Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Growth Awards 2022: Οι έξι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/11/2022 · 12:03

Growth Awards 2022: Οι έξι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν

Η επιλογή των έξι (6) επιχειρήσεων που απέσπασαν από ένα βραβείο ανά κατηγορία, πραγματοποιήθηκε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2022.

Έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις με ισχυρή συμβολή στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν έλαβαν φέτος τα Growth Awards 2022, τα οποία απένειμαν η Eurobank και η Grant Thornton. Ο καθιερωμένος θεσμός των Growth Awards, για 6η χρονιά, ανάδειξε επιχειρήσεις που συμβάλλουν καταλυτικά στη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα μας, έχοντας ως γνώμονα τη δυναμική ανάπτυξη, την έρευνα & καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ψηφιακή εξέλιξη, την υιοθέτηση σύγχρονης προσέγγισης ESG (Environmental, Social & Governance) και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Την έναρξη της τελετής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2022, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κήρυξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γεώργιος Ζανιάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, πλήθος διακεκριμένων επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών της χώρας, καθώς και ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Τράπεζας και της Grant Thornton.

Η επιλογή των έξι (6) επιχειρήσεων που απέσπασαν από ένα βραβείο ανά κατηγορία, πραγματοποιήθηκε από την 20μελή Επιτροπή Βράβευσης των Growth Awards 2022, στην οποία προεδρεύουν από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γεώργιος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Μαρίνα Χατσόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Levitronix Technologies και του Ελληνικού Δικτύου Καινοτομίας, και μέλος της Επιτροπής Επισκέψεων Μηχανολόγων Μηχανικών του MIT Corporation. Την εκδήλωση, η οποία είχε ταυτόχρονη ζωντανή αναμετάδοση διαδικτυακά, συντόνισε η δημοσιογράφος κα Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο θεσμός των Growth Awards έχει κατακτήσει στην επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα την πρώτη θέση ως προς το κύρος, τα υψηλά κριτήρια επιλογής των νικητών και την εμπέδωση ενός υγιούς επιχειρηματικού κλίματος», επεσήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Άδ. Γεωργιάδης ανέδειξε τις ισχυρές, όπως τις χαρακτήρισε, επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας με αιχμή το τριπλό ρεκόρ άμεσων ξένων επενδύσεων, εξαγωγών και τουριστικών εισπράξεων που οδηγούν φέτος σε ρυθμό ανάπτυξης «κοντά στο 6%» του ΑΕΠ, έναν από τους υψηλότερους στην Ευρώπη, όπως σημείωσε και προέβη στην εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία θα κινηθεί με θετικό ρυθμό ανάπτυξης και το 2023.

Φέτος για πρώτη φορά στα Growth Awards εντάχθηκε και η κατηγορία Start – up / Scale - up επιχείρηση, υπογραμμίζοντας τη διευρυνόμενη αξία που προσδίδει το νεοφυές οικοσύστημα στο ελληνικό επιχειρείν. Τη σχετική βράβευση πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την Eurobank και την Grant Thornton για την εξαιρετική πρωτοβουλία – θεσμό να επιβραβεύσουν την επιχειρηματική αριστεία. Μέσω αυτού του θεσμού, αναδεικνύονται οι αυξημένες αντοχές, η σημαντική ανθεκτικότητα, οι ισχυρές δυνάμεις, οι μεγάλες δυνατότητες και οι θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι οδηγεί, ακόμα και μέσα στα φουρτουνιασμένα νερά, το «εθνικό σκάφος» - με σύνεση, σταθερότητα, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση - στον προορισμό του. Την ίδια πορεία θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, βασισμένοι στις ίδιες αρχές και αξίες.».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γεώργιος Ζανιάς, επεσήμανε: «Σε μια εποχή διαδοχικών κρίσεων, τα επιχειρηματικά βραβεία Growth Awards, που απονέμονται σήμερα από την Eurobank και την Grant Thornton, επιβραβεύουν ένα νέο ανταγωνιστικό πρότυπο επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της χώρας μας. Οι επιχειρήσεις που βραβεύονται ξεχώρισαν επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, υπερβαίνοντας δυσκολίες και διαμορφώνοντας, τελικά, συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη. Παρά τις διαδοχικές κρίσεις, η ελληνική οικονομία διατηρεί αξιοσημείωτες δυνάμεις, καταγράφοντας πραγματικές επενδύσεις, όχι μόνο σε παραδοσιακά ισχυρούς κλάδους, αλλά και σε νέα πρωτοποριακά πεδία. Οι αναπτυξιακές επιδόσεις της εγχώριας οικονομίας αποτελούν ταυτόχρονα, θετική έκπληξη σε σχέση με την υπόλοιπη ευρωπαϊκή οικονομία, καθώς, μεταξύ άλλων, το ελληνικό επιχειρείν αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σημαντική σημερινή μεταρρυθμιστική πρόοδο που έχει συντελεστεί και εξακολουθεί να υλοποιείται στη χώρα. Η Eurobank, με όλες τις δυνάμεις της, στέκεται διαχρονικά δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα που επιμένει να υπερβαίνει τις προκλήσεις και να πρωτοπορεί με στόχο την ευημερία και τη δημιουργία διατηρήσιμης απασχόλησης.».

Στην τοποθέτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, δήλωσε ότι: «Απόψε βραβεύουμε για ακόμα μία χρονιά τις επιχειρήσεις που μέσα από τη συνεχή εξέλιξή τους διαμορφώνουν το αύριο του επιχειρείν. Σε μία χρονική περίοδο όπου η ανθεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε συνθήκες είναι απαραίτητα εφόδια για τη βιωσιμότητα μίας επιχείρησης, η εξέλιξη, και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που λίγοι οργανισμοί διαθέτουν. Για έκτη συνεχή χρονιά η Grant Thornton και η Eurobank βλέπουμε με χαρά τις επιχειρήσεις να αγκαλιάζουν τον θεσμό των Growth Awards, ο οποίος στηρίζει και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που συνδυάζουν την επιτυχημένη πορεία τους με την ικανότητά τους να διαμορφώνουν το μέλλον στο επιχειρηματικό τοπίο της Ελλάδας. Η εν λόγω ικανότητα, άλλωστε, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο, προκειμένου η τάση συνεχούς εξέλιξης να γίνει χαρακτηριστικό κάθε οργανισμού που στοχεύει ψηλά. Γι’ αυτό, θα συνεχίσουμε σταθερά να στηρίζουμε τους πρωταγωνιστές του επιχειρείν, οι οποίοι δίνουν ώθηση στην οικονομία της χώρας μας και αποτελούν έμπνευση για κάθε υγιή οργανισμό.».

Η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση, κα Μαρίνα Χατσόπουλος, υπογράμμισε πως ένα κοινό στοιχείο μεταξύ επιτυχημένων επιχειρήσεων είναι ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνουν να προβλέπουν τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην κοινωνία και να ανταποκρίνονται αξιοποιώντας τες για τη δημιουργία νέων ευκαιριών. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «για να γίνει αυτό, οι Διοικήσεις πρέπει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, να αφουγκράζονται το νέο, μέσω μιας κουλτούρας που θα ενισχύει τον υγιή διάλογο από διάφορες οπτικές γωνίες και θα βοηθά στην αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγει η επιχείρηση, ταχύτερα από τη φυσική τους φθορά στην αγορά.».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ομάδα της Grant Thornton, με επικεφαλής τον κ. Μανόλη Μιχαλιό, Partner, Head of Assurance, παρουσίασε τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το ελληνικό επιχειρείν σήμερα. Η ετήσια έρευνα της Grant Thornton για το ελληνικό επιχειρείν αποτυπώνει τις προσδοκίες των Ελλήνων επιχειρηματιών για την πορεία των επιχειρήσεων, σε επίπεδα κύκλου εργασιών, κερδοφορίας και επενδύσεων, μεταξύ άλλων, καθώς και για την πορεία της οικονομίας τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις, όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής και η ενδεχόμενη μείωση της ζήτησης λόγω πληθωρισμού, ενώ αναλύει και τις στρατηγικές που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν το προσεχές διάστημα. Σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας ο κ. Μ. Μιχαλιός ανέφερε τα εξής: «Είναι εμφανές ότι τα γεγονότα του τελευταίου εξαμήνου έχουν επηρεάσει σημαντικά την αισιοδοξία που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς οι δείκτες προσδοκιών τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την πορεία της οικονομίας κατέγραψαν πτώση. Ωστόσο, η ανάπτυξη που είχε σημειωθεί το 2021, σε συνδυασμό με την υλοποίηση των κατάλληλων επενδύσεων, προσφέρουν στις επιχειρήσεις ένα σημαντικό εφόδιο προκειμένου να διατηρηθούν σε ανοδική τροχιά. Στις έννοιες της ανθεκτικότητας και της προσαρμοστικότητας προστίθεται πλέον και η έννοια της εξέλιξης, συνθέτοντας ένα τρίπτυχο χαρακτηριστικών που δύνανται να οδηγήσουν το ελληνικό επιχειρείν με επιτυχία στην επόμενη ημέρα. Ο θεσμός των Growth Awards θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη να αναγνωρίζει και να αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, και που στοχεύουν πάντα στο μέλλον.».

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν μέλη της Επιτροπής Βράβευσης Growth Awards 2022 και οι δύο Πρόεδροι, κ.κ. Γ. Ζανιάς και Β. Καζάς.

Οι έξι (6) επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

  • Δυναμική Ανάπτυξη | RAFARM
  • Έρευνα & Καινοτομία | PHARMATHEN
  • Εξωστρέφεια | ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ
  • Ψηφιακή Εξέλιξη | TELEPERFORMANCE GREECE
  • Environmental, Social & Governance (ΕSG) | QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
  • Start-up / Scale-up | TileDB
  • GROWTH AWARDS 2022
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι μεταδόσεις του Σαββάτου

All Content

Εθνική Γυναικών: Για την επιστροφή στις νίκες στις 15:30 με Σκόπια στο Ιβανώφειο

All Content - BusinessNews.gr

Moody’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις

All Content - BusinessNews.gr

Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

ANGT Μπολόνια: Με ANGT Team και Βίρτους σήμερα οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

All Content

Τα live streams του Σαββάτου σε Elite League, NL1, Α2 Γυναικών, W Rising Stars

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για πρώτη φορά μετά από το 2020 η αξία της Amazon έπεσε κάτω από 1 τρισ. δολάρια
Για πρώτη φορά μετά από το 2020 η αξία της Amazon έπεσε κάτω από 1 τρισ. δολάρια 02/11/2022 - 11:59
Στις 7 Δεκεμβρίου το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων 02/11/2022 - 12:00
Στις 7 Δεκεμβρίου το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το Gov.gr Wallet στον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι (EUDI Wallet)
    14/03/2026 - 12:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Τη Δευτέρα ξεκινά η υποβολή - Προσοχή σε προσυμπληρωμένα στοιχεία, τεκμήρια και ακίνητα
    14/03/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πόσο θα «χτυπηθούν» οι αγορές από τον πόλεμο; Οι «Μαύροι Κύκνοι» ...εμφανίζονται σχεδόν κάθε Μάρτιο
    14/03/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό - Οι στόχοι
    14/03/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χτυπήθηκε πλοίο ελληνικής σημαίας στη Μαύρη Θάλασσα - Επέβαιναν 24 ναυτικοί, εκ των οποίων 10 Έλληνες
    14/03/2026 - 09:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    14/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Moody’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3
    14/03/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,47% - Yψηλές διακυμάνσεις στις συνεδριάσεις
    13/03/2026 - 22:18 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στα 103,14 δολάρια έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου
    13/03/2026 - 21:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρ. Παναγιωτόπουλος (ΤΕΡΝΑ): Μεταμορφώνουν την Κρήτη οι μεγάλες επενδύσεις της ΤΕΡΝΑ
    13/03/2026 - 21:00 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επίδομα Παιδιού 2026: Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου αιτήσεων Α21
    13/03/2026 - 13:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 103,14 δολάρια έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ, αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου
    13/03/2026 - 21:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αισχροκέρδεια - Τα 63 προϊόντα υπό παρακολούθηση
    13/03/2026 - 19:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΤΕ: Ο στρατηγικός ρόλος του στην ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας - Οι προηγμένες υποδομές συνδεσιμότητας
    13/03/2026 - 20:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Αμοιβή $10 εκατ. σε πληροφοριοδότες για τον Χαμενεΐ και τους Φρουρούς της Επανάστασης
    13/03/2026 - 19:54 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Elite League: Κορυφώνεται η αγωνία στην 26η αγωνιστική

14/03/2026 - 09:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κρίσιμη αγωνιστική σήμερα στη National League 1

14/03/2026 - 09:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Effie Kostaki βρίσκεται πίσω από το σύγχρονο ελληνικό brand EFFIEKTHEBRAND

13/03/2026 - 18:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo