Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lamda Development: Ξεκινάει στις 6/7 η δημόσια προσφορά για το 7ετές "πράσινο" ομόλογο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/07/2022 · 08:41

Lamda Development: Ξεκινάει στις 6/7 η δημόσια προσφορά για το 7ετές "πράσινο" ομόλογο

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Lamda Development τα αντληθέντα κεφάλαια του ΚΟΔ έως 230 εκατ.ευρώ θα διατεθούν από την εταιρεία και θυγατρικές της αποκλειστικά σε πράσινες επενδύσεις.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με στόχο να χρηματοδοτήσει επενδύσεις σε πράσινη ενέργεια, βιώσιμα κτήρια και συστήματα που δημιουργούν μια «έξυπνη» ενεργειακή πόλη στο Ελληνικό, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης που είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Ευρώπη, ξεκινάει αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου η δημόσια προσφορά για το επταετές «πράσινο» ομόλογο της Lamda Development

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της Lamda Development τα αντληθέντα κεφάλαια του κοινού ομολογιακού δανείου (ΚΟΔ) ύψους έως 230 εκατ.ευρώ αφαιρουμένων των εκτιμώμενων δαπανών έκδοσης του (καθαρό ποσό που εκτιμάται σε 223 εκατ.ευρώ) θα διατεθούν από την εταιρεία και θυγατρικές της αποκλειστικά σε πράσινες επενδύσεις.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό θα διατεθούν σε:

(i) Βιώσιμα κτίρια και βιώσιμοι αστικοί εξωτερικοί χώροι. Οι συγκεκριμένες αφορούν την ανάπτυξη και κατασκευή νέων κτιρίων ή την ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων του Ομίλου (ήτοι εμπορικά κέντρα και μαρίνες ή/και υφιστάμενα κτίρια εντός του Μητροπολιτικού Πόλου), τα οποία έχουν ή θα αποκτήσουν διεθνείς πιστοποιήσεις βιωσιμότητας ή θα βελτιώσουν την ενεργειακή τους αποδοτικότητα, μειώνοντας τη ζήτηση πρωτογενούς ενέργειας ή/και την προσαρμογή τους σε συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης την ανάπτυξη βιώσιμων αστικών εξωτερικών χώρων που θα διασφαλίζουν τους φυσικούς πόρους και θα συμβάλλουν στην ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τα κριτήρια του πλαισίου πράσινου ομολόγου. Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό ύψους από 85 εκατ. ευρώ έως 110 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του ΚΟΔ, μέχρι το τέλος του έτους 2025.

(ii) Πράσινη ενέργεια. Οι επενδύσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας αφορούν στην αδειοδότηση, απόκτηση (όπως ενδεικτικά αγορά οικοπέδου, εξαγορά εταιρίας κ.λπ.), κατασκευή, ανάπτυξη και εγκατάσταση μονάδων παραγωγής και εγκαταστάσεων ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ή/και παραγωγής υδρογόνου και μονάδων αποθήκευσης ενέργειας (εγκαταστάσεις όπου αποθηκεύεται ενέργεια από ΑΠΕ ή υδρογόνο και επιστρέφεται αργότερα), για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του Έργου του Ελληνικού αλλά και των υπολοίπων ακινήτων του Ομίλου (εμπορικά κέντρα, μαρίνες). Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό ύψους από 65 εκατ. ευρώ έως 85 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του μέχρι το τέλος του έτους 2025.

(iii) Έξυπνη πόλη. Οι επενδύσεις αυτής της κατηγορίας αφορούν την απόκτηση, κατασκευή, ανάπτυξη και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων στο έργο του Ελληνικού με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την πρόληψη και τον έλεγχο της ρύπανσης και τη βιώσιμη χρήση και προστασία των υδατικών πόρων. Οι επενδύσεις, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν μερικώς από τα κεφάλαια του ΚΟΔ, ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν έξυπνα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας, υδάτινων πόρων, πρόληψης και ελέγχου ρύπανσης, βιώσιμων μεταφορών ή/και συστήματα που εξυπηρετούν σκοπούς κυκλικής οικονομίας.
Για τις επενδύσεις αυτής της κατηγορίας θα διατεθεί ποσό, ύψους από 45 εκατ. ευρώ έως 60 εκατ. ευρώ των καθαρών αντληθέντων κεφαλαίων του ΚΟΔ, μέχρι το τέλος του έτους 2025.

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάπλαση του Ελληνικού - Οι πρωτιές του έργου

Η χρηματοδότηση του έργου του Ελληνικού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα εργοτάξια που ήδη λειτουργούν και εκείνα που θα λειτουργήσουν να είναι τα μεγαλύτερα στην χώρα, όπως έχει αναφέρει κατ' επανάληψη ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου είναι ήδη πλήρως εξασφαλισμένη ακόμη και πριν το ξεκίνημα των έργων, με την επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου 650 εκατ., ευρώ, την έκδοση ομολόγου 320 εκατ. ευρώ καθώς και τις συμβάσεις δανειοδότησης 1 δισ. ευρώ που έχουν υπογραφεί με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις δημόσιες παρουσιάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Lamda Development και τις συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους στο Ελληνικό δημιουργείται από τα θεμέλιά της η πρώτη έξυπνη πράσινη πόλη σε διεθνές επίπεδο. 'Αλλες πρωτιές του Ελληνικού σε διεθνές, ευρωπαϊκό ή εθνικό επίπεδο είναι:

•Το The Ellinikon Park, το μητροπολιτικό πάρκου που δημιουργείται, με ένα μέρος του, το Experience Park, να έχει ήδη δοθεί στο κοινό από τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο διεθνώς. Θα είναι το πρώτο «έξυπνο» πάρκο στην Ελλάδα που θα ενσωματώνει έξυπνες λύσεις για την ασφάλεια των επισκεπτών και τη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος, όπως συστήματα φωτισμού που θα προσαρμόζουν την ένταση ανάλογα με την εποχή και την ώρα της ημέρας, αλλά και συστήματα για τη συνεχή παρακολούθηση των περιβαλλοντικών συνθηκών, την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

•Το Experience Centre, το κέντρο επισκεπτών, που δόθηκε στο κοινό πριν μερικές εβδομάδες, είναι το μεγαλύτερο στο είδος του σε διεθνές επίπεδο. Τα ιστορικά ορόσημα και τα έργα που συνθέτουν τον σχεδιασμό του The Ellinikon «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια των επισκεπτών στην μεγαλύτερη διαδραστική μακέτα στην Ελλάδα κόσμο 45 τ.μ.

• Το κτήριο για την στέγαση τεσσάρων σωματείων ΑΜΕΑ, οι εργασίες του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται το 2023 με δαπάνη του επενδυτή, αποτελεί ένα κτήριο πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα του. Για λόγους συμβολικούς, αλλά και ουσιαστικούς, είναι το πρώτο έργο που ξεκίνησε στο Ελληνικό και το πρώτο που θα παραδοθεί.

•Το δικό του ταξίδι στο χρόνο έχει ξεκινήσει και το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων, η ανέγερση του οποίου γίνεται με αποκλειστική δαπάνη του Σπύρου Λάτση. Αναμένεται να παραδοθεί εντός της επόμενης τριετίας και στις εγκαταστάσεις τους θα στεγαστούν μεταξύ άλλων ο τοπικός ποντιακός σύλλογος, η βιβλιοθήκη του, συνεδριακοί χώροι και αίθουσες εκδηλώσεων. Το οικόπεδο ανήκει στους κοινωφελείς χώρους που βρίσκονται εντός της επένδυσης του Ελληνικού και το κόστος κατασκευής του έργου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Σπύρος Λάτσης, κατόπιν αποδοχής του σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού. Το κτίριο θα αποτελέσει τοπόσημο για το Ελληνικό, την Ελλάδα και τον οικουμενικό ποντιακό ελληνισμό.

•Το Commercial Hub του Ελληνικού, ο νέος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, θα βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα. Ένα εμπορικό πάρκο, όπως έχει ανακοινωθεί, επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας, καθώς και υπερσύγχρονους χώρους γραφείων.

•Ο πύργος κατοικιών Marina Residential Tower θα είναι ο υψηλότερος πράσινος ουρανοξύστης στην Μεσόγειο και φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο τοπόσημο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κοινοπραξία των εταιρειών Intrakat - Bouygues Batiment International και Intakat που έχει ήδη επιλεγεί ως σύμβουλος, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI), έχει αναλάβει ανάλογα έργα για την κατασκευή 80 φημισμένων ουρανοξυστών στο κόσμο.

•Οι κατεδαφίσεις που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί έγιναν μετά από μια σειρά μελετών που προέβλεπαν μεταξύ άλλων το διαχωρισμό και την αξιοποίηση υλικών, μέσα από διαδικασίες ανακύκλωσης και μάλιστα εντός του εργοταξίου κατά ένα μεγάλο μέρος, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αποφευχθεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας στην περιοχή. Επίσης έγινε πλήρης αξιοποίηση των υδάτινων πόρων για εξοικονόμηση νερού κλπ, μοναδική στο είδος της διαδικασία για το μέγεθος του έργου.

Στρατηγικές συνεργασίες στο πλαίσιο της ανάπλασης

Στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης του Ελληνικού η Lamda έχει ήδη προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνιών με την ΤΕΜΕΣ ΑΕ, του ομίλου Κωνσταντακόπουλου για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων, πολυτελών ξενοδοχείων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικών συγκροτημάτων στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, κατά την πρώτη πενταετή φάση της υλοποίησης του έργου, με την Brooklane για πύργο μικτής ανάπτυξης καθώς και συμφωνίες με Τράπεζα Πειραιώς και την Eurobank για τη μεταστέγαση των κεντρικών γραφείων τους στο νέο Επιχειρηματικό κέντρο που δημιουργείται. Επίσης έχει υπογράψει στρατηγικής συνεργασία με την Fourlis SA. για την ανάπτυξη ενός μοναδικού Εμπορικού Πάρκου Λιανικής (Retail Park), εντός του εμπορικού κέντρου. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε και η σύναψη μνημονίου συνεργασίας με σκοπό την ίδρυση ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού οργανισμού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ελληνικό (CGS Ellinikon»), μεταξύ Lamda Development, μέσω της θυγατρικής της Ελληνικό ΜΑΕ, της Prodea Investments και του Costeas - Geitonas School (CGS).

  • ΟΜΟΛΟΓΟ
  • ·
  • LAMDA DEVELOPMENT
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  • ·
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

GMs EuroLeague: Φαβορί ο Παναθηναϊκός, 100% στο Final-4 ο Ολυμπιακός

All Content

Για το πρώτο βήμα απόψε οι Γυναίκες του Παναθηναϊκού και του Πρωτέα Βούλας

All Content - BusinessNews.gr

PepsiCo Hellas: Σταθερός στα 243,25 εκατ. ευρώ ο τζίρος αλλά ζημιές 2,19 εκατ. ευρώ – Επενδύσεις και αλλαγές στη διοίκηση

All Content - BusinessNews.gr

adidas Hellas: Οι «business στα Βαλκάνια» έφεραν διψήφια άνοδο σε πωλήσεις και κέρδη- Ξεπέρασε τα 218 εκατ. ευρώ ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

AVAX: Στα 472 εκατ.ευρώ ο τζίρος στο α' εξάμηνο - Κέρδη στα 27,3 εκατ. και 3 δισ. ανεκτέλεστο

All Content

Σάκης Μελισσάρης, πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής, Effie Awards 2026: H αποτελεσµατικότητα δεν είναι ποτέ τυχαία

All Content

Πολιτική Προστασία: Στην Producta Direct το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Vikos Φalcons: Στο νέο κλειστό Ιωαννίνων ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

All Content

Πέντε αγώνες την Τετάρτη για το Κύπελλο

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέες επενδύσεις στο επίκεντρο - Εμφαση σε Real Estate, τουρισμό και φιλοξενία

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Τι θα γίνει με τα δύο φορολογικά μπόνους - Τι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Entersoftone: Η μεγάλη συμφωνία με τη Hg αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική τεχνολογία

CSRΝews.gr

Terrace Heights: Η νέα πρόταση στην ελληνική αγορά ακινήτων

CSRΝews.gr

Wild Weekend: Ένα διήμερο εκδηλώσεων στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Υποτροφίες σε 54 φοιτητές από έξι χώρες για μεταπτυχιακές σπουδές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Marks & Spencer εκσυγχρονίζεται: Με ποια εταιρεία συνεργάζεται για τη νέα εποχή
Η Marks & Spencer εκσυγχρονίζεται: Με ποια εταιρεία συνεργάζεται για τη νέα εποχή 05/07/2022 - 08:37
L’Oréal Hellas: Tα φωτοβολταϊκά, το δώμα με τα φυτά και ο δρόμος για το ‘’πράσινο'' αποτύπωμα 05/07/2022 - 08:50
L’Oréal Hellas: Tα φωτοβολταϊκά, το δώμα με τα φυτά και ο δρόμος για το ‘’πράσινο'' αποτύπωμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • PCT: Eπένδυση στη νέα γενιά με την χορήγηση 5 νέων υποτροφιών για το 2026
    23/09/2026 - 12:09 ESG
  • ΟΟΣΑ: Επιβράδυνση του παγκόσμιου ΑΕΠ, με ανάπτυξη 2,9% το 2026
    23/09/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων: Νέα έκθεση για τους νέους στην ψηφιακή εποχή
    23/09/2026 - 12:00 ΥΓΕΙΑ
  • Το Music from Greece διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ελληνική αποστολή στη WOMEX 2026
    23/09/2026 - 11:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bee Factor: Το πρώτο ελληνικό skincare brand που λανσάρεται επίσημα στο Εκουαδόρ
    23/09/2026 - 11:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΝΤ - Καμπανάκι από την Γκεοργκίεβα: Οι ανεπτυγμένες οικονομίες πρέπει να βάλουν φρένο στο χρέος
    23/09/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CLICO Greece: Ενίσχυση της τεχνικής της ομάδας με την προσθήκη του Πάνου Αγόρου
    23/09/2026 - 11:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • METLEN: Τιμή-στόχο 64 ευρώ δίνει η JPMorgan – Βλέπει περιθώριο ανόδου 30%
    23/09/2026 - 11:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Λιβάνιος: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι καταγγελίες Βελόπουλου για νοθεία στις κάλπες
    23/09/2026 - 11:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • H Intelli αποκτά διεθνή πιστοποίηση iBeta PAD για την πλατφόρμα ψηφιακής ταυτοποίησης idbox
    23/09/2026 - 11:36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ανακλήθηκε το ένταλμα σύλληψης του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το Qatargate
    22/09/2026 - 16:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Piaggio: Το EUIPO ενέκρινε το τρισδιάστατο εμπορικό σήμα για τη «Vespa Primavera»
    22/09/2026 - 15:10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Νέο νομοθετικό πλαίσιο για σύγχρονα Επιχειρηματικά Πάρκα με δίκαιη, διαφανή λειτουργία»
    22/09/2026 - 17:37 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Eurostat: Καλπάζουν οι τιμές των καυσίμων – Στο 16% στην Ελλάδα - Ανοδος 23,8% στην ΕΕ κατά μέσο όρο, σε έναν χρόνο
    22/09/2026 - 18:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παρέμβαση 16 Συνδέσμων Βιομηχανιών για το ενεργειακό κόστος
    22/09/2026 - 12:56 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πολυμένη: Έξτρα κίνητρο η ενέργεια των ανθρώπων του Πρωτέα

23/09/2026 - 08:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Terrace Heights: Η νέα πρόταση στην ελληνική αγορά ακινήτων

23/09/2026 - 08:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντομινίκ Γουίλκινς για Παναθηναϊκό: "Μου έδωσαν τα πάντα"! (video)

23/09/2026 - 08:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το «Κάτι Ψήνεται» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

22/09/2026 - 14:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παρέμβαση 16 Συνδέσμων Βιομηχανιών για το ενεργειακό κόστος

22/09/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Wild Weekend: Ένα διήμερο εκδηλώσεων στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

22/09/2026 - 14:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Επιτυχία εκ των έσω

21/09/2026 - 09:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo