώθηκαν στο 7,6% περίπου των ακαθάριστων δανείων το Μάρτιο του 2023 από 12,2% το Μάρτιο του 2022 και από το υψηλό του 42,5% τον Δεκέμβριο του 2020. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω ενός συνδυασμού τιτλοποιήσεων και διάθεσης NPEs, καθώς και λόγω του αρνητικού σχηματισμού οργανικών NPEs. Η «BCA» της τράπεζας αντικατοπτρίζει επίσης την επαρκή κεφαλαιοποίησή της, με έναν pro forma fully loaded CET1 δείκτη στο 12,8%, το Μάρτιο του 2023, σε σύγκριση με το 10,9% το Μάρτιο του 2022. Μετά το πέρας του μεγαλύτερου μέρους της εξυγίανσης, η τράπεζα εστίασε στη σημαντική βελτίωση της κερδοφορίας της κατά τα επόμενα δύο έως τρία έτη.

Οι σταθερές προοπτικές για τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις καταθέσεων της τράπεζας εξισορροπούν το βελτιωμένο πιστωτικό της προφίλ με τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά, όσον αφορά την περαιτέρω μείωση των προβληματικών δανείων της και την ενίσχυση της κάλυψης των προβλέψεών της. Η «BCA» της τράπεζας είναι, βρίσκεται επί του παρόντος, σε μια καλή θέση, στο «b1» και μια περαιτέρω δυναμική βελτίωσης της βασικής πιστοληπτικής της αξιολόγησης, θα προέλθει από τα ισχυρότερα αποθέματα ενσώματων κεφαλαίων και το ιστορικό βελτίωσης των επαναλαμβανόμενων κερδών.

  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • MOODY'S
  • ·
  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Με 11 διαθέσιμους σήμερα κόντρα στη Μύκονο

All Content

Ολυμπιακός: Επίσκεψη-έκπληξη του Κίναν Έβανς στο ΣΕΦ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής με Ολυμπιακό-Μύκονο στις 13:00

All Content

Κονέκτικατ-Μίσιγκαν για τον τίτλο, νίκησαν Ιλινόι (71-62) και Αριζόνα (91-73) στους ημιτελικούς του Final-4 (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πειραιώς: Χρηματοδότηση €2,5 δισ. σε 35 projects, το μήνυμα Μεγάλου
Πειραιώς: Χρηματοδότηση €2,5 δισ. σε 35 projects, το μήνυμα Μεγάλου 29/05/2023 - 15:18
AXIA: Ανεβάζει τις τιμές - στόχους για τις ελληνικές τράπεζες 31/05/2023 - 10:52
AXIA: Ανεβάζει τις τιμές - στόχους για τις ελληνικές τράπεζες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fuel Pass: Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις
    05/04/2026 - 12:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κωστής Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αμφιβάλλω αν θα κριθούν όλες οι περιπτώσεις αρνητικά από τη Δικαιοσύνη
    05/04/2026 - 12:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διεθνής διάκριση για τρία ελληνικά προγράμματα που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη
    05/04/2026 - 11:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση
    05/04/2026 - 11:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για νέους συρμούς στο Μετρό της Αθήνας
    05/04/2026 - 11:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ
    05/04/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ
    05/04/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια
    05/04/2026 - 10:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/04/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • 'Ακης Σκέρτσος: Ο ανερμάτιστος αμοραλισμός είναι το μόνο και αναλλοίωτο brand του Αλέξη Τσίπρα
    04/04/2026 - 13:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σκλαβενίτης - Αναπροσαρμογή αποδοχών: Αύξηση του εισαγωγικού μισθού στα 1.000 ευρώ
    04/04/2026 - 14:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι Παπακώστα – Μελά και η περίπτωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή
    04/04/2026 - 13:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης
    04/04/2026 - 13:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Εφήβων: Τριήμερο αγώνων για να συμπληρωθεί η τελική οκτάδα

05/04/2026 - 09:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Επίσκεψη-έκπληξη του Κίναν Έβανς στο ΣΕΦ (video)

05/04/2026 - 08:56
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo