Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μυτιληναίος: Αύξηση 20,9% στα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
03/05/2019 · 03:00

Μυτιληναίος: Αύξηση 20,9% στα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου

Σε τροχιά ανάπτυξης κινείται και το 2019 ο όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις του προέδρου Ευάγελου Μυτιληναίου που είχε αναφερθεί σε σημαντική αύξηση των οικονομικών αποτελεσμάτων για φέτος.

Σε τροχιά ανάπτυξης κινείται και το 2019 ο όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις του προέδρου Ευάγελου Μυτιληναίου που είχε αναφερθεί σε σημαντική αύξηση των οικονομικών αποτελεσμάτων για φέτος.

O κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 513,9 εκατ. ευρώ έναντι 360,7 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένος κατά 42,5%. Η κερδοφορία EBITDA έφτασε τα 92 εκατ. ευρώ από 76,9 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένη κατά 19,6%. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους έφτασαν τα 49,7 εκατ. ευρώ από 41,1 πέρυσι, με αύξηση 20,9%.

Στον τομέα της μεταλλουργίας, φάνηκαν για ένα ακόμη τρίμηνο τα αποτελέσματα των προσπαθειών για βελτίωση της παραγωγικότητας αλλά και τα οφέλη της καθετοποίησης. Έτσι παρά τη μειωμένη τιμή LME αλλά και την υποχώρηση της τιμής της αλουμίνας, η κερδοφορία διατηρήθηκε σε συγκρίσιμα με το 2018 επίπεδα.

Εκεί όμως που πραγματικά καταγράφεται εντυπωσιακή βελτίωση είναι στον τομέα της ενέργειας όπου η παραγωγή των μονάδων ηλεκτρισμού εμφανίζεται αυξημένη κατά 35,6%. Πίσω από την αύξηση της συμμετοχής των μονάδων της Μυτιληναίος, κρύβεται κυρίως η δυνατότητα της εταιρείας να προμηθεύεται φυσικό αέριο σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω των εισαγωγών φορτίων LNG αλλά και από αγωγό. Έχοντας φθηνότερο καύσιμο από τον ανταγωνισμό, οι μονάδες παραγωγής της Μυτιληναίος αύξησαν τη συμμετοχή τους στη χονδρεμπορική αγορά και κάλυψαν το 11,5% της συνολικής ζήτησης στην ελληνική αγορά. Εκτός όμως από τη χονδρική, σταθερά βήματα γίνονται και στην προμήθεια όπου η Protergia έφτασε σε μερίδιο αγοράς 4,69% το Μάρτιο. Σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του κλάδου, είναι σαφές ότι η Μυτιληναίος όσο ανοίγει η αγορά θα ενδυναμώνει τη θέση της.

Τέλος στον τομέα των κατασκευών πέτυχε και εκείνος αυξημένες επιδόσεις, ενώ στις πωλήσεις του είναι εμφανής η ενισχυμένη συνεισφορά του κλάδου των φωτοβολταϊκών, όπου μέσω της ΜΕΤΚΑ EGN δίνεται μεγάλη έμφαση.

Πιο αναλυτικά όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τα βασικά ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη του Α᾽ τριμήνου 2019 έχουν ως εξής:

f90ecd1b8dcc4a47a3f1d6ae065e1e79

Τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε €0,348 έναντι €0,288.

Αναβαθμίσεις

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου, είχαμε μπαράζ αναβαθμίσεων στις τιμές στόχους που δίνουν οι αναλυτές για τη μετοχή της Μυτιληναίος. Συγκεκριμένα η Πειραιώς χρηματιστηριακή είχε ανεβάσει την τιμή στόχο στα 14 από τα 13,5 ευρώ, με σύσταση outperform, η Axia διατήρησε τη σύσταση buy, ενώ η Edison με τη μέθοδο αποτίμησης Sum of the Parts, διαμόρφωσε τη "δίκαιη” τιμή για τη μετοχή στα 12,3 ευρώ. Στο χθεσινό κλείσιμο η μετοχή της Μυτιληναίος είχε τιμή 9,655 ευρώ.

Επιμέρους κλάδοι: τομέας μεταλλουργίας

Ως προς τις επιδόσεις των επιμέρους κλάδων, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο Τομέας Μεταλλουργίας κατέγραψε ισχυρή επίδοση για το Α΄ τρίμηνο, καθώς μέσω των σημαντικών επενδύσεων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και τον αυστηρό έλεγχο του κόστους παραγωγής, επιτυγχάνεται η διατήρηση της Εταιρείας ανάμεσα στους πιο ανταγωνιστικούς παραγωγούς αλουμίνας – αλουμινίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πιο αναλυτικά, το Α΄ Τρίμηνο του 2019 χαρακτηρίστηκε από τη μειωμένη τιμή LME κατά 14% αλλά και την ενδυνάμωση του Δολαρίου ΗΠΑ, έναντι του Ευρώ. Αναφορικά με την τιμή Αλουμίνας, ο δείκτης API παρά την υποχώρηση από τα πολύ υψηλά επίπεδα που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του 2018, διαμορφώθηκε σε επίπεδα αντίστοιχα με το Α΄ τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, το χαμηλό επίπεδο κόστους σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πολιτική αντιστάθμισης κινδύνων, τόσο αναφορικά με την έκθεση στο LME, όσο και στην ισοτιμία Ευρώ – Δολαρίου ΗΠΑ, είχαν ως αποτέλεσμα την επίτευξη ισχυρής κερδοφορίας, η οποία κυμάνθηκε σε συγκρίσιμα επίπεδα με την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Αναφορικά με την εξαγορά της ΕΠ.ΑΛ.ΜΕ. Α.Ε. που στοχεύει στην εδραίωση και ενδυνάμωση του Τομέα Μεταλλουργίας, υπήρξε θετική απόφαση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού προκειμένου να προχωρήσουν τα μέρη στην ολοκλήρωση της συναλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ήδη ξεκινήσει η πλήρης ενσωμάτωση της συγκεκριμένης δραστηριότητας, για την επίτευξη των στόχων συνολικής αύξησης παραγωγής κατά 50 χιλ. τόνους σε ορίζοντα διετίας και παράλληλη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Τομέας Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου

Το πρώτο τρίμηνο του έτους χαρακτηρίστηκε από αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρική ενέργεια κατά 3,8% σε σχέση με το 2018 και παράλληλα σημαντικά αυξημένη παραγωγή των μονάδων Φυσικού Αερίου (κατά 35,6% σε σχέση με το 2018).

Η αυξημένη ζήτηση σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές CO2 (αυξημένες κατά 165% σε σύγκριση με το Α΄ Τρίμηνο του 2018) συνετέλεσαν καίρια στην αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος (ΟΤΣ), η οποία κατά μέσο όρο διαμορφώθηκε στα €68,02/MWh (αυξημένη κατά 36,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018).

Η Εταιρεία επωφελείται από τη δυνατότητα εισαγωγής φορτίων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) ενισχύοντας με αυτό το τρόπο την ανταγωνιστικότητα τόσο του Τομέα Ηλεκτρισμού, όσο και του Τομέα Μεταλλουργίας.

Συγκεκριμένα, στο Α΄ Τρίμηνο του 2019 πραγματοποιήθηκε εισαγωγή τεσσάρων φορτίων Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG), δημιουργώντας ένα πλήρως διαφοροποιημένο "καλάθι" σε τιμές σημαντικά πιο ανταγωνιστικές από το μέσο κόστος αγοράς.

Τα ανωτέρω, σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό απόδοσης, διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας των μονάδων της Εταιρείας, είχαν ως συνέπεια την αύξηση της παραγωγής στις 1,44 TWh (αύξηση 23,4% σε σύγκριση με το Α΄ Τρίμηνο του 2018).

Σημαντική ήταν επίσης η αύξηση 84% της παραγωγής από ΑΠΕ λόγω αυξημένης εγκατεστημένης δυναμικότητας, κατά 48 MW σε σύγκριση με το Α΄ Τρίμηνο του 2018, αλλά και ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών. Σημειώνεται ότι επιπλέον 34,45 MW είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια του έτους.

Η συνολική παραγωγή από θερμικές και ανανεώσιμες μονάδες της Εταιρείας ανήλθε σε 1,56 TWh, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 11,5% της συνολικής ζήτησης στο διασυνδεδεμένο σύστημα (συμπεριλαμβανομένων των καθαρών εισαγωγών) διασφαλίζοντας την επαρκή λειτουργία του.

Όσον αφορά στη δραστηριότητα της προμήθειας, η Protergia ενδυναμώνει σταθερά την παρουσία της με το μερίδιο αγοράς να αυξάνεται σε 4,69% το Μάρτιο του 2019, από 4,0% στο τέλος του 2018.

Η περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, όπως αναμένεται με βάση τις δεσμεύσεις της χώρας στην ΕΕ, αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τα μερίδια αγοράς της Εταιρείας τόσο στην παραγωγή όσο και στην λιανική αγορά ενέργειας.

Τομέας Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών

Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους ο Τομέας Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών πέτυχε αυξημένες οικονομικές επιδόσεις στηριζόμενος στην εκτέλεση των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί το προηγούμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι οικονομικές επιδόσεις του Τομέα το 2019 αναμένεται να στηριχθούν σημαντικά στα έργα που έχει αναλάβει η Εταιρεία στην Γκάνα, στην Ισπανία και στο Καζακστάν. Σημειώνεται ότι η υλοποίηση των έργων σε Γκάνα και Καζακστάν έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το έργο Talasol που αφορά στην κατασκευή μονάδας ηλιακής ενέργειας μεγάλης κλίμακας, με εγκατεστημένη ισχύ 300 MW, στον δήμο Talaván, στο Cáceres της Ισπανίας, αναμένεται να ξεκινήσει στο 2ο τρίμηνο του έτους.

Σχετικά με το έργο στη Λιβύη, η Εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου, να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Σχετικά με την ανάληψη νέων συμβάσεων το 2019, η Εταιρεία ανακοίνωσε νέα σημαντικά έργα στη Σλοβενία και την Ελλάδα, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης σύμβασης έργο στην Τυνησία, τα οποία αναμένονται να ενισχύσουν τις οικονομικές της επιδόσεις το επόμενο διάστημα.

Οι συγκεκριμένες συμβάσεις ενισχύουν το ανεκτέλεστο υπόλοιπο, το οποίο ανήλθε σε €1 δισ. στα τέλη Μαρτίου 2019, εκ των οποίων περισσότερα από €260 εκ. αφορούν σε κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων. Παράλληλα, όλες οι παραπάνω θετικές εξελίξεις καταδεικνύουν τη δυναμική της Εταιρείας και επιβεβαιώνουν την στρατηγική της, που εστιάζει σε τεχνολογίες αιχμής, παρέχοντας τις βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις τόσο σε αναπτυγμένες, όσο και αναπτυσσόμενες αγορές.

  • ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: Ήταν το παιχνίδι του Ματίας (video)

All Content

Αθηναϊκός: Στη Γλυφάδα ο τελικός με τη Μερσίν για το EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ-Άρης, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την 21η "στροφή" της GBL

All Content

Με τρεις αγώνες EuroLeague οι μεταδόσεις της Παρασκευής

All Content - BusinessNews.gr

Σαράντης: Για το 2026, η διοίκηση αναμένει καθαρές πωλήσεις στα 620 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

Τροποποιητικές δηλώσεις για αναδρομικά: Τι αλλάζει και ποιες είναι οι προθεσμίες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΠΑΠ: Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος
ΟΠΑΠ: Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος 03/05/2019 - 03:00
Βιοκαρπέτ: Επενδύσεις σε μεταλλουργία και ΑΠΕ 03/05/2019 - 03:00
Βιοκαρπέτ: Επενδύσεις σε μεταλλουργία και ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Samsung Electronics Ελλάς & G4S Telematix: Παρουσίαση λύσεων τηλεματικής για επιχειρήσεις με δίκτυο διανομής
    13/03/2026 - 16:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πούτιν: Υπό προστασία οι κρίσιμης σημασίας υποδομές καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
    13/03/2026 - 16:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Πιερρακάκης: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα φτάσει το 2% ακόμη και στο χειρότερο σενάριο
    13/03/2026 - 16:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στους κλάδους παροχής ύδρευσης, άρδευσης και λυμάτων
    13/03/2026 - 16:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντόναλντ Τραμπ: Απειλεί να "καταστρέψει πλήρως" το Ιράν
    13/03/2026 - 16:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών
    13/03/2026 - 16:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΦΕΤ: Προληπτική ανάκληση συσκευής παρασκευής γάλακτος MILKEO PLUS
    13/03/2026 - 16:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μακρόν: Η Ρωσία «κάνει λάθος» αν ελπίζει ότι ο πόλεμος στο Ιράν θα της δώσει ελαφρυντικό
    13/03/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λίβανος: Ο επικεφαλής του ΟΗΕ καλεί το Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ να "σταματήσουν τον πόλεμο"
    13/03/2026 - 16:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ.Τσιάρας: Στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και δημιουργία συνθήκης ανθεκτικότητας
    13/03/2026 - 16:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence
    12/03/2026 - 17:35 ESG
  • Βασιλάκης - Aegean: Ποια είναι η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027
    12/03/2026 - 19:01 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια
    13/03/2026 - 01:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • MIG: Τα συνολικά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε €14,8 εκατ. το 2025 - Βελτίωση αποτελεσμάτων για την RKB
    12/03/2026 - 18:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΑ: Η αγορά πετρελαίου μπροστά στη μεγαλύτερη διαταραχή προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ
    12/03/2026 - 19:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MAK TV - «ΣTH ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕΛΡΟΟΥΖ»: Πρεμίερα Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 20:00

13/03/2026 - 14:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χέμπε: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις στην Ελλάδα και είναι όμορφο που επιστρέφω»

13/03/2026 - 14:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

4 Wise Monkeys: Νέα καμπάνια για τα 2ΠΛΟ Παπαδοπούλου

13/03/2026 - 13:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα live streams στα Εθνικά Πρωταθλήματα

13/03/2026 - 13:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo