Κυριακή, 31 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πως τα deals και οι επενδύσεις στα «νέου τύπου» αναψυκτικά ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα σε μια αναπτυσσόμενη αγορά
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/08/2022 · 08:52

Πως τα deals και οι επενδύσεις στα «νέου τύπου» αναψυκτικά ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα σε μια αναπτυσσόμενη αγορά

Πρόκειται για μια κατηγορία που συγκεντρώνει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον τους προηγούμενους μήνες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε πεδίον δόξης λαμπρόν αναδεικνύεται τους τελευταίους μήνες ο ευρύτερος χώρος των premium, χωρίς αλκοολ ροφημάτων και αναψυκτικών και των λεγόμενων mixers, με αιχμή του δόρατος τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και η κατανάλωση λόγω των ανεβασμένων θερμοκρασιών να κορυφώνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πλειοψηφία των μεγάλων εταιρειών του χώρου αναζητά, διερευνά τόσο συνέργειες με άλλους δυνατούς παίκτες, όσο και ευκαιρίες εξαγορών που θα φέρουν περαιτέρω ανάπτυξη, αλλά και εξωστρέφεια.

Ως εκ τούτου, δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους γνώστες της αγοράς το κλείσιμο, πριν από λίγες ημέρες, της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας Three Cents που ιδρύθηκε το 2014, από θυγατρική εταιρεία της Coca Cola HBC, και το Νοέμβριο του 2020 βγήκε και στη λιανική, προσμένοντας αντιστάθμισμα στις απώλειες εξαιτίας του κορονοιού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική της Coca Cola HBC, CC Beverages Holdings II BV, προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά της ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) από την SICC Holding Limited, θυγατρική κατά 100% της IDEAL Holdings, με το τίμημα της συναλλαγής να αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα premium αναψυκτικά Three Cents παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε 35 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία , η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Είχε προηγηθεί, εξάλλου, μια άλλη, επίσης σημαίνουσα επιχειρηματική συμφωνία ανάμεσα στην «ΧΗΤΟΣ ΑΕΒΕ» (γνωστή από το νερό ΖΑΓΟΡΙ) και τη Green Cola για τη δημιουργία κοινής εταιρείας με έδρα στο Λονδίνο, την Green Beverages Group Plc, με σκοπό την επέκταση της δραστηριοποίησής τους στο χώρο των premium αναψυκτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εταιρείες είχαν ανακοινώσει, ήδη, από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου τη σύμπραξή τους, αρχικά στους τομείς της διανομής και εμπορίας των προϊόντων της Green Cola από την «ΧΗΤΟΣ ΑΕΒΕ», χωρίς, όμως, να αποκλείουν, ήδη από τότε την ενίσχυση της συνέργειάς τους και σε άλλες κατηγορίες, αλλά και στο εξωτερικό, διαβλέποντας τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στο BusinessNews.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Βενιέρης, το 2020 η Green Cola Hellas σημείωσε σημαντική αύξηση στον καθαρό κύκλο εργασιών της, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 15,2 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 13% σε σχέση με το 2019, όταν ο κύκλος εργασιών είχε ανέλθει στα 13,4 εκατ. ευρώ.

Βασικές παράμετροι για την ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας, ήταν η διεύρυνση του προϊοντικού της portfolio, με την είσοδο στην αγορά των Green Mocktails σε 4 γεύσεις, Mojito, Μαστίχα, Pink Grapefruit και Ρόδι, καθώς και η περαιτέρω διείσδυση στην αγορά, των Green Flavors, τα οποία δύο χρόνια μετά από το επίσημο λανσάρισμά τους, συνεχίζουν να κερδίζουν μερίδιο στις προτιμήσεις των καταναλωτών».

Μάλιστα, είχε τονίσει με νόημα στις αρχές της χρονιάς ότι η αγορά έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και η σύμπραξη με τη Χήτος θα βοηθούσε προς αυτή την κατεύθυνση: «Για το 2022, θεωρώ ότι θα καταγράψουμε εκ νέου μια σημαντική αύξηση πωλήσεων, και ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με την ΧΗΤΟΣ, ενώ θα συνεχίσουμε την ενδυνάμωση της παρουσίας μας σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού όπου υπάρχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και μεγάλες ευκαιρίες».

Παράλληλα, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της νέας γραμμής παραγωγής αναψυκτικών σε γυαλί και αλουμίνιο της Βίκος Α.Ε. της οικογένειας Σεπετά στο Καλπάκι Ιωαννίνων, μια επένδυση ύψους 22 εκατ. ευρώ που σηματοδοτεί την ενίσχυση της εισόδου της εταιρείας στα Premium αναψυκτικά.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν, ήδη, γίνει εμπορικές επαφές με πολλούς εκπροσώπους του κλάδου των ξενοδοχείων, καφέ και εστιατορίων για τα αναψυκτικά με φυσικό μεταλλικό νερό, ενώ πριν από λίγους μήνες παρουσιάστηκε ένα νέο προϊόν της κατηγορίας των αναψυκτικών με βάση το γκρειπ φρουτ.

Από την εταιρεία, πάντως, θεωρούν ότι πρόκειται για κίνηση που γίνεται σε σωστή χρονική στιγμή, με τις εκτιμήσεις για τον τουρισμό το 2022 να είναι ιδιαίτερα θετικές, αλλά και την αγορά να ευνοεί την κατανάλωση φυσικών αναψυκτικών και αναψυκτικών με στέβια, ειδικά στους επισκέπτες από το εξωτερικό, οι οποίοι ζητούν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους να καταναλώνουν εναλλακτικά προϊόντα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στέλεχος της εταιρείας στο BusinessNews.gr σε δεύτερο χρόνο και αφού ξεκινήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο η νέα μονάδα παραγωγής της Βίκος, δεν αποκλείεται να αρχίσει ο σχεδιασμός για ένα ακόμα project που αφορά επίσης διαφορετικές τυπολογίες εναλλακτικών αναψυκτικών ή ακόμα και κοκτέιλ on the go.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η οικογένεια Σαράντη της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία, που εγκαινίασε τον περασμένο Απρίλιο ένα νέο εργοστάσιο στα Τρίκαλα, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ.

Κατά την εταιρεία, η επένδυση αυτή των 16 εκατ. ευρώ, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας ήλθε ως συνέχεια στο όραμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της Θεόδωρου Κλιάφα και στη συνταγή του, που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

Με το βλέμμα – και -στα αναψυκτικά, ωστόσο, ιδρύθηκε η εταιρεία συμμετοχών Juice Invest ΑΕ μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η επένδυση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και της fund EOS Capital Partners του Απόστολου Ταμβακάκη στην Ελληνικοί Χυμοί ΑΕΒΕ, η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, με μετόχους την Bespoke SGA Holdings, συμφεροντων του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, και το fund EOS Hellenic Renaissance Fund, που διαχειρίζεται η EOS Capital Partners: Σε ό,τι αφορά τη μετοχική σύνθεση, η εταιρεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου κατέχει το 67,55% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ποσοστό που αντιστοιχεί σε ποσό 16.653.000 ευρώ, ενώ το EOS Hellenic Renaissance Fund κατέχει το υπόλοιπο 32,45%, που αντιστοιχεί σε ποσό 8.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με το καταστατικό της νεοσύστατης εταιρείας, σκοπός της είναι η άμεση και έμμεση απόκτηση, διατήρηση ή πώληση συμμετοχών σε εταιρείες που έχουν συσταθεί ή θα συσταθούν, καθώς και η ανάπτυξη οποιασδήποτε άλλης επενδυτικής δραστηριότητας εντός ή εκτός Ελλάδος. Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Juice Invest, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, ενώ ο Απόστολος Ταμβακάκης ασκεί χρέη αντιπροέδρου. Ιλεάνα Αντύπα) και ένα από την πλευρά Ταμβακάκη (Γιάννης Παπαδόπουλος).

Επιπρόσθετα, οι πληροφορίες του BusinessNews.gr θέλουν την σύμπραξη Λουξ- Δίρφυς που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο με την εξαγορά του 42% της Δίρφυς από την πατρινή εταιρεία αναψυκτικών να φέρνει σύντομα νέα προϊόντα στο χώρο των premium αναψυκτικών, στον οποίο εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται η Λουξ, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για λανσαρίσματα και γεύσεις.

  • ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
  • ·
  • COCA COLA
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • GREEN COLA
  • ·
  • ΒΙΚΟΣ ΑΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής

All Content

Όγδοος διαφορετικός πρωταθλητής σε οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ!

All Content - BusinessNews.gr

Η MHP επενδύει στη Νιτσιάκος, στηρίζοντας την επόμενη φάση ανάπτυξης της εταιρείας

All Content - BusinessNews.gr

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Ρεκόρ πωλήσεων πριν το deal με τη Μασούτης – Το νέο σχήμα ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ τζίρο

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρική ενέργεια: Τριπλάσιο πλεόνασμα στο εμπορικό ισοζύγιο - Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις τιμές

All Content

Η Ogilvy Greece κατέκτησε 3 Χρυσά και 2 Αργυρά Clio

All Content

Στην Zenith το efood

FleetNews

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

FleetNews

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Σε άνοδο +5,1% η αγορά της Ε.Ε. τον Απρίλιο

All Content

Με MVP των τελικών της Δύσης άρχισε η... εποχή Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο ΝΒΑ (vids)

All Content

Στο σπίτι του Πίτερς οπαδοί του Ολυμπιακού για να τον πείσουν να μείνει

All Content - BusinessNews.gr

Η Live Nation επενδύει στην High Priority Promotions στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό: Έντονες διαφοροποιήσεις μεταξύ των φορέων του τουριστικού κλάδου

All Content - BusinessNews.gr

Intrafashion Group: Στην Oυγγαρία μπαίνει η Pink Woman του Δημήτρη Ματεμτζή με πλάνο για 35 καταστήματα

FleetNews

Volvo FH Aero Electric με έως 700 χλμ. αυτονομία

FleetNews

Ferrari Luce: 1.050 «ηλεκτρικοί» ίπποι αναζητούν… ταυτότητα

CSRΝews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

CSRΝews.gr

Mirum: Ενισχύει οικονομικά το έργο του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Fitch αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Intralot
Η Fitch αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Intralot 15/08/2022 - 17:16
Lease Plan: Πως ενισχύει την είσοδό της στην αγορά του last mile με ηλεκτρικά οχήματα 16/08/2022 - 09:13
Lease Plan: Πως ενισχύει την είσοδό της στην αγορά του last mile με ηλεκτρικά οχήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μέσα στον Ιούνιο ο διαγωνισμός για το λιμάνι της Ελευσίνας – Το αποτύπωμα του στην ελληνική οικονομία
    31/05/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η MHP επενδύει στη Νιτσιάκος, στηρίζοντας την επόμενη φάση ανάπτυξης της εταιρείας
    31/05/2026 - 10:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Μάιος, μήνας εξωστρέφειας και ουσιαστικού διαλόγου για την Πρεσβεία του Καζακστάν στην Ελλάδα
    31/05/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    31/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    30/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Α. Τζιτζικώστας: «Αύξηση μέχρι στιγμής των τουριστικών αφίξεων στην Ευρώπη σε σχέση με πέρσι»
    30/05/2026 - 14:52 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων
    30/05/2026 - 14:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η Ελλάδα η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς υποχρεωτική ασφάλιση περιβαλλοντικής αστικής ευθύνης
    30/05/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος σε μια πολυετή ασφαλιστική ανισότητα για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ
    30/05/2026 - 13:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή»
    30/05/2026 - 13:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στ. Καλαφάτης: Ανοίγουμε καθαρούς επενδυτικούς διαδρόμους με αιχμή τα ιδιωτικά κεφάλαια και την ΤΝ
    30/05/2026 - 12:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Δεκάδες δισ. για τη χώρα την περίοδο 2028 – 2034
    30/05/2026 - 12:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    30/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η Ελλάδα η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς υποχρεωτική ασφάλιση περιβαλλοντικής αστικής ευθύνης
    30/05/2026 - 14:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τρίημερο του Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα τα πλοία – 100% πληρότητα στα ΚΤΕΛ
    30/05/2026 - 11:35 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναχαϊκή-Σύλλας Αιδηψού στις 16:00 για την άνοδο στη National League 1 (live stream)

31/05/2026 - 07:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής

31/05/2026 - 07:14
FleetNews
fleetnews.gr

Geely Starray EM-i: Το νέο, πολυτελές και συμφέρον plug-in hybrid SUV

29/05/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Από τη σχολική τάξη στις λύσεις του αύριο: Η Samsung στηρίζει μαθητικές ιδέες με κοινωνικό αντίκτυπο

29/05/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Dolphin G DM-i: Νέο PHEV σουπερμίνι με 1.000 χλμ. αυτονομία

29/05/2026 - 11:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s-Everest αποκτά «PLATINUM Medal» από τον διεθνή οργανισμό EcoVadis

29/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Athens: Νέα launch επικοινωνία για τον Λουμίδη Παπαγάλο Έκαστο

29/05/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo