Σάββατο, 30 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σαράντης: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο πρώτο εξάμηνο
Newsroom Newsroom
ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
02/09/2020 · 18:26

Σαράντης: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο πρώτο εξάμηνο

Συνεχίζεται το πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Εξαιρετική απόδοση σημείωσε ο Όμιλος Σαράντη κατά το Α’ εξάμηνο του 2020, βασιζόμενη στη θετική πορεία των πωλήσεων, στη σημαντική αύξηση των κερδών και στη δημιουργία ελεύθερων ταμειακών ροών.

Αυτή η αξιοσημείωτη απόδοση, που βασίζεται στη δύναμη και την ποιότητα του προϊοντικού χαρτοφυλακίου του Ομίλου, αντικατοπτρίζει την ευελιξία και την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε απρόβλεπτες τάσεις κατανάλωσης και να αντιμετωπίζει τις πρωτοφανείς προκλήσεις που προκύπτουν εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Από την αρχή της εκδήλωσης της πανδημίας COVID-19, προτεραιότητες του Ομίλου παραμένουν η διασφάλιση της προστασίας και της ασφάλειας των εργαζομένων και της κοινωνίας, η απρόσκοπτη επιχειρηματική λειτουργία του και ιδιαιτέρως η αδιάλειπτη διάθεση προϊόντων του που είναι σε υψηλή ζήτηση. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος καταφέρνει να διατηρήσει μια ισχυρή οικονομική θέση που του επιτρέπει να ανταπεξέλθει μέσα στο πρωτοφανές περιβάλλον, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εκτελεί το επενδυτικό του σχέδιο δημιουργώντας περαιτέρω αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 ανήλθαν σε € 183,69 εκ. ευρώ συγκριτικά με €172,19 εκ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σημειώνοντας αύξηση κατά 6,7%.

Η αύξηση των πωλήσεων κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 βασίζεται στη συνεχιζόμενη ισχυρή ζήτηση, σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή του σε κατηγορίες που σχετίζονται με την προσωπική υγιεινή, την υγεία και την οικιακή φροντίδα, η οποία αντισταθμίστηκε εν μέρει από την ασθενέστερη ζήτηση σε άλλες κατηγορίες, καθώς και από διακυμάνσεις στην κατανάλωση λόγω αναστολής λειτουργίας σε συγκεκριμένα κανάλια πωλήσεων.

Οι πωλήσεις στην Ελλάδα, παρουσίασαν σημαντική ανάπτυξη κατά 13,7% κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο και διαμορφώθηκαν σε € 67,64 εκ. από € 59,50 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2019.

Οι χώρες του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουν 63,2% του συνόλου των πωλήσεων του Ομίλου, σημείωσαν άνοδο κατά 2,98% στα €116,05 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2020 από €112,69 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2019.

Η κερδοφορία κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 αυξήθηκε κυρίως λόγω βελτιστοποίησης του λειτουργικού κόστους και ιδιαιτέρως λόγω χαμηλότερων εξόδων διαφήμισης και προώθησης, ως αποτέλεσμα των προληπτικών μέτρων που έλαβε ο Όμιλος, καθώς και της προσαρμογής της επιχείρησης στις νέες καταναλωτικές συνήθειες και στο μοντέλο λειτουργίας της λιανικής αγοράς.


Τα οικονομικά αποτελέσματα του A’ Εξαμήνου του 2020 θα παρουσιαστούν και σε τηλεδιάσκεψη στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα Αθηνών 17.00. Ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο +30 213 009 6000.

Συγκεκριμένα:

  • Τα Κέρδη Προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA)* αυξήθηκαν κατά 35,18% στα €28,44 εκ. κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 από €21,04 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2019 και το περιθώριο EBIΤDA διαμορφώθηκε στο 15,48% στο Α’ Εξάμηνο του 2020 από 12,22% το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
  • Τα Κέρδη Προ Φόρων και Τόκων (ΕΒΙΤ) ανήλθαν σε €22,26 εκ. κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 από €15,66 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2019, αυξημένα κατά 42,11% και το περιθώριο ΕΒΙΤ διαμορφώθηκε σε 12,12% από 9,10% την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
  • Τα Κέρδη Προ Φόρων (ΕΒΤ) έφτασαν τα €19,63 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2020 από €16,54 εκ. το περυσινό Α’ εξάμηνο, αυξημένα κατά 18,69%, και το περιθώριο EBT ανήλθε σε 10,69% από 9,61% το Α’ εξάμηνο του 2019.
  • Τα Καθαρά Κέρδη διαμορφώθηκαν σε €15,62 εκ. κατά το Α’ εξάμηνο του 2020 από €13,65 εκ. το Α’ εξάμηνο του 2019 αυξημένα κατά 14,39%, και το περιθώριο Καθαρού Κέρδους ανήλθε σε 8,50% από 7,93% το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

* Εναλλακτικός Δείκτης Μέτρησης Απόδοσης. (Λεπτομερή στοιχεία για τους ΕΔΜΑ παρατίθενται στην Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση του 2020)

Ο Όμιλος παρουσιάζει μια ιδιαιτέρως υγιή οικονομική θέση, υποστηριζόμενη από την βελτίωση της κερδοφορίας της επιχείρησης και την ισορροπημένη διαχείριση κεφαλαιουχικών δαπανών.

Παρά τις προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία COVID-19, αφοσιωμένος στην στρατηγική του, ο Όμιλος επενδύει τις ελεύθερες ταμειακές ροές του σε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης, είτε με οργανικό τρόπο είτε μέσω εξαγορών, καθώς και στην δημιουργία πρόσθετης αξίας στους μετόχους της.

Στα πλαίσια της ενεργούς διαχείρισης χαρτοφυλακίου και ανάπτυξης νέων προϊόντων, κατά την διάρκεια του Α’ εξαμήνου του 2020 ο Όμιλος εισήλθε στην αγορά των αντιβακτηριδιακών προϊόντων, μια πολλά υποσχόμενη κατηγορία που παρουσιάζει ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης για τον Όμιλο.

Επιπρόσθετα, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020 και σε συνέχεια της έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ολοκληρώθηκε η εξαγορά των πολωνικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας LUKSJA, ενισχύοντας την παρουσία του Ομίλου στην πολωνική αγορά προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Σε συνέχεια της επέκτασης του εργοστασίου παραγωγής του Ομίλου στα Οινόφυτα, που αφορά στην αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού και την βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, ο Όμιλος δρομολογεί την σταδιακή απορρόφηση της παραγωγής των προϊόντων προσωπικής φροντίδας Indulona.

Επιπλέον, μια νέα επένδυση βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην Polipak, το εργοστάσιο παραγωγής σάκων απορριμμάτων του Ομίλου, το οποίο θα οδηγήσει στην δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, βελτιωμένων από άποψη οικολογικού προφίλ, ανθεκτικότητας και λειτουργικότητας. Το νέο εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη παραγωγική δυναμικότητα και αυξημένη απόδοση.

Κατά την διάρκεια του Α’ εξαμήνου του 2020, ο Όμιλος Σαράντη προέβη σε πληρωμή μερίσματος για την χρήση του 2019 ποσού 11,2 εκ. ευρώ (0,16701 ευρώ ανά μετοχή).

Ο καθαρός δανεισμός του Ομίλου στο τέλος του Α’ εξαμήνου του 2020 παραμένει σε χαμηλό επίπεδο (καθαρός δανεισμός προς EBITDA κάτω του 0,5x) και ανέρχεται σε € 29,16 εκ.

Κατά την διάρκεια του Α’ εξαμήνου του 2020, ο Όμιλος παρουσίασε αξιοσημείωτη κερδοφόρα ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της ικανότητας του να αναπτύσσεται και παράλληλα να υλοποιεί το επενδυτικό του πλάνου, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον και σε μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες.

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενέργειες της διοίκησης καθοδηγούνται από σαφείς προτεραιότητες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων του Ομίλου και της κοινωνίας, την αδιάλειπτη επιχειρηματική συνέχεια, τη συνεχή διάθεση προϊόντων υψηλής ζήτησης στην αγορά και τη διατήρηση ισχυρής οικονομικής θέσης.

Σε αυτό το αβέβαιο πλαίσιο, η έμφαση του Ομίλου για το υπόλοιπο του 2020 θα επικεντρωθεί στην διατήρηση μιας θετικής δυναμικής στις πωλήσεις, η οποία θα υποστηριχθεί από πλάνα ενεργοποίησης σε όλα τα κανάλια διανομής του, ανάπτυξη νέων προϊόντων και επέκταση της δραστηριότητάς του σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή, καθώς και στη διατήρηση της ανάπτυξης στην κερδοφορία.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση θα παραμείνει προσηλωμένη στους μακροπρόθεσμους στόχους του Ομίλου επιδιώκοντας περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεών του, περαιτέρω βελτίωση των περιθωρίων κέρδους, δημιουργία ελεύθερων ταμειακών ροών και συνεχή δημιουργία αξίας στους μετόχους του. Η στρατηγική του Ομίλου παραμένει αμετάβλητη, με έμφαση, όπως πάντα, στην ανάπτυξη, είτε οργανική είτε μέσω εξαγορών, στις νέες στρατηγικές συνεργασίες, στην περαιτέρω γεωγραφική επέκταση, στην βελτιστοποίηση των λειτουργικών του εξόδων, στις οικονομίες κλίμακας, στις συνέργειες και στην λειτουργική μόχλευση (operating leverage).

Δεδομένης της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με τον αντίκτυπο του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των μακροοικονομικών επιπτώσεων και των μεταβολών στην κατανάλωση, καθώς και της αβέβαιης μελλοντικής εξέλιξης της πανδημίας σε ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή του Ομίλου, τα οικονομικά αποτελέσματα δεν μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια στην παρούσα φάση.

Η διοίκηση, παρόλα αυτά, διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην ευελιξία και στο αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου, που σε συνδυασμό με τις ικανότητες των ανθρώπων του, αποτελούν τα εχέγγυα για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου και την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου επέκτασης, τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την περαιτέρω κερδοφόρα ανάπτυξη και δημιουργία αξίας.

Εξάλλου, ο χαμηλός δανεισμός και οι ισχυρές ταμειακές ροές του Ομίλου προσφέρουν ασφάλεια και υποστήριξη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν αρνητικές επιπτώσεις.

  • ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 14:50 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός AKTOR 73-82 (34')

All Content

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τα photo clicks από την Πυλαία (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο

All Content - BusinessNews.gr

Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

ΑΕΚ: Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φλιώνης!

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Τζόουνς κόντρα στην ΑΕΚ

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία Ελλάδος, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας: 10.000 θέσεις εργασίας σε νέο ναυπηγικό κόμβο στην Ελευσίνα - Επενδύσεις 1,35 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Πυλώνας ανάπτυξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Sarkk: Άνοδος πωλήσεων στο πεντάμηνο του 2020
Sarkk: Άνοδος πωλήσεων στο πεντάμηνο του 2020 02/09/2020 - 15:02
Jumbo: Μειώθηκαν κατά 10,9% οι πωλήσεις στο 8μηνο 03/09/2020 - 11:10
Jumbo: Μειώθηκαν κατά 10,9% οι πωλήσεις στο 8μηνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Α. Τζιτζικώστας: «Αύξηση μέχρι στιγμής των τουριστικών αφίξεων στην Ευρώπη σε σχέση με πέρσι»
    30/05/2026 - 14:52 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων
    30/05/2026 - 14:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η Ελλάδα η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς υποχρεωτική ασφάλιση περιβαλλοντικής αστικής ευθύνης
    30/05/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος σε μια πολυετή ασφαλιστική ανισότητα για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ
    30/05/2026 - 13:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή»
    30/05/2026 - 13:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ν. Χαρδαλιάς: Οι τρεις κρίσιμοι πυλώνες για την Περιφέρεια Αττικής
    30/05/2026 - 12:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στ. Καλαφάτης: Ανοίγουμε καθαρούς επενδυτικούς διαδρόμους με αιχμή τα ιδιωτικά κεφάλαια και την ΤΝ
    30/05/2026 - 12:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Δεκάδες δισ. για τη χώρα την περίοδο 2028 – 2034
    30/05/2026 - 12:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τρίημερο του Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα τα πλοία – 100% πληρότητα στα ΚΤΕΛ
    30/05/2026 - 11:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε ισχύ από σήμερα τα νέα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς
    30/05/2026 - 11:19 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο
    29/05/2026 - 17:51 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΔΕΗ: Στο 33,4% το ποσοστό του Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    29/05/2026 - 19:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Κέρδη 8,41% τον Μάιο, εβδομαδιαία άνοδος 4,45%
    29/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο
    29/05/2026 - 16:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα
    30/05/2026 - 00:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Τα photo clicks από την Πυλαία (gallery)

30/05/2026 - 12:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φλιώνης!

30/05/2026 - 12:00
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo