Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πειραιώς: Χρηματοδότηση €2,5 δισ. σε 35 projects, το μήνυμα Μεγάλου
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
29/05/2023 · 15:18

Πειραιώς: Χρηματοδότηση €2,5 δισ. σε 35 projects, το μήνυμα Μεγάλου

Κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο να αξιοποιήσαει τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω τραπεζών και ευρωπαϊκών πόρων.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη που στηρίζει κάθε αύριο: Εξελίξεις, προκλήσεις και προοπτικές για τις επιχειρήσεις» διοργάνωσε η Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να ενημερώσει τις ελληνικές επιχειρήσεις της για τις μακροοικονομικές εξελίξεις της παγκόσμιας και εγχώριας οικονομίας, τις προκλήσεις και προοπτικές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και τα διαθέσιμα Αναπτυξιακά εργαλεία και Χρηματοδοτικά προϊόντα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χαντζηνικολάου, τόνισε ότι η μελλοντική ανάπτυξη της χώρας πρέπει να στηριχθεί σε παραγωγικές επενδύσεις, η χρηματοδότηση των οποίων θα γίνει από εγχώρια κεφάλαια, τις τράπεζες και την κεφαλαιαγορά, αλλά σε μεγάλο βαθμό, και από ξένα κεφάλαια καθώς οι επενδυτικές ανάγκες της χώρας είναι πολύ μεγάλες. Ο ρόλος ειδικά του Ταμείου Ανάπτυξης είναι καταλυτικός, όχι μόνο γιατί προσφέρει χρηματοδότηση με πολύ ευνοϊκούς όρους, αλλά διότι με τα κίνητρά του, διοχετεύει πόρους προς σημαντικούς τομείς, όπως η πράσινη και η ψηφιακή μετάβαση, η εξωστρέφεια, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, που είναι οι νέες κατευθύνσεις που θα οδηγήσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα στην επόμενη μέρα, ώστε να διεκδικήσει θέση σε μια διεθνοποιημένη και έντονα ανταγωνιστική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις ισχυρές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και κάλεσε τους επιχειρηματίες να μην εφησυχάσουν αλλά να προχωρήσουν σε επενδύσεις, αξιοποιώντας τις δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχει ο τραπεζικός τομέας και οι ευρωπαϊκοί πόροι. Στην Τράπεζα ΠειραιώςΠΕΙΡ +0,64% διαθέτουμε σχέδιο, τεχνογνωσία, κεφαλαιακή επάρκεια και είμαστε δίπλα σε κάθε επιχειρηματία που σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του, είπε ο κ. Μεγάλου.

Σημειώνεται ότι όσο αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης, η Πειραιώς έχει αναλάβει τη διαχείριση πόρων άνω του 1 δισ. ευρώ και έχει ήδη προχωρήσει σε χρηματοδότηση 35 επενδυτικών σχεδίων συνολικού ύψους 2,46 δισ. ευρώ, συνδυάζοντας πόρους του Ταμείου ύψους 700 εκ. ευρώ και δικά της κεφάλαια ύψους 580 εκ. ευρώ. Επίσης, μέσω του Αναπτυξιακού νόμου, η Τράπεζα εξετάζει επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού περίπου 1 δισ.ευρώ.

Ο Θοδωρής Τζούρος, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Corporate & Investment Banking επισήμανε ότι στην Τράπεζα Πειραιώς διατηρείται η αισιοδοξία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων για το 2023 καθώς υπάρχει σημαντική υποχώρηση του ενεργειακού κόστους και του κόστους άλλων πρώτων υλών με αποτέλεσμα να καταγράφεται μεγάλη μείωση στα απαιτούμενα κεφάλαια κίνησης των εταιρειών και τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες. Παράλληλα, η αναπτυξιακή πορεία της χώρας παραμένει βασικό σενάριο, λόγω των αυξημένων επενδύσεων στη χώρα μας, της ισχυρής πορείας του τουρισμού και της αναμενόμενης ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας. Εξαιρετικά σημαντικό για τις επιχειρήσεις είναι ότι στις υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία που διευκολύνουν και μειώνουν το χρηματοδοτικό κόστος, όπως τα προϊόντα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, των διεθνών αναπτυξιακών φορέων και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τόνισε ο κ. Τζούρος.

O Chief Εconomist της Τράπεζας Πειραιώς Ηλίας Λεκκός ανέλυσε το μακροοικονομικό περιβάλλον, σημειώνοντας ότι βάσει τριών διαφορετικών παραγόντων διατηρείται η πρόβλεψη για αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ το 2023 κατά 3,6%. Καταρχάς, υπάρχει ο στατιστικός παράγοντας καθώς, εάν παραμείνει το ΑΕΠ στο επίπεδο των €48,7 δισ. κάθε τρίμηνο, όπως έκλεισε δηλαδή στο τέταρτο τρίμηνο του 2022, αυτό και μόνο προσθέτει 1,5% αύξηση στο ΑΕΠ.

Δεύτερον, η ανάπτυξη θα υποστηριχθεί επίσης με «παθητικό» τρόπο από την αντιστροφή του αρνητικού σοκ των όρων του εμπορίου που έπληξε την ελληνική και την ευρωπαϊκή οικονομία το 2022. Η μερική αντιστροφή – η άνοδος των τιμών ενέργειας και τροφίμων αφαίρεσε σχεδόν 2,5% μονάδες της αύξησης του ΑΕΠ – θα συμβάλει θετικά στην αύξηση του ΑΕΠ.

Τρίτον, υπάρχει ένας «ευμετάβλητος» παράγοντας καθώς αναμένεται ότι η ανάπτυξη θα προέλθει από την ανάκαμψη των επενδύσεων, οι οποίες είναι αναγκαίες και μπορούν να χρηματοδοτηθούν, μεταξύ άλλων, και με προνομιακούς όρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Αυτός ο τελευταίος παράγοντας, τόνισε ο κ. Λεκκός, παρουσιάζει μεγάλη μεταβλητότητα καθώς επηρεάζεται, μεταξύ άλλων, από το οικονομικό κλίμα, το στάδιο του επιχειρηματικού κύκλου, το επίπεδο των επιτοκίων, την έκταση της πολιτικής αβεβαιότητας.

Στις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζει το διεθνές οικονομικό περιβάλλον και επηρεάζουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και τις λύσεις που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μπελούμπασης, Γενικός Διευθυντής, Head of Sales Trading της Τράπεζας Πειραιώς. Τόνισε ότι παράγοντες όπως οι γεωπολιτικές εξελίξεις, η ενεργειακή μετάβαση, ο πληθωρισμός, η διατάραξη της εφοδιαστικής αλυσίδας, η νομισματική και δημοσιονομική πολιτική, μεταξύ άλλων, δημιουργούν αυξημένη μεταβλητότητα και διακυμάνσεις που θα παραμείνουν τα επόμενα χρόνια. Η αγορά συναλλάγματος είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί, είπε ο κ. Μπελούμπασης και ανέλυσε τις αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε πιθανή αποδυνάμωση του δολαρίου που παραμένει το κυρίαρχο νόμισμα. Για τον συναλλαγματικό κίνδυνο, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει εργαλεία για την αντιστάθμισή του ώστε οι πελάτες της να επικεντρώνονται στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Αντιστοίχως, λύσεις και εργαλεία προσφέρονται και για την αντιστάθμιση του επιτοκιακού κινδύνου, ο οποίος παραμένει πάντοτε υπαρκτός, ειδικά στο υφιστάμενο περιβάλλον των αυξημένων προκλήσεων, σημείωσε.

Ο Δημήτρης Βερελής, Senior Director, Head of Development, Sustainable Banking & Bank Relations της Τράπεζας Πειραιώς παρουσίασε τα αναπτυξιακά προγράμματα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα οποία όσο αφορά τις άμεσες ενισχύσεις, φθάνουν συνολικά σε κεφάλαια της τάξης των 50 δισ.ευρώ. Περί τα 18,5 δισ.ευρώ θα προέλθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης, περίπου 1 δισ.ευρώ ετησίως από τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο ενώ στα 26 δισ.ευρώ ανέρχονται οι συνολικοί πόροι του ΕΣΠΑ με ορίζοντα έως το 2027 και 4,1 δισ. ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν επιδοτήσεις επενδυτικών σχεδίων, ειδικές ενισχύσεις του Αν. Νόμου (φοροαπαλλαγή, επιδότηση εργασίας, leasing) και Vouchers, σημείωσε ο κ. Βερελής.

Tα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με Αναπτυξιακούς Φορείς, για την κάλυψη επενδυτικών και εμπορικών αναγκών χρηματοδότησης, παρουσίασε ο Γιώργος Αντωνιάδης, Sustainable & Development Banking Manager της Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για φορείς όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και άλλοι, όπως το European Investment Fund, η EBRD, η Ευρωπαίκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Την εκδήλωση, στην οποία οι επιχειρηματίες συμμετείχαν υποβάλλοντας ερωτήσεις, συντόνισε ο Αντώνης Κατραούρας, Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Commercial Banking της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος συνοψίζοντας, τόνισε ότι η αγορά ζητά ρευστότητα, γρήγορες αποφάσεις και ανταγωνιστικά προϊόντα. Η Τράπεζα Πειραιώς και τα στελέχη της είναι κοντά στους επιχειρηματίες, συμβουλεύοντάς τους στην επιλογή των κατάλληλων αναπτυξιακών εργαλείων με στόχο την χρηματοδότηση των βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων με τα ανταγωνιστικότερα χρηματοδοτικά προϊόντα, υπογράμμισε.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ·
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
  • ·
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Μύκονος: Ο Νετζήπογλου πέτυχε 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (vid)

All Content

Ολυμπιακός-Μύκονος Betsson: Τα καρφώματα Νικιλίνα και Κινγκ στο πρώτο ημίχρονο (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Live στις 13:00 Ολυμπιακός-Μύκονος Betsson 96-68 (35')

All Content

Ολυμπιακός: Επίσκεψη-έκπληξη του Κίναν Έβανς στο ΣΕΦ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τράπεζα Κύπρου: Ο Τάκης Αράπογλου επανεξελέγη στην προεδρία του ΔΣ
Τράπεζα Κύπρου: Ο Τάκης Αράπογλου επανεξελέγη στην προεδρία του ΔΣ 26/05/2023 - 20:02
Moody's: Τα πλεονεκτήματα των ελληνικών τραπεζών και οι προκλήσεις 31/05/2023 - 09:36
Moody's: Τα πλεονεκτήματα των ελληνικών τραπεζών και οι προκλήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος από τα βουνά του Ιράν
    05/04/2026 - 13:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τι φέρνει το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο που διαδέχεται το Ταμείο Ανάκαμψης
    05/04/2026 - 13:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OPEC+: Σχεδιάζει συμβολική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τον Μάιο
    05/04/2026 - 12:54 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Fuel Pass: Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις
    05/04/2026 - 12:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κωστής Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αμφιβάλλω αν θα κριθούν όλες οι περιπτώσεις αρνητικά από τη Δικαιοσύνη
    05/04/2026 - 12:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διεθνής διάκριση για τρία ελληνικά προγράμματα που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη
    05/04/2026 - 11:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση
    05/04/2026 - 11:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για νέους συρμούς στο Μετρό της Αθήνας
    05/04/2026 - 11:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ
    05/04/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ
    05/04/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/04/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια
    05/04/2026 - 10:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ
    05/04/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ
    05/04/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Μύκονος Betsson: Τα καρφώματα Νικιλίνα και Κινγκ στο πρώτο ημίχρονο (vids)

05/04/2026 - 10:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 13:00 Ολυμπιακός-Μύκονος Betsson 54-47 (Ημίχρονο)

05/04/2026 - 09:44
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo