Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη: Τζίρος άνω των 6,5 εκατ. ευρώ για το 2023 και 1 εκατ. ευρώ επενδύσεις το 2024
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
20/11/2023 · 11:00

Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη: Τζίρος άνω των 6,5 εκατ. ευρώ για το 2023 και 1 εκατ. ευρώ επενδύσεις το 2024

Οι πωλήσεις εκτιμάται ότι θα κυμανθούν λίγο πιο πάνω από 700 εκατ. ευρώ συνολικά, το 2023.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο κυριότερος φορέας εισαγωγών, εξαγωγών και εμπορίου φρούτων και λαχανικών τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια συνιστά τις τελευταίες δεκαετίες η Κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη.

Εν έτει 2023, η Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη καταλαμβάνει έκταση 260 στρεμμάτων στα οποία αναπτύσσονται περίπου 260 επιχειρήσεις που προμηθεύουν, πέρα από τους μεμονωμένους παραγωγούς, το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας με λαχανικά και φρούτα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τελευταία χρόνια οι εγκαταστάσεις της εκσυγχρονίζονται διαρκώς με έργα όπως η ανακατασκευή μέρους του οδικού δικτύου της λαχαναγοράς, η ανακατασκευή τμημάτων στις ράμπες, η περίφραξης κ.α., ενώ το νέο ευέλικτο νομοθετικό πλαίσιο των μισθώσεων επιτρέπει την είσοδο νέων επιχειρήσεων.

Το 2023, η πρώτη χρονιά χωρίς περιορισμούς μετά από τρία χρόνια, κατέγραψε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για τον φορέα. Κατά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το BusinessNews.gr, στην παρούσα φάση, η Κεντρική Λαχαναγορά έχει μισθωτές στις εγκαταστάσεις της 260 επιχειρήσεις και σε ό,τι αφορά το 2023, αυτός ο τζίρος του οργανισμού από μισθώματα και διαπύλια εκτιμάται σε πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις των επιχειρήσεων να κυμαίνονται λίγο πιο πάνω από 700 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο CEO του ΟΚΑΑ, που περιλαμβάνει τη λαχαναγορά του Ρέντη Απόστολος Αποστολάκος στο BusinessNews.gr «Είναι για πρώτη φορά μετά τον Covid που δεν έχουμε περιορισμούς και αυτό απεικονίζεται στα νούμερα τα οποία κινούνται ανοδικά σε σχέση με το 2022 και φαίνεται ότι όπως και πέρυσι θα πιάσουμε και τους ποιοτικούς και τους ποσοτικούς στόχους».

Η λαχαναγορά στο Ρέντη είναι το κεντρικό σημείο logistics για την αγροδιατροφή σχεδόν για όλη τη χώρα, καλύπτει το σύνολο της νησιωτικής, της ηπειρωτικής χώρας, όπως και καλύπτει το σύνολο των εισαγωγών των εξωτικών φρούτων που έρχονται από τρίτες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι από αυτό το σημείο της Αθήνας εν πολλοίς εφοδιάζεται με φρούτα και λαχανικά όλη η ελληνική Επικράτεια. Οι πελάτες της είναι οι επιχειρήσεις εστίασης, εστιατόρια, foodservice, μανάβικα, λαϊκές αγορές και σε αρκετές περιπτώσεις και super market.

Όπως αναφέρει ο κ. Αποστολάκος «όταν η Ελλάδα δεν έχει προϊόντα, η κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη είναι ο προμηθευτής και το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Το καλό της λαχαναγοράς είναι ότι υπάρχουν επιχειρήσεις εντόνου ανταγωνιστικού χαρακτήρα και αυτό βοηθά και να υπάρχει η πιο φρέσκια παραγωγή στα δυνατότερα χαμηλά κόστη».

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκο, η Αττική, η Βοιωτία, η Εύβοια, η Κρήτη και η Πελοπόννησος είναι εκ των βασικών προμηθευτών της λαχαναγοράς, αν και πχ είναι κάποια φρούτα όπως τα μήλα και τα ακτινίδια που παράγονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Πολύ σημαντικό κομμάτι του φορέα τα τελευταία χρόνια είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του. Σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση της Κεντρικής Λαχαναγοράς, ο κ. Αποστολάκος τονίζει στο ΒusinessNews.gr ότι «πρόκειται για ένα πολύ προκλητικό κομμάτι σε έναν πολύ συντηρητικό χώρο. Ο χώρος του χονδρεμπορίου, μιλώντας όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά, δεν είναι τόσο δεκτικός στην ψηφιοποίηση, κυρίως γιατί τα έξτρα φρέσκα και νωπά προϊόντα που εμπορεύομαστε στις λαχαναγορές χρειάζονται και οπτική επαφή. Ο αγοραστής βλέπει και δοκιμάζει πριν αγοράσει. Από πλευράς μας, ξεκινήσαμε την ψηφιοποίηση από την εγκατάσταση οπτικών ινών, κάτι που σημαίνει ότι θέλαμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ταχύτητα επικοινωνιών που θα διευκολύνει και τις επιχειρήσεις, αλλά και τις επαφές των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους. Αυτό άρχισε το 2020, ο σχεδιασμός και έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό υλοποιηθεί, όπως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση των υποδομών, σε όλα τα υποκαταστήματα και μέσα στη λαχαναγορά του Ρέντη».

Έρχεται νέο app παραγγελιοληψίας

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2020 η ταχύτητα του διαδικτύου εντός της λαχαναγοράς του Ρέντη ήταν 2 Mbps και τώρα οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν πάνω από 100 και 200 Mbps, καθώς και οι επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών έχουν αναβαθμίσει τις υποδομές τους μέσα στον χώρο.

Για τη συνέχεια του ψηφιακού μετασχηματισμού σημειώνει ο κ. Αποστολάκος: «Ξεκινήσαμε εν μέσω Covid να σχεδιάζουμε ένα app παραγγελιοληψίας, τώρα τρία χρόνια μετά το επανασχεδιάζουμε για την μεταπανδημική εποχή και θεωρούμε ότι θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024. Εξάλλου, υπάρχει και στις ιχθυόσκαλες και μια μεγάλη επένδυση που ετοιμάζεται που θα συνδέσει τις επιχειρήσεις, τις αρχές και τα κεντρικά του οργανισμού, μια 360, ολιστική προσέγγιση. Η ψηφιοποίηση είναι μονόδρομος για εμάς, το έχουμε ενστερνιστεί και είμαστε στην ώρα μας σε αυτό το κομμάτι, χωρίς να υστερούμε».

Σύμφωνα με τον CEO, το σχέδιο για τη διασύνδεση όλων των οργανικών συνόρων έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας, θα δημοπρατηθεί από την Κοινωνία της Πληροφορίας μέσα στο 2024, με χρόνο υλοποίησης 24 μήνες.

Πληθωριστικές πιέσεις και επενδύσεις

Ο πληθωρισμός είναι στο επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων ήδη από το 2022 και κατά τον κ. Αποστολάκο, έχουν επηρεαστεί σαφώς οι επιχειρήσεις της λαχαναγοράς του Ρέντη από τις πληθωριστικές πιέσεις των τελευταίων μηνών, όμως κυρίως έχουν επηρεαστεί από την κλιματική κρίση: «Αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με μια εξαιρετική χρονιά για τον τουρισμό, που σημαίνει ότι υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση από καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία, οι τιμές κυμάνθηκαν έντονα πληθωριστικά. Ωστόσο, το γεγονός ότι στη λαχαναγορά Ρέντη υπάρχουν 250 πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και ανταγωνισμός αυτό σημαίνει ότι κρατήθηκαν οι τιμές. Αν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, οι τιμές θα είχαν εκτοξευθεί, σε προϊόντα που είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και με μικρή διάρκεια ζωής όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Για τους λόγους αυτούς, πληθωρισμός απληστίας δεν μπορεί να υπάρξει στα φρούτα και τα λαχανικά, την ώρα, επίσης, που έχουμε ως σημείο συνεχείς ελέγχους από τις αρχές. Δεν φαίνεται να υπάρχει σημείο που οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές, όπως στα αντίστοιχα βιομηχανικά είδη».

Σε σχέση με τους ελέγχους τιμών στα προϊόντα της λαχαναγοράς, ο κ. Αποστολάκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Οργανισμός παραδοσιακά καταγράφει τις τιμές της χονδρικής και της λιανικής και υπάρχει μια ανοιχτή βάση δεδομένων για όλους, και για τον καταναλωτή και για τους φορείς. Εκεί μπορούν όλοι να βλέπουν τις τιμές. Ο καταναλωτής μπορεί να μπει στο site του ΟΚΑΑ και να δει ένα μεγάλο μανάβικο που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας και τις τιμές λιανικής του, ώστε να έχει μια γενική αίσθηση για το πώς κυμαίνονται αυτές».

Το 2024 οι εγκαταστάσεις της λαχαναγοράς θα συνεχίσουν κατά τον CEO του φορέα, την αναβάθμισή τους, που μεταφράζονται σε καλύτερες υποδομές, καλύτερος φωτισμός, περισσότερες κάμερες στους εξωτερικούς χώρους και σε σύγχρονους δημόσιους χώρους υγιεινής.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό είναι το θέμα της χωρητικότητάς της Κεντρικής Λαχαναγοράς του Ρέντη, η οποία είναι πλέον στα όριά της, κάτι το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση από τους αρμόδιους φορείς, έμπορους, Υπερταμείο και κυβέρνηση, αλλά δεν έχουν ληφθεί ακόμα σχετικές οριστικές αποφάσεις. Οι συνολικές επενδύσεις, ωστόσο, που θα γίνουν το 2024 στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, αναμένεται να προσεγγίσουν το ένα 1 εκατ. ευρώ, όταν ήδη έχουν υλοποιηθεί, ήδη, επενδύσεις ακόμα 1 εκατ. ευρώ από το 2020 και μετά.

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
  • ·
  • ΦΡΟΥΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

GBL 2026-27: Όλα τα ντέρμπι της νέας σεζόν

All Content

Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος": Αλλαγή στις ώρες της πρώτης μέρας

All Content - BusinessNews.gr

Parfums Christian Dior: «Άρωμα» κερδοφορίας στην Ελλάδα- Στα 25,2 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025

All Content - BusinessNews.gr

BSH Oικιακές Συσκευές: Σταθερός τζίρος στα 175 εκατ. – Ο λόγος που υποχώρησαν τα κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Στα 7,1 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο – Αύξηση 34% στα EBITDA

All Content

UM Greece: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με δύο στρατηγικές τοποθετήσεις

All Content

Σε NEXT COM - WPP Media το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

All Content

Πού θα δείτε νωρίς σήμερα τους προκριματικούς Προμηθέα και Κολοσσού στο BCL

All Content

Στη Βαλένθια ο Νίκολα Μίροτιτς! (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Από το Ταμείο Ανάκαμψης στα 100 δισ. ευρώ: Το νέο επενδυτικό στοίχημα της Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 6,5 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο - Στα 6.733 εκατ. τα έσοδα από φόρους

All Content - BusinessNews.gr

Ευ. Μυτιληναίος στους FT: Η Ευρώπη κινδυνεύει να χάσει την κούρσα για το γάλλιο

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Η Admiral στο πλευρό της Ελένης Μάρκου με το mini documentary «Always Moving On»

CSRΝews.gr

efood x Make-A-Wish Ελλάδος: Για δεύτερη χρονιά, ενώνουμε δυνάμεις για να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές

CSRΝews.gr

Παπαστράτος στην 90ή ΔΕΘ: Το FutuReady Greece ανοίγει τη συζήτηση για τις προκλήσεις του μέλλοντος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Bennett: Ελαφρά μείωση τζίρου το 2022 - Φουλ μηχανές για το νέο εργοστάσιο στην Εθνική οδό
Bennett: Ελαφρά μείωση τζίρου το 2022 - Φουλ μηχανές για το νέο εργοστάσιο στην Εθνική οδό 20/11/2023 - 10:59
Εζα: Νέο business plan με στόχο την ανάκαμψη- Βελτιωμένη κερδοφορία το 2023 20/11/2023 - 06:52
Εζα: Νέο business plan με στόχο την ανάκαμψη- Βελτιωμένη κερδοφορία το 2023

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • BofA - European Fund Manager Survey: Χαμηλότερη επενδυτική πεποίθηση, μεγαλύτερη συγκέντρωση θέσεων
    15/09/2026 - 13:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρωσία: Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές εν καιρώ πολέμου
    15/09/2026 - 13:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 19,4% σημείωσε ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας το β' τρίμηνο φέτος
    15/09/2026 - 12:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Π. Μαρινάκης: Προσωπική μου θέση να επιδοτείται η εργασία και όχι η ανεργία
    15/09/2026 - 12:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δανία: Ρωσική φρεγάτα εκτόξευσε φωτοβολίδες προς δανέζικο στρατιωτικό ελικόπτερο
    15/09/2026 - 12:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: «Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους, εφόσον χρειαστεί»
    15/09/2026 - 12:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα εφαρμογή και πρόγραμμα επιβράβευσης από την Avis
    15/09/2026 - 12:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Νιούσομ δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αν το κάνει η πρώην αντιπρόεδρος Χάρις
    15/09/2026 - 12:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 7,1% του Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές το β΄ τρίμηνο 2026
    15/09/2026 - 12:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στον Όμιλο Σφακιανάκη η Μ. Πετράκου ως νέα Γενική Διευθύντρια της BYD
    15/09/2026 - 12:37 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πιέσεις στο Χρηματιστήριο – Κάτω από τις 2.700 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
    14/09/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.692,88 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 1,23%
    14/09/2026 - 15:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • VODAFONE: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες της νέας σειράς συσκευών Apple
    14/09/2026 - 16:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Open Cosmos: Εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 300 εκατ. ευρώ για να αυξήσει την παραγωγή δορυφόρων
    14/09/2026 - 16:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Δυναμικό «παρών» της Ελλάδας στην SMM 2026 με τη συμμετοχή 34 ελληνικών επιχειρήσεων
    14/09/2026 - 16:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Mαρία Τζελέπη στα attica

15/09/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΟΚ: Την Τετάρτη η απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Λιόλιου

15/09/2026 - 09:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Σφακιανάκη: Η Μαρίζα Πετράκου Γενική Διευθύντρια BYD

15/09/2026 - 09:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος": Αλλαγή στις ώρες της πρώτης μέρας

15/09/2026 - 09:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral στο πλευρό της Ελένης Μάρκου με το mini documentary «Always Moving On»

15/09/2026 - 09:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

efood x Make-A-Wish Ελλάδος: Για δεύτερη χρονιά, ενώνουμε δυνάμεις για να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές

15/09/2026 - 09:12
FleetNews
fleetnews.gr

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

15/09/2026 - 07:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

14/09/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo