Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lenovo: Κερδοφορία στο β' τρίμηνο
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
10/11/2016 · 02:00

Lenovo: Κερδοφορία στο β' τρίμηνο

Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 157 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με την απώλεια 714 εκατομμυρίων του δεύτερου τριμήνου της προηγούμενης χρονιάς

Η Lenovo Group ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνό της, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Τα έσοδα ανήλθαν σε US$11.2 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας μείωση της τάξης του 8% από έτος σε έτος, επίπεδο που αποτελεί αύξηση της τάξης του 12% συγκριτικά με το πρώτο οικονομικό τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016. Τα κέρδη προ φόρων για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο ανήλθαν σε US$168 εκατομμύρια, σημειώνοντας σημαντική μεταστροφή από το δεύτερο τρίμηνο του περασμένου έτους, στο οποίο είχε καταγραφεί απώλεια της τάξης των US$842 εκατομμυρίων. Παρομοίως, το καθαρό κέρδος ανήλθε σε US$157 εκατομμύρια, σε σχέση με την απώλεια της τάξης των US$714 εκατομμυρίων κατά το δεύτερο τρίμηνο της προηγούμενου έτους.

Η Lenovo σημειώνει σταθερές επιδόσεις και υγιή πορεία σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τον κλάδο, όπου η αγορά των PC και tablet σημειώνει πτώση, ενώ η αγορά των smartphones και servers παρουσιάζει περιορισμένη ανάπτυξη.

Ο Yuanqing Yang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo, δήλωσε σχετικά: «Οι συνθήκες της αγοράς παραμένουν δύσκολες, αλλά καταφέραμε να αποδώσουμε σταθερά υγιή αποτελέσματα. Το PCSD group διατηρεί την ηγετική του θέση και ισχυρή κερδοφορία, η αγορά των κινητών τηλεφώνων σημειώνει καλή ανάπτυξη από τρίμηνο σε τρίμηνο και βελτίωση του περιθωρίου κέρδους, ενώ η αγορά των Data Center αντιμετωπίζει δυναμικά τις προκλήσεις. Μερικά από τα κορυφαία στελέχη του κλάδου έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της Lenovo, η οποία συνεχίζει να ενδυναμώνει την ηγετική της ομάδα. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, τη στρατηγική και τις ικανότητες της ομάδας μας να επιτύχει ακόμη υψηλότερους στόχους».

Τα μικτά κέρδη της εταιρείας για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 2% από έτος σε έτος, σε US$1.6 δισεκατομμύρια, με μικτό περιθώριο κέρδους 14,3%. Τα λειτουργικά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο ανήλθαν σε US $215 εκατομμύρια, σε σύγκριση με τις απώλειες ύψους US $784 εκατομμυρίων κατά την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή για το τρίμηνο ανήλθαν στα 1,42 cents, ή 11.01 HK cents. Το καθαρό χρέος στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ανήλθε στα US$77 εκατομμύρια. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Lenovo κήρυξε προμέρισμα ύψους 6 HK cents ανά μετοχή.

Τρία νέα ηγετικά στελέχη εντάσσονται στην εταιρεία

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης τον διορισμό τριών νέων στελεχών με στόχο να ενισχύσει την ήδη ισχυρή ομάδα της και να συνεχίσει το ταξίδι προς μια Device + Cloud εταιρεία. Ο Kirk Skaugen κατέλαβε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου (EVP) και Πρόεδρου του Data Center Group (DCG) – ο κ. Kirk υπήρξε Senior Vice President (SVP) των group Client Computing, Datacenter και Connected Systems στην Intel; H Laura Quatela διορίστηκε Διευθύντρια του Νομικού Τμήματος και SVP, προερχόμενη από τη θέση EVP Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Alcatel-Lucent και τη θέσης της Πρόεδρου και Γενικού Συμβούλου της Eastman Kodak. Ο Δρ. Yong Rui διορίστηκε ως Chief Technology Officer και SVP, προερχόμενος από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Microsoft Research Asia.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, ο μέχρι σήμερα EVP του DCG o Gerry Smith, μεταφέρεται στη θέση του EVP και COO PCSD (PCs & Smart Devices), με στόχο να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία και την επιτυχημένη πορεία του για να ηγηθεί του global operations τμήματος της Lenovo, σε βασικούς τομείς της εταιρίας, όπως αυτοί των PC και tablet. Ο Xudong Chen θα μετακινηθεί από το ρόλο του ως Co-President & SVP του Mobile Business Group (MBG) στην Κίνα για να αναλάβει το ρόλο του SVP των Global Services. Στους τελευταίους 12 μήνες ο Xudong έχει σταθεροποιήσει την αγορά των κινητών τηλεφώνων στην Κίνα και θα χρησιμοποιήσει αυτή του την εμπειρία με στόχο να διασφαλίσει ότι θα χτίσουμε έναν παγκοσμίου φήμης πελατο-κεντρικό οργανισμό. Τον Xudong θα διαδεχθεί η Gina Qiao που μεταφέρεται από SVP του HR σε Co-President & SVP του MBG. Προηγουμένως, η Gina Qiao ήταν επικεφαλής μάρκετινγκ στην Κίνα και για πολλά χρόνια, Διευθύνουσα Σύμβουλος Στρατηγικής για την εταιρεία - αυτό της το υπόβαθρο και η βαθιά της γνώση είναι ο ιδανικός συνδυασμός δεξιοτήτων για να συνεχίσει να προσφέρει στην επίτευξη των στόχους μας, σε μια σημαντική, αναπτυσσόμενη αγορά, όπως η Κίνα.

Επισκόπηση Business Group

Οι πωλήσεις του PC και Smart Device Business Group ή PCSD της Lenovo, το οποίο περιλαμβάνει PC και tablet, ανήλθαν στα US$7.8 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας μείωση κατά 8% από έτος σε έτος. Τα έσοδα προ φόρων, ανήλθαν στα US$405 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 3% από έτος σε έτος. Το περιθώριο κέρδους προ φόρων αυξήθηκε περισσότερο από μισή μονάδα από έτος σε έτος, από 4,6 σε 5,2 τοις εκατό, ενισχυμένο από το ευνοϊκό περιθώριο κέρδους στην Κίνα και τη Βόρεια Αμερική.

Η Lenovo διατήρησε την πρώτη θέση διεθνώς για 14ο συνεχόμενο τρίμηνο, με 21.5% μερίδιο αγοράς και κέρδη σε κάθε γεωγραφική περιοχή, με εξαίρεση την περιοχή της Ασίας Ειρηνικού. Στη Βόρεια Αμερική, σε μια αγορά που έπεσε κατά 0,7%, η Lenovo σημείωσε ανάπτυξη της τάξης του 14,7%. Η Lenovo διέθεσε 14,5 εκατομμύρια υπολογιστές κατά τη διάρκεια του δεύτερου οικονομικού τριμήνου, σημειώνοντας μείωση 3,2% από έτος σε έτος, σε μια αγορά που σημείωσε μείωση της τάξης του 4,8%. Στην αγορά tablet που κατέγραψε πτώση 14,7% από έτος σε έτος, η Lenovo σημειώνει καλύτερη πορεία από αυτή του γενικότερου κλάδου, με αξιοσημείωτη αύξηση 19% στις πωλήσεις στην Κίνα.

Στο Mobile Business Group (MBG), το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα Motorola και κινητά τηλέφωνα υπό το Lenovo brand, οι πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου ανήλθαν σε US$2 δισεκατομμύρια, σημειώνοντας μείωση της τάξης του 12% σε ετήσια βάση, αλλά με σημαντική αύξηση της τάξης του 20% συγκριτικά με τελευταίο τρίμηνο. Οι προ φόρων ζημιές ανήλθαν σε US$156 εκατομμύρια, με περιθώριο ζημιάς προ φόρων 7,7 , το οποίο αποτελεί άνοδο του περιθωρίου κέρδους κατά 4.4 μονάδες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι πωλήσεις προϊόντων του MBG αυξήθηκαν κατά το δεύτερο τρίμηνο σχεδόν 25% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και ανήλθαν στα 14 εκατομμύρια. Η Lenovo συνέχισε να αυξάνει τις πωλήσεις κινητών στην περιοχή της Ασία Ειρηνικού και την Ινδία, με τις πωλήσεις στην Ινδία να αυξάνονται κατά 15% από έτος σε έτος. Οι πωλήσεις Moto σημείωσαν αύξηση σχεδόν 40% συγκριτικά με το προηγούμενο τρίμηνο, λόγω του Moto G και των επιτυχημένων λανσαρισμάτων των νέων Moto Ζ και moto Mods.

Στο Data Center Business Group (DCG) το οποίο περιλαμβάνει server, storage, λογισμικό και υπηρεσίες, οι πωλήσεις ανήλθαν στα US$1.1 δισεκατομμύρια κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο, πτώση της τάξης του 8%. Ωστόσο, το DCG σημείωσε μια αύξηση 7% των εσόδων στην Κίνα από έτος σε έτος και αύξηση της τάξης του 12% στη Λατινική Αμερική, καθώς και ένα ακόμα ισχυρό τρίμηνο βελτίωσης των global accounts της εταιρείας κατά 16%. Το DCG κατέγραψε ζημία προ φόρων ύψους US$141 εκατομμυρίων, με προ φόρων περιθώριο ζημιάς 13.1%.

Σε αυτό τον τομέα, η Lenovo έχει εστιάσει, ενισχύοντας τις δυνατότητες της στο channel engagement, επενδύοντας στην εκπαίδευση και την αναδιαμόρφωση των πωλήσεων, με στόχο μια πιο ουσιαστική σχέση με τους πελάτες της. Επίσης, δημιουργεί νέες συνεργασίες στον κλάδο και σχεδιάζει προϊόντα Νέας Γενιάς για να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της, όπως έχει αποδείξει, στον hyperscale τομέα της, βελτιώνοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητάς της.

Γεωγραφική Επισκόπηση

Στην Κίνα, οι ενοποιημένες πωλήσεις για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο, μειώθηκαν κατά 4% από έτος σε έτος σε US$3.2 δισεκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας το 29% των παγκοσμίων πωλήσεων της εταιρείας. Τα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν οριακά σε US$158 εκατομμύρια από έτος σε έτος, ενώ τα προ-φόρων περιθώρια κέρδους αυξήθηκαν κατά σχεδόν μία ολόκληρη μονάδα στο 4.9%.

Στην περιοχή της Ασίας Ειρηνικού η Lenovo κατέγραψε πωλήσεις ύψους US$1.9 δισεκατομμυρίων ή αλλιώς το 17% των παγκόσμιων πωλήσεών της, σημειώνοντας πτώση 4% από έτος σε έτος. Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν σε US$2 εκατομμύρια, ενώ τα περιθώρια κέρδους προ-φόρων, μειώθηκαν σχεδόν κατά μία ολόκληρη μονάδα, στο 0.1%.

Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική η Lenovo παρουσίασε για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο, ενοποιημένες πωλήσεις ύψους US$2.7 δισεκατομμυρίων, μείωση της τάξης του 14% από έτος σε έτος, αλλιώς το 24% των παγκόσμιων πωλήσεών της. Η περιοχή παρουσίασε προ φόρων πτώση της τάξης των US$65 εκατομμυρίων και προ φόρων περιθώριο ζημιάς της τάξης του 2.4%.

Στην Αμερική, οι ενοποιημένες πωλήσεις για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο μειώθηκαν κατά 7% σε US$3,4 δισεκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας το 30% των συνολικών παγκοσμίων πωλήσεων της εταιρείας. Τα έσοδα προ φόρων για το τρίμηνο ανήλθαν στα US$20 εκατομμύρια, σε σύγκριση με ζημιά ύψους US$73 εκατομμυρίων σε σχέση με πέρυσι. Το περιθώριο κέρδους προ φόρων, βρέθηκε στο επίπεδο του 0,6%.

  • LENOVO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Νετζήπογλου: "Ένα όνειρό μου πραγματοποιείται"! (vid)

All Content

Ολυμπιακός-Μύκονος 109-83: Σκορ και θέαμα με πρωταγωνιστή τον Νετζήπογλου (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Ολυμπιακός-Μύκονος Betsson: Τα καρφώματα Νικιλίνα και Κινγκ στο πρώτο ημίχρονο (vids)

All Content

Ολυμπιακός: Επίσκεψη-έκπληξη του Κίναν Έβανς στο ΣΕΦ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

LG: Επιβραβεύει τους καταναλωτές που επιλέγουν OLED TV 4k
LG: Επιβραβεύει τους καταναλωτές που επιλέγουν OLED TV 4k 10/11/2016 - 02:00
ADACOM: Διοργάνωση Cyber Security ημερίδας 10/11/2016 - 02:00
ADACOM: Διοργάνωση Cyber Security ημερίδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος από τα βουνά του Ιράν
    05/04/2026 - 13:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τι φέρνει το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο που διαδέχεται το Ταμείο Ανάκαμψης
    05/04/2026 - 13:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OPEC+: Σχεδιάζει συμβολική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τον Μάιο
    05/04/2026 - 12:54 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Fuel Pass: Ανοίγουν αύριο οι αιτήσεις
    05/04/2026 - 12:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κωστής Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αμφιβάλλω αν θα κριθούν όλες οι περιπτώσεις αρνητικά από τη Δικαιοσύνη
    05/04/2026 - 12:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διεθνής διάκριση για τρία ελληνικά προγράμματα που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη
    05/04/2026 - 11:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση
    05/04/2026 - 11:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για νέους συρμούς στο Μετρό της Αθήνας
    05/04/2026 - 11:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ
    05/04/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ
    05/04/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/04/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Σημαντικός μήνας ο Απρίλιος για τα επιτόκια
    05/04/2026 - 10:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ
    05/04/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Πράσινα τιμολόγια, επιδοτήσεις και πλαφόν στα υγρά καύσιμα αντίμετρα στην ενεργειακή κρίση
    05/04/2026 - 11:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης: Αυτοκριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και μετάβαση σε ψηφιακές αποζημιώσεις μέσω ΑΑΔΕ
    05/04/2026 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Tα highlights του Ολυμπιακός-Μύκονος (video)

05/04/2026 - 12:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stoiximan GBL 2025/26: Η βαθμολογία

05/04/2026 - 12:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo