Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Ένα εκατομμύρια τουρίστες υποδέχθηκε η Ελλάδα τον Ιούνιο
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/08/2021 · 14:54

ΤτΕ: Ένα εκατομμύρια τουρίστες υποδέχθηκε η Ελλάδα τον Ιούνιο

Σχεδόν το 50% ήταν Γάλλοι και Γερμανοί. Έσοδα 790 εκατ. ευρώ από τον τουρισμό τον Ιούνιο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΤτΕ, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούνιο του 2021 εμφάνισε πλεόνασμα 689 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 39 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Σε σχέση με το 2019 ωστόσο υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση, καθώς τότε είχε φτάσει τα 2,36 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 851,8% κατέγραψαν τον Ιούνιο του 2021 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν σε 791 εκατ. ευρώ, έναντι 83 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020, ενώ αύξηση κατά 127,4% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Ιούνιος 2021: 101 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2020: 45 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 317,1%, καθώς και της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 124,8%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 33,1% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 82,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2021, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 826 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 256 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Αύξηση κατά 374 εκατ. ευρώ (51%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.108 εκατ. ευρώ, ενώ πτώση κατά 196 εκατ. ευρώ (-41,0%) παρατηρήθηκε στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 282 εκατ. ευρώ.

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 88%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 20,4%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 7,6% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 37,7% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Ιούνιο του 2021, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 851,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 1.208,0% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 558 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 αυξήθηκαν κατά 447,1% (Ιούνιος 2021: 221 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2020: 41 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 1.508,8% (Ιούνιος 2021: 429 εκατ. ευρώ, Ιούνιος 2020: 27 εκατ. ευρώ), καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 706,4%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 129 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών από τη ζώνη του ευρώ, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 1.570,9% και διαμορφώθηκαν στα 212 εκατ. ευρώ και αυτές από τη Γαλλία κατά 4.773,9%, στα 75 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, αύξηση κατά 1.838,8% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 56 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 9.853,4% και διαμορφώθηκαν στα 35 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία παρουσίασαν επίσης αύξηση και διαμορφώθηκαν στα 2 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το 2019 οι εισπράξεις είχαν φτάσει τα 2,55 δισ. ευρώ, ενώ τον φετινό Ιούνιο περιορίστηκαν στα 790 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2021, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 51,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 1.108 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 153,3%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 769 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 24,1% στα 325 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 599 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 153,1%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν αύξηση κατά 153,9% και διαμορφώθηκαν στα 170 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 299,5% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 275 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 486,3% και διαμορφώθηκαν στα 105 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, αύξηση κατά 28,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 72 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 29,4% και διαμορφώθηκαν στα 43 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 72,7% και διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιούνιο του 2021 διαμορφώθηκε σε 1.069 χιλ. ταξιδιώτες, αυξημένη κατά 317,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 2.845,6% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2020, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών μειώθηκε κατά 0,7%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της ανόδου της ταξιδιωτικής κίνησης τόσο από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 312,2% όσο και από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 329,5%.

Τον Ιούνιο του 2019 οι αφίξεις ήταν 4,1 εκατομμύρια.

Τον φετινό Ιούνιο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 513 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1.952,4%. Αύξηση κατά 53,4% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ, η οποία διαμορφώθηκε σε 243 χιλ. ταξιδιώτες. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία ανήλθε σε 237 χιλ. ταξιδιώτες και από τη Γαλλία σε 85 χιλ. ταξιδιώτες.
Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ διαμορφώθηκε σε 60 χιλ. και 31 χιλ. ταξιδιώτες, αντιστοίχως, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία διαμορφώθηκε σε 3 χιλ. ταξιδιώτες.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2021, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 20,4% και διαμορφώθηκε σε 1.733 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 2.178 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 15,4%, ενώ αυτή μέσω οδικών συνοριακών σταθμών μειώθηκε κατά 59,1%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 1.183 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 4,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.
Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκε κατά 47,4% και διαμορφώθηκε σε 550 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 56,5% και αυτή από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 38,2%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε αύξηση κατά 131,5% και διαμορφώθηκε σε 342 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 267,3% σε 128 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 22,8% και διαμορφώθηκε σε 90 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τις ΗΠΑ κατά 55,4%, σε 38 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 82,4% και διαμορφώθηκε σε 4 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΤΕ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content

Προμηθέας Πάτρας: "Ποδαρικό" για τη νέα σεζόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

All Content

Μόργκαν: "Ποιοτική ομάδα ο Άρης, ανυπομονώ να ξεκινήσω"

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΑΕΕ: Σημαντική δωρεά οχημάτων για την ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος
ΕΑΕΕ: Σημαντική δωρεά οχημάτων για την ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος 23/08/2021 - 13:33
Coca Cola: Δωρεά €100.000 σε πυρόπληκτους και Πυροσβεστική 23/08/2021 - 16:02
Coca Cola: Δωρεά €100.000 σε πυρόπληκτους και Πυροσβεστική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
    17/08/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I
    17/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παναθηναϊκός: Η Χαλ ετοιμάζει κίνηση για τον Τσέριν μετά τη ρεβάνς με τη Χράντετς
    17/08/2026 - 16:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Φωτιές: 302 συλλήψεις για εμπρησμούς μέσα σε οκτώ μήνες – Οι 31 από πρόθεση
    17/08/2026 - 16:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρωσία: Ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου φιλελεύθερου κόμματος Λεβ Σλόσμπεργκ φυλακίζεται
    17/08/2026 - 16:35 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών
    17/08/2026 - 08:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές
    17/08/2026 - 08:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα €544,2 εκατ. στο εξάμηνο και νέα συμβόλαια – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    17/08/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

17/08/2026 - 20:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανιώνιος: "Πάτησε" Ελλάδα ο Χριστοφίλης (pics)

17/08/2026 - 20:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo