Με ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα και μεγάλο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του κλάδου ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΑΛΦΑ Quality Foods στη φετινή Food Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η εταιρεία υποδέχθηκε στο περίπτερό της επαγγελματίες εστίασης, συνεργάτες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της επαγγελματικής κουζίνας.

Ξεχωριστή θέση στην παρουσία της εταιρείας είχε η νέα σειρά Alfa tomata, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στο επαγγελματικό κοινό. Η σειρά, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο κανάλι Ho.Re.Ca, περιλαμβάνει πέντε προϊόντα – πολτό τομάτας, κονκασέ τομάτας, τριφτή τομάτα, polpa τομάτας και σάλτσα πίτσας – τα οποία παράγονται από την καρδιά της Ελληνικής γης, χωρίς τη χρήση συντηρητικών ή πρόσθετων. Με φυσική γεύση τομάτας, αυθεντικό χρώμα, και κατάλληλη συμπύκνωση, τα προϊόντα της σειράς Alfa tomata έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία στους επαγγελματίες, για όλες τις παρασκευές.

Παράλληλα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cargill σε Ελλάδα και Κύπρο και Βουλγαρία, η ΑΛΦΑ Quality Foods παρουσίασε τα επαγγελματικά έλαια τηγανίσματος Amphora. Τα προϊόντα Amphora Girasol Gold, Amphora Evolution και Amphora Chef Plus ξεχωρίζουν για την υψηλή τους απόδοση, τη μεγάλη διάρκεια χρήσης, την αξιοπιστία στο τηγάνισμα και τα σταθερά ποιοτικά αποτελέσματα που προσφέρουν.
«Η Food Expo αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στον κλάδο των τροφίμων και η παρουσία μας στην έκθεση μάς έδωσε την ευκαιρία να διευρύνουμε σημαντικά τον κύκλο επαφών μας και να παρουσιάσουμε στους επαγγελματίες τις λύσεις που προσφέρουμε - με γνώμονα πάντα τις δικές τους καθημερινές ανάγκες » δήλωσε ο Φιλοποίμην Αζδέρης, Market Development Manager της ΑΛΦΑ Quality Foods.