Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
LG: Νέα ρεκόρ εσόδων και λειτουργικών κερδών για το δεύτερο τρίμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/07/2024 · 16:35

LG: Νέα ρεκόρ εσόδων και λειτουργικών κερδών για το δεύτερο τρίμηνο

Οι οικιακές συσκευές και τα εξαρτήματα οχημάτων σημείωσαν τα υψηλότερα τριμηνιαία έσοδα μέχρι σήμερα και ήταν βασικοί παράγοντες για τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η LG Electronics Inc. (LG) ανακοίνωσε ότι τα ενοποιημένα έσοδα του δεύτερου τριμήνου του 2024 ανήλθαν σε 21,69 τρισεκατομμύρια KRW (15 δισεκατομμύρια επτακόσια τριάντα δυο εκατομμύρια USD) και τα λειτουργικά κέρδη σε 1,20 τρισεκατομμύρια KRW (862 εκατομμύρια. επτακόσιες πενήντα χιλιάδες USD), σημειώνοντας αύξηση 8,5% και 61,2% αντίστοιχα. Πρόκειται για νέο ρεκόρ επιδόσεων β’ τριμήνου στην ιστορία της εταιρείας.

Οι οικιακές συσκευές και τα εξαρτήματα οχημάτων σημείωσαν τα υψηλότερα τριμηνιαία έσοδα μέχρι σήμερα και ήταν βασικοί παράγοντες για τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας. Οι πωλήσεις της LG από αυτούς τους δύο τομείς έφτασαν συνολικά τα 11,53 τρισεκατομμύρια KRW (8 δισεκατομμύρια τριακόσια πενήντα εννέα εκατομμύρια USD), και ήταν αυξημένες κατά 8,2% σε ετήσια βάση. Οι δύο τομείς ανέφεραν επίσης ρεκόρ λειτουργικών κερδών δεύτερου τριμήνου, ύψους 776,1 δισεκατομμυρίων KRW (562 εκατομμύρια εξακόσιες εβδομήντα δύο χιλιάδες πεντακόσια USD), το οποίο αντιπροσωπεύει αύξηση 45% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τα αποτελέσματα αυτά αναδεικνύουν την ισορροπημένη ανάπτυξη της LG, καθώς και την ποιοτική βελτίωση της απόδοσης του ομίλου συνολικά.

Η LG συνεχίζει να μετασχηματίζει το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο και επικεντρώνεται στην ταχεία ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που εμφανίζουν μεγάλες προοπτικές.

Η ταχεία ανάπτυξη του τομέα B2B της LG συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία μιας επιχειρηματικής στρατηγικής με προσανατολισμό προς το μέλλον. Παρά την προσωρινή επιβράδυνση της ζήτησης EV, ο τομέας των κατασκευαστικών εξαρτημάτων για οχήματα συνεχίζει να αναπτύσσεται, καθώς υποστηρίζεται από μια διαφοροποιημένη βάση πελατών και ένα ισχυρό ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών. Επιπλέον, ο κλάδος θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) της LG, διερευνά ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα των υποδομών AI.

Στον τομέα B2C, η LG επιταχύνει την ενσωμάτωση νέων επιχειρηματικών μοντέλων που συνδυάζουν τις παραδοσιακές πωλήσεις hardware με προσφορές στο περιεχόμενο, υπηρεσίες και συνδρομές. Η επιχείρηση περιεχομένου και υπηρεσιών webOS στην πληροφορική και την ψυχαγωγία, με προβλεπόμενα έσοδα που θα ξεπεράσουν το 1 τρισεκατομμύριο KRW (725 εκατομμύρια USD) φέτος.

Επιπλέον, η συνδρομητική δραστηριότητα αποκτά αξιοσημείωτη δυναμική. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Κορέα, η LG επεκτείνει τώρα αυτό το συνδρομητικό μοντέλο διεθνώς. Πέρυσι, τα έσοδα από τις συνδρομές ξεπέρασαν το 1 τρισεκατομμύριο KRW (725 εκατομμύρια USD), με την ανάπτυξη να επιταχύνεται φέτος. Τον Ιούνιο, το 36,2% των μεγάλων οικιακών συσκευών που διατέθηκαν μέσω των LG Brand Shops στην Κορέα ήταν βάσει μίσθωσης. Αυτό το πρότυπο, ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των νέων Κορεατών πελατών, εισάγεται τώρα στις παγκόσμιες αγορές. Για παράδειγμα, η LG εγκαινίασε το LG Rent-up στη Μαλαισία, προσφέροντας δυνατότητα μίσθωσης για εννέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων πλυντηρίων ρούχων, στεγνωτηρίων και ψυγείων.

Η LG επιταχύνει επίσης την προώθηση νέων δραστηριοτήτων. Η δραστηριότητα έξυπνου εργοστασίου, η οποία συνδυάζει την τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα της κατασκευής με την τεχνητή νοημοσύνη, αναμένεται να εξασφαλίσει παραγγελίες αξίας 300 δισεκατομμυρίων KRW (217 εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες USD) φέτος, επεκτείνοντας την πελατειακή της βάση σε κλάδους όπως οι ημιαγωγοί και η βιοτεχνολογία. Επιπλέον, η συνεργασία της LG με την ChargePoint, την κορυφαία εταιρεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Βόρειας Αμερικής, πρόκειται να δώσει ώθηση στην επιχείρηση φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνδυάζοντας τους φορτιστές της ChargePoint με τις διαφημιστικές λύσεις εμπορικής προβολής της LG, «LG DOOH Ads», δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στην αγορά.

Η LG Home Appliance & Air Solution Company εμφάνισε έσοδα ύψους 8,84 τρισεκατομμυρίων KRW (6 δισεκατομμύρια τετρακόσια εννιά εκατομμύρια USD) και λειτουργικά κέρδη ύψους 694,4 δισεκατομμυρίων KRW (503 εκατομμύρια τετρακόσιες σαράντα χιλιάδες USD) στο δεύτερο τρίμηνο. Σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11% και τα λειτουργικά κέρδη κατά 16%, σηματοδοτώντας τα ισχυρότερα λειτουργικά κέρδη δεύτερου τριμήνου μέχρι σήμερα.

Η συμβολή των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών και των πωλήσεων του Online Brand Shop, ενίσχυσε τις ισχυρές επιδόσεις. Ενόψει του τρίτου τριμήνου, η LG σκοπεύει να παραμείνει ευέλικτη στην προσαρμογή της στις αλλαγές της αγοράς και να συνεχίσει να επεκτείνει τους τομείς B2B, ιδίως τις HVAC και τις εντοιχιζόμενες συσκευές. Η πρόσφατη εξαγορά της πλατφόρμας έξυπνων οικιακών συσκευών Athom αναμένεται να δημιουργήσει συνέργειες στον τομέα των οικιακών συσκευών. Επιπλέον, η LG θα αξιοποιήσει τις κορυφαίες παγκόσμιες κατασκευαστικές της δυνατότητες για να εξασφαλίσει ισχυρή κερδοφορία.

Η LG Vehicle component Solutions Company πέτυχε έσοδα δεύτερου τριμήνου ύψους 2,69 τρισεκατομμυρίων KRW (1 δισεκατομμύριο εννιακόσια πενήντα εκατομμύρια διακόσιες πενήντα χιλιάδες USD) και λειτουργικά κέρδη 81,7 δισεκατομμυρίων KRW (59 εκατομμύρια διακόσιες τριάντα δύο χιλιάδες πεντακόσια USD). Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 1% σε ετήσια βάση και το λειτουργικό κέρδος έγινε θετικό. Τα έσοδα αυτού του τριμήνου ήταν τα υψηλότερα για οποιοδήποτε τρίμηνο και το λειτουργικό κέρδος ήταν το υψηλότερο για δεύτερο τρίμηνο.

Παρά την προσωρινή ύφεση στην αγορά EV κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η LG σημείωσε ανάπτυξη, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την αυξημένη ζήτηση για Premium προϊόντα infotainment εντός του οχήματος και σχεδιάζει να συνεχίσει να επεκτείνει την επιχείρησή της στον τομέα των εξαρτημάτων οχημάτων. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει την αύξηση των πωλήσεων νέων Premium προϊόντων, καθώς και λύσεων ασφάλειας και ευκολίας, όπως τα προηγμένα συστήματα τεχνικής υποστήριξης οδηγού, σύμφωνα με τα υφιστάμενα προγράμματα παραγγελιών.

Η LG Home Entertainment Company ανακοίνωσε έσοδα δεύτερου τριμήνου ύψους 3,62 τρισεκατομμυρίων KRW (2 δισεκατομμύρια εξακόσια είκοσι τέσσερα εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες USD) και λειτουργικά κέρδη 97 δισεκατομμυρίων KRW (70 εκατομμύρια τριακόσιες είκοσι πέντε χιλιάδες USD). Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 15% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, λόγω της ανάκαμψης της ζήτησης στην Ευρώπη, που αποτελεί βασική αγορά για τις premium τηλεοράσεις OLED. Η ανάπτυξη συνεχίστηκε επίσης στην επιχείρηση περιεχομένου και υπηρεσιών webOS. Ωστόσο, τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν λόγω του αυξημένου κόστους, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των τιμών των πάνελ LCD.

Η συνολική ζήτηση στην αγορά τηλεοράσεων αναμένεται να παρουσιάσει μέτρια αύξηση το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με πέρυσι, με τις premium τηλεοράσεις OLED να αναμένεται να έχουν καλύτερες επιδόσεις από την ευρύτερη αγορά. Η LG θα επιδιώξει να διατηρήσει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα ελαχιστοποιώντας τις επιβαρύνσεις κόστους, όπως οι αυξανόμενες τιμές των πάνελ LCD, μέσω της αύξησης των πωλήσεων των τηλεοράσεων OLED.

Η LG Business Solutions Company ανακοίνωσε έσοδα δεύτερου τριμήνου ύψους 1,46 τρισεκατομμυρίων KRW (1 δισεκατομμύριο πενήντα οκτώ εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες USD) και λειτουργικές ζημίες ύψους 5,9 δισεκατομμυρίων KRW (4 εκατομμύρια διακόσιες εβδομήντα επτά χιλιάδες πεντακόσια USD). Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 9,9% σε ετήσια βάση, χάρη στις αυξημένες πωλήσεις στρατηγικών προϊόντων, όπως οι πινακίδες LED, οι ηλεκτρονικοί πίνακες και οι οθόνες παιχνιδιών. Ωστόσο, η κερδοφορία επηρεάστηκε από τις αυξήσεις του κόστους, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των πάνελ LCD, και τις συνεχιζόμενες επενδύσεις σε αναπτυσσόμενους τομείς όπως η φόρτιση EV και η ρομποτική.

Το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να συνεχιστεί η ανάπτυξη της αγοράς για προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως οι εμπορικές οθόνες και οι οθόνες παιχνιδιών. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην επέκταση των πωλήσεων στρατηγικών προϊόντων και στη βελτίωση της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης των πόρων.

Διευκρινίσεις επί της συναλλαγματικής ισοτιμίας

Οι μη-ελεγμένες λογιστικές καταστάσεις της LG Electronics το δεύτερο τρίμηνο του 2024, έχουν συνταχθεί έχουν συνταχθεί με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα (IFRS).

Τα ποσά σε κορεατικό γουόν (KRW) μετατράπηκαν σε δολάρια ΗΠΑ (USD) με βάση τη μέση ισοτιμία του δεύτερου τριμήνου του 2024: 1 KRW= 0.000725 USD

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • LG
  • ·
  • ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

NBA 2026-27: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της σεζόν, στις 28/1 η επιστροφή του Γιάννη στο Μιλγουόκι

All Content

Μπαρτζώκας, Σπανούλης και Κάτας σε σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone

All Content - BusinessNews.gr

Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

All Content

Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Εντιάι για τον Ολυμπιακό – Η ανάρτησή του για τους «ερυθρόλευκους»

All Content

Άρης: Στο Νορθ Καρολάινα Α&Τ Στέιτ ο Πουρλίδας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 247 δισ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Φθηνότερο ρεύμα στην Ελλάδα παρά την υψηλή ζήτηση – Οι ΑΠΕ καλύπτουν έως και 70% του φορτίου

All Content - BusinessNews.gr

Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η EY Ελλάδος σύμβουλος της Μέτων Ενεργειακή για τη χρηματοδότηση έργων €631 εκατ.
Η EY Ελλάδος σύμβουλος της Μέτων Ενεργειακή για τη χρηματοδότηση έργων €631 εκατ. 29/07/2024 - 15:05
Intrafashion Group: Στρατηγική συνεργασία με το Mediterranean College - Τι προβλέπει το MoU 29/07/2024 - 18:01
Intrafashion Group: Στρατηγική συνεργασία με το Mediterranean College - Τι προβλέπει το MoU

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ηλεκτρικό ρεύμα: Από τις χαμηλότερες στην ΕΕ οι τιμές χονδρικής και την Παρασκευή στην Ελλάδα
    13/08/2026 - 20:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ολλανδία: Ένας νεκρός και τραυματίες από έκρηξη σε διυλιστήριο στο λιμάνι του Ρότερνταμ
    13/08/2026 - 20:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μουζάκης: Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά συμμετοχής βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ
    13/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Περιφέρεια Αττικής: Στο επίκεντρο η πράσινη επιχειρηματικότητα - Τι δείχνει μελέτη
    13/08/2026 - 19:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φωτιά στη Χαλκιδική: Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης από Σίβηρη και Φούρκα- Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες
    13/08/2026 - 18:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας
    13/08/2026 - 18:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τον φόρο σε χαρτζιλίκια, δωρεές και μεταφορές χρημάτων
    13/08/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Οριακή πτώση 0,02%, στα 212,134 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/08/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone
    13/08/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ ο Παν. Γιαννακούλιας
    13/08/2026 - 16:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου
    13/08/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Στα 247 δισ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξάμηνο
    13/08/2026 - 12:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο ΑΔΜΗΕ «πατά γκάζι» για τη διασύνδεση Κύπρου-Ισραήλ - Υποβλήθηκε το αίτημα επένδυσης
    13/08/2026 - 09:17 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.617,07 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,13%
    13/08/2026 - 13:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο
    13/08/2026 - 12:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της σεζόν, στις 28/1 η επιστροφή του Γιάννη στο Μιλγουόκι

13/08/2026 - 19:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στον Πανιώνιο ο Μουάτσος και «δανεικός» στο Παλαιό Φάληρο

13/08/2026 - 19:01
FleetNews
fleetnews.gr

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

13/08/2026 - 09:51
FleetNews
fleetnews.gr

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

13/08/2026 - 09:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo