Κυριακή, 30 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Salifo: Παρουσιάζει τις νέες συλλογές σκελετών για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/03/2017 · 02:00

Salifo: Παρουσιάζει τις νέες συλλογές σκελετών για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017

Το Safilo Group, ο απολύτως ολοκληρωμένος Ιταλικός δημιουργός γυαλιών, κατασκευαστής και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, παρουσιάζει τις νέες του συλλογές Σκελετών Οράσεως για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, αντιπροσωπεύοντας τις βασικές τάσεις μόδας και ντιζάιν για τη σεζόν
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Safilo Group, ο απολύτως ολοκληρωμένος Ιταλικός δημιουργός γυαλιών, κατασκευαστής και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, παρουσιάζει τις νέες του συλλογές Σκελετών Οράσεως για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, αντιπροσωπεύοντας τις βασικές τάσεις μόδας και ντιζάιν για τη σεζόν.

Σήμερα, πάνω από το 63% του παγκόσμιου πληθυσμού χρειάζεται διόρθωση της όρασης, δηλαδή πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, εκ των οποίων 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν προβλήματα όρασης: η αγορά παρουσιάζει μια ταχέως αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση σκελετών οράσεως, με το 70 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς οπτικών να αφορά σκελετούς οράσεως.

Ταυτόχρονα, οι σκελετοί οράσεως πλέον θεωρούνται χωρίς καμία αμφιβολία, ένα αξεσουάρ - συμπλήρωμα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και βασικό στοιχείο αυτο-έκφρασης. Ειδικά στην αποκαλούμενη ατομικιστική σημερινή κοινωνία, τα καθημερινά αξεσουάρ που μπορούν να επικοινωνήσουν την εσωτερική προσωπικότητα και τις εμπνεύσεις του ατόμου που τα φορά, καθίστανται όλο και περισσότερο ένα στοιχείο που χρειάζεται συχνή αλλαγή και αποκτάται σε μεγάλους αριθμούς. Μετά τα γυαλιά ηλίου, τα γυαλιά οράσεως αποτελούν πλέον τη νέα δήλωση προσωπικότητας και στιλ: από τις πασαρέλες μέχρι τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τα γυαλιά οράσεως αναδεικνύονται σε απόλυτο αξεσουάρ μόδας, ομορφιάς και ντιζάιν.

Σε αυτό το πολλά υποσχόμενο σενάριο, η Safilo, γνωστή για τη μοναδική της ιστορική παράδοση που χρονολογείται από το 1878, επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα των οπτικών και ενισχύει τις δυνατότητές της στα γυαλιά οράσεως σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας από το σχεδιασμό συλλογών και την κατασκευή, μέχρι την κατάρτιση του δυναμικού πωλήσεων και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, χάρη στις εξαιρετικές στρατηγικές δεξιότητες, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που εδώ και δεκαετίες έχουν προσφέρει στο χώρο κάποιες από τις σπουδαιότερες καινοτομίες, όπως η άρθρωση Elasta, η πιο πρόσφατη άρθρωση 360° άρθρωση και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας UFO.

Η συνεχής δέσμευση της Safilo στην τεχνολογία, την έρευνα, την καινοτομία και το σχεδιασμό, σε συνδυασμό με το μοναδικό πάθος για κατασκευαστική αρτιότητα, οδηγεί την εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω τις συλλογές γυαλιών οράσεως, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών οπτικών όσο και των καταναλωτών - με περισσότερο εξισορροπημένη και στοχευμένη προσφορά σκελετών οράσεως, όπως αποτυπώνονται ιδανικά στις συλλογές των βασικών εμπορικών σημάτων του Ομίλου: Safilo, Carrera, Polaroid, Smith και Oxydo.

Οι συλλογές γυαλιών οράσεως για την επόμενη σεζόν αντικατοπτρίζουν την απόλυτη ποιότητα και άνεση με ξεχωριστή εμφάνιση και αίσθηση, διαθέτοντας έξυπνες τεχνικές λύσεις, υψηλής ποιότητας επεξεργασία, υλικά ανώτερης ποιότητας καθώς και μια ευρύτατη ποικιλία σε επίπεδο φόρμας και χρώματος.

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ SAFILO

Η συλλογή γυαλιών υπό το εμπορικό σήμα Safilo θα επανεισάγει σύντομα μια νέα αντίληψη και τοποθέτηση: εμπλουτισμένη με εξαιρετικό τεχνικό και αισθητικό περιεχομένου, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Φθινόπωρο του 2017 με μια νέα σειρά σκελετών οράσεως που θα αναδεικνύουν τον ανώτερο σχεδιασμό, την λειτουργική καινοτομία και την τεχνογνωσία της σήμανσης «Made-in-Italy» για την οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη η μάρκα.

Αφιερωμένη στους απαιτητικούς και ενημερωμένους καταναλωτές, η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως θα περιλαμβάνει μια ισορροπημένη ποικιλία από μοντέλα, σε ασετάτ, μέταλλο ή τιτάνιο, που θα διαθέτουν την αποκλειστική άρθρωση.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ

Κατασκευασμένη με υλικά αρίστης ποιότητας και με τις πιο ποιοτικές τεχνικές, η επόμενη συλλογή γυαλιών οράσεως του SAFILO, καθώς και οι κορυφαίοι σκελετοί οράσεως πολυτελείας από τις συλλογές γυαλιών του Safilo είναι το αποτέλεσμα της καλύτερης «Made in Italy» κατασκευαστικής αρτιότητας, παρουσιάζοντας εξαίσια χαρακτηριστικά και συνδυάζοντας το μεράκι και τις δεξιότητες του τεχνίτη με τις νέες τεχνολογίες παραγωγής.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΙΧΜΗΣ

Η Safilo αξιοποιεί τις πιο προηγμένες δυνατότητες και διαδικασίες για την ανάπτυξη και παραγωγή σκελετών αιχμής.

Η διαρκής προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη οδήγησε στη δημιουργία αποκλειστικών σχεδίων συνδυασμένων με μοναδική κατασκευαστική αρτιότητα, όπως αποτυπώνεται στην συλλογή SMITH, που παντρεύει την καινοτομία και τις τεχνικές λύσεις αιχμής.

Τα νέα γυαλιά οράσεως Relay αποτελούν ένα παράδειγμα χαρακτηριστικών εμπνευσμένων από τις επιδόσεις ενσωματωμένων σε αθλητικού ύφους γυαλιά, ειδικά για δραστήρια άτομα αφού διαθέτουν ρυθμιζόμενους βραχίονες για αυξημένο κράτημα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων. Ο χυτός σκελετός TR90 είναι ελαφρύς και έχει αυξημένη αντοχή.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η Safilo παρουσιάζει τους νέους σκελετούς οράσεως KIDS BY SAFILO, ειδικά για παιδιά έως 8 ετών, σχεδιασμένους με ιατρικο-επιστημονική προσέγγιση και κατασκευασμένους με προηγμένες τεχνολογίες και υλικά.

Οι νέες εξελίξεις σε προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση οπτικών MIDO περιλαμβάνουν τους πολωτικούς φακούς με clip-on, που προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα στα παιδιά: όραση χωρίς αντανακλάσεις, σαφείς αντιθέσεις, φυσικά χρώματα, μειωμένη οπτική κόπωση και 100% προστασία UV. Οι νέοι σκελετοί διατίθενται με ένα ακόμη νέο αξεσουάρ: τα νέα μαλακά, άνετα άκρα σιλικόνης, σχεδιασμένα για να προσφέρουν καλύτερη σταθερότητα στους σκελετούς, συμβατά με τα μοντέλα μας για παιδιά από 3-8 ετών.

Σχεδιασμένοι με τη συνεργασία της SIOP (Società Italiana di oftalmologia Pediatrica [Ιταλική Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας]) και πληρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της WSPOS (World Society of Paediatric Ophthalmology and Strabismus [Παγκόσμια Εταιρία Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας και Στραβισμού]), αυτοί οι σκελετοί ικανοποιούν τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε ότι αφορά την ασφάλεια, την ευελιξία, την μέγιστη άνεση και την τέλεια εφαρμογή, χάρη στον ειδικό οριζόντια καμπυλωτό σχεδιασμό των βραχιόνων και τον ενισχυμένο σχεδιασμό του μπροστινού μέρους του σκελετού, όπου οι φακοί καλύπτουν όλο το οπτικό πεδίο του παιδιού, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διόρθωση της όρασης.

Τα γυαλιά οράσεως KIDS BY SAFILO είναι «100% Ιταλικής κατασκευής» (Made in Italy) και έχουν δημιουργηθεί από ελαφριά, ασφαλή και βιολογικής προέλευσης υλικά: επενδυμένα με μαλακό καουτσούκ στους εσωτερικούς βραχίονες και την γέφυρα, καθώς και με υψηλής απόδοσης πολυμερή στο μπροστινό μέρος και τους βραχίονες.

Η Safilo παρουσιάζει επίσης τα νέα γυαλιά οράσεως για εφήβους με τη συλλογή του SEVENTH STREET η οποία περιλαμβάνει ευκολοφόρετους σκελετούς με ειδικές εύκαμπτες αρθρώσεις που χαρίζουν απόλυτη άνεση, σε μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει κλασσικά αλλά και ζωηρά χρώματα.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΙΛ

Πολλές προτάσεις οπτικών αντλούν έμπνευση από το σύγχρονο αστικό στιλ που τους προσδίδει μια νεανική, unisex, μοντέρνα, τολμηρή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι ένα αναβαθμισμένο αστικό ύφος που συνδυάζει κομμάτια σχεδιαστών με μητροπολιτικές πινελιές.

Οι σκελετοί οράσεως Carrera, για παράδειγμα, ενσαρκώνουν μια σύγχρονη αίσθηση που συνδυάζεται με την παρακαταθήκη και το πνεύμα της μάρκας.

Η συλλογή Polaroid, εξισορροπώντας τη λειτουργικότητα και το συναίσθημα με έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο, παρουσιάζει τα νέα γυαλιά οράσεως που διαθέτουν φόρμες από στρογγυλές μέχρι τετράγωνες και ορθογώνιες, με τα ζωηρά χρώματα στη διπλή γέφυρα να υπογραμμίζουν το κάθε σχέδιο, σύμφωνα με την αποστολή της Polaroid: να φέρει ομορφιά σε κάθε πρόσωπο, αναδεικνύοντας συνάμα το διαφορετικό γούστο, στιλ και χαρακτηριστικά του καθένα μας. Τα γυαλιά οράσεως «Urban» του Fendi αποτελούν την απόλυτη μίξη ασετάτ και μετάλλου, υλοποιημένη με μια σύγχρονη οπτική και τολμηρές χρωματικές λεπτομέρειες.

ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΦΥΛΟ

Η geek-chic εμφάνιση των νέων σκελετών οράσεως της Carrera αποδίδουν τις θολές γραμμές μεταξύ ανδρικών και γυναικείων κωδικών που συνυπάρχουν σε αυτές τις νεανικές και unisex προτάσεις με τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και τα μεταλλικά διακοσμητικά.

Επίσης, ο Givenchy προσφέρει unisex στρογγυλεμένες φόρμες σε υπερελαφρύ μέταλλο, ενώ η Celine προτείνει στρογγυλεμένες λεπτές φόρμες σε ασετάτ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ;

Οι νέες συλλογές γυαλιών οράσεως Safilo καλύπτουν μια πληθώρα σχεδίων, ενισχύοντας τις βασικές φόρμες - παντό, τετράγωνες, ορθογώνιες, μάτι-της-γάτας και στρογγυλές - με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και διακριτικά χρώματα.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: στρογγυλεμένε φόρμες ρετρό έμπνευσης, ιδανικές για τετράγωνα πρόσωπα ή πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, με ένα βασικό σχέδιο που έχει επαναπροσεγγιστεί με μια πρωτότυπη πινελιά - όπως στις προτάσεις των Polaroid, Dior Homme, και BOSS.

Τα νέα χαρακτηριστικά για τις γυναίκες περιλαμβάνουν επίσης υπερμεγέθη φόρμες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 50 ή μικρές φόρμες μάτι-της-γάτας ή πεταλουδέ, ιδανικές για τρίγωνα πρόσωπα ή πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, όπως στις προτάσεις των Fendi, Max Mara και Marc Jacobs.

Οι μεταλλικοί σκελετοί οράσεως είναι ελαφριοί και λεπτοί, σε φόρμες όπως η κλασσική ορθογώνια, η μοντέρνα στρογγυλή ή η επανασχεδιασμένη φόρμα δάκρυ, όπως προτείνεται από τους Givenchy, BOSS Orange και Pierre Cardin.

Τολμηρές φόρμες που θυμίζουν τη δεκαετία του 1960 ή του 1980, επαναπροσεγγίζονται με σύγχρονες πινελιές, όπως προτείνουν οι Celine και Tommy Hilfiger για τις γυναίκες ή οι ανδρικοί σκελετοί του Fendi.

Η κλασική φόρμα πιλότου, είτε σε σχήμα δάκρυ ή τετραγωνισμένη, ιδανική για τετράγωνα πρόσωπα, είναι διαχρονική και αξέχαστη και κυκλοφορεί σε τολμηρό ασετάτ ή υπερελαφρύ μέταλλο, όπως προτείνουν οι Carrera και Givenchy.

ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ:

Ουδέτερες ή διάστικτες αποχρώσεις Ταρταρούγας αποτελούν τα νέα κλασικά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, σύμφωνα με τις προτάσεις των Carrera, Polaroid και Fendi.

ΠΟΠ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:

Σκελετοί σε ποπ χρωματισμούς ζωντανεύουν τα καινούργια μοντέλα με ζωηρές ή παστέλ αποχρώσεις, όπως τα μοντέλα της MAX & Co. σε διάφανο ασετάτ και οι προτάσεις του Jimmy Choo με πολύτιμες λάμψεις και αστραφτερές λεπτομέρειες.

  • ΓΥΑΛΙΑ
  • ·
  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ
  • ·
  • SALIFO GROUP
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι μπουτίκ και η fan zone στον αγώνα της Ελλάδας με την Ισπανία

All Content

Άλλα 2.500 εισιτήρια διαθέσιμα για το Ελλάδα-Ισπανία

All Content - BusinessNews.gr

Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει αύριο η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών

All Content - BusinessNews.gr

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Οριστικός αποκλεισμός της Μονακό από τις Εθνικές κατηγορίες της Γαλλίας

All Content

ΠΑΟΚ: Η παρακάμερα από το φιλικό με το Περιστέρι (video)

All Content - BusinessNews.gr

Διεύρυνση της λίστας των προϊόντων με μειωμένες τιμές – Έρχεται παράταση επιδότησης του ντίζελ

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στην Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης
ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στην Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης 23/03/2017 - 02:00
Panini: Βγάζει σε δημοπρασία το πιο πολυπόθητο άλμπουμ με αυτοκόλλητα 23/03/2017 - 02:00
Panini: Βγάζει σε δημοπρασία το πιο πολυπόθητο άλμπουμ με αυτοκόλλητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θεσσαλονίκη: Εθελοντές ανέσυραν από τον Θερμαϊκό 336 κιλά απορριμάτων και δύο πατίνια
    30/08/2026 - 14:18 ESG
  • Ισλανδία – Δημοψήφισμα για επανάληψη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.: Επικράτησε το «όχι»
    30/08/2026 - 13:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nvidia: Καθαρά κέρδη 59,688 δισ. δολάρια για το β΄ τρίμηνο του 2026, αυξημένα κατά 126%
    30/08/2026 - 13:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Η Θεσσαλονίκη έχει ένα «χρωστούμενο» λιγότερο με την επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά
    30/08/2026 - 13:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΕΘ: Επί τάπητος μέτρα που θα «αγγίζουν» το σύνολο των πολιτών
    30/08/2026 - 12:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανάδειξη του Παναχαϊκού Όρους: Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, υποδομές πεζοπορίας και δασικής αναψυχή
    30/08/2026 - 12:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η άνοδος του pet sitting στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει η φιλοξενία
    30/08/2026 - 11:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελβετία - Ενοπλη επίθεση: Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών - Μία 22χρονη γυναίκα νεκρή
    30/08/2026 - 11:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: «Τρία Ειδικά Χωροταξικά, μία ενιαία στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη»
    30/08/2026 - 10:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει αύριο η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών
    30/08/2026 - 10:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σαντορίνη: Από τις 75 κλίνες το 1971 στα εκατομμύρια επισκεπτών - Πώς εξελίχθηκε σε παγκόσμιο τουριστικό brand
    29/08/2026 - 20:04 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Σχεδιάζει κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για την υπόθεση με τα drones στο αεροδρόμιο της Λειψίας
    29/08/2026 - 17:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    29/08/2026 - 18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fitch: Ο οίκος διατήρησε στο A+ την αξιολόγηση της Γαλλίας με σταθερή προοπτική
    29/08/2026 - 18:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/08/2026 - 09:00 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άλλα 2.500 εισιτήρια διαθέσιμα για το Ελλάδα-Ισπανία

30/08/2026 - 10:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στον Κρόνο η Τουρκάλα Σουντενάζ Φιντάν

30/08/2026 - 10:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo