Τρίτη, 30 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τράπεζα της Ελλάδος: Άγγιξαν τα επίπεδα του 2019 τα έσοδα στον τουρισμό, με λιγότερους ταξιδιώτες
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
22/12/2022 · 14:25

Τράπεζα της Ελλάδος: Άγγιξαν τα επίπεδα του 2019 τα έσοδα στον τουρισμό, με λιγότερους ταξιδιώτες

Στα 17,1 δισ. οι τουριστικές εισπράξεις στο 10μηνο παρά τη μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 11% σε σχέση με τα επίπεδα προ πανδημίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Οκτώβριο του 2022 εμφάνισε πλεόνασμα 1.308,2 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1.132,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2021.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 16,7% κατέγραψαν τον Οκτώβριο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.510,4 εκατ. ευρώ, έναντι 1.294,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2021, ενώ αύξηση κατά 25,2% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Οκτώβριος 2022: 202,2 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 161,5 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 28,6%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 9,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 32,1% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 84,3% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 15.436,4 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 9.161,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2021. Αύξηση κατά 7.069,2 εκατ. ευρώ ή 70,4% παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 17.114,8 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 794,7 εκατ. ευρώ ή 89,9% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.678,4 εκατ. ευρώ. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 92,1%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 11,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 47,9% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 82,5% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Οκτώβριο του 2022, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 16,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 6,6% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 827,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 31,1% (Οκτώβριος 2022: 627,3 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 478,4 εκατ. ευρώ). Η άνοδος των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 5,9% (Οκτώβριος 2022: 736,8 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 696,0 εκατ. ευρώ), καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 12,8%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 90,4 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 7,9% και διαμορφώθηκαν στα 369,8 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 6,8% και διαμορφώθηκαν στα 84,7 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 31,2% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 256,7 εκατ. ευρώ, καθώς και από τις ΗΠΑ κατά 44,6%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 133,7 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν πτώση κατά 89,0% και διαμορφώθηκαν στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 70,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021 και διαμορφώθηκαν στα 17.114,8 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 49,0%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 9.827,0 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 110,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.927,8 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 7.830,6 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 46,0%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 1.996,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 61,9%.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 37,9% και διαμορφώθηκαν στα 3.117,8 εκατ. ευρώ, καθώς και αυτές από τη Γαλλία κατά 29,1% και διαμορφώθηκαν στα 1.256,6 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 122,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.128,3 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ επίσης αυξήθηκαν κατά 86,4%, και διαμορφώθηκαν στα 1.057,3 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 65,0% και διαμορφώθηκαν στα 34,5 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση, τον Οκτώβριο του 2022, διαμορφώθηκε σε 2.756,4 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 28,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 20,0% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2021 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 139,4%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 (κατά 11,0%) όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 (κατά 64,3%). Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 1.255,4 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 2,5%. Άνοδο κατά 60,2% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 340,7 χιλ. ταξιδιώτες.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 7,2% και διαμορφώθηκε σε 621,1 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 22,4% σε 165,4 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 67,4% και διαμορφώθηκε σε 518,3 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 102,6% σε 139,8 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία σημείωσε μείωση κατά 87,9% και διαμορφώθηκε σε 3,3 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 92,1% και διαμορφώθηκε σε 26.443,1 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 13.763,2 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2021. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 84,7%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 135,8%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 16.337,8 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 68,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 147,0% και διαμορφώθηκε σε 10.105,3 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ σημείωσε άνοδο κατά 59,3% και αυτή από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 94,2%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 47,1% και διαμορφώθηκε σε 4.240,8 χιλ. ταξιδιώτες, καθώς και από τη Γαλλία κατά 49,9% και διαμορφώθηκε σε 1.711,0 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ 27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 194,4% και διαμορφώθηκε σε 4.370,8 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 167,5% σε 975,7 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 63,3% και διαμορφώθηκε σε 34,6 χιλ. ταξιδιώτες.

Σύγκριση με το 2019, το τελευταίο έτος πριν από την πανδημία

Σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, τον Οκτώβριο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 3,3%, η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 5,9%, ενώ η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 0,6%.

Σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, την αντίστοιχη περίοδο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 2,6%, καθώς και η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση κατά 11,0% ή κατά 3,28 εκατ. ταξιδιώτες , ενώ η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 10,1%.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΕΣΟΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Βόμβα» στην Ισπανία, κοντά στον Πέδρο Μαρτίνεθ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης!

All Content

Στο Πόρτλαντ ο Τζα Μοράντ σε ανταλλαγή με τους Γκραντ-Μάρεϊ που πήγαν στο Μέμφις

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Πρόταση εξαγοράς του 75% της ΗΛΕΚΤΩΡ και της THALIS – Συζητήσεις με Motor Oil για σταθμό αεριοποίησης LNG

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Καμία αύξηση τιμών το καλοκαίρι – Σημαντικές μειώσεις από Σεπτέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Στο 96,95% η συμμετοχή στην Alpha Trust – Ακολουθεί squeeze out και διαγραφή από το Χρηματιστήριο

All Content

AVIN, Solid Havas, Make-A-Wish Ελλάδος: Μια καµπάνια γεµάτη αστέρια, φως και δύναµη

All Content

Ελληνική διάκριση στα Young Lions των Καννών για τη Βιβή Καρδάτου και τη Γαβριέλλα Μουσουράκη

FleetNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

FleetNews

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

FleetNews

Xiaomi YU7 GT: Ρεκόρ στο Nurburgring χωρίς οδηγό!

All Content

Βεζένκοφ για τη μεταγραφή του Φαλ: «Επαγγελματική απόφαση, του εύχομαι να είναι υγιής»

All Content

Με Άντριου Γουίγκινς στο πλευρό του Γιάννη οι Μαϊάμι Χιτ

All Content - BusinessNews.gr

Εκκίνησε η νέα φάση πιλοτικής εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε πέντε νέους κλάδους

All Content - BusinessNews.gr

Les Echos: Η Theon ένα βήμα πριν από την εξαγορά της γαλλικής εταιρείας HGH

All Content - BusinessNews.gr

Επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Πιστώνεται σε ένα εκατ. οικογένειες - Τι πρέπει να γνωρίζουν δικαιούχοι

FleetNews

Βελμάρ «Opel Electric ALL IN»: Ένα οικοσύστημα υπηρεσιών και προνομίων

FleetNews

Η Star Automotive Ελλάς υποδέχθηκε σπουδαστές του ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

CSRΝews.gr

«Γευματί_ΖΩ»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διατροφικής εκπαίδευσης από την Αγγελάκης ΑΕ

CSRΝews.gr

Europa: Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών υψηλών προδιαγραφών για τον όμιλο METRO

CSRΝews.gr

Η Πειραιώς υποστηρίζει τη φιλανθρωπική συναυλία του Μ.Α.Ζ.Ι. για το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί λόγω Χριστουγέννων: Kρατήσεις σε βραχυχρόνια μίσθωση και ξενοδοχεία άνω του 80%
«Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί λόγω Χριστουγέννων: Kρατήσεις σε βραχυχρόνια μίσθωση και ξενοδοχεία άνω του 80% 22/12/2022 - 06:47
Χιονοδρομικό Παρνασσού: Πόσο μειώνονται οι τιμές-Ανοίγουν 23/12 Σαλέ και εξωτερικοί χώροι 22/12/2022 - 17:48
Χιονοδρομικό Παρνασσού: Πόσο μειώνονται οι τιμές-Ανοίγουν 23/12 Σαλέ και εξωτερικοί χώροι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με οριακή πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    29/06/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Βασίλης Χιώτης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ μετά από 23 χρόνια για «προσωπικούς λόγους»
    29/06/2026 - 21:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υπ. Εθνικής Οικονομίας: Οι 20 «μύθοι» της ΕΛ.Α.Σ. και οι 20 αλήθειες για την ελληνική οικονομία
    29/06/2026 - 21:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι η μόνη επιλογή για μια Ελλάδα με σταθερότητα και ασφάλεια – Μήνυμα για οικονομία, ΕΣΥ, ΟΠΕΚΕΠΕ και εκλογές του 2027
    29/06/2026 - 20:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πιερρακάκης: Η Θεσσαλονίκη αναβαθμίζεται σε διεθνή κόμβο logistics και ανθρωπιστικής βοήθειας
    29/06/2026 - 20:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΕΟΤ: Αναλυτικός οδηγός με δέκα ερωτήσεις & απαντήσεις
    29/06/2026 - 19:54 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Les Echos: Η Theon ένα βήμα πριν από την εξαγορά της γαλλικής εταιρείας HGH
    29/06/2026 - 19:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Στο 96,95% η συμμετοχή στην Alpha Trust – Ακολουθεί squeeze out και διαγραφή από το Χρηματιστήριο
    29/06/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με αρχική χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ ξεκινά το «κυνήγι» του λαγοκέφαλου στις ελληνικές θάλασσες
    29/06/2026 - 18:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AKTOR: Πρόταση εξαγοράς του 75% της ΗΛΕΚΤΩΡ και της THALIS – Συζητήσεις με Motor Oil για σταθμό αεριοποίησης LNG
    29/06/2026 - 18:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Πιστώνεται σε ένα εκατ. οικογένειες - Τι πρέπει να γνωρίζουν δικαιούχοι
    29/06/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσιοποιούνται ονόματα μεγαλοφειλετών της ΑΑΔΕ και του e-ΕΦΚΑ - Τι πρέπει να κάνουν
    29/06/2026 - 08:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Alpha Bank: Εγκρίθηκε διανομή 148 εκατ. ευρώ στους μετόχους – Στις 8 Ιουλίου η καταβολή μερίσματος
    29/06/2026 - 10:47 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Αγροτικές ενισχύσεις: Πληρώνονται 617,4 εκατ. ευρώ σε 1.142.948 δικαιούχους
    29/06/2026 - 07:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Παράθυρο» για διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα και αναδρομικό ΕΝΦΙΑ - Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
    29/06/2026 - 09:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δεύτερη ήττα της Εθνικής Νέων Γυναικών 60-76 από την Πολωνία

29/06/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με ανατροπή το Ιράν του Μανωλόπουλου 72-68 τη Συρία πέρασε στη Β' φάση των προκριματικών

29/06/2026 - 19:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων κερδίζουν 3 βραβεία Ίρις 2026”

29/06/2026 - 16:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Schwarzkopf Professional ανέδειξε τημοναδικότητα στην τέχνη της κομμωτικής στο“For Every You” Event

29/06/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Γευματί_ΖΩ»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διατροφικής εκπαίδευσης από την Αγγελάκης ΑΕ

29/06/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Γευματί_ΖΩ»: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διατροφικής εκπαίδευσης από την Αγγελάκης ΑΕ

29/06/2026 - 12:56
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Europa: Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών υψηλών προδιαγραφών για τον όμιλο METRO

29/06/2026 - 12:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA: Το «Markos by Night» - «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής» κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης

29/06/2026 - 12:33
FleetNews
fleetnews.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

29/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

29/06/2026 - 05:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo