Παρασκευή, 3 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Από αριστερά προς τα δεξιά, οι κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ, κ. Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, κ. Στέφανος Αγιάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ και κ. Θανάσης Κοτταράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ. Από αριστερά προς τα δεξιά, οι κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ, κ. Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, κ. Στέφανος Αγιάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ και κ. Θανάσης Κοτταράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ.
newsroom newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/04/2024 · 15:17

Υπερταμείο: Το επιβατικό κοινό επιλέγει τις Συγκοινωνίες Αθηνών- Η Αθήνα παρέχει το δεύτερο φθηνότερο εισιτήριο στην ΕΕ

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών καταγράφουν πορεία ανόδου στους βασικούς πυλώνες λειτουργίας τους, υπό τον κεντρικό σχεδιασμό και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Το έργο, οι εξελίξεις και οι βελτιώσεις για τους επιβάτες στον κλάδο των δημόσιων μεταφορών ήταν το αντικείμενο της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν Υπερταμείο και Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ-ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ) τη Δευτέρα 29 Απριλίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Κατά την αναλυτική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσιάστηκε η δυναμική επιστροφή του επιβατικού κοινού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) της Αθήνας. Σύμφωνα, επίσης, με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η Αθήνα παρέχει το δεύτερο φθηνότερο εισιτήριο στην ΕΕ. Οι Συγκοινωνίες Αθηνών καταγράφουν πορεία ανόδου στους βασικούς πυλώνες λειτουργίας τους, υπό τον κεντρικό σχεδιασμό και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η δημιουργία ενός προηγμένου μοντέλου διακυβέρνησης του Ομίλου αποτελεί προτεραιότητα, καθώς επιδιώκεται η αξιοποίηση της γνώσης και των δεξιοτήτων των ανθρώπων του. Το συνολικό πλάνο δράσης αφορά σε σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες, εστιάζοντας στην ανανέωση των υποδομών και σε παρεμβάσεις σε σταθμούς για την καλύτερη πρόσβαση των ΑμεΑ. Ο Όμιλος Συγκοινωνιών Αθηνών παρακολουθεί τη δυναμική αύξηση της χρήσης των ΜΜΜ και προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, έως το 2025 υλοποιείται μια σημαντική ανανέωση του στόλου με 951 νέα οχήματα, με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενώ θα παραδίδονται τμηματικά οι ανακαινισμένοι συρμοί της γραμμής 1. Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ αντιμετωπίζει την πρόκληση της εισιτηριοδιαφυγής προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί με έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Επίσης, εντείνονται οι προσπάθειες απανθρακοποίησης με στόχο -3% για το 2024, καθώς ο Όμιλος στοχεύει σε έναν επιβατοκεντρικό - βιώσιμο οργανισμό.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ενσωμάτωση της καινοτομίας προς όφελος των επιβατών. Aναβαθμίζεται το σύστημα Τηλεματικής επιτρέποντας την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών, με την εγκατάσταση 500 επιπλέον “έξυπνων στάσεων” στους δρόμους της Αθήνας, ενώ μετατρέπονται σταδιακά σε «έξυπνες» και οι 7.500 στάσεις του συγκοινωνιακού δικτύου της πρωτεύουσας με την τοποθέτηση QR Codes, επιτρέποντας την απευθείας σύνδεση των smartphones στην εφαρμογή OASA Telematics. Αξιοποιείται ταυτόχρονα η τεχνητή νοημοσύνη για την ενημέρωση του κοινού μέσα από την εφαρμογή chatbot (ήδη το 2023 υπήρξαν 316.000 διαδράσεις με το κοινό). Επίσης, εισάγονται οι ανέπαφες συναλλαγές (EMV) με το πρόγραμμα Tap ‘n Pay για τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ με τη χρήση τραπεζικών καρτών που αποτελεί τομή στις αστικές συγκοινωνίες.

Παράλληλα, στρατηγική επιδίωξη είναι οι Συγκοινωνίες Αθηνών να συμβάλλουν περαιτέρω στην πράσινη μετάβαση, μέσω της αύξησης της χρήσης των ΜΜΜ, της στροφής στην ηλεκτροκίνηση και σε τεχνολογίες μηδενικών ρύπων, καθώς επίσης και με καινοτόμες παρεμβάσεις. Ενδεικτικά: η ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση των συρμών του Μετρό, η αναβάθμιση των υποδομών, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η αντικατάσταση λαμπτήρων κ.λπ..

Σημειώνεται πως το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά, καθώς θα εκκινήσει η εκπόνηση του νέου Στρατηγικού Σχέδιου Μεταφορών Αττικής (ΣΣΜΑ) το οποίο ουσιαστικά θα καταγράψει και θα προδιαγράψει τις ανάγκες του δικτύου αστικών συγκοινωνιών σε ορίζοντα εικοσαετίας.

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου κ. Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης:
«Το σύστημα αστικών συγκοινωνιών ανασχεδιάστηκε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Είκοσι χρόνια μετά έχει μεσολαβήσει μια μεγάλη περίοδος και βέβαια η πανδημία που άλλαξε άρδην τη λογική της μαζικής μετακίνησης στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια συστηματική προσπάθεια κι ένας νέος σχεδιασμός για τη νέα εποχή των συγκοινωνιών σε άμεση συνεργασία με το εποπτεύον Υπουργείο, το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών. Και σε αυτό το πεδίο δράσης του Υπερταμείου, υλοποιούμε τη στρατηγική μας για την ενίσχυση του αποτυπώματός μας στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον: παρέχοντας καλύτερες συγκοινωνίες, βελτιωμένες υποδομές σε σχεδιασμό και λειτουργία, φιλικότερες προς το περιβάλλον, και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος στον Έλληνα φορολογούμενο».

«To 2023 οι Συγκοινωνίες Αθηνών εμφάνισαν σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης σε συνδυασμό με έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος. «Στόχος του ΟΑΣΑ είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό ώστε τα ΜΜΜ να γίνουν η πρώτη επιλογή μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, συμβάλλοντας έτσι στην
κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της πρωτεύουσας. Για αυτό εστιάζουμε στην ανανέωση στόλου οχημάτων/ συρμών και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ενώ για το 2024 έχουμε στόχο μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματός μας κατά 3%».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ κ. Θανάσης Κοτταράς αναφέρθηκε στο πρόγραμμα παρεμβάσεων στους σταθμούς του μετρό ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και στο εν εξελίξει έργο αναβάθμισης των 14 συρμών της Γραμμής 1, οι οποίοι θα παραδίδονται τμηματικά μέσα στο 2025. Το έργο θα συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση των χρονοαποστάσεων στη Γραμμή 1. «Η Αθήνα αλλάζει, η επισκεψιμότητα της πόλης χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και καλούμαστε να διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα», τόνισε ο κ. Κοτταράς. Παράλληλα παρουσίασε το σχέδιο δράσεων για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής στα μέσα σταθερής τροχιάς, που είχε ως αποτέλεσμα (2023) τη σημαντική αύξηση των ελέγχων (κατά 173%), των βεβαιωμένων παραβάσεων (κατά 36%) και των εισπράξεων από τις πωλήσεις κομίστρου (κατά 20,2%).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ κ. Στέφανος Αγιάσογλου ανέφερε ότι υπάρχει για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλήρους ανανέωσης και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του στόλου μέσα στην τριετία. «Ήδη γίνονται τα πρώτα δοκιμαστικά δρομολόγια των 140 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, με τα πρώτα στοιχεία από τις δοκιμές να είναι απολύτως ικανοποιητικά. Κατά το τρέχον έτος και έως το τέλος του 2025, θα έχουν ενταχθεί 951 ολοκαίνουργια λεωφορεία (140 ηλεκτρικά λεωφορεία, 300 λεωφορεία CNG, 300 οχήματα με leasing και 211 λεωφορεία με ανάθεση έργου)». Παράλληλα έκανε αναφορά στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης «OSY Academy». Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται σε ευρεία γκάμα μαθημάτων και λαμβάνουν βεβαιώσεις για την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών ενοτήτων.

Σημαντική προτεραιότητα είναι και η διασφάλιση της προσβασιμότητας του συγκοινωνιακού συστήματος ισότιμα από όλους τους πολίτες με έμφαση στα ΑμεΑ. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη ολοκληρωθεί η μελέτη βελτιωτικών παρεμβάσεων για τον σταθμό της Γραμμής 1 «Καλλιθέα», που θα αποτελέσει πιλότο εφαρμογής και για τους υπόλοιπους σταθμούς της Γραμμής. Ολοκληρώθηκαν τα έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας στο σταθμό Μοναστηράκι. Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή της ΣΤΑΣΥ για την ενημέρωση των ΑμεΑ για τους ανελκυστήρες, ενώ θα ολοκληρωθεί εφαρμογή για online ραντεβού δωρεάν μετακίνησης με τα μίνιβαν που χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι ΑμεΑ. Τέλος, τοποθετήθηκαν πάνω από 350 προεξοχές σε στάσεις λεωφορείων και επιδιώκεται συστηματική συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που θα επιτρέπουν να άτομα με αναπηρία να προσεγγίσουν τα ΜΜΜ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) στους σταθμούς και τις σήραγγες των γραμμών του μετρό. Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας εκτελούν αυτήν την περίοδο πιλοτικό πρόγραμμα στη γραμμή 2, στο τμήμα «Άγιος Δημήτριος – Ελληνικό». Έχει ήδη ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενεργού εξοπλισμού στον σταθμό «Άλιμος» και αναμένεται εντός του έτους να έχει οριστικοποιηθεί η βέλτιστη τεχνική λύση για όλο το δίκτυο μετρό.

  • ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ
  • ·
  • ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία

All Content

Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν: Σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Στα 39,4 εκατ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη το 2025 - Οι στόχοι της διοίκησης για 2026

All Content - BusinessNews.gr

Lidl -Σκλαβενίτης: Επενδύσεις 200 εκατ. σε υποδομές logistics

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Ιστορικά υψηλά το 2025 - Άγγιξε το 1 δισ. ευρώ ο τζίρος - Ανεκτέλεστο 2,76 δισ.

All Content

Διεθνής διάκριση για την Ogilvy Greece ως Social Listening Leader

All Content

Από την Epi Direct PR η Πρώτη Ελληνική Απονομή Βραβείων ΧΟΠΑ Ήρωες 112

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Τα highlights του αγώνα Χάποελ-Παναθηναϊκός (video)

All Content

Φουλ για play-in η Μακάμπι 103-89 την Εφές -Η Παρί 103-93 την Αρμανι

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis Group: Το στοίχημα της τριετίας και το +13% στο ξεκίνημα του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Αυξάνει το bonus εργαζομένων - Μοιράζει 428 εκατ. ευρώ και νέο buyback 288 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

SKAG: Νέες επενδύσεις 1 εκατ. ευρώ στον τομέα της εκτύπωσης και της παραγωγής

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

CSRΝews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

Γευματί_ΖΩ: Δράσεις διατροφικής εκπαίδευσης στα σχολεία από την εταιρεία Αγγελάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

HUAWEI FreeClip: Έλαβε το “Fashion Innovation Award” στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας
HUAWEI FreeClip: Έλαβε το “Fashion Innovation Award” στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας 29/04/2024 - 15:12
Mythos: Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 29/04/2024 - 15:31
Mythos: Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • 25 χρόνια Athens Jazz: Μια διαφορετική ελληνική μέρα που τιμά την ιστορία του θεσμού
    02/04/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Χρηματιστήριο Αθηνών μετονομάζεται σε «Euronext Athens»
    02/04/2026 - 22:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Premia: Υπερκάλυψη 1,4 φορές του ομολόγου - Επιτυχημένη έκδοση με επιτόκιο 4,10%
    02/04/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δημοσκόπηση Pulse: ΝΔ στο 31% με το ΠΑΣΟΚ δεύτερο, «άλλο κόμμα» τρίτη δύναμη
    02/04/2026 - 21:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    02/04/2026 - 20:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Διάταξη για την άναρχη δόμηση σε προστατευόμενες περιοχές «Natura» - Τι προβλέπει
    02/04/2026 - 20:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Prodea: Απόσχιση του κλάδου logistics - Περνά στη θυγατρική της «Θριασεύς Ανώνυμη Εταιρεία»
    02/04/2026 - 20:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Unibios: Από 8 Απριλίου σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών
    02/04/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θεοδωρικάκος: Θέλουμε τη ναυπηγική βιομηχανία αιχμή του δόρατος ενός νέου παραγωγικού προτύπου
    02/04/2026 - 19:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Allwyn: Σηματοδότησε τη διαπραγμάτευση των μετοχών της στο ΧΑ με την τελετή έναρξης της συνεδρίασης
    02/04/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το πλήρωμα της αποστολής «Άρτεμις 2» σε τροχιά γύρω από τη Γη, προτού κινηθεί προς τη Σελήνη
    02/04/2026 - 09:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Lidl -Σκλαβενίτης: Επενδύσεις 200 εκατ. σε υποδομές logistics
    02/04/2026 - 07:34 LOGISTICS
  • Eurobank: Αυξάνει το bonus εργαζομένων - Μοιράζει 428 εκατ. ευρώ και νέο buyback 288 εκατ.
    02/04/2026 - 08:43 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • SKAG: Νέες επενδύσεις 1 εκατ. ευρώ στον τομέα της εκτύπωσης και της παραγωγής
    02/04/2026 - 07:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ: Ιστορικά υψηλά το 2025 - Άγγιξε το 1 δισ. ευρώ ο τζίρος - Ανεκτέλεστο 2,76 δισ.
    02/04/2026 - 09:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φουλ για play-in η Μακάμπι 103-89 την Εφές -Η Παρί 103-93 την Αρμανι

02/04/2026 - 21:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

02/04/2026 - 21:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνο-Ολλανδικός Σύνδεσμος: Η διαχείριση των υδατικών πόρων στο επίκεντρο εκδήλωσης

02/04/2026 - 14:52
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

02/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς: Δωρεά επτά φορητών απινιδωτών στο Λιμενικό Σώμα

02/04/2026 - 14:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Sleed: Νέα οργανωτική δομή με επίκεντρο τη Στρατηγική και το Digital Excellence

02/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ»: Πρεμιέρα Μ. Δευτέρα, 6 Απριλίου, στις 20:00

02/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo