Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τaste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17/09/2018 · 03:00

Τaste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα (27-30 Σεπτεμβρίου) και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μέσα από 12 κορυφαίους σεφ, 12 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, βραβευμένους σεφ από το εξωτερικό και πολλά παράλληλα events.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα (27-30 Σεπτεμβρίου) και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μέσα από 12 κορυφαίους σεφ, 12 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, βραβευμένους σεφ από το εξωτερικό και πολλά παράλληλα events.

Το Taste of Athens, το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο, που διοργανώνεται σε περισσότερες από είκοσι μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη, μεταξύ των οποίων επιδραστικοί γαστρονομικά προορισμοί όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, η Ρώμη, το Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Αποτέλεσμα της επίτευξης πενταετούς συνεργασίας της πλατφόρμας Taste Festivals με την Toposophy (toposophy.com), την ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά των food events και του gastronomy marketing, το Taste of Athens εγκαινιάζει την Αθηναϊκή του εκδοχή σε ένα από τα πιο εμβληματικά Αθηναϊκά spots.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δώδεκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια (κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin) θα εγκαταστήσουν στα ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια μια pop-up εκδοχή τους, σερβίροντας ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ), με τη χορηγία νωπών πρώτων υλών του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Η Σπονδή με επικεφαλής σεφ τον Άγγελο Λάντο, η Hytra με τον Τάσο Μαντή, το Varoulko Seaside με τον Λευτέρη Λαζάρου και το νέο εγχείρημά του, το μπιστρό Bites & Wine (σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Παρίκο), το Balthazar με τον Χριστόφορο Πέσκια, το Vezene του Άρη Βεζενέ αλλά και το νέο του «παιδί» η ιδιοσυγκρασιακή γιαπωνέζικη παμπ Βirdman (σε συνεργασία με τον σεφ Takaaki Otsuka), το Fuga με τον Δημήτρη Κατριβέση, το Premiere με τον Μιχάλη Νουρλόγλου, το CTC με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, το Parla με τον Θοδωρή Παπανικολάου και το Ψωμί & Αλάτι με τον Γιάννη Λουκάκο συνθέτουν την dream- team των αθηναϊκών εστιατορίων που συμμετέχουν στην πρώτη διοργάνωση του Taste of Athens.

«Το Taste of Athens είναι το πιο πρόσφατο φεστιβάλ που γίνεται μέλος της οικογένειας των Taste Festivals. Όντας 15 χρόνια το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός στον κόσμο, το Taste πάντα προσπαθεί να προσφέρει έμπνευση στους ανθρώπους που αγαπούν το φαγητό, το ποτό και τα εστιατόρια» δηλώνει ο Justin Clarke, ο επικεφαλής του γαστρονομικού τμήματος της IMG, της διοργανώτριας εταιρίας των Taste Festivals.

«Ξεκινώντας από το Λονδίνο και αφού έχουμε εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη με συνολικά 21 φεστιβάλ, είμαστε ευτυχείς που προσθέτουμε και την Αθήνα στην πλατφόρμα μας.

Είναι μια πόλη με πλούσια εστιατορική σκηνή και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους κορυφαίους σεφ, τα εστιατόρια, τους mixologists, και τα brands για να προσφέρουμε στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία αναδεικνύοντας την Αθήνα ως ένα σπουδαίο διεθνή γαστρονομικό προορισμό».

Παράλληλα με την εστιατορική δράση μια πληθώρα events θα πλαισιώσουν το καθημερινό πρόγραμμα του Taste Of Athens. Βασικός πόλος των παράλληλων δράσεων το Τaste Theatre, ένα ειδικά διαμορφωμένο stage (με την υποστήριξη της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος). Ο γνωστός chef του Nolan και παρουσιαστής του Masterchef Σωτήρης Κοντιζάς, σε ρόλο Master of Ceremony, θα υποδεχτεί στη σκηνή τους προσκεκλημένους σεφ, - όπως ο διάσημος Ελληνοαυστραλός George Calombaris, ο πολυβραβευμένος Γάλλος Pascal Aussignac, ο γνωστός στο ελληνικό κοινό λόγω της πολυετούς συνεργασίας του με το εστιατόριο Σπονδή, Γάλλος Arnaud Bignon, ο σπουδαίος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου η οποία αναδείχθηκε νικήτρια για τις χώρες της Μεσογείου στον φετινό διαγωνισμό του S.Pellegrino «Υoung Chef 2018», ο πολύ δραστήριος Ανδρέας Λαγός, η διακεκριμένη σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Ντίνα Νικολάου, ο πολύ αγαπητός Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Κιλτσικσής του κορυφαίου αθηναϊκού street food εστιατορίου Feyrouz. Στο Taste Theater θα φιλοξενηθούν και οι παρουσιάσεις των καθηγητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Το Taste of Athens παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις τάσεις που αναδύονται σε διεθνές επίπεδο, δε θα μπορούσε να μην επικεντρωθεί και στην κουλτούρα του καλού ποτού. Και τις τέσσερις ημέρες, βραβευμένοι Έλληνες bartender (όπως οι νικητές του Ελληνικού World Class Πάνος Κανατσούλης και Αχιλλέας Πλακίδας), θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από events, προσφέροντας ανεπανάληπτες Fine Drinking εμπειρίες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ουίσκι Johnnie Walker Black Label, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους Highball Serve, ενώ στο corner του εκλεπτυσμένου τζιν Tanqueray No.TEN θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεξιοτεχνία που κρύβεται πίσω από ένα φαινομενικά απλό, αλλά μοναδικό Gin & Tonic serve. Το bar “La Cantina” της premium tequila Don Julio με την υπέροχη draught Tommy’s Margarita θα σας ταξιδέψει νοερά στο Μεξικό, ενώ απολαμβάνοντας ένα Dutch Mule στο corner της Ketel One Vodka, μπορείτε να ανακαλύψετε τη ζωηρή γεύση και τη φίνα επιγευσή της, με τεχνογνωσία στην απόσταξη διάρκειας 300 χρόνων.

Η συνολική Fine Drinking εμπειρία για τους επισκέπτες του Taste of Athens δε σταματά εδώ! Λαμβάνοντας μέρος στα σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται στο corner του World Class Cocktails at Home, οι επισκέπτες θα μπορούν να μυηθούν στην τέχνη του bartending και να μάθουν να δημιουργούν τα δικά τους cocktail στο σπίτι. Μετά από αυτό ένα είναι σίγουρο, ότι θα κερδίσετε επάξια τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη στα gatherings της παρέας.

Επίσης για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του Taste Of Athens με μια παραπάνω δόση πολυτέλειας, θα υπάρχει το VIP Lounge, ένας ειδικά διαμορφωμένος πριβέ χώρος, με έπιπλα της εταιρίας HOMAD ειδικό φωτισμό και ξεχωριστό μπαρ με special cocktail από το 42 Barstronomy.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των κορυφαίων food & beverage εταιριών (SanPellegrino, Mövenpick, Domaine Costa Lazaridi, TAF, Έζα, botilia.gr, Ariston, Saristi, Kayak, Arapis Seafood) να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες και διαδραστικές εμπειρίες όπως οινογνωσίες, μαθήματα μαγειρικής κ.α.

Παράλληλα το Taste of Athens, θέλοντας να εξασφαλίσει μια άριστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες και να προστατεύσει τις γεύσεις και τις μυρωδιές από τον καπνό του τσιγάρου, γίνεται Smoke Free, προτρέποντας όλους τους καπνιστές να χρησιμοποιούν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ καθώς συντάσσεται με το όραμά της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Ταυτόχρονα την εορταστική ατμόσφαιρα του Taste of Athens υπογραμμίζουν οι παραγωγοί του En Lefko 87,7 σε ειδικά σετ ζωντανά από το χώρο του φεστιβάλ, καθώς και η διπλή (29&30/9) εμφάνιση του σπουδαίου αθηναϊκού τζαζ κουαρτέτου TFATFY.

Τέλος η εμπειρία του Taste of Athens γίνεται διασκεδαστική και για τα παιδιά αφού - σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και τη Nannuka ( την πρώτη στην Ελλάδα on line πλατφόρμα υπηρεσιών προσφοράς babysitters και διδασκάλων)- θα υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη ζώνη στην οποία μέσα από διαδραστικό παιχνίδι με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και υπαίθριες δραστηριότητες θα κληθούν να μαγειρέψουν, να μάθουν να φτιάχνουν με βούτυρο Lurpak και τυριά Arla, να κόψουν λαχανικά και να έρθουν πιο κοντά με το φαγητό και την φύση.

Taste of Athens

27-30 Σεπτεμβρίου 2018

Ξέφωτο (Great Lawn), Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα

Εισιτήρια

Κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαθέτει δυο ξεχωριστά τετράωρα σερβιρίσματα: 12:00-16:00 και 18:30 - 22:30. Το κάθε εισιτήριο εξασφαλίζει την είσοδο στο φεστιβάλ για ένα τετράωρο σερβίρισμα και δεν περιλαμβάνει την αγορά των πιάτων από τα εστιατόρια που συμμετέχουν.

Κανονικό Εισιτήριο: 15 € / Εξασφαλίζει πρόσβαση στους χώρους (εκτός του VIP Lounge) του Taste of Athens και ένα welcome drink.

VIP Εισιτήριο: 45€ / Εξασφαλίζει πρόσβαση στους χώρους του Taste of Athens από ξεχωριστή fast lane είσοδο, πρόσβαση στο χώρο του VIP Lounge, ένα welcome champagne & oyster treat, exclusive cocktail bar, special pop-up events, ειδικά happenings από τους χορηγούς της διοργάνωσης και δωρεάν parking.

Για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard ισχύει έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου (Κανονικό: 12 ευρώ, VIP: 36 ευρώ).

Για τα group ισχύουν ειδικές προσφορές ενώ για τα παιδιά έως και 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων από το athens.tastefestivals.com , το viva.gr και από τα ταμεία της εισόδου κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Τιμές πιάτων εστιατορίων και ποτού

Τα πιάτα στο Taste of Athens κοστίζουν 3, 6, 9 και 12 ευρώ, ενώ τα ποτά/αναψυκτικά από 2 εώς 8 ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισιτηρίου. O επισκέπτης επιλέγει, μέσω της διαδικασίας εξυπηρέτησης self service, όποιο πιάτο ή ποτό θέλει από κάθε εστιατόριο και μπαρ της διοργάνωσης και στη συνέχεια πληρώνει με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του, για να το απολαύσει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Taste of Athens.

*Το Taste of Athens είναι ένα cashless event. Τα εστιατόρια και τα μπαρ δεν θα δέχονται μετρητά. Όλες οι πληρωμές εντός της Εκδήλωσης θα πρέπει να γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα - εκτός των αγορών εισιτηρίων από τα ταμεία της εισόδου και των αγορών από τα περίπτερα των εκθετών όπου θα υπάρχει η δυνατότητα και για πληρωμή με μετρητά.

Κοινωνική Δράση Taste of Athens

Στο πλαίσιο δράσεων του Taste of Athens για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και την επισιτιστική στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, το φεστιβάλ υποστηρίζει εμπράκτως την μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

  • TASTE OF ATHENS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ακολουθώντας το όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου»

All Content

H photo gallery από το Άρης-Μύκονος

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζονται οι μειώσεις στο ράφι: Ανοίγει η δεύτερη φάση της Εθνικής Πρωτοβουλίας

All Content - BusinessNews.gr

Νέα μέτρα ενεργειακής στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Έρχεται η εξειδίκευση

All Content - BusinessNews.gr

Η ION μπαίνει στο Μεξικό

All Content

IPRA Grand Prix 2024: Όταν οι «άγνωστες chefs» του Περού μπήκαν στο σημαντικότερο γαστρονομικό ranking της χώρας

All Content

Ogilvy One & AEGEAN στο TikTok Day με case study για το Unified Lift Study

All Content

ΠΑΟΚ: Ανοιχτή προπόνηση για τους φιλάθλους την Τετάρτη

All Content

Χάλκινο μετάλλιο και... μπουγέλο για το Ιράν του Μανωλόπουλου στους Ασιατικούς Αγώνες (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Σημάδια αντιστροφής στον ρυθμό μείωσης των γεννήσεων - Προς νέο πακέτο στήριξης για οικογένειες με παιδιά

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης - Επέκταση επιδότησης στο diesel για όλο τον Οκτώβριο

All Content - BusinessNews.gr

Fact-checking: Οι Έλληνες στην τελευταία θέση της ΕΕ

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

CSRΝews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δημιουργεί ένα πρόγραμμα στήριξης για νέους αθλητές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η HELL ENERGY κερδίζει διεθνές βραβείο
Η HELL ENERGY κερδίζει διεθνές βραβείο 17/09/2018 - 03:00
Sears: Μεγάλες απώλειες στο β' τρίμηνο 17/09/2018 - 03:00
Sears: Μεγάλες απώλειες στο β' τρίμηνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εγκαινιάστηκε το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων του Πειραιά
    20/09/2026 - 15:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
    20/09/2026 - 14:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Χατζηδάκης: Στηρίζουμε την κοινωνία χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της οικονομίας
    20/09/2026 - 14:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πολυτελή Ακίνητα: Η αναβάθμιση της Ελλάδας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών
    20/09/2026 - 13:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δράμα: Ο Κ. Τασούλας στην ετήσια απονομή της ΚΥΚΛΩΨ
    20/09/2026 - 13:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ: Στο επίκεντρο οι δεξιότητες του αύριο
    20/09/2026 - 13:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας
    20/09/2026 - 12:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • EU KIDS Act: Από την ελληνική πρωτοβουλία για τα παιδιά στο διαδίκτυο στην ευρωπαϊκή λύση
    20/09/2026 - 12:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κ. Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης - Επέκταση επιδότησης στο diesel για όλο τον Οκτώβριο
    20/09/2026 - 11:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα μέτρα ενεργειακής στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Έρχεται η εξειδίκευση
    20/09/2026 - 11:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    19/09/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνεχίζονται οι μειώσεις στο ράφι: Ανοίγει η δεύτερη φάση της Εθνικής Πρωτοβουλίας
    20/09/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    20/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η ενεργειακή κρίση απαιτεί στήριξη των πολιτών και επενδύσεις»
    20/09/2026 - 09:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σημάδια αντιστροφής στον ρυθμό μείωσης των γεννήσεων - Προς νέο πακέτο στήριξης για οικογένειες με παιδιά
    20/09/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Women's League Cup: Ανταίος-Σπόρτιγκ και ΧΑΝΘ-Πανόραμα στα ημιτελικά (pics)

20/09/2026 - 14:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Women’s Leagues Cup: Το πανόραμα και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

20/09/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star για 13η χρονιά

18/09/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

18/09/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

18/09/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η CHANGAN και η Βελμάρ νέοι μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ Περιστέρι Betsson

18/09/2026 - 11:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo