Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελληνο-Αμερικανικό Εμπ. Επιμελητήριο: Διοργάνωσε το 3ο WIB Forum με τη Women In Business
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
27/11/2019 · 15:29

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπ. Επιμελητήριο: Διοργάνωσε το 3ο WIB Forum με τη Women In Business

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο WIB Forum με θέμα “Diversity & Inclusion: Breaking Barriers to Break Through”, που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Επιτροπής WIB.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο WIB Forum με θέμα “Diversity & Inclusion: Breaking Barriers to Break Through”, που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Επιτροπής Women in Business (WIB), τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μπακατσέλος, δήλωσε ότι «το Forum αποτελεί την έμπνευση που θα μας οδηγήσει στο μέλλον». Τόνισε χαρακτηριστικά την ευαισθητοποίηση ως αναγκαία για την επίτευξη της διαφορετικότητας αλλά και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών μέσω πρακτικών ένταξης και ενδυνάμωσης.

Αναγνώρισε την επικαιρότητα του θέματος του φόρουμ και την καθοριστική σημασία του σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να εκλείψουν οι προκαταλήψεις στην ελληνική πραγματικότητα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Geoffrey Pyatt, Πρέσβης των Η.Π.Α., ο οποίος ανέφερε: «Εξελίσσοντας την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων δημιουργούμε δίκτυα για την προώθηση της αλληλεγγύης και την απομάκρυνση των εμποδίων που μας οδηγούν στην ανάπτυξη».

Δηλώνοντας εμπνευσμένος από την παρουσία τόσων γυναικών αλλά και αντρών υπέρμαχων της ισότητας των φύλων, τόνισε την κριτικής σημασίας δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, που συμπεριλαμβάνει ενεργά τη διαφορετικότητα στην Ελλάδα.

Επεσήμανε ότι η οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών, αποτελεί προτεραιότητα στην αμερικανική αλλά και στην ευρωπαϊκή ατζέντα, ενώ αναφέρθηκε σε πρόσφατα στατιστικά που δείχνουν την πρόοδο, όσον αφορά στην εκπροσώπηση γυναικών στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα σε συνεργασία με οργανώσεις για την ενδυνάμωση του γυναικείου δυναμικού στην ελληνική πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένης και της περιφέρειας.

Στη συνέχεια, η Αγνή Μαριακάκη, Οργανισμική Ψυχολόγος και Κοινωνική Ερευνήτρια, σκιαγράφησε τα συμπεράσματα έρευνας συνεντεύξεων βάθους που διεξήγε η Επιτροπή του Women in Business μεταξύ 28 CEOs μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων.

Η έρευνα κατέγραψε τις συνιστώσες του Gender E.Q (Exclusion Quotient) στο ελληνικό επιχειρείν, που περιλαμβάνουν τον ορισμό της επίτευξης ως μια μονοσήμαντη διαδρομή, που θεωρεί τους πολλαπλούς ρόλους που μπορεί να διεκδικεί μια γυναίκα ως μη συμβατούς με την αφοσιωμένη προσπάθεια που προϋποθέτει την επιτυχία.

Περιέγραψε πώς για μια γυναίκα όλοι οι ρόλοι της είναι πρωτεύοντες και συχνά θεωρούνται μη συμβατοί με μια καριέρα που στοχεύει στην κορυφή. Η Αγνή Μαριακάκη έθεσε την πρόκληση ενός νέου I.Q. (Inclusion Quotient) που βασίζεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του «ανήκειν» και στη δυνατότητα να αποκαθηλώνονται τα στερεότυπα που υποδεικνύουν ότι η διαδρομή επιτυχίας βασίζεται στον αποκλεισμό ρόλων ή σε μονοσήμαντες επιλογές.

Η Δρ. Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, έδωσε με την παρουσίαση της τη γενική εικόνα, τονίζοντας τη διαφορά ανάμεσα στις εντυπώσεις και την πραγματικότητα, παρουσιάζοντας στοιχεία για τις γυναίκες και την εργασία παγκοσμίως.

Στη συνέχεια, όρισε τις εξής βασικές έννοιες στον τομέα των μελετών φύλου: το χάσμα των αμοιβών (pay gap), τον διάτρητο σωλήνα (leaky pipeline), τη γυάλινη οροφή (glass ceiling) και την ασύνειδη προκατάληψη (unconscious bias). Διατρέχοντας συνοπτικά τις πρόσφατες στατιστικές για την ισότητα στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την παρουσίασή της τονίζοντας ότι η διαφορετικότητα και η αποδοχή είναι βασικές προϋποθέσεις για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Το πρώτο πάνελ είχε στόχο να αναδείξει την διαχείριση των προκαταλήψεων σε σχέση με το φύλο, την ηλικία ή την εξειδίκευση.

Τη συζήτηση συντόνισε η Πέγκυ Βελλιώτου, Partner Advisory KPMG και συμμετείχαν οι: Αναστασία Χασσιώτη, Analyst στην εταιρεία Hines, Στέφανος Κόκκαλης, Συνθέτης, Ηθοποιός και Συγγραφέας, Καίτη Μηλιώνη, Ιδρύτρια και CEO της εταιρείας MyHabeats και Ανθή Μήλλιου, Διευθύντρια Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Marine & Offshore για Ελλάδα και Κύπρο στην Lloyd’s Register.

Οι ομιλητές, προερχόμενοι ο καθένας από διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα, μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες συμπερίληψης ή αποκλεισμού και αναφέρθηκαν πώς, παρά τις προκαταλήψεις στο χώρο εργασίας τους, κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πάνελ συζήτησης συμπλήρωσε με τα σχόλια, τοποθετήσεις και συμβουλές του, ο Δρ. Νικόλας Σαμαράς, Ειδικός Παθολόγος/Γηρίατρος που ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Το πρώτο πάνελ έκλεισε τονίζοντας την έννοια της προσωπικής ευθύνης και τη σημασία να διεκδικεί ο καθένας τα όνειρα του.

Το δεύτερο πάνελ είχε στόχο να αναδείξει ότι οι μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις απαιτούν ριζικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούν οι Εταιρίες και απαιτείται για τον λόγο αυτό η σύνθεση διαφορετικών ομάδων διοίκησης με ηγέτες (άντρες και γυναίκες) που να εμπνέουν, να αξιοποιούν και να σέβονται τη διαφορετικότητα.

Τη συζήτηση συντόνισε η Μάρθα Μυλωνά, Senior Principal της Εταιρίας Korn Ferry και συμμετείχαν οι: Στέλλα Κασδαγλή, μία εκ των ιδρυτών του οργανισμού Women on Top, Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, θυγατρικής της Philip Morris International, Τζίνα Κιβέτου, CSC HR Director της Εταιρίας Coca-Cola 3E και Έλενα Παπαδοπούλου, Chief Human Resources Director του Ομίλου ΟΤΕ.

Όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι η ενίσχυση της ποικιλομορφίας στους κόλπους των επιχειρήσεων και των οργανισμών κομίζει πολλαπλά οφέλη.

Τελικός στόχος θα είναι να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκότερο θεσμικό περιβάλλον που να προωθηθεί η γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας, έτσι ώστε, η γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα τον χρόνο της και τις ευθύνες που προκύπτουν από τους πολλαπλούς της ρόλους και θα δημιουργηθεί ένα συνεργατικό, υποστηρικτικό, γεμάτο σεβασμό περιβάλλον στις εταιρείες, το οποίο να ενισχύει και να αυξάνει τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από το φύλο τους και την διαφορετικότητά τους.

Το φόρουμ έκλεισαν με συμπεράσματα η Αναστασία Σιδέρη, Πρόεδρος της Επιτροπής του WIB, Διευθύντρια Επικοινωνίας Coca-Cola Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και η Μυλαίδη Στούμπου, Regional Director of Commercial Partner Channels and Programs for Multi-Country Cluster της εταιρείας Microsoft.

Η Αναστασία Σιδέρη ευχαρίστησε τα μέλη του WIB για τη δέσμευσή τους σε αυτό το εγχείρημα να φέρουν στο φως τις βαθιά ριζωμένες, ασύνειδες προκαταλήψεις, που εντείνουν το χάσμα των φύλων και κοινωνικές ανισότητες στην Ελλάδα, καθώς και τις καλές πρακτικές που συντελούν στην πρόοδο.

Τόνισε πώς «Είμαστε όλοι θύματα των καθημερινών προκαταλήψεων μας και είναι ανάγκη να τις αναγνωρίσουμε και να τις καταπολεμήσουμε προκειμένου να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον συμπερίληψης, που σε συνδυασμό με τις θεσμικές παρεμβάσεις και τις εταιρικές πρακτικές θα συνεισφέρει ενεργά στη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή».

Η Μυλαίδη Στούμπου ανέφερε ότι: «οι εταιρίες πρέπει να υιοθετήσουν περισσότερο ευέλικτο τρόπο εργασίας που θα επιτρέψει σε περισσότερες γυναίκες να προοδεύσουν εργασιακά και να διεκδικήσουν υψηλότερες θέσεις».

Πρόσθεσε πως η επένδυση στις σύγχρονες δεξιότητες είναι επίσης ένα σύγχρονο ζήτημα κι εδώ απαιτείται να σχεδιαστούν προγράμματα για όλες τις γενιές γυναικών, από τα νέα κορίτσια μέχρι και τις μεγαλύτερες γυναίκες που δυσκολεύονται να ενταχθούν στην εργασία μετά από διακοπή, λόγω μητρότητας ή για άλλους λόγους.

Τέλος, τόνισε πως οι ηγέτες των εταιριών έχουν ευθύνη να δημιουργήσουν την κουλτούρα εκείνη που όχι μόνο θα προάγει την πολυμορφικότητα, αλλά θα εξασφαλίζει την ενσωμάτωση ώστε οι εργαζόμενοι να αισθάνονται ότι ανήκουν στο εργασιακό περιβάλλον, εισακούγονται, και προσδίδουν αξία. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΚG LAW FIRM, KPMG και ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ.

  • WOMEN IN BUSINESS
  • ·
  • WIB FORUM
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Καθάρισε στο τέλος με Ταϊρί ο ΠΑΟΚ 87-78 την Ουλμ (gallery)

All Content

Βρούτσης: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους»

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αποζημίωση 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken για καταχρηστικές πρακτικές - Τι απαντά η Heineken

All Content - BusinessNews.gr

CVC – Vivartia: Η μεγάλη αποεπένδυση, τα κέρδη των 76 εκατ. ευρώ της Nutrico και το στοίχημα της ΔΕΛΤΑ

All Content - BusinessNews.gr

O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου εισέρχεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το easyShop.com - Πρεμιέρα και στην Ελλάδα

All Content

Υπουργείο Οικονομίας: Στην Producta Direct το spec των 2,06 εκατ. ευρώ

All Content

Saatchi & Saatchi Greece: Πρώτη 360° καμπάνια για τη Vodafone

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δεύτερη νίκη οι Γυναίκες του Ολυμπιακού στο EuroCup 78-68 τη Σλέζα στο Βρότσλαβ

All Content

EuroLeague: Σε διαθεσιμότητα η Βάσω Τσαρούχα

All Content - BusinessNews.gr

Μπάσκετ: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, εντάλματα για άλλους 5

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνα της ΕΕ για τη Booking.com: Στο στόχαστρο εικονικές καταχωρίσεις και διαδικτυακές απάτες

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% του ΑΕΠ το πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης το 2025 - Στο 145,4% το δημόσιο χρέος

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Νέα έρευνα για τις συσκευές «Fast Tech»

CSRΝews.gr

Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ στο πλευρό της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

CSRΝews.gr

Η Grant Thornton στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Schooling for All”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Barilla: Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει Group Organization Vice President
Barilla: Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει Group Organization Vice President 27/11/2019 - 14:56
Ρόδος και Ζάκυνθος οι δυο νέοι προορισμοί της Lufthansa στην Ελλάδα για το καλοκαίρι 2020 27/11/2019 - 16:02
Ρόδος και Ζάκυνθος οι δυο νέοι προορισμοί της Lufthansa στην Ελλάδα για το καλοκαίρι 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανοιξε η υποβολή αιτημάτων πληρωμής για έργα υποδομών και επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα
    21/10/2026 - 22:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νικος Ανδρουλάκης: Οι κεντρικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
    21/10/2026 - 22:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Καταγγελίες για στημένους αγώνες μπάσκετ - Στο μικροσκόπιο 50 αγώνες, τι ερευνούν οι Αρχές
    21/10/2026 - 21:26 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χατζηδάκης: 8+1 πρωτοβουλίες της κυβέρνησης υπέρ των συνταξιούχων από το 2019
    21/10/2026 - 20:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ: Ομόφωνη δήλωση των 27 κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου - Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα
    21/10/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Σε θετικό έδαφος ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Τετάρτης
    21/10/2026 - 20:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Endeavor: Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες και 17 Ελληνες επενδυτές στο fund των 320 εκατ. δολαρίων
    21/10/2026 - 19:59 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: οι ελληνικές εξαγωγές καλλυντικών στα ΗΑΕ ανήλθαν σε 7,37 εκατ. ευρώ το 2025
    21/10/2026 - 19:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SOFTWEB: Αύξηση κεφαλαίου έως 1,56 εκατ. ευρώ με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους
    21/10/2026 - 19:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πολεμικό Ναυτικό: Οριο παραμονής 200 ημερών στη θάλασσα και πολλαπλάσια αποζημίωση για τα πληρώματα
    21/10/2026 - 19:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CVC – Vivartia: Η μεγάλη αποεπένδυση, τα κέρδη των 76 εκατ. ευρώ της Nutrico και το στοίχημα της ΔΕΛΤΑ
    21/10/2026 - 06:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αποζημίωση 111 εκατ. ευρώ από τη Heineken για καταχρηστικές πρακτικές - Τι απαντά η Heineken
    21/10/2026 - 14:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανακαίνιση κατοικίας: Πώς θα οργανώσουν τον φάκελό τους οι δικαιούχοι που διεκδικούν έως 36.000
    21/10/2026 - 08:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπουτσάνης: Αύξηση 8,6% στον τζίρο εννεαμήνου, στα 63,7 εκατ. ευρώ
    21/10/2026 - 10:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Dardanel Greece: Στα 25,9 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2025 - Συνέχεια στην αναπτυξιακή στρατηγική
    21/10/2026 - 08:55 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιαννακόπουλος: "Δεν θα ζητήσετε να ελεγχθούν τα 820 χιλιάρικα για δακτυλικά αποτυπώματα";

21/10/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Σε διαθεσιμότητα η Βάσω Τσαρούχα

21/10/2026 - 20:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Νέα έρευνα για τις συσκευές «Fast Tech»

21/10/2026 - 14:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ στο πλευρό της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

21/10/2026 - 13:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Mad Gym Boutique”

21/10/2026 - 11:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Baraonda Cabaret Dinner Club’’ – “Bijoux”

21/10/2026 - 11:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Υπουργείο Οικονομίας: Στην Producta Direct το spec των 2,06 εκατ. ευρώ

21/10/2026 - 10:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ξεκινά η δράση «Μαθαίνουμε Διατροφή» των My market

21/10/2026 - 10:31
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo