Τρίτη, 12 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Tριπλασιάστηκαν oι κυβερνοεπιθέσεις εναντίον του Δημοσίου στις αρχές του 2025
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
03/11/2025 · 14:45

Tριπλασιάστηκαν oι κυβερνοεπιθέσεις εναντίον του Δημοσίου στις αρχές του 2025

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, Μιχάλη Μπλέτσα

Η επιτακτική ανάγκη για συνολική και συντονισμένη δράση στον χώρο της κυβερνοασφάλειας βρέθηκε στο επίκεντρο του Cyber Security Forum 2025, με τους ομιλητές να αναλύουν πώς η αύξηση των περιστατικών, οι νέες τεχνολογικές απειλές και η γεωπολιτική αστάθεια καθιστούν την ανθεκτικότητα σε επίπεδο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα εθνική προτεραιότητα.

Ο Μιχάλης Μπλέτσας, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας (ΕΑΚ), παρουσίασε τις προκλήσεις της εφαρμογής του κανονισμού NIS 2 σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προκλήσεις που καθιστούν μικρές και μεγάλες οντότητες ευάλωτες σε επιθέσεις.

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τον δημόσιο τομέα»

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το δημόσιο τομέα. Το πρώτο τετράμηνο του 2025 είχαμε τρεις φορές περισσότερα καταμετρημένα περιστατικά κυβερνοεπιθέσεων – περιστατικά που δεν ήταν σαχλαμάρες, ήταν σοβαρά».

Όπως εξήγησε, «ο κανονισμός NIS 2 δεν είναι εύκολα εφαρμόσιμος στο ελληνικό περιβάλλον με τις πολλές μικρομεσαίες οντότητες σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που έχουν τρομάξει με αυτούς τους κανονισμούς. Προχωράμε σταδιακά χωρίς να εκπλήσσουμε κανέναν, με τη φιλοδοξία να φτιάξουμε ένα πλαίσιο που θα είναι εφαρμόσιμο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πώς θα απαιτήσουμε από τον ιδιωτικό τομέα να εφαρμόσει τεχνικά μέτρα που δεν εφαρμόζει ο δημόσιος τομέας».

Ο κ. Μπλέτσας τόνισε την ανάγκη η κυβερνοασφάλεια να γίνει «κομμάτι της κουλτούρας σε όλους τους φορείς» και σημείωσε ότι το πρόβλημα εν μέρει προκύπτει από το πόσο εύκολο έχει γίνει να δραστηριοποιηθεί κανείς στον κυβερνοχώρο χωρίς βαθιές τεχνικές γνώσεις. Όπως ανέφερε το 2025 εκδόθηκαν όλες οι ΚΥΑ που απαιτεί ο κανονισμός NIS2 και ανακοίνωσε ότι το 2026 θα εκδοθούν οι υπόλοιπες κανονιστικές αποφάσεις.

Παράλληλα, ο Διοικητής υπογράμμισε την ανάγκη εκπαίδευσης του κοινού και ενίσχυσης της προστασίας στο τραπεζικό σύστημα, όπου έχουν εντοπιστεί πολλαπλές απάτες και παράπονα πολιτών που έχασαν χρήματα. «Η ενημέρωση του κοινού είναι πολύ σημαντική», είπε, και χαρακτήρισε την τεχνητή νοημοσύνη «έναν τεράστιο εφιάλτη για την κυβερνοασφάλεια», δίνοντας έμφαση στις αναδυόμενες απειλές (π.χ. κβαντικοί υπολογιστές).

Λαζαράκου (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς): «Έχει επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος, αλλά δεν τελειώνει εδώ ο δρομος»

Η Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, περιέγραψε την εφαρμογή του κανονισμού DORA ως «απαιτητική αλλά αναγκαία διαδικασία». Όπως επισήμανε, «έχει επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος αλλά δεν τελειώνει εδώ ο δρόμος — υπάρχει μία διαρκής διαδικασία προσαρμογής και μάθησης».

Η κυρία Λαζαράκου σημείωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2025 οι χρηματοπιστωτικές οντότητες έχουν ήδη ενσωματώσει βασικές απαιτήσεις του κανονισμού, αναπτύσσοντας πλαίσια με σαφή κατανομή αρμοδιοτήτων, πολιτικές για τη διασφάλιση τηλεπικοινωνιών και μηχανισμούς επαναφοράς. Υπογράμμισε επίσης ότι η εφαρμογή της δευτερογενούς νομοθεσίας θα προσφέρει πρακτικές λεπτομέρειες για την ομοιογένεια εφαρμογής σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συμμετέχει ενεργά στην ευρωπαϊκή προσπάθεια εποπτείας.

O πρόεδρος επεσήμανε ότι στην Ελλάδα οι μεγάλες οντότητες έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα στάδια συμμόρφωσης, ενώ οι μικρότερες αξιοποιούν την αρχή της αναλογικότητας εισάγοντας απλουστευμένα συστήματα κινδύνου.

«Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μία κουλτούρα κυβερνοασφάλειας εντός των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή του κανονισμού DORA είναι μία πολυεπίπεδη διαδικασία. Τώρα μαθαίνουν τα διοικητικά συμβούλια πώς θα συμμετέχουν ουσιαστικά» τόνισε, προσθέτοντας ότι «έχουν αναπτυχθεί από την Αρχή Κεφαλαιαγοράς πρωτοβουλίες που εφαρμόζονται πιλοτικά, ώστε οι εταιρείες να ελέγχουν τα συστήματά τους» και σημειώνοντας ότι η εφαρμογή του DORA είναι συλλογική ευθύνη μεταξύ εποπτικών αρχών, επιχειρήσεων και παρόχων.

«Μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο: ότι το σύστημα είναι λειτουργικό, ασφαλές και αξιόπιστο, ανεξάρτητα από τις επιθέσεις» τόνισε. «Έχει επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος, αλλά δεν τελειώνει εδώ ο δρόμος, υπάρχει μία διαρκής διαδικασία προσαρμογής και μάθησης. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες» διαβεβαίωσε.

Ο σύγχρονος CISO – γεωπολιτικές προκλήσεις, AI και insider threats

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος, Global CISO Pfizer, υπογράμμισε ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει «απελευθερώσει τη δημιουργικότητα», αλλά στην πράξη δίνει στον επιτιθέμενο την ικανότητα να εντοπίζει ευπάθειες που πριν ήταν αδιόρατες. Τόνισε την ανάγκη μείωσης των ευπαθειών εντός των οργανισμών, καθώς ακόμα και χωρίς Τεχνητή Νοημοσύνη κάποιος μπορεί εύκολα να γίνει στόχος.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επισήμανσή του για την εφοδιαστική αλυσίδα: σε οργανώσεις με εκατοντάδες χιλιάδες vendors, όπως η Pfizer, αρκετοί τρίτοι έχουν πρόσβαση στα συστήματα· παραδείγματα επιθέσεων μέσω απλών «entry points» – από εκτυπωτές μέχρι μηχανήματα πώλησης – δείχνουν ότι η εποπτεία όλων των entry points είναι κρίσιμη.

Τέλος, σημείωσε ότι «το πιο επικίνδυνο είναι η σύμπραξη κρατών με ομάδες εγκληματικών για τη στόχευση συγκεκριμένων στόχων», με παραδείγματα που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εκμετάλλευση πληροφοριών για κέρδη στις χρηματαγορές.

Ο Michael Sentonas, President CrowdStrike, τόνισε ότι η διάδοση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης έχει καταστήσει τις επιθέσεις ιδιαίτερα προσιτές: «Τα εργαλεία κυβερνοεπιθέσεων είναι τόσο καλά που επιτρέπουν σε επιτιθέμενους χωρίς βαθιές γνώσεις να κάνουν επιθέσεις – τους λένε πώς να κάνουν τις επιθέσεις, τους λένε πόσα χρήματα να ζητήσουν». Υπογράμμισε ότι αυτή η ευχρηστία των εργαλείων έχει πολλαπλασιάσει την ένταση των επιθέσεων, με ζημιές στην Ευρώπη ύψους εκατομμυρίων ευρώ τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Sentonas επισήμανε επίσης ένα ανησυχητικό μοτίβο: οι επιτιθέμενοι συχνά προσλαμβάνονται ως προσωπικό για να αποκτήσουν πρόσβαση από μέσα — οι insiders, όπως ανέφερε, προκαλούν σήμερα μερικούς από τους πιο σοβαρούς κινδύνους, λειτουργώντας ως «έμπιστοι χρήστες» που επιτρέπουν την είσοδο στο δίκτυο. Όπως εξήγησε, οι περισσότερες τέτοιες απειλές προέρχονται από agents σε Βόρεια Κορέα και Κίνα.

«Έχουμε δει ομάδες από Βόρεια Κορέα ή Κίνα που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε εργαζόμενους επιχειρήσεων και προσφέρουν χιλιάδες δολάρια για έγγραφα ή για πρόσβαση στο λάπτοπ της επιχείρησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο σήμερα γεωπολιτικά και αυτό είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις», σημείωσε ο κ. Sentonas, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει συχνά ο χρόνος να σκεφτούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές επιθέσεις- πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να προστατευτούμε.

Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Μπλέτσας, ο οποίος από τη πλευρά του επανέφερε την προειδοποίηση για το δημόσιο τομέα και επέμεινε ότι όλο και περισσότεροι επιτιθέμενοι έχουν τη δυνατότητα να «τρέχουν πολύπλοκα μοντέλα για κυβερνοεπιθέσεις».

Τέλος, ο Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, CEO της EXL Consulting, επεσήμανε ότι το Cyber Security Forum έχει εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο σημείο συνάντησης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τόνισε ότι «το θέμα της κυβερνοασφάλειας είναι ένα ζήτημα στρατηγικό, οικονομικό και κοινωνικό». Υπέδειξε ότι η συνεργασία ανάμεσα στην τεχνολογία, τη διακυβέρνηση και την ασφάλιση – ιδίως μέσω μοντέλων cyber insurance – μπορεί να ενισχύσει την θωράκιση των οργανισμών.

  • ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΟ
  • ·
  • ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΕΣΚΑ Παίδες: Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα-Περιστέρι στον τελικό της Τρίτης

All Content

Πρωταθλήτρια Παίδων ΕΚΑΣΘ η ΔΕΚΑ, 104-84 τον Άρη!

All Content - BusinessNews.gr

Ξυνό Νερό Φλώρινας: Βγαίνει για πρώτη φορά στο εξωτερικό - Το νέο εργοστάσιο και ο τζίρος των 10 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τι πουλάει η Swatch Group στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική (Admiral): Ψάχνει απαντήσεις στην εστίαση

All Content

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

All Content

Στην Sheepfish η Martini Professional

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

Μιλγουόκι Μπακς: Διαθέσιμος για ανταλλαγή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

All Content

Ολυμπιακός: Ρεκόρ συμμετοχής από τους κατόχους διαρκείας για εισιτήρια του Final-4

All Content - BusinessNews.gr

Χωροταξικός Τουρισμός: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Iουνίου

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (CEO Lamda) Πάνω από 3.000 κάτοικοι στο Ελληνικό μέχρι το 2028

All Content - BusinessNews.gr

ΕΤΑΔ: Προκήρυξε διαγωνισμούς για την παραχώρηση παραλιών στη Ρόδο

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

CSRΝews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

CSRΝews.gr

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Επενδύοντας στο wellness και τη βιωσιμότητα μέσα από τον Πολιτισμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Microsoft: Συμφωνία ύψους 9,7 δισ. δολαρίων με την IREN για τσιπ της Nvidia
Microsoft: Συμφωνία ύψους 9,7 δισ. δολαρίων με την IREN για τσιπ της Nvidia 03/11/2025 - 14:23
Η RDC Informatics «απορρόφησε» τo digital agency eSteps 03/11/2025 - 14:40
Η RDC Informatics «απορρόφησε» τo digital agency eSteps

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Σαρωτικές διασταυρώσεις με το ΜΙΔΑ σε επιδόματα, ενοίκια και αγροτικές ενισχύσεις
    12/05/2026 - 07:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι πουλάει η Swatch Group στην Ελλάδα
    12/05/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξυνό Νερό Φλώρινας: Βγαίνει για πρώτη φορά στο εξωτερικό - Το νέο εργοστάσιο και ο τζίρος των 10 εκατ. ευρώ
    12/05/2026 - 07:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διεθνής Αθλητική (Admiral): Ψάχνει απαντήσεις στην εστίαση
    12/05/2026 - 07:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Δύο στους τρεις Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται πόλεμος στο Ιράν
    11/05/2026 - 22:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου - Ολες οι ημερομηνίες
    11/05/2026 - 21:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    11/05/2026 - 21:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OPEC: Σε χαμηλό άνω των 20 ετών η παραγωγή τον Απρίλιο (έρευνα Reuters)
    11/05/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Χάνει μια μονάδα η ΝΔ, στο 22,8% - Στο 12,2 καταγράφεται το ΠΑΣΟΚ
    11/05/2026 - 20:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Καταβολή μικτού μερίσματος €0,11/μετοχή, από 26 Ιουνίου
    11/05/2026 - 20:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου
    11/05/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DRGs: Η μεταρρύθμιση που αλλάζει την χρηματοδότηση των νοσοκομείων
    11/05/2026 - 12:03 ΥΓΕΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε κάθε ΑΦΜ - Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, ακίνητα και ηλεκτρονικές συναλλαγές
    11/05/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ACTA: Ανάδειξη των νικητών των διαγωνισμών Microsoft Office Specialist και Adobe Certified Professional 2026
    11/05/2026 - 14:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χωροταξικός Τουρισμός: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Iουνίου
    11/05/2026 - 13:48 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΣΚΑ Παίδες: Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα-Περιστέρι στον τελικό της Τρίτης

11/05/2026 - 20:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρωταθλήτρια Παίδων ΕΚΑΣΘ η ΔΕΚΑ, 104-84 τον Άρη!

11/05/2026 - 20:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η εβδομάδα της Eurovision στην ΕΡΤ

11/05/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

11/05/2026 - 14:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στον 2ο Πανελλαδικό και Παγκύπριο Διαγωνισμό Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας «ΤΟ ΒΗΜΑ των Μαθητών»

11/05/2026 - 14:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

11/05/2026 - 12:40
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo