Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τράπεζα της Ελλάδος: Άγγιξαν τα επίπεδα του 2019 τα έσοδα στον τουρισμό, με λιγότερους ταξιδιώτες
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
22/12/2022 · 14:25

Τράπεζα της Ελλάδος: Άγγιξαν τα επίπεδα του 2019 τα έσοδα στον τουρισμό, με λιγότερους ταξιδιώτες

Στα 17,1 δισ. οι τουριστικές εισπράξεις στο 10μηνο παρά τη μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 11% σε σχέση με τα επίπεδα προ πανδημίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Οκτώβριο του 2022 εμφάνισε πλεόνασμα 1.308,2 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1.132,8 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2021.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 16,7% κατέγραψαν τον Οκτώβριο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.510,4 εκατ. ευρώ, έναντι 1.294,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2021, ενώ αύξηση κατά 25,2% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Οκτώβριος 2022: 202,2 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 161,5 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 28,6%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 9,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 32,1% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 84,3% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 15.436,4 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 9.161,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2021. Αύξηση κατά 7.069,2 εκατ. ευρώ ή 70,4% παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 17.114,8 εκατ. ευρώ, ενώ αύξηση κατά 794,7 εκατ. ευρώ ή 89,9% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.678,4 εκατ. ευρώ. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 92,1%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 11,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 47,9% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 82,5% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Οκτώβριο του 2022, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 16,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 6,6% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 827,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 31,1% (Οκτώβριος 2022: 627,3 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 478,4 εκατ. ευρώ). Η άνοδος των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 5,9% (Οκτώβριος 2022: 736,8 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2021: 696,0 εκατ. ευρώ), καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 12,8%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 90,4 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 7,9% και διαμορφώθηκαν στα 369,8 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 6,8% και διαμορφώθηκαν στα 84,7 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 31,2% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 256,7 εκατ. ευρώ, καθώς και από τις ΗΠΑ κατά 44,6%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 133,7 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν πτώση κατά 89,0% και διαμορφώθηκαν στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 70,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021 και διαμορφώθηκαν στα 17.114,8 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 49,0%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 9.827,0 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 110,5%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.927,8 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 7.830,6 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 46,0%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 1.996,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 61,9%.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 37,9% και διαμορφώθηκαν στα 3.117,8 εκατ. ευρώ, καθώς και αυτές από τη Γαλλία κατά 29,1% και διαμορφώθηκαν στα 1.256,6 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, άνοδο κατά 122,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.128,3 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ επίσης αυξήθηκαν κατά 86,4%, και διαμορφώθηκαν στα 1.057,3 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 65,0% και διαμορφώθηκαν στα 34,5 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση, τον Οκτώβριο του 2022, διαμορφώθηκε σε 2.756,4 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 28,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2021. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 20,0% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2021 και αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών κατά 139,4%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης προήλθε από την άνοδο της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 (κατά 11,0%) όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 (κατά 64,3%). Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 1.255,4 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 2,5%. Άνοδο κατά 60,2% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 340,7 χιλ. ταξιδιώτες.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 7,2% και διαμορφώθηκε σε 621,1 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 22,4% σε 165,4 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 67,4% και διαμορφώθηκε σε 518,3 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 102,6% σε 139,8 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία σημείωσε μείωση κατά 87,9% και διαμορφώθηκε σε 3,3 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2022, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 92,1% και διαμορφώθηκε σε 26.443,1 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 13.763,2 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2021. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 84,7%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 135,8%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 16.337,8 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 68,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 147,0% και διαμορφώθηκε σε 10.105,3 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ σημείωσε άνοδο κατά 59,3% και αυτή από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 94,2%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 47,1% και διαμορφώθηκε σε 4.240,8 χιλ. ταξιδιώτες, καθώς και από τη Γαλλία κατά 49,9% και διαμορφώθηκε σε 1.711,0 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ 27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 194,4% και διαμορφώθηκε σε 4.370,8 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 167,5% σε 975,7 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 63,3% και διαμορφώθηκε σε 34,6 χιλ. ταξιδιώτες.

Σύγκριση με το 2019, το τελευταίο έτος πριν από την πανδημία

Σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, τον Οκτώβριο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 3,3%, η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 5,9%, ενώ η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 0,6%.

Σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, την αντίστοιχη περίοδο του 2022 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 2,6%, καθώς και η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση κατά 11,0% ή κατά 3,28 εκατ. ταξιδιώτες , ενώ η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 10,1%.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΕΣΟΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Η λειτουργία μπουτίκ και Fan Zone στον σημερινό αγώνα με την Πολωνία

All Content

Τοποθετείται το παρκέ στο προπονητήριο του ΠΑΟΚ (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content - BusinessNews.gr

Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Πού θα δείτε απόψε τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Πολωνία

All Content

ΠΑΟΚ: Πρώτο φιλικό σήμερα με TFT Σκοπίων

All Content - BusinessNews.gr

Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή

All Content - BusinessNews.gr

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ το α΄ εξάμηνο 2026 λόγω πετρελαιοειδών

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκές αγορές: Ανθεκτικές, παρά τις πιέσεις του πολέμου - Γιατί επιστρέφουν στο προσκήνιο των επενδυτών

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

«Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί λόγω Χριστουγέννων: Kρατήσεις σε βραχυχρόνια μίσθωση και ξενοδοχεία άνω του 80%
«Βουλιάζουν» οι χειμερινοί προορισμοί λόγω Χριστουγέννων: Kρατήσεις σε βραχυχρόνια μίσθωση και ξενοδοχεία άνω του 80% 22/12/2022 - 06:47
Χιονοδρομικό Παρνασσού: Πόσο μειώνονται οι τιμές-Ανοίγουν 23/12 Σαλέ και εξωτερικοί χώροι 22/12/2022 - 17:48
Χιονοδρομικό Παρνασσού: Πόσο μειώνονται οι τιμές-Ανοίγουν 23/12 Σαλέ και εξωτερικοί χώροι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Euronext Athens: Στην τελική ευθεία η επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές - Ποιες μετοχές εντάσσονται στον FTSE Russell
    22/08/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΘ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 3.500 αστυνομικοί επί ποδός
    22/08/2026 - 13:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο χάρτης των πληρωμών από e- ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 28 Αυγούστου
    22/08/2026 - 13:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TikTok: Πρόστιμο-μαμούθ 400 εκατ. δολαρίων για τα προσωπικά δεδομένα παιδιών στις ΗΠΑ
    22/08/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκληραίνει το εμπορικό μέτωπο ΗΠΑ–Καναδά: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις και νέοι δασμοί
    22/08/2026 - 12:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εν αναμονή των οικονομικών μέτρων των ΗΠΑ κατά του Ιράν - Σκληρές δηλώσεις εκατέρωθεν
    22/08/2026 - 11:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σπουδές στην ΕΕ: Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική στην κορυφή – 6 στις 10 απόφοιτοι γυναίκες στην Ελλάδα
    22/08/2026 - 11:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης
    22/08/2026 - 10:59 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα - Πού θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες
    22/08/2026 - 10:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων
    22/08/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο
    21/08/2026 - 16:14 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά, άνοδος 1,34%
    21/08/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.622,91 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,90%
    21/08/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εντοπίστηκε στην Κυψέλη οικία-αποθήκη κλοπιμαίων με χρυσαφικά μεγάλης αξίας και πίνακες ζωγραφικής
    21/08/2026 - 16:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές
    21/08/2026 - 18:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κάλινιτς: Κι επίσημα πλέον προπονητής στο επιτελείο του Ναβάρο (pics)

22/08/2026 - 10:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ισπανικό δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Νταλάνο Μπάντον

22/08/2026 - 10:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo