Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Θετική γνώμη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον Κ. Παπαβασιλείου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΡΤ
Newsroom Newsroom
MEDIA
07/02/2025 · 14:13

Βουλή: Θετική γνώμη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον Κ. Παπαβασιλείου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΡΤ

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι ο κ. Παπαβασίλειου προτείνεται για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται

Θετική γνώμη, κατά πλειοψηφία, διατύπωσε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στον διορισμό του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Αρνητική γνώμη για τον διορισμό του κ. Παπαβασιλείου διατύπωσε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι ο κ. Παπαβασίλειου προτείνεται για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται από τον Ν. 5062/2023 ο οποίος αναφέρεται στο νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα και έπειτα από την κατάρτιση του τελικού πίνακα των επικρατέστερων υποψηφίων από το ΑΣΕΠ.

«Είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται στέλεχος για τη διοίκηση της ΕΡΤ, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής διοικήσεων, δηλαδή, μετά την υποβολή αιτήσεων σε ανοιχτό διαγωνισμό, με γραπτές εξετάσεις που έδωσαν όλοι υποψήφιοι, μοριοδότηση, με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν συνεντεύξεις, όλα υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και σημείωσε ότι η ΕΡΤ συγκαταλέγεται, μεταξύ των πρώτων φορέων που ανήκουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου, γεγονός που «υπογραμμίζει την προσήλωσή της στον δημόσιο χαρακτήρα της και στην ποιότητα και αντικειμενικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους Έλληνες πολίτες, πάντοτε με σεβασμό στα χρήματά τους».

Όπως δε ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σε εξέλιξη είναι και ο αντίστοιχος διαγωνισμός, για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ ΑΕ και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης. «Η επιλογή του σημερινού Γενικού Διευθυντή Προγράμματος κ. Παπαβασιλείου έγινε με βάση την ανάγκη να αναδειχθεί ένα πρόσωπο που να προέρχεται από τα σπλάχνα της ΕΡΤ, καθώς εργάζεται σε αυτήν επί 27 έτη, από το 1997, ενώ ως Γενικός Δ/ντής Προγράμματος από το 2020 είχε σημαίνοντα ρόλο στην ποιοτική αναβάθμιση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια», είπε ο κ.Μαρινάκης.

Ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στους μελλοντικούς του στόχους, αναφορικά με την πορεία της ΕΡΤ. Είπε ειδικότερα ότι το όραμά του αφορά σε έναν σύγχρονο, συμπεριληπτικό, αξιόπιστο και βιώσιμο ραδιοτηλεοπτικό φορέα που θα αποτελεί πρότυπο και θα ηγείται των τεχνολογικών εξελίξεων και τάσεων του τομέα του, ενός φορέα που θα αξιοποιήσει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να δίνει φωνή στην ελληνική περιφέρεια, θα προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο, συνεχή αξιόπιστη και αμερόληπτη ενημέρωση και πολυδιάστατη ψυχαγωγία σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τον απανταχού ελληνισμό. Βασική προτεραιότητα, όπως είπε, είναι η χρηστή διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας και σεβασμός των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων. Στις προθέσεις του, ανέφερε, είναι η συνέχιση των πλεονασματικών προϋπολογισμών και η μη ζημίωση, με κάθε τρόπο, του ελληνικού δημοσίου.

Στους στρατηγικούς στόχους συμπεριέλαβε:

- Την αναβάθμιση και μετεξέλιξη του EΡΤ news σε σύγχρονο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι, με παράλληλη ενδυνάμωση των υπηρεσιών ενημέρωσης στο διαδίκτυο και το ραδιόφωνο.

- Την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στην παραγωγή και διανομή περιεχομένου, με έμφαση στην προσβασιμότητα των ΑμεΑ στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

- Την αντικατάσταση και αναβάθμιση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών πομπών και τη δημιουργία ενός δικτύου ραδιοφωνικών ψηφιακών πομπών που θα καλύπτει το σύνολο της επικράτειας. Θα γίνει μεταφορά όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ σε μια συχνότητα με ποιότητα ήχου, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

- Την αναβάθμιση της πλατφόρμας ΕΡΤflix, με εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε χρήστη.

- Κατανομή του προϋπολογισμού του προγράμματος με συγκεκριμένη στρατηγική στόχευση ανά περιεχόμενο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παραγωγή παιδικού ελληνικού περιεχομένου και ελληνικού ντοκιμαντέρ με βαρύτητα στον πολιτισμό.

- Ψηφιοποίηση και διάσωση του συνολικού αρχειακού υλικού της ΕΡΤ.

- Ενίσχυση των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

- Θα δοθεί έμφαση στους περιφερειακούς σταθμούς, με εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών τους και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τους, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Στο επίκεντρο των επικριτικών τοποθετήσεων της αντιπολίτευσης βρέθηκε η αντικειμενικότητα, η αξιοπιστία και η αμεροληψία της ΕΡΤ στην ενημέρωση, στο κατά πόσο η ΕΡΤ ανταποκρίνεται στον ρόλο της ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ο πολιτικός πλουραλισμός, η πολυμέρεια στο ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Κυρίως δε, στην αιχμή της κριτικής βρέθηκε η κάλυψη και η μετάδοση των μεγάλων συγκεντρώσεων για την απονομή δικαιοσύνης για τα πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, σε Ελλάδα και εξωτερικό, πριν από λίγες ημέρες.

Ο Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης είπε ότι ο προτεινόμενος, με το βιογραφικό του και όσα δηλώνει, δείχνει ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει. Χαρακτήρισε πολύ θετικό ότι γνωρίζει, ούτως ή άλλως, τον ίδιο τον Οργανισμό.

«Κύριε Παπαβασιλείου, τούτη τη στιγμή που μιλάμε, είστε Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ; Όπως ξέρετε, εμείς έχουμε ζητήσει την παραίτηση της διοίκησης της ΕΡΤ», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής σημειώνοντας ότι έγινε ένα συλλαλητήριο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στο Σύνταγμα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, καλύφθηκε 40 λεπτά μετά την έναρξή του και δε με μια κάμερα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε ότι η ΕΡΤ, με δόλο ή χωρίς δόλο προσπάθησε να υποβαθμίσει ένα γεγονός που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και έγινε και αφετηρία πολιτικών εξελίξεων.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης είπε ότι η ΕΡΤ λειτουργεί ως φερέφωνο της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, γραμμής και προπαγάνδας. Σημείωσε ότι ο κ. Παπαβασιλείου, ακόμα και σήμερα στην επιτροπή, δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί στα ζητήματα αντικειμενικότητας και του πλουραλισμού.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας σημείωσε ότι χρειάζεται αντικειμενικότητα στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και πολυφωνία, με τρόπο ώστε να ακούγεται η φωνή όλων των κομμάτων της Βουλής.

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ότι οι στρατηγικές επιλογές που ορίζουν την πολιτική της ΕΡΤ, καθορίζονται από τη μεριά της κυβέρνησης και όχι από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Η βουλευτής της «Νίκης» Ασπασία Κουρουπάκη ανέφερε ότι η στάση της ΕΡΤ στον τρόπο κάλυψη των διαδηλώσεων για Τέμπη στηλιτεύτηκε και από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Ιωάννης Κόντης κατήγγειλε ότι το κόμμα του απουσιάζει από τις εκπομπές της ΕΡΤ και ότι από τότε που εξελέγη (σ.σ. το κόμμα του) δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρος Καζαμίας αναφέρθηκε στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ για τον τρόπο κάλυψης των μεγαλειωδών διαδηλώσεων για τα Τέμπη, σημειώνοντας ότι η ΕΡΤ είναι οργανισμός που χρηματοδοτείται από τους πολίτες και συνεπώς έχει ένα διαφορετικό χρέος από τους ιδιωτικούς σταθμούς.

«Αν κάποιος ήθελε να αποσιωπήσει το γεγονός της μεγάλης συγκέντρωσης δεν θα ήταν πρώτο θέμα, ούτε στις τρεις το μεσημέρι, στο δελτίο ειδήσεων ούτε από τα πρώτα θέματα στις έξι το απόγευμα ούτε θα είχε βγει live στην προηγούμενη εκπομπή στις δώδεκα παρά δέκα», απάντησε ο κ. Παπαβασιλείου. Σημείωσε επίσης ότι η ΕΡΤ ήταν η μόνη που έδειξε live τις συγκεντρώσεις σε άλλες 16 πόλεις και με συνεχείς αναφορές από το πρώτο πρόγραμμα, που είναι το ενημερωτικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα και από το EΡΤ news.

«Άρα θεωρείτε ότι ήταν επαρκής η κάλυψη….», σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Ακούω την κριτική για το δελτίο των δώδεκα ότι έπρεπε να παίξει πιο ψηλά το θέμα. Βέβαια έχει απαντήσει η ΕΡΤ. Γιατί ακόμα δεν είχε μαζευτεί η ΕΡΤ, για κάποιους λόγους», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Είχε μαζευτεί ο κόσμος! Είναι ψεύδος αυτό!», αντέτεινε ο Αλέξανδρος Καζαμίας.

«Μάθετε να ακούτε! Θα ακουστεί η αλήθεια όσο και αν σας ενοχλεί. Ένα πράγμα είναι μια κριτική για ένα δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης, που έχει τέσσερα κανάλια, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και είναι άλλο μια άλλη κριτική που φτάνει στο σημείο του αιτήματος παραίτησης της διοίκησης της ΕΡΤ, είναι ο δόλος. Αυτό έχει διαφορά», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και σχολίασε ότι η αντιπολίτευση «δεν λέει ότι υποβαθμίστηκε το θέμα σε ένα δελτίο. Λέει ότι υπήρχε δόλος υποβάθμισης, υπονοώντας μέχρι και ότι αυτό έγινε με εντολή».

«Είπατε ότι έγινε δώδεκα παρά δέκα, σύνδεση του σημείου από την ΕΡΤ; Όχι», είπε ο κ. Μαρινάκης, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, και αναρωτήθηκε πώς αυτός που έχει «δόλο» να υποβαθμίσει ένα θέμα, το βάζει στα πρώτα θέματα στις τρεις το μεσημέρι και στις έξι το απόγευμα στα δελτία ειδήσεων, πώς το βάζει πρώτη είδηση στο πρώτο πρόγραμμα, σε κάθε ωριαίο δελτίο και ενώ κανένα άλλο μέσο, κανέναν άλλο κανάλι δεν κάλυψε τις συγκεντρώσεις σε 16 διαφορετικά σημεία.

«Δεν υπήρχε κανένας δόλος υποβάθμισης και συνολικά η ΕΡΤ, όλη τη μέρα, κάλυψε όσο κανένα άλλο μέσο τις συγκεντρώσεις. Όμως μια συγκεκριμένη επιλογή σε ένα δελτίο-είπα ότι την ακούω αυτή την κριτική αν και έχει απαντήσει η ΕΡΤ για τους λόγους- μετετράπη σε ένα ακόμα αφήγημα εργαλειοποίησης του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
  • ·
  • ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ·
  • ΕΡΤ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Ρεκόρ συμμετοχής από τους κατόχους διαρκείας για εισιτήρια του Final-4

All Content

Γιαννακόπουλος: «Το Final-4 της Αθήνας θα είναι η αρτιότερη και πιο εντυπωσιακή διοργάνωση»

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Εξαγοράζει το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή έναντι 8,75 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χωροταξικός Τουρισμός: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Iουνίου

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (CEO Lamda) Πάνω από 3.000 κάτοικοι στο Ελληνικό μέχρι το 2028

All Content

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

All Content

Στην Sheepfish η Martini Professional

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

Βεζυρτζής: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ανθρώπους και συμφέροντα»

All Content

Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς προβλήματα ενόψει του Game 5 στη Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

«Σπίτι μου ΙΙ»: Έως τις 31 Αυγούστου η συμβασιοποίηση εγκεκριμένων δανείων

All Content - BusinessNews.gr

Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

CSRΝews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

CSRΝews.gr

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Επενδύοντας στο wellness και τη βιωσιμότητα μέσα από τον Πολιτισμό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Οκτώ στους 10 Έλληνες διαθέτουν προσωπικό προφίλ σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης
Οκτώ στους 10 Έλληνες διαθέτουν προσωπικό προφίλ σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης 07/02/2025 - 12:56
Τα σημερινά (10/2) πρωτοσέλιδα των εφημερίδων 10/02/2025 - 09:40
Τα σημερινά (10/2) πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΤΑΔ: Προκήρυξε διαγωνισμούς για την παραχώρηση παραλιών στη Ρόδο
    11/05/2026 - 19:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι αγορές ενδέχεται να μην επιστρέψουν στην κανονικότητα μέχρι το 2027, προειδοποιεί η Aramco
    11/05/2026 - 19:38 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΗΠΑ: Ποια κορυφαία στελέχη εταιρειών θα συνοδεύσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα
    11/05/2026 - 19:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Επαγγελματικές ευκαιρίες και φορολογικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι Έλληνες του εξωτερικού
    11/05/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τουρκία: Απολογία Ιμάμογλου στη δίκη για «πολιτική κατασκοπεία»: «Σκουπίδια» το κατηγορητήριο, στερείται νομικής βάσης
    11/05/2026 - 18:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Γιατί ο χανταϊός των Άνδεων δεν είναι μια νέα Covid
    11/05/2026 - 18:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • CrediaBank: Εξαγοράζει το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή έναντι 8,75 εκατ. ευρώ
    11/05/2026 - 17:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,67%, στα 235,39 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    11/05/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΗΕ: Κίνδυνος μεγάλης επισιτιστικής κρίσης αν σταματήσει η διακίνηση λιπασμάτων από το Ορμούζ
    11/05/2026 - 17:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΒΕΑ: Νέες απλές διαδικασίες εκσυγχρονισμού για μεταποιητικές δραστηριότητες
    11/05/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Super League: Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της - Νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό
    10/05/2026 - 22:57 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι
    11/05/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου
    11/05/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε κάθε ΑΦΜ - Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, ακίνητα και ηλεκτρονικές συναλλαγές
    11/05/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι πρωτοβουλίες της Eurobank στο δημογραφικό ζήτημα της Ελλάδας
    11/05/2026 - 07:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η εβδομάδα της Eurovision στην ΕΡΤ

11/05/2026 - 14:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ECOCITY: Πραγματοποιήθηκε το Ecomobility Forum και η Τελετή Απονομής των Ecomobility Awards

11/05/2026 - 14:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στον 2ο Πανελλαδικό και Παγκύπριο Διαγωνισμό Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας «ΤΟ ΒΗΜΑ των Μαθητών»

11/05/2026 - 14:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου

11/05/2026 - 12:40
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo