Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βραβεία ΕΒΕΑ 2023 - Εφραίμογλου: Ευνοϊκές οι συνθήκες για την κινητοποίηση επενδύσεων
bnuser bnuser
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
08/01/2024 · 21:04

Βραβεία ΕΒΕΑ 2023 - Εφραίμογλου: Ευνοϊκές οι συνθήκες για την κινητοποίηση επενδύσεων

Υπουργοί, υφυπουργοί και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης απένειμαν τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2023» σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία με την επιχειρηματική τους δράση.

"Η Ελλάδα και οι επιχειρήσεις της έχουν γυρίσει πραγματικά σελίδα" υπογράμμισε η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, μιλώντας στην δεξίωση για τη νέα χρονιά, στην διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν και τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2023» για την ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας.

Η πρόεδρος σημείωσε ότι το 2024 ξεκινά με θετικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία και πρόσθεσε: «Μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, η εμπιστοσύνη στη σταθερότητα, στην αξιοπιστία και στις προοπτικές της οικονομίας μας είναι σε υψηλά επίπεδα. Η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, λειτουργεί ως ανάχωμα στο κλίμα επιβράδυνσης που κυριαρχεί στην Ευρώπη και παγκόσμια».

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την κινητοποίηση επενδύσεων που επιταχύνουν τον παραγωγικό μετασχηματισμό της οικονομίας, είπε η πρόεδρος και συμπλήρωσε: «Έχουμε, λοιπόν, πολλούς λόγους να αισιοδοξούμε. Όμως αυτή η αισιοδοξία δεν πρέπει να μας αποκοιμίσει. Γνωρίζουμε καλά πλέον ότι η εισροή πόρων στην οικονομία, δεν διασφαλίζει από μόνη της όρους ανάπτυξης. Δεν μας αρκούν μερικά χρόνια ισχυρής μεγέθυνσης του ΑΕΠ. Δεν μας αρκεί μια εφήμερη ανάπτυξη, που στηρίζεται στην εύκολη ρευστότητα και στις ενισχύσεις. Θέλουμε μια ανάπτυξη με διάρκεια και ποιότητα».

Η πρόεδρος τόνισε ότι χρειάζεται μία ανάπτυξη που στηρίζεται στη σύνεση, στην παραγωγικότητα, στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στη γνώση. Ταυτόχρονα, δυναμική αλλά και κοινωνικά δίκαιη, η οποία θα δημιουργεί όρους ευημερίας για τους πολλούς.

«Η πρόκληση για τις επιχειρήσεις, αλλά και για την πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι η ολική ανάταξη της ελληνικής οικονομίας κι αυτό το κοινό πρόταγμα οφείλει να μας ενώσει. Να κρατά τα πόδια μας γερά στο έδαφος και το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον» είπε η πρόεδρος. Όπως εξήγησε, αυτό το πρόταγμα για ολική ανάταξη «οφείλει να κινητοποιεί σωστές επιλογές και αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα: Από την άσκηση της οικονομικής πολιτικής και την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, μέχρι τη χάραξη επιχειρηματικών στρατηγικών, επενδυτικών σχεδίων και προτύπων διακυβέρνησης».

Η πρόεδρος υπογράμμισε τέλος, ότι φέτος, το επιμελητήριο συμπληρώνει 105 χρόνια λειτουργίας και ταυτόχρονα, γιορτάζει τα 10 χρόνια της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας. «Μίας δομής, που το ΕΒΕΑ ίδρυσε την περίοδο της οικονομικής κρίσης, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα πίστης στην επιχειρηματικότητα, ως δύναμη δημιουργίας, ως δύναμη αναγέννησης για την οικονομία, για τη χώρα» όπως είπε.

Τα βραβεία

Τα βραβεία λαμβάνουν οι εξής:

- Βραβείο εξαγωγικής δραστηριότητας - διεθνούς παρουσίας: GRANTEX A.E.

- Βραβείο έρευνας - καινοτομίας και τεχνολογικής ανάπτυξης: NANOBIONIC

- Βραβείο περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης: Antipollution

- Βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: Coca Cola Hellas

- Βραβείο ενίσχυσης της απασχόλησης: METRO ΑΕΒΕ

- Βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας: KEYVOTO

- Βραβείο Νέου Επιχειρηματία: 'Αγγελος Σταυράκης - Safesize

- Βραβείο Αναπτυσσόμενης ΜμΕ: DP PUMPS - DRAKOS POLEMIS

- Βραβείο νεοφυούς επιχειρηματικότητας: ENSIGHT

- Βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας: ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΑΚΟΥ - ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

- Βραβείο συμπερίληψης: Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, εμπράκτως, με επενδυτικά εργαλεία πολλαπλασιαστικής ικανότητας.

Αυτό σημείωσαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στη δεξίωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Υπουργοί, υφυπουργοί και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης απένειμαν τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2023» σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία με την επιχειρηματική τους δράση.

«Σχεδιάζουμε αναπτυξιακά εργαλεία για την επαναβιομηχάνιση της χώρας, για την καινοτομία, για την εξωστρέφεια και για τις ΜμΕ» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας εκπροσωπώντας του πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην απονομή των επιχειρηματικών βραβείων και πρόσθεσε ότι η οικονομία έχει αναπτυχθεί με βιώσιμο και διατηρήσιμο τρόπο και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί διασφαλίζουν ότι μπορούμε να πάμε ψηλότερα, με πολιτική βούληση και οι δεξιότητες για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να βγει η χώρα κερδισμένη.

«Δεν αρκεί να καλλιεργήσεις το χωράφι μόνο μια χρονιά αλλά καθε χρόνο χρειάζεται προσπάθεια και η κυβέρνηση αυτό είναι αποφασισμένη να το κάνει» είπε ο υπουργός.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ακόμη και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή οι μεγάλες, κάποτε ξεκίνησαν από μικρές γι΄ αυτό και η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη σημασία στις συνθήκες διευκόλυνσης ιδιαίτερα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Επιπλέον υπογράμμισε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου ανοίγουν κατά δεκάδες χιλιάδες νέες επιχειρήσεις κι αυτό σημαίνει ότι το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον υποστηρίζουν το ρίσκο αλλά η προσπάθεια της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες συνεχίζεται.

Ο Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντής Γραφείου Πρωθυπουργού υπογράμμισε τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την κοινωνία και τη συλλογική προσπάθεια και αναφέρθηκε στη συνέχεια στη σημασία που έχει η επίτευξη μείωσης της ανεργίας σε μονοψήφιο αριθμό και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να στέκεται δίπλα στην επιχειρηματικότητα διατηρείται αμείωτη ώστε να δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι «η επιχειρηματικότητα είναι μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας γι΄ αυτό τη στηρίξαμε, τη στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε με το προγράμμά μας που έχει φιλοεπενδυτική στροφή και έχει αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα». Χωρίς να υποτιμούμε το δύσκολο διεθνές περιβάλλον, συνέχισε ο ίδιος, προχωρούμε δυναμικά μπροστά διότι συνδυάζουμε σωστό μείγμα πολιτικής με πολιτική σταθερότητα δημιουργώντας καλύτερο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας.

Ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να απενοχοποιήσει την έννοια του επιχειρείν και ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται για την επιχειρηματικότητα είναι σε συμφωνία μαζί της.

Η υπουργός Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, σημείωσε ότι, πλέον, «δημόσιο και ιδιωτικό είναι σε παραγωγική όσμωση» και η πολιτεία πάντα θα είναι αρωγός στην επιχειρηματική προσπάθεια και πρόσθεσε ότι το οικονομικό περιβάλλον είναι πρόσφορο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα για την καινοτομική επιχειρηματικότητα.

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη υπογράμμισε ότι «τη διαφορά, κάθε φορά, την κάνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι» γι΄ αυτό, όπως συνέχισε, δίνει μεγάλη έμφαση η κυβέρνηση στο κομμάτι της συμπερίληψης που βρίσκεται στην καρδιά χρηματοδοτικών προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ανέφερε ότι «και το 2024 θα συνεχιστεί η ορθή δημοσιονομική πολιτική, σεβόμενη τόσο την ανάπτυξη όσο και τον φορολογούμενο, με το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων των τελευταίων 14 ετών, με προγράμματα απο το ΕΣΠΑ, από το Ταμείο Ανάκαμψης και από την Αναπτυξιακή Τράπεζα για τις ΜμΕ και για τη στήριξης νεοφυών και νεοσύστατων επιχειρήσεων».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης υπογράμμισε την σκληρή δουλειά που έχει γίνει - και γίνεται - από την κυβέρνηση «για να καταστεί εξαγωγική δύναμη η χώρα μας, προωθώντας την ιδέα της κοινωνικής συνοχής, της οικονομικής ανάπτυξης, της πολιτικής σταθερότητας και, κυρίως, μιλώντας τη γλώσσα των ίδιων επιχειρήσεων».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης ανέφερε ότι η επιχειρηματική κοινότητα τη Ελλάδας μεγαλώνει, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και πρόσθεσε «θέλουμε να δούμε να πολλαπλασιάζονται οι καινοτομίες, να αυξάνονται οι πατέντες γιαυτο και λαμβάνουμε πρωτοβουλίες με εμπιστοσύνη μεταξύ κράτους και πολίτη σε όλα τα επίπεδα».

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΠΕΚ) Βασιλικής Λαζαράκου τόνισε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρωτοστατεί για περιβαλλοντικά κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις με καλή διακυβέρνηση για ένα βιώσιμο μέλλον που αφορά και τις επόμενες γενιές. Το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος, πρόσθεσε η ίδια, είναι ψηλά στην παγκόσμια ατζέντα και είναι λόγος που αναθεωρούνται συνεχώς οι αρχές ΕΚΕ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάτζιος αναφέρθηκε στην σημασία της διαφάνειας και της ενημέρωσης σε όλη την αλυσίδα διανομής και στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος για αποτελεσμαστική λύση στην ακρίβεια και μακριά από αθέμιτες αντιανταγωνιστικές πρακτικές με αρωγό την πολιτεία χωρίς εμπόδια γραφειοκρατικά, φορολογικά ή άλλα και με κίνητρα για την επιχειρηματικότητα που παράγει με καινοτομία και κοινωνική δικαιοσύνη.

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΒΕΑ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Κλίπερς 112-104 τους Λέικερς στην πρώτη τους νίκη στα ντέρμπι του L.A. (vid)

All Content

Τζαζ-Σπερς 109-126: Ο Γουεμπανιάμα νίκησε τον τριπλό Νούρκιτς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό πελατολόγιο: Ποιοι κλάδοι επαγγελματιών μπαίνουν μετά την άνοιξη

All Content

Καινοτόμο Destination Targeting με νέα καμπάνια από Ogilvy One και Eurobank

All Content

Το γενικευμένο «Black out» στην πειρατεία ταινιών και σειρών φέρνει ρήγμα στην παράνομη θέαση

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Στην παράταση οι Σίξερς 128-122 τους Ρόκετς, εκτός έδρας νίκες Μπουλς - Χόρνετς (vids)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Ο Μιχαήλ Στασινόπουλος νέος πρόεδρος στη Viohalco - Οι μετοχικές μεταβολές στον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάκαμψη για τις 5.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας το 2024 - Τι δείχνει έρευνα ICAP CRIF

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Ισχυρή ζήτηση για την έκδοση Tier 2 €400 εκατ. - Με υπερκάλυψη 9,5 φορές

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Autohellas: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 200 εκατ. ευρώ
Autohellas: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 200 εκατ. ευρώ 08/01/2024 - 20:27
Ergon Foods: Έφτασε και στο Άμπου Ντάμπι 09/01/2024 - 06:59
Ergon Foods: Έφτασε και στο Άμπου Ντάμπι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ντόναλντ Τραμπ: Αμερικανική «αρμάδα» βρίσκεται εν πλω προς τον Περσικό Κόλπο
    23/01/2026 - 09:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
    23/01/2026 - 09:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurobank: Ισχυρή ζήτηση για την έκδοση Tier 2 €400 εκατ. - Με υπερκάλυψη 9,5 φορές
    23/01/2026 - 09:21 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • «Καλπάζουν» τα καταναλωτικά δάνεια - Επτά στα δέκα εκταμιεύονται πλέον ψηφιακά
    23/01/2026 - 09:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    23/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα
    23/01/2026 - 08:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030
    23/01/2026 - 08:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ψηφιακό πελατολόγιο: Ποιοι κλάδοι επαγγελματιών μπαίνουν μετά την άνοιξη
    23/01/2026 - 08:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης στην ΕΕ: Οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό» επίπεδο
    23/01/2026 - 08:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι αποφάσεις του Έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - Σοβαρές αμφιβολίες για το «Συμβούλιο Ειρήνης»
    23/01/2026 - 07:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τίμησε τους πολύτιμους υποστηρικτές και συνοδοιπόρους
    22/01/2026 - 11:46 ESG
  • Ισχυρή ανάκαμψη για τις 5.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας το 2024 - Τι δείχνει έρευνα ICAP CRIF
    22/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aλέξανδρος Εξάρχου, AKTOR: Τι συζήτησε με τον Eric Trump και τον Υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας
    22/01/2026 - 16:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Metron Analysis: Από το 12,9% στο 16% το προβάδισμα ΝΔ μέσα σε έναν μήνα, από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ
    22/01/2026 - 21:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο Μιχαήλ Στασινόπουλος νέος πρόεδρος στη Viohalco - Οι μετοχικές μεταβολές στον όμιλο
    22/01/2026 - 19:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με ρεκόρ Γουότσον οι Νάγκετς 107-97 στην Ουάσινγκτον - Σε θετικό ρεκόρ το Πόρτλαντ 127-110 τους Χιτ (vids)

23/01/2026 - 07:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην παράταση οι Σίξερς 128-122 τους Ρόκετς, εκτός έδρας νίκες Μπουλς - Χόρνετς (vids)

23/01/2026 - 07:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

CSR HELLAS - ΕΕΔΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

22/01/2026 - 15:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS – ΕΕΔΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

22/01/2026 - 15:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: Για 7η χρονιά ενίσχυσε Δανειστικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα

22/01/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς: Μόνιμη μείωση των τιμών προϊόντων περιόδου και δράσεις για την αντιμετώπιση της έμφυλης οικονομικής ανισότητας

22/01/2026 - 14:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες τιμές Suzuki – Όφελος 1.000 ευρώ για το e VITARA

22/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo