Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Βελτίωση οικονομικών δεικτών σε όλα τα επίπεδα
NEWSROOM NEWSROOM
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
19/05/2021 · 18:41

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Βελτίωση οικονομικών δεικτών σε όλα τα επίπεδα

Η αύξηση των εσόδων προ προβλέψεων, η περαιτέρω μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, η ενίσχυση του Δείκτη Κεφαλαιακής Επάρκειας και η βελτίωση της καθαρής κερδοφορίας, καθώς και το νέο κατάστημα στο Μέτσοβο εντός του 2021, ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων σε διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, την Τετάρτη 19 Μάϊου 2021.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι επικεφαλής της Τράπεζας ανέλυσαν στους συμμετέχοντες δημοσιογράφους τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2020 και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για το 2021-22 το οποίο δρώντας συνδυαστικά με το Εθνικό Σχέδιο “Ελλάδα 2.0” στοχεύει στην ενίσχυση του παραγωγικού και επιχειρηματικού μοντέλου που δημιουργείται για την περιφερειακή οικονομία της Ηπείρου.

Οικονομικά αποτελέσματα 2020 – Βελτίωση δεικτών σε όλα τα επίπεδα

Συγκεκριμένα, τα έσοδα προ προβλέψεων (PPI), σημείωσαν αύξηση κατά 34%, προερχόμενη κυρίως από το μειωμένο χρηματοδοτικό κόστος. Αυξήθηκαν οι προβλέψεις χρήσης λαμβάνοντας υπόψη την ακολουθούμενη στρατηγική διαχείρισης ΜΕΔ και τις επιπτώσεις της κρίσης Covid-19 στο δανειακό χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας, ενώ αυξήθηκε και η καθαρή κερδοφορία κατά 23,4%.

Παράλληλα, καταγράφηκε αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους κατά 15,4% λόγω της πιστωτικής επέκτασης και της αμετάβλητης διατήρησης του μέσου επιτοκίου χορηγήσεων στο 5,6%. Το χρηματοδοτικό κόστος μειώθηκε κατά 23% το 2020, παρά την αύξηση των καταθέσεων κατά 11%, ως αποτέλεσμα της αλλαγής του μίγματος καταθέσεων και της στρατηγικής μείωσης των επιτοκίων. Το καθαρό επιτοκιακό περιθώριο (ΝΙΜ) σημείωσε αύξηση κατά 31 μονάδες βάσης, σε 4,4%. Η διατήρηση των λειτουργικών εξόδων της Τράπεζας στα ίδια επίπεδα οδήγησε τον δείκτη λειτουργικών εξόδων προς έσοδα στο 63,8%, σημαντικά μειωμένο σε σύγκριση το 2019.

Υλοποιήθηκε πιστωτική επέκταση ύψους €24 εκατ. εντός του 2020, στηρίζοντας κυρίως την επιχειρηματικότητα στην τοπική οικονομία. Βελτιώθηκε η ρευστότητα με αύξηση καταθέσεων κατά €24,8 εκατ., σημειώθηκε αύξηση του Ταμείου και καθαρών απαιτήσεων από Πιστωτικά Ιδρύματα κατά €3,9 εκατ. και αύξηση του Δείκτη Κάλυψης Ρευστότητας (LCR) κατά 55% μέσα στην χρήση. Αυξήθηκαν τα επενδυτικά ακίνητα κατά 47% λόγω αποκτήσεων ακινήτων μέσω πλειστηριασμών και βελτιώθηκε ο ΔΚΕ κατά 26 μονάδες βάσης, κυρίως λόγω της αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου ύψους €1,8 εκατ. Η αύξηση του fully-loaded δείκτη ανήλθε σε 60 μονάδες βάσης, καθώς το ποσοστό της Αναβαλλόμενης Φορολογικής Απαίτησης (DTC) στο Εποπτικό Κεφάλαιο μειώθηκε σε 29,8%, καταγράφοντας βελτίωση της ποιότητας των Κεφαλαίων.

Ο δείκτης ΜΕΔ σημείωσε σημαντική μείωση από 65,3% το 2019 σε 55,7% το 2020 με την μείωση να προέρχεται κυρίως από το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο. Παράλληλα σημειώθηκε βελτίωση της κάλυψης ΜΕΔ από 39,9% το 2019 σε 40,3% το 2020. Η ποιότητα του δανειακού χαρτοφυλακίου βελτιώθηκε σημαντικά στο 2020 βασιζόμενη στους ακόλουθους πυλώνες: Τη βελτίωση των ανακτήσεων από λειτουργικές ροές, τη μείωση των αβέβαιων εισπράξεων (UTP), λόγω εξυγίανσης ρυθμισμένων δανείων, τη βελτίωση των ανακτήσεων από ρευστοποίηση ακινήτων, τη μείωση των μη καταγγελμένων δανείων 90+ και τη διαγραφή απαιτήσεων €8,3 εκατ. λόγω ωρίμανσης νομικών ενεργειών.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Διπλασιασμός ετήσιων οnline συναλλαγών

Την περασμένη χρονιά σημειώθηκε αύξηση κατά 108% στις ετήσιες online συναλλαγές, από 4.423 το 2019 σε 9.203 το 2020, ενώ ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας υλοποιείται σύμφωνα τη Στρατηγική Πληροφορικής. Κατά τη διάρκεια του έτους, μεταξύ άλλων ενεργειών, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης στο gov.gr με κωδικούς e-banking και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικαιροποίησης στοιχείων πελάτη (Know Your Customer – KYC). Σε διαδικασία εξέλιξης βρίσκεται η μετάβαση στο νέο κεντρικό τραπεζικό σύστημα (Core Banking System) CSB-2, η οποία προγραμματίζεται εντός του 2021 και η εφαρμογή της λειτουργίας ηλεκτρονικής υπογραφής πελατών.

Επιχειρησιακός σχεδιασμός 2021-2022 – Νέο κατάστημα στο Μέτσοβο εντός του έτους

Αναφορικά με τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του 2021-2022, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου προχωρά έχοντας τους εξής στόχους: Την περαιτέρω μείωση κόκκινων δανείων με σκοπό ο δείκτης ΜΕΔ να μειωθεί κάτω του 50%, τη συνεχή βελτίωση σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και διαχείρισης κινδύνων, την εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού, την περεταίρω αύξηση κεφαλαίου κατά €4 εκατ., την υψηλότερη πιστωτική επέκταση, διατηρώντας την πολύ καλή ρευστότητα και τέλος την επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στο Μέτσοβο.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, στην τοποθέτηση του, ευχαρίστησε θερμά όλο το προσωπικό της Τράπεζας Ηπείρου για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά που έχουν καταθέσει για την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διατήρηση της ισχυρής θέσης της Τράπεζας στην Ήπειρο. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα η Ελλάδα θα ανακάμψει, όπως και η ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ηπείρου, μέσω της επανεκκίνησης της οικονομίας και της εισροής των ευρωπαϊκών πόρων. Η επιτυχής πορεία της Τράπεζας μέχρι σήμερα, δίνει την αυτοπεποίθηση στην διοικητική ομάδα της Τράπεζας Ηπείρου να επικεντρωθεί στην υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης που έχει χαραχθεί.

ZONIDIS

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Ιωάννης Βουγιούκας, παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας για το 2020 και τους επιχειρησιακούς στόχους για το 2021. Ειδικότερα σημείωσε πως το 2020, παρά τις πολυάριθμες δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας, η Τράπεζα κατάφερε να καταγράψει αξιοσημείωτη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της σε όλα τα επίπεδα, με τα κέρδη προ προβλέψεων (ΡΡΙ), να παρουσιάζουν αύξηση κατά 34%. Ταυτόχρονα, απευθυνόμενος στους Ηπειρώτες με αφορμή την ανακοίνωση για το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Μέτσοβο δήλωσε «Μαζί, έχουμε έναν κοινό σκοπό. Να δημιουργούμε αξία για τον τόπο μας, την Ήπειρο, με πράξεις που κάνουν τη διαφορά στις ζωές των μετόχων μας και στην κοινωνία.»

VOUGIOU

Ο Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Βασίλειος Τσουκανέλης αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση και τις προοπτικές της οικονομίας της Ηπείρου καθώς και στη συμβολή της Τράπεζας στην αντιμετώπιση της κρίσης και σημείωσε: «Ο ρόλος της τράπεζας ως μοχλός ανάπτυξης της Ηπείρου είναι κομβικός και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Η υποστήριξη των επενδυτικών σχεδίων στην τοπική κοινωνία είναι η μόνη διέξοδος για την επαναφορά της Περιφέρειας στον δρόμο της κανονικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Γιατί αναπτύσσοντας την Ήπειρο αναπτυσσόμαστε όλοι μαζί.»

TSOUKA

Ο Πρόεδρος του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Χρήστος Παπαδόγιαννης, τόνισε: «Εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά όλοι μαζί γιατί έχουμε έναν κοινό σκοπό. Να μετασχηματίσουμε την Τράπεζα σε ένα σύγχρονο πιστωτικό ίδρυμα που στηρίζει ενεργά την τοπική επιχειρηματικότητα, την οικονομία και επιστρέφει αξία στον τόπο, την Ήπειρο. Προτεραιότητά μας είναι να αναδεικνύουμε το πνεύμα του συνεταιρισμού σε όλες τις εκφάνσεις της στρατηγικής, της επιχειρηματικότητας και της καθημερινής μας λειτουργίας. Γι’ αυτό θέλουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία την προστιθέμενη αξία που δημιουργούμε με πράξεις που κάνουν θετική διαφορά στις ζωές των μετόχων μας και των κατοίκων της Ηπείρου. Γιατί όταν αναπτύσσεται ο τόπος μας, αναπτυσσόμαστε όλοι μαζί.»

PAPADO

  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

All Content

Έτσι συνέτριψε ο Ολυμπιακός τη Βίρτους Μπολόνια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός, 109-77 τη Βίρτους Μπολόνια

All Content

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Isabelle Bébéar της Bpifrance στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΤΕ
Η Isabelle Bébéar της Bpifrance στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΤΕ 19/05/2021 - 16:39
Citi: Aνω του 10% η ελληνική ανάκαμψη στη διετία 20/05/2021 - 14:42
Citi: Aνω του 10% η ελληνική ανάκαμψη στη διετία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-Μιλάνο-Κορτίνα: Ο φόρος τιμής στον Τζιόρτζιο Αρμάνι και οι διαδηλώσεις
    06/02/2026 - 22:31 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
    06/02/2026 - 22:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοίγει 9 Φεβρουαρίου το σύστημα για διορθώσεις και συμπληρώσεις σε αιτήσεις γεωργών και κτηνοτρόφων
    06/02/2026 - 20:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι απαντά η Αννα Στρατινάκη για την παραίτησή της και την υπόθεση Παναγόπουλου
    06/02/2026 - 20:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία για παράνομο εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
    06/02/2026 - 20:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    06/02/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραπ κατέβασε το απαράδεκτο βίντεο με τους Ομπάμα – Aναρτήθηκε «κατά λάθος» από... συνεργάτη
    06/02/2026 - 19:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μπλε Κέδρος: Απέκτησε δύο διατηρητέα ακίνητα έναντι 1,09 εκατ. ευρώ
    06/02/2026 - 19:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε το 20ό πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Οι στόχοι
    06/02/2026 - 18:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Εκτός ΕΡΤ ο Κακούσης - Η ανάρτηση του
    06/02/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Euroins Ελλάδος: Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδος ο κ. Γιώργος Κυριακίδης
    06/02/2026 - 13:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό
    06/02/2026 - 08:37 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες
    06/02/2026 - 09:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πραγματικά δυνατοί, ήταν μια καλή αντίδραση για εμάς»

06/02/2026 - 22:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανάσα για Μπαρτσελόνα 97-91 την Μπασκόνια στη Βιτόρια (vid)

06/02/2026 - 21:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo