Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τουρισμός: Μόλις το 10% των ξενοδοχείων έχει ανοίξει τις πύλες του Unsplash
NewsRoom NewsRoom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
30/05/2021 · 11:37

Τουρισμός: Μόλις το 10% των ξενοδοχείων έχει ανοίξει τις πύλες του

Από τα τέλη Ιουνίου οι αυξημένες ροές τουριστών στην Ελλάδα.

Για τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου μεταθέτουν οι φορείς και επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας τις εκτιμήσεις τους για σημαντικές ροές τουριστών στην Ελλάδα από τις αγορές του εξωτερικού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνουν λόγο για έναν μηδενικό Μάϊο αλλά και έναν υποτονικό Ιούνιο σε ό,τι αφορά τις ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα, με τη ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας να κρατεί στάση αναμονής, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χριστίνα Τετράδη. Λίγες ημέρες μετά το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, το 10% των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας έχει ανοίξει τις πύλες του, με τους περισσότερους επιχειρηματίες να έχουν αναβάλλει το άνοιγμα τους για τα μέσα Ιουνίου, σημειώνει η κυρία Τετράδη.

Απόροια του γεγονότος ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στις κύριες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό (Αγγλία-Γερμανία-Ρωσία-Σκανδιναβία), μέχρι τώρα αναφέρει η κυρία Τετράδη, οι κρατήσεις για το επόμενο διάστημα είναι λίγες στα ξενοδοχεία, οι Tour Operators ζητάνε συνεχώς μειώσεις στις τιμές και την ίδια στιγμή έρχονται Ελλάδα με ελάχιστους επισκέπτες στις πτήσεις τους.

Για την αντιπρόεδρο του ΞΕΕ είναι αδήριτη ανάγκη η Ελλάδα να γίνει πράσινη στον επιδημιολογικό χάρτη του ECDC, αφού όπως εξηγεί, ο διεθνής ταξιδιώτης που θα θελήσει άμεσα να ταξιδεύσει επιλέγει προορισμό, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που επικρατούν σε κάθε χώρα. Ημερομηνία σημαντική καταγράφεται η 7η Ιουνίου, όπου στη Μεγάλη Βρετανία, θα ανακοινωθεί μεταξύ άλλων αν η Ελλάδα από πορτοκαλί γίνει πράσινη για τους Βρετανούς.

Ο μεγάλος γρίφος και για τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Ρόδου, Μιχάλη Μαρκόπουλο, είναι τι ακριβώς θα γίνει με τις κύριες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό αλλά και για το νησί των Ιπποτών, εκτιμώντας ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει ξεδιαλύνει η θολή εικόνα που επικρατεί τώρα. Στην Ρόδο μέχρι σήμερα, αναφέρει, έχουν ανοίξει 25 ξενοδοχεία από τα 650 και δεν είναι απόλυτο ότι θα ανοίξουν όλα φέτος, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με τη σειρά του ο κ. Μαρκόπουλος εστιάζει στη "σηματοδότηση" που θα έχει η Ελλάδα στον ευρωπαϊκό επιδημιολογικό χάρτη.

Εξίσου υποτονική παραμένει και η κατάσταση στην Κρήτη, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκο Χαλκιαδάκη να τονίζει ότι στο Ηράκλειο έχει ανοίξει το 25% των ξενοδοχειακών μονάδων του νομού με τους περισσότερους ξενοδόχους να έχουν προγραμματίσει το άνοιγμα των μονάδων τους τον Ιούνιο. Μέχρι τώρα στο Ηράκλειο έχουν προσγειωθεί 500 περίπου τσάρτερ, αναφέρει ο κ. Χαλκιαδάκης, με τις αυξημένες τουριστικές ροές να υπολογίζονται μέσα Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση η ελπίδα για την Κρήτη είναι ότι ο Ιούλιος, ο Αύγουστος, αλλά και ο Σεπτέμβριος θα είναι καλοί μήνες για την τουριστική βιομηχανία του νησιού, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο έτερος αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και κρητικός επιχειρηματίας Γιάννης Οικονόμου, παρά το γεγονός ότι η ξενοδοχειακή βιομηχανία υφίσταται το μαρτύριο της σταγόνας, όπως αναφέρει χαρακρηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Το μεγάλο ωστόσο στοίχημα για τον Μιχάλη Βαμιεδάκη επιχειρηματία - ιδρυτή της ξενοδοχειακής επιχείρησης «Vita Hotels» και του ταξιδιωτικού πρακτορείου Deltanet Travel» και πρώην εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Τουρισμού της περιφέρειας Κρήτης, δεν είναι πως "θα ανοίξει και θα τρέξει" ο ελληνικός τουρισμός, αλλά πως θα κλείσει η εφετινή τουριστική σεζόν, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Για τον κ. Βαμιεδάκη, είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας (4ο κύμα κλπ), ώστε την κρίσιμη περίοδο του "Οκτωβρίου - Νοεμβρίου", που χαράσσεται ο πτητικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς και ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ξενοδόχους και διοργανωτές ταξιδίων για τα νέα συμβόλαια και γίνονται οι πρώτες κρατήσεις, η Ελλάδα να τα έχει καταφέρει. "Τότε θα πάμε σε ένα πολύ δυνατό 2022 που θα είναι πολύ κοντά στα νούμερα του 2019", αναφέρει ο κ. Βαμιεδάκης.

Οι εμβολιασμοί ασπίδα προστασίας στα μικρά νησιά που ελπίζουν σε αύξηση της τουριστικής κίνησης

Στο μεταξύ τις εκτιμήσεις τους για την τρέχουσα τουριστική περίοδο καταθέτουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και οι δήμαρχοι μικρών νησιωτικών προορισμών (Ίος, Σκόπελος, Πάτμος, Νάξος, Λειψοί, άνδρος, Αστυπάλαια και Σίφνου) που ελπίζουν να έχουν μια καλή τουριστική χρονιά.

«Με τον κύριο όγκο των κρατήσεων να προέρχονται από Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Οι εκτιμήσεις πως οι εμβολιασμένοι θα ξεπεράσουν το 80% του πληθυσμού βάσει απογραφής, συνδυαστικά με τα μηδενικά κρούσματα το τελευταίο διάστημα ενισχύουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης στην Ίο», επισημαίνει ο δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας.

«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κινητικότητα από Βαλκανικές αγορές, τη Ρουμανία και την Ελλάδα για διακοπές Ιούλιο και Αύγουστο. Εν αναμονή της άρσης των περιορισμών, έντονη πρόθεση για ταξίδι υπάρχει από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σκανδιναβία καθώς το τρίπτυχο ασφάλεια, ποιότητα και φύση που προβάλλουμε στη Σκόπελο έχει έντονη απήχηση», σημειώνει ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης.

«Ασφάλεια, ψυχική ανάταση και εύρος επιλογών είναι οι "μαγνήτες" της Πάτμου για τους εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες. Ιούλιος και Αύγουστος προβλέπεται να "κλείσουν" πολύ καλύτερα από πέρσι. Έλληνες, Ιταλοί αλλά και Σκανδιναβοί δείχνουν την έντονη προτίμηση τους, ενώ τη διαφορά θα κάνουν φέτος και οι repeaters που θα είναι σημαντικά περισσότεροι από το 2020», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πάτμου, Λευτέρης Πέντες.

«Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού καθιστούν τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες πολύ ελκυστικούς προορισμούς. Τις τελευταίες 20 ημέρες παρατηρείται αύξηση κρατήσεων όμως το last minute θα πρωταγωνιστήσει λόγω των ρευστών πρωτοκόλλων. Με την αισιοδοξία μίας πολύ καλύτερης σεζόν, όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν κανονικά φέτος», σχολιάζει ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός.

«Οι Λειψοί "ταξιδεύουν" σε όλον τον κόσμο ως ένας ασφαλής εξωτικός προορισμός με εμβολιασμένους κατοίκους. Οι κρατήσεις κινούνται με ικανοποιητικό ρυθμό, κυρίως από Ελλάδα και Ιταλία. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί τις τελευταίες μέρες η θέα αρκετών ιστιοπλοϊκών σκαφών στο λιμάνι των Λειψών που θυμίζει τις προ κορωνοϊού καλές εποχές», δηλώνει ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

«Αν και ξεκινήσαμε διστακτικά, ο ρυθμός των κρατήσεων στην Άνδρο αυξάνεται πλέον με γεωμετρική πρόοδο. Σύμμαχος μας είναι η κοντινή απόσταση από την Αθήνα αλλά και η ίδια η δομή του προορισμού που ευνοεί τις διακοπές χωρίς συνωστισμό. Ελπιδοφόρα είναι και η τάση για επιμήκυνση της σεζόν για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο», τονίζει ο δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης.

Ο δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας δηλώνει: «Με το 90% των κατοίκων να έχει εμβολιαστεί, δημιουργείται μια ασπίδα προστασίας στην Αστυπάλαια που εμπνέει εμπιστοσύνη στους τουρίστες. Ταυτόχρονα, οι «πράσινες» πρωτοπορίες μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Ήδη στο νησί υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως ο Ιούλιος και ο Αύγουστος μπορούν να θυμίσουν άλλες εποχές πριν την πανδημία».

«Προετοιμαζόμαστε συστηματικά στη Σίφνο, ενθαρρυμένοι από το ολοένα και πιο έντονο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερη δυναμική φαίνεται να έχουν ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, με μία εκτιμώμενη αύξηση των κρατήσεων +50% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αισιόδοξες όμως είναι και οι προοπτικές του Σεπτεμβρίου», επισημαίνει σε δήλωση της η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στο Final-8 με τρίποντο του Σκουλίδα η Μύκονος, 76-75 την Καρδίτσα (vids & gallery)

All Content

Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR: «Δεν κάνουμε ποτέ πίσω»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Πως έφτασαν σε τζίρο 14,1 δισ. το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Jysk Hellas: Θέλει να ξεπεράσει τα 145 εκατ. φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Τις διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος εκκινεί ο πρωθυπουργός - Τι αναφέρει σε μήνυμά του

All Content

Spec 2,28 εκατ. ευρώ από τον ΑΠΣΙ Πίνδος

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

EuroLeague: H «Διαβολοβδομάδα» Νο8 στο παρκέ του Novasports!

All Content

GBL: Πίτερς, Κρούζερ και Τόμασον οι MVP της εβδομάδας (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Atlantic See (Αktor-ΔΕΠΑ Εμπορίας): Η πρώτη συμφωνία αμερικανικού LNG μέσω Ελλάδας προς Ουκρανία

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος τα εικονικά τιμολόγια -Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Οι κρίσιμες προθεσμίες

All Content - BusinessNews.gr

ΜΙΔΑ: Στο «φως» η χρήση όλων των ακινήτων από 7 εκατ. φορολογούμενους

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έναρξη της τουριστικής σεζόν, στο πλαίσιο του Έτους Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας
Έναρξη της τουριστικής σεζόν, στο πλαίσιο του Έτους Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας 28/05/2021 - 16:44
Σκιάθος: Έφθασαν από την Ρουμανία οι πρώτες πτήσεις 30/05/2021 - 12:19
Σκιάθος: Έφθασαν από την Ρουμανία οι πρώτες πτήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurolife FFH: Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025
    02/02/2026 - 16:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση Τσιάρα με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας
    02/02/2026 - 16:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βρετανία: Απέλασε Ρώσο διπλωμάτη- Εντάσεις στις διμερείς σχέσεις Λονδίνου-Μόσχας
    02/02/2026 - 16:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2026 στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης
    02/02/2026 - 16:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ-Αντόνιο Κόστα: Η ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία της ΕΕ στο επίκεντρο των συζητήσεων
    02/02/2026 - 16:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Y/KNOT Invest & Epsilon Net: Συνεργασία για εγκατάσταση και υλοποίηση ERP
    02/02/2026 - 16:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στις 18 Φεβρουαρίου θα εξεταστεί η καταγγελία κατά της Skroutz
    02/02/2026 - 16:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα, το 2025
    02/02/2026 - 16:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ουκρανία: Τα ρωσικά πλήγματα μειώθηκαν τον Ιανουάριο, αλλά προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο ενεργειακό δίκτυο
    02/02/2026 - 16:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • LAMDA Development: Η αστική ανάπλαση συναντά το σχολείο στο Ελληνικό
    02/02/2026 - 16:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπασταύρου: Από 1ης Φεβρουαρίου το δυναμικό τιμολόγιο για επιχειρήσεις
    01/02/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σούπερ μάρκετ: Πως έφτασαν σε τζίρο 14,1 δισ. το 2025
    02/02/2026 - 08:28 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι προκρίθηκε η Μύκονος στο Final-8 του Κυπέλλου (vid)

02/02/2026 - 14:36
FleetNews
fleetnews.gr

Grand Automotive Hellas: Δύο νέες προσθήκες στο δίκτυο συνεργατών Renault/Dacia

02/02/2026 - 14:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο Final-8 με τρίποντο του Σκουλίδα η Μύκονος, 76-75 την Καρδίτσα (vids & gallery)

02/02/2026 - 14:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE TV: Έρχονται αποκλειστικά τον Φεβρουάριο το «Die My Love» και το δημοφιλές talk-show «Last Week Tonight»

02/02/2026 - 14:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1:Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Ιανουάριο η εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού «Αποκαλύψεις»

02/02/2026 - 12:56
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Σημεία Στήριξης»: Σύμπραξη 8 Κοινοφελών Ιδρυμάτων για 27 δράσεις

02/02/2026 - 12:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Mobile Technology: Προχώρησε σε δωρεά δύο ρομπότ Pepper στα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση

02/02/2026 - 11:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo