Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lamda Development: Ξεκινάει στις 6/7 η δημόσια προσφορά για το 7ετές "πράσινο" ομόλογο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/07/2022 · 08:41

Lamda Development: Ξεκινάει στις 6/7 η δημόσια προσφορά για το 7ετές "πράσινο" ομόλογο

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Lamda Development τα αντληθέντα κεφάλαια του ΚΟΔ έως 230 εκατ.ευρώ θα διατεθούν από την εταιρεία και θυγατρικές της αποκλειστικά σε πράσινες επενδύσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με στόχο να χρηματοδοτήσει επενδύσεις σε πράσινη ενέργεια, βιώσιμα κτήρια και συστήματα που δημιουργούν μια «έξυπνη» ενεργειακή πόλη στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης που είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Ευρώπη, ξεκινάει αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου η δημόσια προσφορά για το επταετές «πράσινο» ομόλογο της Lamda Development

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Lamda Development τα αντληθέντα κεφάλαια του κοινού ομολογιακού δανείου (ΚΟΔ) ύψους έως 230 εκατ.ευρώ αφαιρουμένων των εκτιμώμενων δαπανών έκδοσης του (καθαρό ποσό που εκτιμάται σε 223 εκατ.ευρώ) θα διατεθούν από την εταιρεία και θυγατρικές της αποκλειστικά σε πράσινες επενδύσεις.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό θα διατεθούν σε:

(i) Βιώσιμα κτίρια και βιώσιμοι αστικοί εξωτερικοί χώροι. Οι συγκεκριμένες αφορούν την ανάπτυξη και κατασκευή νέων κτιρίων ή την ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων του Ομίλου (ήτοι εμπορικά κέντρα και μαρίνες ή/και υφιστάμενα κτίρια εντός του Μητροπολιτικού Πόλου), τα οποία έχουν ή θα αποκτήσουν διεθνείς πιστοποιήσεις βιωσιμότητας ή θα βελτιώσουν την ενεργειακή τους αποδοτικότητα, μειώνοντας τη ζήτηση πρωτογενούς ενέργειας ή/και την προσαρμογή τους σε συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης την ανάπτυξη βιώσιμων αστικών εξωτερικών χώρων που θα διασφαλίζουν τους φυσικούς πόρους και θα συμβάλλουν στην ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τα κριτήρια του πλαισίου πράσινου ομολόγου. Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό ύψους από 85 εκατ. ευρώ έως 110 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του ΚΟΔ, μέχρι το τέλος του έτους 2025.

(ii) Πράσινη ενέργεια. Οι επενδύσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας αφορούν στην αδειοδότηση, απόκτηση (όπως ενδεικτικά αγορά οικοπέδου, εξαγορά εταιρίας κ.λπ.), κατασκευή, ανάπτυξη και εγκατάσταση μονάδων παραγωγής και εγκαταστάσεων ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ή/και παραγωγής υδρογόνου και μονάδων αποθήκευσης ενέργειας (εγκαταστάσεις όπου αποθηκεύεται ενέργεια από ΑΠΕ ή υδρογόνο και επιστρέφεται αργότερα), για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του Έργου του Ελληνικού αλλά και των υπολοίπων ακινήτων του Ομίλου (εμπορικά κέντρα, μαρίνες). Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό ύψους από 65 εκατ. ευρώ έως 85 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του μέχρι το τέλος του έτους 2025.

(iii) Έξυπνη πόλη. Οι επενδύσεις αυτής της κατηγορίας αφορούν την απόκτηση, κατασκευή, ανάπτυξη και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων στο έργο του Ελληνικού με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την πρόληψη και τον έλεγχο της ρύπανσης και τη βιώσιμη χρήση και προστασία των υδατικών πόρων. Οι επενδύσεις, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν μερικώς από τα κεφάλαια του ΚΟΔ, ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν έξυπνα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, υδάτινων πόρων, πρόληψης και ελέγχου ρύπανσης, βιώσιμων μεταφορών ή/και συστήματα που εξυπηρετούν σκοπούς κυκλικής οικονομίας.
Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό, ύψους από 45 εκατ. ευρώ έως 60 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του ΚΟΔ, μέχρι το τέλος του έτους 2025.

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάπλαση του Ελληνικού - Οι πρωτιές του έργου

Η χρηματοδότηση του έργου του Ελληνικού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα εργοτάξια που ήδη λειτουργούν και εκείνα που θα λειτουργήσουν να είναι τα μεγαλύτερα στην χώρα, όπως έχει αναφέρει κατ' επανάληψη ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου είναι ήδη πλήρως εξασφαλισμένη ακόμη και πριν το ξεκίνημα των έργων, με την επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου 650 εκατ., ευρώ, την έκδοση ομολόγου 320 εκατ. ευρώ καθώς και τις συμβάσεις δανειοδότησης 1 δισ. ευρώ που έχουν υπογραφεί με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις δημόσιες παρουσιάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Lamda Development και τις συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους στο Ελληνικό δημιουργείται από τα θεμέλιά της η πρώτη έξυπνη πράσινη πόλη σε διεθνές επίπεδο. 'Αλλες πρωτιές του Ελληνικού σε διεθνές, ευρωπαϊκό ή εθνικό επίπεδο είναι:

•Το The Ellinikon Park, το μητροπολιτικό πάρκου που δημιουργείται, με ένα μέρος του, το Experience Park, να έχει ήδη δοθεί στο κοινό από τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο διεθνώς. Θα είναι το πρώτο «έξυπνο» πάρκο στην Ελλάδα που θα ενσωματώνει έξυπνες λύσεις για την ασφάλεια των επισκεπτών και τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος, όπως συστήματα φωτισμού που θα προσαρμόζουν την ένταση ανάλογα με την εποχή και την ώρα της ημέρας, αλλά και συστήματα για τη συνεχή παρακολούθηση των περιβαλλοντικών συνθηκών, την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

•Το Experience Centre, το κέντρο επισκεπτών, που δόθηκε στο κοινό πριν μερικές εβδομάδες, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του σε διεθνές επίπεδο. Τα ιστορικά ορόσημα και τα έργα που συνθέτουν τον σχεδιασμό του The Ellinikon «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια των επισκεπτών στην μεγαλύτερη διαδραστική μακέτα στην Ελλάδα κόσμο 45 τ.μ.

• Το κτήριο για την στέγαση τεσσάρων σωματείων ΑΜΕΑ, οι εργασίες του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται το 2023 με δαπάνη του επενδυτή, αποτελεί ένα κτήριο πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα του. Για λόγους συμβολικούς, αλλά και ουσιαστικούς, είναι το πρώτο έργο που ξεκίνησε στο Ελληνικό και το πρώτο που θα παραδοθεί.

•Το δικό του ταξίδι στο χρόνο έχει ξεκινήσει και το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων, η ανέγερση του οποίου γίνεται με αποκλειστική δαπάνη του Σπύρου Λάτση. Αναμένεται να παραδοθεί εντός της επόμενης τριετίας και στις εγκαταστάσεις τους θα στεγαστούν μεταξύ άλλων ο τοπικός ποντιακός σύλλογος, η βιβλιοθήκη του, συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων. Το οικόπεδο ανήκει στους κοινωφελείς χώρους που βρίσκονται εντός της επένδυσης του Ελληνικού και το κόστος κατασκευής του έργου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Σπύρος Λάτσης, κατόπιν αποδοχής του σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού. Το κτίριο θα αποτελέσει τοπόσημο για το Ελληνικό, την Ελλάδα και τον οικουμενικό ποντιακό ελληνισμό.

•Το Commercial Hub του Ελληνικού, ο νέος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, θα βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα. Ένα εμπορικό πάρκο, όπως έχει ανακοινωθεί, επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας, καθώς και υπερσύγχρονους χώρους γραφείων.

•Ο πύργος κατοικιών Marina Residential Tower θα είναι ο υψηλότερος πράσινος ουρανοξύστης στην Μεσόγειο και φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο τοπόσημο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κοινοπραξία των εταιρειών Intrakat - Bouygues Batiment International και Intakat που έχει ήδη επιλεγεί ως σύμβουλος, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI), έχει αναλάβει ανάλογα έργα για την κατασκευή 80 φημισμένων ουρανοξυστών στο κόσμο.

•Οι κατεδαφίσεις που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί έγιναν μετά από μια σειρά μελετών που προέβλεπαν μεταξύ άλλων το διαχωρισμό και την αξιοποίηση υλικών, μέσα από διαδικασίες ανακύκλωσης και μάλιστα εντός του εργοταξίου κατά ένα μεγάλο μέρος, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αποφευχθεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας στην περιοχή. Επίσης έγινε πλήρης αξιοποίηση των υδάτινων πόρων για εξοικονόμηση νερού κλπ, μοναδική στο είδος της διαδικασία για το μέγεθος του έργου.

Στρατηγικές συνεργασίες στο πλαίσιο της ανάπλασης

Στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης του Ελληνικού η Lamda έχει ήδη προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνιών με την ΤΕΜΕΣ ΑΕ, του ομίλου Κωνσταντακόπουλου για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων, πολυτελών ξενοδοχείων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικών συγκροτημάτων στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, κατά την πρώτη πενταετή φάση της υλοποίησης του έργου, με την Brooklane για πύργο μικτής ανάπτυξης καθώς και συμφωνίες με Τράπεζα Πειραιώς και την Eurobank για τη μεταστέγαση των κεντρικών γραφείων τους στο νέο Επιχειρηματικό κέντρο που δημιουργείται. Επίσης έχει υπογράψει στρατηγικής συνεργασία με την Fourlis SA. για την ανάπτυξη ενός μοναδικού Εμπορικού Πάρκου Λιανικής (Retail Park), εντός του εμπορικού κέντρου. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε και η σύναψη μνημονίου συνεργασίας με σκοπό την ίδρυση ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού οργανισμού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ελληνικό (CGS Ellinikon»), μεταξύ Lamda Development, μέσω της θυγατρικής της Ελληνικό ΜΑΕ, της Prodea Investments και του Costeas - Geitonas School (CGS).

  • ΟΜΟΛΟΓΟ
  • ·
  • LAMDA DEVELOPMENT
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  • ·
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πήρε το 58ο πρωτάθλημα η Μακάμπι, 83-79 τη Χάποελ Τελ Αβίβ!

All Content

«Θα είναι διασκεδαστικό με Ομπράντοβιτς, Μπαρτζώκα, Σπανούλη και Τρινκιέρι»

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Νέα αμυντική μονάδα στον Βόλο – Επένδυση 45 εκατ. ευρώ και 1.000 θέσεις εργασίας σε έναν στρατηγικό βιομηχανικό κόμβο

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: «Εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες - Δεν υπάρχει καμία δεσμευτική συμφωνία»

All Content - BusinessNews.gr

ITALGAS: Επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ στα δίκτυα φυσικού αερίου για την περίοδο 2026-2032

All Content

ΙΟΒΕ: Οι επενδύσεις στον οπτικοακουστικό τομέα υπερδιπλασιάστηκαν σε μία δεκαετία

All Content

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Στην τελική ευθεία και ο κλάδος της Διαφήµισης

FleetNews

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

FleetNews

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

FleetNews

Από 40.990 ευρώ το εντυπωσιακό Xpeng P7+

All Content

«Στη Ζαλγκίρις για δύο χρόνια ο Βαλαντσιούνας»

All Content

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της παρουσίασης του Ομπράντοβιτς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Ανάπτυξη 2% το 2026 και 2,1% το 2027 - Οι προκλήσεις για την ελληνική οικονομία και η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερα από 9 ευρωπαϊκές χώρες τα ελληνικά σούπερ μάρκετ – Στα 141 ευρώ το ελληνικό καλάθι

All Content - BusinessNews.gr

Τερκενλής: Τζίρος 19 εκατ. για τα πιο φημισμένα τσουρέκια της Θεσσαλονίκης

FleetNews

Τα van της Stellantis αποκτούν νέα πολυχρηστική έκδοση

FleetNews

Η Aviloo παρουσιάζει την εγγύηση «Κατάστασης Υγείας» των μπαταριών BEV

CSRΝews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Ανανέωση συνεργασίας με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για 5η συνεχή χρονιά

CSRΝews.gr

OMODA & JAECOO: Τεχνολογία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα

CSRΝews.gr

Mediterranean Cosmos και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του Εικαστικού Εργαστηρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Marks & Spencer εκσυγχρονίζεται: Με ποια εταιρεία συνεργάζεται για τη νέα εποχή
Η Marks & Spencer εκσυγχρονίζεται: Με ποια εταιρεία συνεργάζεται για τη νέα εποχή 05/07/2022 - 08:37
L’Oréal Hellas: Tα φωτοβολταϊκά, το δώμα με τα φυτά και ο δρόμος για το ‘’πράσινο'' αποτύπωμα 05/07/2022 - 08:50
L’Oréal Hellas: Tα φωτοβολταϊκά, το δώμα με τα φυτά και ο δρόμος για το ‘’πράσινο'' αποτύπωμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΔΜΗΕ: Υπερκάλυψη 6,6 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 530 εκατ. ευρώ - Ισχυρό ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό
    23/06/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης - «Βαρίδι» η τεχνολογία
    23/06/2026 - 21:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Hellenic Cables: Συμμετέχει σε έργα αιολικής ενέργειας σε όλη την Ευρώπη, με στήριξη των ΕΤΕπ-HSBC
    23/06/2026 - 21:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Παιδείας: Ποια σχολεία δημιουργούνται, ποια συγχωνεύονται και ποια καταργούνται
    23/06/2026 - 20:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Hellenic Train: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για την πιστοποίηση των νέων συρμών Coradia Stream
    23/06/2026 - 20:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Καθαρισμός οικοπέδων: Πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
    23/06/2026 - 20:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Naval Group: Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
    23/06/2026 - 19:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στενά του Ορμούζ: Εναρξη απομάκρυνσης 11.000 εγκλωβισμένων ναυτικών
    23/06/2026 - 19:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μεγάλου: Στρατηγική επιλογή της Πειραιώς να υποστηρίζει την ανάπτυξη της Ηπείρου
    23/06/2026 - 18:55 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Η Μόσχα εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής καυσίμων, εν μέσω των ουκρανικών επιθέσεων
    23/06/2026 - 18:42 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τερκενλής: Τζίρος 19 εκατ. για τα πιο φημισμένα τσουρέκια της Θεσσαλονίκης
    23/06/2026 - 06:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιώργος Βενιέρης, CEO ΧΗΤΟΣ, μέλος του Green Beverages Group: Εξελισσόμαστε χωρίς να απομακρυνόμαστε από τις αξίες μας
    23/06/2026 - 09:30 BUSINESS NEWS MAGAZINE
  • Newrest Hellas: Αύξηση τζίρου 7,3%, αλλά πιέσεις στην κερδοφορία
    23/06/2026 - 07:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιώργος Πουλόπουλος, CEO, Bright Group: Έχουμε δημιουργήσει τις βάσεις για την επόμενη φάση της ανάπτυξής μας
    23/06/2026 - 09:15 BUSINESS NEWS MAGAZINE
  • Η παραπληροφόρηση λόγω ΑΙ, κορυφαίος εταιρικός κίνδυνος το 2026
    23/06/2026 - 10:37 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πήρε το 58ο πρωτάθλημα η Μακάμπι, 83-79 τη Χάποελ Τελ Αβίβ!

23/06/2026 - 19:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

23/06/2026 - 19:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Εθνικού Αναπτυξιακού Ταμείου και ICCA

23/06/2026 - 13:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Ανανέωση συνεργασίας με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για 5η συνεχή χρονιά

23/06/2026 - 13:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

OMODA & JAECOO: Τεχνολογία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα

23/06/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Εδώ είναι Τυπογραφείο!»: Ισχυρό μήνυμα για το μέλλον των Γραφικών Τεχνών, των Εκτυπώσεων και της Συσκευασίας

23/06/2026 - 12:23
FleetNews
fleetnews.gr

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

22/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

22/06/2026 - 04:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo