Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ψηφιακή εκδήλωση #BreakTheBias Executive Breakfast από την KPMG με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
03/03/2022 · 18:16

Ψηφιακή εκδήλωση #BreakTheBias Executive Breakfast από την KPMG με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Σημαντικό εύρημα της ποιοτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στους καταναλωτές είναι ότι κοινωνικά οι άνθρωποι τείνουν να διατηρούν τον «πολιτικά ορθό» τόνο της φωνής που έχει μια φιλελεύθερη προσέγγιση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η KPMG στην Ελλάδα πραγματοποίησε την ψηφιακή εκδήλωση #BreakTheBias Executive Breakfast την Πέμπτη 3 Μαρτίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 στελεχών της αγοράς, με σκοπό να αναδειχθούν θετικά πρότυπα ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις και να διαδοθεί το μήνυμα ότι η επίτευξη μιας καλύτερης ισορροπίας μέσω της διαφορετικότητας αποτελεί τον μοναδικό τρόπο, ώστε στο μέλλον να εντάσσονται όλοι ανεξαιρέτως στο κοινωνικό σύνολο και την εργασία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της KPMG στην Ελλάδα, ο οποίος - ανέφερε «Στην KPMG ο σεβασμός προς τους άλλους έχει πρωταγωνιστικό ρόλο– αυτός άλλωστε είναι ο πυρήνας των αξιών μας και αυτό που πάντα πιστεύαμε. Ανέκαθεν προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους και δίνουμε μεγάλη αξία στην μοναδικότητα του καθενός. Στην KPMG δεν κάνουμε διακρίσεις ως προς το φύλο, αλλά εστιάζουμε έμπρακτα αποκλειστικά στον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων μας. Αξίζει να σημειωθεί πως η KPMG η πρώτη εταιρεία που έκανε γυναίκα συνεταίρο το 1995, πρώτη ανάμεσα στις “BIG 4” εταιρείες, την κ. Δήμητρα Καραβέλη, ενώ σήμερα το 57% των εργαζομένων μας είναι γυναίκες».

Ακολούθησε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας για την Ισότιμη Ένταξη και τη Διαφορετικότητα στην Ελλάδα του ΣΔΕ που διεξήγαγε η εταιρεία Kantar, από τις Έφη Γριμάνη, Director-Brand Strategy Insights Division, Kantar και Λέλα Χαραυγή, Chief Growth Officer, Kantar. Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην marketing κοινότητα, σχετικά με την Διαφορετικότητα και την Ισότιμη ένταξη, περιλαμβάνοντας 10 000 ερωτώμενους από 27 χώρες. Στην Ελλάδα συμμετείχαν 512 άτομα, προερχόμενοι κυρίως από εταιρίες καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών καθώς και από Διαφημιστικές και media agencies.

To Inclusion Index, βασίστηκε σε 5 διαστάσεις της διαφορετικότητας, που είναι τo φύλο, η εθνικότητα, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η θρησκεία και η αναπηρία και αντανακλά στις αντιλήψεις και απόψεις του εργαζόμενου για το εργασιακό του περιβάλλον και στις εμπειρίες του στην εταιρία. Το συνολικό Inclusion Index για την Ελλάδα είναι 59% ενώ ο μέσος όρος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι στο επίπεδο του 64%.

Κάποια σημαντικά ευρήματα είναι τα παρακάτω:

  • 46% από τους ερωτώμενους συμφώνησαν ότι η εταιρία στην οποία εργάζονται, κάνει ενεργά βήματα ως προς την Διαφορετικότητα και την ένταξη. 1 στους 5 συμμετέχοντες δηλώνει ότι είναι πιθανό να φύγει από την εταιρία στην οποία εργάζεται ή από το συγκεκριμένο industry λόγω της έλλειψης ισότιμης ένταξης ή/και διακρίσεων που έχει βιώσει.
  • 1 στις 10 γυναίκες δηλώνει ότι έχει την εμπειρία διακρίσεων λόγω του φύλου της.
  • 2 στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι έχουν αντιμετωπίσει εμπόδια στην καριέρα τους λόγω του ποιες είναι.
  • 1 στους 10 ερωτώμενους είναι μάρτυρας ύπαρξης διακρίσεων ανάμεσα σε συναδέλφους τους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

Σημαντικό εύρημα της ποιοτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στους καταναλωτές είναι ότι κοινωνικά οι άνθρωποι τείνουν να διατηρούν τον «πολιτικά ορθό» τόνο της φωνής που έχει μια φιλελεύθερη προσέγγιση. Ωστόσο όταν το θέμα γίνει προσωπικό και «χτυπά την πόρτα του σπιτιού μας» φαίνεται ότι ο συντηρητισμός και η δυσαρέσκεια επικρατούν.

Ακολούθησε το πρώτο πάνελ συζήτησης στο οποίο συμμετείχαν οι καταξιωμένοι καλεσμένοι Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Giovanna Καμπούρη, Μέλος Δ.Σ. Puig SL & Exea Ventures-Ισπανία, AptarGroup-ΗΠΑ, ΕΕΣΥΠ-Ελλάδα, Μαργαρίτα Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, MINOS-EMI/ UNIVERSAL MUSIC GROUP, Ζήνα Μαυροειδή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, e-fresh.
Ο κ. Γιατρομανωλάκης επεσήμανε ότι ο χώρος της πολιτικής εξακολουθεί να έχει στερεότυπα, καθώς μόνο το 20% των μελών της Βουλής είναι γυναίκες, 0% ΛΟΑΤΚΙ+ και πολύ χαμηλό ποσοστό ατόμων με αναπηρία. Επίσης, σε συνέχεια επίσκεψής του στη Θράκη, μας μετέφερε τη σημαντικότητα της χειροτεχνίας, η οποία αποτελεί βασικό μέσο ένταξης και κοινωνικοποίησης των γυναικών σε αγροτικές και πατριαρχικές περιοχές της Ελλάδας.
Η κ. Καμπούρη ξεκίνησε την τοποθέτησή μεταφέροντας μια προσωπική της εμπειρία. Ήταν το βλέμμα των δύο σημαντικών αντρών στη ζωή της – του παππού και του πατριού της – μεταφέροντας το μήνυμα «Ό,τι θέλεις μπορείς να το πετύχεις» που λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη της σημαντικής της καριέρας. Επίσης, επισήμανε ότι βασικός σκοπός της κοινωνίας και των επιχειρήσεων δεν είναι η ενσωμάτωση των μειονοτήτων, αλλά η συμπερίληψή τους. Είναι σημαντικό να αγκαλιάζουμε και να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα.

Η αρχική τοποθέτηση της κ. Μάτσα ήταν ότι οι γυναίκες σε θέσεις ευθύνης πρέπει να αποδεικνύουν συνεχώς ότι είναι καλύτερες από τους άντρες. Ωστόσο, για γυναίκες που θέλουν και μπορούν να εξελιχθούν επαγγελματικά “sky is the limit”. Έχοντας ως όχημα την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους μπορούν να είναι επιτυχημένες, έστω και σε ανδροκρατούμενους επαγγελματικούς χώρους, σαν τον δικό της. Η μουσική αφουγκράζεται την κοινωνία και στηρίζει τη διαφορετικότητα καθώς η φωνή του ενός γίνεται η φωνή των πολλών.

Τέλος, η κ. Μαυροειδή εστίασε στη δυσκολία και πρόκληση που βιώνουμε όλοι να απαλλαγούμε από τα στερεότυπα με τα οποία γεννιόμαστε και με τα οποία είναι εμποτισμένη η κοινωνία. Επίσης, τόνισε ότι τα θέματα ισότητας είναι πιο έντονα ανάλογα με την ιεραρχία μέσα στην επιχείρηση. Είναι σημαντικό σε κάθε εργασιακό χώρο να καλλιεργήσουμε μια εταιρική κουλτούρα ίσων ευκαιριών ώστε τα άτομα να αισθάνονται ότι ανήκουν και ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το δεύτερο πάνελ συζήτησης το οποίο συντόνισε η Galyna Koliada, Διευθύντρια στο φορολογικό τμήμα της KPMG και στο οποίο συμμετείχαν στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν ελληνικές ρίζες. Οι Maria Savinovskikh, Business Unit CFO, Kraft Heinz, Robbert van der Meer, CEO & Founder, bFlex και Thinusha Naicker, Warehouse & Distribution Cluster Head: East Europe & Middle East, Alcon μίλησαν για τη σημασία της συμπερίληψης, αλλά τις προκλήσεις και προκαταλήψεις που αντιμετώπισαν ή και αντιμετωπίζουν ενώ εργάζονται στην Ελλάδα.

Ο Robbert van der Meer ανέφερε ότι καθημερινά καλείται να επιλύσει πολλά προβλήματα στο χώρο εργασίας αναζητώντας λύσεις και ότι η διαφορετικότητα είναι κλειδί για την επιτυχία. Οι κ.κ. Maria Savinovskikh και Thinusha Naicker μας μετέφεραν την αρχική τους δυσκολία να ενταχθούν ως «ξένες» στην ελληνική κοινωνία, μεταφέροντας το μήνυμα ότι για όλους τους ανθρώπους και εργαζόμενους – ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους - εστιάζοντας σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν προάγει τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και την ενθάρρυνση, οδηγώντας σε θετικά αποτελέσματα.

  • KPMG
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: «Ο κ. Ευάγγελος Λιόλιος δεν μπορεί να παραμείνει ούτε στιγμή στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ»

All Content

Τρεις αγωνιστικές στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία, πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο, Αταμάν

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Στην «πρώτη γραμμή» των ελέγχων η ομάδα ΔΕΟΣ - Έμφαση σε αδήλωτα ενοίκια, οφειλές και ενισχύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - 13,1 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content

Ogilvy: Καμπάνια λανσαρίσματος για τη Superbet

All Content

Τρεις αναθέσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας

FleetNews

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

FleetNews

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

FleetNews

Tesla: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» στην Ευρώπη

All Content

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα - πρωτιάς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (video)

All Content

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για όλες τις ομάδες στην τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου

All Content - BusinessNews.gr

Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όλα τα εμπορικά πλοία όσο ισχύει η εκεχειρία

All Content - BusinessNews.gr

«Κλειδί» για νέα μέτρα το υπερπλεόνασμα του 2025 – Σε αναμονή του σήματος από τις Βρυξέλλες

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης στο ΔΝΤ: Ορατός ο κίνδυνος για τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην Ιστορία

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

CSRΝews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

CSRΝews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέος Γενικός Διευθυντής Ογκολογίας της Novartis Hellas ο Peter Macaskill
Νέος Γενικός Διευθυντής Ογκολογίας της Novartis Hellas ο Peter Macaskill 03/03/2022 - 18:08
Intralot: Στο 25,695% αυξήθηκε το έμμεσο ποσοστό του Σωκράτη Κόκκαλη 03/03/2022 - 18:44
Intralot: Στο 25,695% αυξήθηκε το έμμεσο ποσοστό του Σωκράτη Κόκκαλη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΣτΕ: Παγώνει προσωρινά ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της Μαρίνας Αρετσούς
    17/04/2026 - 17:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όλγα Κεφαλογιάννη: Συμμετοχή στην άτυπη συνάντηση των Υπουργών Τουρισμού της Ε.Ε. στη Λευκωσία
    17/04/2026 - 17:12 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα πάρουν όλα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν - Tο Ισραήλ δεν θα βομβαρδίζει πλέον τον Λίβανο»
    17/04/2026 - 17:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μεταλλεία Θράκης: Δημιουργία Κοινοτικού Κέντρου Ενημέρωσης στο Πέραμα Έβρου
    17/04/2026 - 16:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: Άμεση επαναπροκήρυξη τριών καθεστώτων του Αναπτυξιακού Νόμου με προϋπολογισμό 450 εκατ. ευρώ
    17/04/2026 - 16:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • PYRAMIS: Ενισχύει το "Made in Greece" concept - Μεταφορά της παραγωγής από τα Οινόφυτα στη Θεσσαλονίκη
    17/04/2026 - 16:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διεθνής διάκριση για το KGM Musso EV στα «Red Dot Design Awards 2026»
    17/04/2026 - 16:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Πτώση 10% στην τιμή του πετρελαίου μετά το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
    17/04/2026 - 16:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EΔΟΑΟ: Πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
    17/04/2026 - 16:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Most Sustainable Company Prize 2025 by Synesgy: Οι 30 εταιρείες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη
    17/04/2026 - 16:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Crediabank: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού
    16/04/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία
    16/04/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τράπεζα Ηπείρου: Διευκρινίσεις για το διοικητικό πρόστιμο 140.000 ευρώ
    16/04/2026 - 17:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,63%, στα 330,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/04/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με τη συμμετοχή 30 χωρών η τηλεδιάσκεψη στο Παρίσι για το Ορμούζ - Το «παρών» θα δώσει ο Κυρ. Μητσοτάκης
    16/04/2026 - 22:13 ΚΟΣΜΟΣ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

17/04/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η ΚΑΕ Άρης Betsson αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου

17/04/2026 - 13:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: «Ο κ. Ευάγγελος Λιόλιος δεν μπορεί να παραμείνει ούτε στιγμή στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ»

17/04/2026 - 13:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναμονή…

17/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

17/04/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»

17/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

17/04/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

17/04/2026 - 10:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo