Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χίλιες και μία… επενδυτικές ευκαιρίες στη Mέση Ανατολή: Άρωμα Ελλάδας σε malls και αλλού
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/09/2022 · 08:00

Χίλιες και μία… επενδυτικές ευκαιρίες στη Mέση Ανατολή: Άρωμα Ελλάδας σε malls και αλλού

Εστίαση, καλλυντικά, ρούχα, υφάσματα ανάμεσα στις κατηγορίες επιχειρήσεων που τολμούν ανοίγματα στη Μέση Ανατολή.

Συνεχής είναι η δραστηριότητα των εγχώριων επιχειρήσεων στα κράτη της Μέσης Ανατολής και κατά τη διάρκεια του 2022, παρά τις κεφαλαιώδεις διαφορές μας στις συνήθειες και τον πολιτισμό.

Eπιχειρήσεις από όλη τη ‘’βεντάλια’’ δραστηριοτήτων του εμπορίου μελετούν και κάνουν απόπειρες να εισέλθουν σε αγορές όπως αυτή της Σαουδικής Αραβίας, του Ντουμπάι, του Κατάρ, του Άμπου Ντάμπι. Βασιζονται τόσο στο ότι πρόκειται για κράτη, όπου ζουν και εργάζονται πολλοί ξένοι επισκέπτες όσο και στο ότι αρκετοί από τους ντόπιους έχουν ιδιαίτερα ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο και αρέσκονται στο να δοκιμάζουν νέα προϊόντα, που τους προσφέρει η παγκοσμιοποίηση.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΣΕΒ, και όσα αναφέρθηκαν σε πρόσφατη ημερίδα, η Σαουδική Αραβία παραμένει και μετά την πανδημία ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο, υποστηριζόμενο από ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που ευνοεί εξαγωγείς και επενδυτές και τους μεταφέρει στην καρδιά της αραβικής αγοράς. Μάλιστα, βρίσκεται στο κέντρο μιας ταχέως αναπτυσσόμενης περιοχής, με περισσότερους από 424 εκατομμύρια καταναλωτές και κατέχει εξαιρετική γεωγραφική θέση στον κόσμο, όσον αφορά την εφοδιαστική αλυσίδα, το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις που ευνοεί και την είσοδο σε αυτή επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο και ειδικά από την Ελλάδα.

Εστίαση και ελαιόλαδο

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη Ergon Foods, με αιχμή του δόρατος εστίαση και εμπορία παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα, η οποία πριν από μερικούς μήνες άνοιξε παράρτημα στην Ντόχα του Κατάρ, το πρώτο σε μια άγνωστη μέχρι τώρα αγορά, η οποία, όμως, μοιάζει τελευταία – και ειδικά για τις αλυσίδες εστίασης από όλο τον κόσμο- πολύ δελεαστική και με περιθώρια ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, η Μέση Ανατολή αποτελούσε έναν στόχο που υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό των ιδρυτών της, αλλά έγινε πραγματικότητα εν έτει 2022, δύο χρόνια σχεδόν μετά την επέλαση του κορονοιού.

Μάλιστα, κατά κύκλους της εταιρείας, πρόκειται να ακολουθήσει, το πιθανότερο μέσα στην ίδια χρονιά, ένα ακόμα κατάστημα στο Άμπου Ντάμπι, το οποίο θα βρίσκεται μέσα σε ένα από τα μεγάλα malls του εμιράτου.

Μια ακόμα εταιρεία τροφίμων που εξετάζει την είσοδό της στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, ακόμα και μέσα στο 2022, είναι η Megas Yeeros, καθώς, σύμφωνα με τον CEO της Νίκο Λούστα, είναι από τις χώρες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για περαιτέρω επέκταση της εταιρείας που αναπτύσσει, έτσι και αλλιώς, έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, εντάσσεται και η πρόσφατη πιστοποίηση Halal, την οποία απέσπασε η εταιρεία, η οποία ορίζει προϊόντα αποδεκτά προς κατανάλωση από ανθρώπους που ασπάζονται το μουσουλμανισμό. Τα προϊόντα Halal πρέπει να συμμορφώνονται με τους Ισλαμικούς Κανόνες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιέχουν "μη επιτρεπτά" από το Ιερό Μουσουλμανικό Δίκαιο συστατικά όπως χοιρινό (ή υποπροϊόντα τα οποία προέρχονται από χοίρους), αλκοόλ, τοξικές για τον οργανισμό ουσίες, αίμα, τρίχες κ.α.

Yπενθυμίζεται ότι από τις πρώτες εταιρείες που ‘’είδαν’’ αυτό το ρεύμα προς Μέση Ανατολή ήταν αυτή της Mikel Coffee, που είχε επεκταθεί στη Σαουδική Αραβία ήδη από το 2019, ενώ εν μέσω πανδημίας άνοιξε και άλλα καταστήματα, αφού τα πρώτα αποτελέσματα την δικαίωσαν και άνοιξαν το δρόμο και για άλλες επενδύσεις. Ενδεικτικό είναι ότι πρόσφατα άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα στο Ομμάν της Ιορδανίας.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν και τη εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων και γλυκισμάτων Ροδούλα να εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αγορά της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο την είσοδό της σε αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει προσδιοριστεί το πως θα γίνει αυτό, διαθέτοντας επιλεγμένα αλμυρά και γλυκά προϊόντα από τις κατηγορίες που διαθέτει.

Το ελληνικό ελαιόλαδο, εξάλλου, ζει δόξες στη Σαουδική Αραβία, με εταιρείες όπως η Elawon να κάνουν προσπάθειες συνεχούς ενδυνάμωσης της παρουσίας τους εκεί. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία, στο πλαίσιο των εξαγωγών της στη Μέση Ανατολή, παρήγαγε ελληνικό ελαιόλαδο με βρώσιμο χρυσό, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ακριβά ελαιόλαδα του κόσμου.

Η εστίαση και η ανάπτυξή της στη Μέση Ανατολή αναμένεται, κατά οικονομικούς αναλυτές, να αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετές ελληνικές εταιρείες που βλέπουν εν λόγω αγορά σαν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από πρόσφατες έρευνες: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κλάδος με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις στη Σαουδική Αραβία το 2021 ήταν η εστίαση, σύμφωνα με μελέτη της Okaz/Saudi Gazette, κάνοντας την επιχειρηματικότητα από την Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία να μοιάζει με πρόκληση.

Βάσει των στοιχείων της μελέτης, οι δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της εστίασης ισοδυναμούν με τις συνολικές δαπάνες για καθέναν από τους τομείς κοσμημάτων, οικοδομικών υλικών, επίπλων, ηλεκτρονικών ειδών, εκπαίδευσης και επικοινωνιών μαζί.

Επίσης, οι συνολικές πωλήσεις στον κλάδο της εστίασης σημείωσαν το υψηλότερο ιστορικό, αντιπροσωπεύοντας το 13,24% των συνολικών δαπανών για όλους τους κλάδους και αυξάνοντας τις πωλήσεις στα εστιατόρια κατά 384,82% σε σύγκριση με το 2017.

Καλλυντικά, ρούχα και υφάσματα

Ωστόσο, οι εταιρείες τροφίμων και εν γένει εστίασης δεν είναι οι μόνες που έχουν το βλέμμα στραμμένο στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews,gr, οι επιχειρήσεις ελληνικών καλλυντικών ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το εκτεταμένο κοινό των συγκεκριμένων χωρών.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τη διοίκηση της Freshline, η οποία φέτος κλείνει τα τριάντα της χρόνια στη δραστηριοποίησή της εντός και εκτός Ελλάδος, εξετάζουν, ήδη, το ενδεχόμενο για άνοιγμα νέων καταστημάτων στη Μέση Ανατολή, ακόμα και μέσα στο έτος, μέχρι το τέλος του 2022, μελετώντας ακόμα και την πιθανότητα του ανοίγματος καταστήματος μέσα σε μεγάλο mall, προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αναγνωρισιμότητα σε μεγαλύτερο κοινό. Ήδη, εξετάζεται, η πιθανότητα εισόδου στο Κουβέιτ, όχι, ωστόσο, χωρίς κάποια ζητήματα.

Τα τελευταία χρόνια, εξάλλου εξάγει στη Σαουδική Αραβία τα προϊόντα της και η ελληνική εταιρεία καλλυντικών Tommy G, τόσο με την δική της επωνυμία, όσο και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, σημειώνοντας κάθε έτος και αύξηση στις παραγγελίες.

Την ίδια στιγμή, πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα στο καλοκαίρι, άνοιξε, αθόρυβα, μεγάλο κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο του Ντουμπάι η εταιρεία υφασμάτων Togas Group, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για μια ανοδική πορεία σε μια αγορά που αγαπά την ιδιαίτερη διακόσμηση και τα πολύχρωμα υφάσματα.

Εξάλλου, άλλη μια ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του έτοιμου ρούχου, ετοιμάζει αυτό τον καιρό την έξοδό της στη Ντόχα του Κατάρ. Πρόκειται για τη Mat Fashion, η οποία θα αποκτήσει το δικό της corner σε μεγάλο mall το οποίο ανοίγει το Σεπτέμβριο στην εταιρεία γνωστή γαλλική εταιρεία, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο σε μια ιδιαίτερη αγορά.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως και το επενδυτικό ρεύμα από την Ελλάδα προς τη χώρα, παρά τις αναταράξεις στην παγκόσμια αγορά, παραμένει ισχυρό.

Yπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες έφτασαν στην Ελλάδα επιχειρηματικές αποστολές εκπροσώπων ομίλων από την ευρύτερη περιοχή στη χώρα μας με αντικείμενο επενδύσεις αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ, με φόντο και τα έργα του RRF, ενώ και οι συμφωνίες που υπογράφηκαν τους προηγούμενους μήνες στο Ντουμπάι δείχνουν μια διάθεση ‘’ανταλλαγής κεφαλαίων’’ ανάμεσα στην Ελλάδα και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

  • MALL
  • ·
  • ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
  • ·
  • ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Με Βίρτους απόψε για την επιστροφή στη 2η θέση

All Content

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό - Τι περιλαμβάνει

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες

All Content

Νέα AI καμπάνια από την Τράπεζα Πειραιώς

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια

All Content

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Χέις-Ντέιβις!

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΘΟ: Μέτρα για τον παράνομο τζόγο - Νέο αυστηρό πλαίσιο, φυλάκιση και βαριά πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, 23 - 24/9
24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, 23 - 24/9 01/09/2022 - 18:28
Η απόφαση με τα πρόστιμα για ψηφιακή κάρτας εργασίας, βία και παρενόχληση, γονικές άδειες 02/09/2022 - 08:33
Η απόφαση με τα πρόστιμα για ψηφιακή κάρτας εργασίας, βία και παρενόχληση, γονικές άδειες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στ. Παπασταύρου: Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου οι υπογραφές με τη Chevron
    06/02/2026 - 14:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Δανία: Σημαντική χιονόπτωση προκαλεί διακοπή των ΜΜΜ, κλείσιμο σχολείων, ακύρωση πτήσεων
    06/02/2026 - 14:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το σπίτι από τη σειρά Breaking Bad επιστρέφει στην αγορά με τιμή πώλησης 400.000 δολάρια
    06/02/2026 - 14:17 LIFESTYLE
  • Lidl Ελλάς: Επένδυση ύψους 2,6 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό καταστήματος στη Νέα Ιωνία Βόλου
    06/02/2026 - 14:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σταύρος Καλαφάτης: “Δημιουργούμε στρατηγικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας στην αλυσίδα αξίας ημιαγωγών της Ευρώπης”
    06/02/2026 - 14:06 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Σκάνδαλο Επστιν: Αυξάνονται οι πιέσεις για την παραίτηση του Τζακ Λανγκ
    06/02/2026 - 14:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παγκόσμια αγορά Tablets: Άνοδος-ρεκόρ 9,8% το 2025 – Οι 162 εκατ. συσκευές και η αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας
    06/02/2026 - 13:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δίκη για το Predator: Την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου
    06/02/2026 - 13:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρωσία-Ουκρανία: Αντιστράτηγος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ουκρανικά πλήγματα
    06/02/2026 - 13:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Stellantis: Αναμένει επιβαρύνσεις 22,2 δισ. ευρώ – Βουτιά 20% για τη μετοχή
    06/02/2026 - 13:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
    05/02/2026 - 17:03 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση ΑΜΚ ύψους 1 δισ. ευρώ
    05/02/2026 - 16:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία και Chevron υπέγραψαν συμφωνία για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
    05/02/2026 - 16:59 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Washington Post: Ξεκινά εκτεταμένο κύμα απολύσεων

06/02/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Anthropic: Παρουσίασε την πρώτη της διαφήμιση στο Super Bowl

06/02/2026 - 12:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο στη Sunel Arena

06/02/2026 - 12:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι διαιτητές στην Α2 Γυναικών

06/02/2026 - 11:40
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo