Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
KPMG: Οι CEOs αντιμετωπίζουν την αισιοδοξία για ανάπτυξη με ρεαλισμό
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/05/2018 · 03:00

KPMG: Οι CEOs αντιμετωπίζουν την αισιοδοξία για ανάπτυξη με ρεαλισμό

Η μεγάλη αυτή έρευνα, καταγράφει τις προτεραιότητες, τις προκλήσεις αλλά και τις προσδοκίες 1 300 CEOs για διάστημα τριών ετών σε ορισμένες από τις 11 κύριες χώρες του κόσμου και 11 κλάδους.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Μαΐου η KPMG με αφορμή την παρουσίαση του 4ουCEO Outlook, το οποίο για πρώτη φορά περιέχει ελληνικά ευρήματα. Η μεγάλη αυτή έρευνα, καταγράφει τις προτεραιότητες, τις προκλήσεις αλλά και τις προσδοκίες 1 300 CEOs για διάστημα τριών ετών σε ορισμένες από τις 11 κύριες χώρες του κόσμου και 11 κλάδους.

Παρότι οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι (CEOs) ανά τον κόσμο ήταν μέχρι πρότινος σχετικά αισιόδοξοι όσον αφορά στην ευρύτερη οικονομία, αλλά και στις συνολικές προοπτικές της χώρας τους, η αισιοδοξία τους αυτή έχει μετριαστεί από μια υγιή δόση ρεαλισμού, με περισσότερους τους μισούς (55%) να αναμένουν συγκρατημένους ρυθμούς ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της επιχείρησής τους. Οι περισσότεροι από τους μισούς CEOs (52%) δηλώνουν ότι πρέπει πρώτα να πιάσουν τους στόχους της ανάπτυξης και έπειτα να προχωρήσουν σε προσλήψεις. Σύμφωνα με την έρευνα Global CEO Outlook της KPMG, οι CEOs προσπαθούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους υπό συνθήκες σημαντικών δημογραφικών μεταβολών, γεωπολιτικής αστάθειας και -κατά γενική ομολογία- αναπόφευκτων μελλοντικών κυβερνοεπιθέσεων. Οι CEOs επιδεικνύουν πυγμή στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του κυβερνοχώρου, με το 59% να δηλώνουν ότι νιώθουν προσωπικά υπεύθυνοι για την προστασία των δεδομένων των πελατών τους.

«Οι CEOs αξιοποιούν αυτές τις αλλαγές για να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους», επισημαίνει η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG. «Οι CEOs με τους οποίους συνομιλώ, αντιλαμβάνονται τη γεωπολιτική αστάθεια, το disruption και τις απειλές του κυβερνοχώρου ως τη νέα τους πραγματικότητα. Οι καλύτεροι εξ αυτών αναζητούν τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη νέα αυτή κατάσταση, αλλάζοντας τα συστήματά τους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, και ολόκληρη την επιχείρησή τους. Είναι σαφές, ότι η αύξηση της ανάπτυξης για το 2018 θα απαιτήσει από τους Διευθύνοντες Συμβούλους να συνδυάσουν ισόποσα την ευρηματικότητα με τον ρεαλισμό.»

Αντιμέτωποι με τις προκλήσεις ενός αβέβαιου κόσμου

Οι CEOs διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στο μετασχηματισμό της επιχείρησής τους ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αυριανού καταναλωτή, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για ανάπτυξη, με τους 4 στους 10 (38%) να παραδέχονται ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την επιχείρησή τους προκειμένου να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες των Millennials.

Επιπλέον, ενισχύεται η αίσθηση ότι οι κυβερνοεπιθέσεις είναι αναπόφευκτες, με τους μισούς περίπου CEOs (49%) να διερωτώνται «πότε», και όχι «εάν», θα πέσουν θύματα κυβερνοεπίθεσης. Δεδομένων των γεωπολιτικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, μάλλον δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί CEOs υπέδειξαν την «επιστροφή στον εδαφισμό» (‘return to territorialism’) ως τη μεγαλύτερη απειλή για τη φετινή ανάπτυξη.

Ρεαλιστική ανάπτυξη

Οι CEOs εμφανίζονται αισιόδοξοι όσον αφορά στις μακροοικονομικές συνθήκες και πεπεισμένοι για τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης σε επίπεδο παγκόσμιας οικονομίας και κλάδων (67% και 78% αντίστοιχα). Εμφανίζονται αισιόδοξοι και για την ανάπτυξη σε επίπεδο χώρας (δηλώνουν αισιόδοξοι σε ποσοστό 74% -τρεις ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από το 2017). Όσον αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης της επιχειρήσεις τους, όμως, η εικόνα γίνεται πιο σύνθετη:

— Το 90% δηλώνουν αισιόδοξοι για τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας τους (αύξηση κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες από το 2017).

— Ωστόσο, μόνο το 37% σκοπεύει να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό με ρυθμό άνω του 6% την επόμενη τριετία (μείωση κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες).

— Το 55% αναμένουν συγκρατημένο ρυθμό ανάπτυξης των εσόδων έως 2% την επόμενη 3ετία.

Η οπτική των Ελλήνων CEOs σε σχέση με την ανάπτυξη συνοψίζεται ως ακολούθως:

— Τέσσερις στους πέντε Έλληνες CEOs (80%) εκφράζουν εμπιστοσύνη για τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας τους, ενώ για τη χώρα αντίστοιχα εμφανίζονται κάπως πιο επιφυλακτικοί, γεγονός που μάλλον οφείλεται στην πολιτικοοικονομική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα τα τελευταία έτη.

— Οι Έλληνες CEOs εξέφρασαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τους CEOs των κύριων χωρών για τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου τους (92% εμπιστοσύνη σε σύγκριση με 78%), της παγκόσμιας οικονομίας (72% σε σύγκριση με 67%), και της χώρας τους (84% σε σύγκριση με 74%).

— Το κλειδί για την ανάπτυξη αυτή κατά το 36% των Ελλήνων CEOs είναι η εφαρμογή στρατηγικής οργανικής ανάπτυξης, δηλαδή μέσω κεφαλαιακών επενδύσεων, προσλήψεων, καινοτομιών και ερευνών.

— Περισσότεροι από τους μισούς (52%) κατατάσσουν τις στρατηγικές συμμαχίες ως τη δεύτερη πιο σημαντική στρατηγική, σε σύγκριση με το 36% των CEOs στις κύριες χώρες.

— Λιγότερο από το ένα τέταρτο (24%) συμφωνούν ότι η οικονομική ανάπτυξη είναι το κύριο μέσο για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία, ενώ σε ποσοστό μόλις 4% λένε πως χρειάζεται να βελτιώσουν τις διαδικασίες καινοτομίας τους (σε σύγκριση με το 35% των CEOs στις κύριες χώρες).

— Η πλειοψηφία (92%) των Ελλήνων CEOs προβλέπει αύξηση των ακαθάριστων εσόδων έως 1,99% το χρόνο για τα επόμενα 3 έτη. Το ίδιο ποσοστό αναμένει αύξηση του αριθμού απασχολούμενων έως 5%, αλλά είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν κάποια υψηλότερη πρόβλεψη, σε αντίθεση με τους CEOs στις κύριες χώρες.

Προσωπικό στοίχημα η ψηφιοποίηση

ΟΙ CEOs παίρνουν την ψηφιακή ατζέντα πιο προσωπικά από ποτέ και αναλαμβάνουν την ευθύνη των δεδομένων και της εμπιστοσύνης:

— Το 71% δηλώνουν προσωπικά έτοιμοι να ηγηθούν του δραστικού μετασχηματισμού της επιχείρησης.

— Το 59% θεωρούν την προστασία των δεδομένων πελατών ως προσωπική τους ευθύνη ζωτικής σημασίας.

— Σε αντίθεση με την εντύπωση που επικρατεί ευρέως, το 62% των CEOs εκτιμά ότι η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις απ’ όσες θα καταργήσει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Έλληνες CEOs τοποθετούνται ως εξής:

  • Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αποτελεί το γεγονός πως μόνο ένας στους πέντε Έλληνες CEOsδηλώνει ότι η εταιρεία του δυσκολεύεται να ακολουθήσει τους ρυθμούς της τεχνολογικής καινοτομίας στον κλάδο τους, ενώ όλοι (100%) βλέπουν τις τεχνολογικές αλλαγές περισσότερο ως ευκαιρία παρά ως απειλή. Περισσότεροι από τους μισούς (56%) συμφωνούν ότι οι τεχνολογικές αλλαγές αποτελούν τη μοναδική σημαντική αλλαγή που αντιμετωπίζουν.
  • Η πλειοψηφία (88%) των Ελλήνων CEOsαπάντησε πως δυσκολεύονται στην εκτέλεση παράλληλων διαδικασιών για τον ψηφιακό και τον μη ψηφιακό μετασχηματισμό, σε σύγκριση με το 30% των CEOsστις κύριες χώρες. Η επένδυσή τους στην τεχνολογία γίνεται περισσότερο με όρους στρατηγικής παρά τακτικής. Το θετικό είναι πως μόνο το 4% των Ελλήνων Διευθύνοντων Συμβούλων έχουν υποστεί οικονομικές απώλειες στο παρελθόν επενδύοντας περιστασιακά στις λάθος νεοεμφανιζόμενες τεχνολογίες, ποσοστό που αγγίζει το 26% για τις κύριες χώρες.

Η διαίσθηση πάνω από τα δεδομένα

Καθώς οι ανάγκες των καταναλωτών αλλάζουν διαρκώς, και οι τεχνολογικές συνθήκες είναι μονίμως ρευστές, η ευελιξία και η διαίσθηση διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο.

— Για το 59% των CEOs, η ευελιξία (agility) είναι το νέο «οξυγόνο» της επιχείρησης, εκτιμώντας ότι χωρίς την απαραίτητη ταχύτητα ανταπόκρισης, η επιχείρηση δεν θα επιβιώσει.

— Περισσότεροι από τους μισούς (51%) έχουν λιγότερη εμπιστοσύνη στην ακρίβεια των στοιχείων αναλυτικής πρόβλεψης (predictive analytics) σε σύγκριση με τα ιστορικά στοιχεία, ενώ περισσότερο από κάθε άλλη πηγή εμπιστεύονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

— Το 67% παραδέχονται ότι την τελευταία τριετία έχουν εμπιστευτεί κυρίως το ένστικτό τους για να λάβουν στρατηγικές αποφάσεις, παρά τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

«Τα δεδομένα είναι εξαιρετικά σημαντικά, αλλά τις σημαντικές αποφάσεις εν τέλει τις λαμβάνουν οι CEOs και είναι ξεκάθαρο ότι η εμπειρία και η διαίσθησή τους παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο εδώ», τονίζει η Σιάνα Κυριάκου.

Οι κυβερνοαπειλές ενισχύονται

Η απειλή της κυβερνοεπίθεσης, πιο επίκαιρη από ποτέ, ανεβαίνει στο «ραντάρ» των CEOs από την πέμπτη θέση στη δεύτερη θέση συνολικά για το τρέχον έτος, ως ένας από τους σημαντικότερους κινδύνους για τη μελλοντική ανάπτυξη. Μόνο οι μισοί από τους συμμετέχοντες (51%) δήλωσαν καλά προετοιμασμένοι για μια κυβερνοεπίθεση, παρότι περισσότεροι από τους μισούς (55%) επισήμαναν ότι μια ισχυρή στρατηγική κυβερνοασφάλειας είναι καθοριστικής σημασίας για την εδραίωση της εμπιστοσύνης με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες (84%) έχουν προετοιμαστεί για τη διαχείριση των εξωτερικών ενδιαφερομένων μερών στην περίπτωση κυβερνοεπίθεσης, ενώ σε ποσοστό 68% έχουν προετοιμαστεί για τον περιορισμό του στρατηγικού αντικτύπου. Ωστόσο, λιγότεροι από τους μισούς (48%) δήλωσαν ότι είναι «πολύ καλά» ή «καλά» προετοιμασμένοι για μια επίθεση γενικά. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως πάνω από το 60% των εταιρειών και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δηλώνουν πως είναι ικανές κι έχουν τα μέσα να αναγνωρίζουν νέες πιθανές κυβερνοαπειλές.

Οι αναδυόμενες αγορές προτεραιότητα για την ανάπτυξη

Το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι αναδυόμενες αγορές είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά τους όσον αφορά στη γεωγραφική εξάπλωση, με την περιοχή της κεντρικής/νότιας Αμερικής να θεωρείται η πιο σημαντική περιοχή.

Περισσότεροι από τους μισούς (56%) Έλληνες CEOs δηλώνουν ότι οι εταιρείες τους σκοπεύουν να επιδιώξουν την ανάπτυξη τα επόμενα 3 έτη εισερχόμενες σε κλαδικές κοινοπραξίες για την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, ενώ το ίδιο ποσοστό σκοπεύει να αυξήσει τις επενδύσεις στον εντοπισμό των αλλαγών και στην καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία kpmg.com/gr/CEOoutlook. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη συζήτηση @KPMG στο Twitter με χρήση του hashtag: #CEOoutlook.

  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  • ·
  • ΕΡΕΥΝΑ
  • ·
  • KPMG
  • ·
  • CEOS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρεμιέρα στα playoffs σήμερα για Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR-Μύκονο

All Content

Κουκ: «Αισθάνομαι θαυμάσια που θα παίξω στην Ελλάδα»

All Content - BusinessNews.gr

Alfa Pastry: «Ανοίγει φύλλο» στη Βόρεια Αμερική με όχημα τον Καναδά- Ρεκόρ τζίρου 77 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Ρεάλ: Σε προχωρημένες επαφές με Γιούρτσεβεν

All Content

Όταν ο Μαρτίνεθ πήρε το Κόρατς το 1990 κόντρα στον Σκαριόλο με κορυφαίο τον.... Μοντέρο (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Με «όπλο» τη διύλιση και τις ΑΠΕ «βλέπει» ισχυρό 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

All Content - BusinessNews.gr

Trastor: Με ξένους επενδυτές και νέα deals η επόμενη μέρα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΔΕΗ: Εγκρίθηκε η απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων
ΔΕΗ: Εγκρίθηκε η απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων 23/05/2018 - 03:00
Marks & Spencer: «Βουτιά» 62% στα ετήσια κέρδη προ φόρων 23/05/2018 - 03:00
Marks & Spencer: «Βουτιά» 62% στα ετήσια κέρδη προ φόρων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θεσσαλονίκη: Στρατηγική συνεργασία ΑΠΘ και Texas A&M των ΗΠΑ
    15/05/2026 - 16:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Αντιτίθεται στη μετεγκατάσταση του Ναυτοδικείου Πειραιά
    15/05/2026 - 16:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Active: Διπλή βράβευση από την Huawei
    15/05/2026 - 15:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Καθορίζονται οι όροι και οι ρήτρες για τις συμβάσεις κοινωνικής αντιπαροχής
    15/05/2026 - 15:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.255,71 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,88%
    15/05/2026 - 15:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διεθνείς αγορές: Πτώση καταγράφουν οι μετοχές
    15/05/2026 - 15:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ιρανός ΥΠΕΞ δηλώνει ότι δεν έχει «καμία εμπιστοσύνη» στην Ουάσινγκτον για διαπραγματεύσεις
    15/05/2026 - 15:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στο Παρίσι για τη Σύνοδο G7 ο πρόεδρος του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης
    15/05/2026 - 15:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντονισμένη δράση Υπουργείου, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και Περιφέρειας για την προστασία της κτηνοτροφίας στη Λέσβο
    15/05/2026 - 14:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το ευρώ υποχωρεί 0,27%, στα 1,1640 δολάρια
    15/05/2026 - 14:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΔΜΗΕ: Στο ένα ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών στην ΑΜΚ
    14/05/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στουρνάρας: Αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι ισχυρές
    14/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    14/05/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: «Πράσινο φως» στην επένδυση της Metlen για την παραγωγή γαλλίου
    14/05/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Xiaomi: Παρουσίασε το REDMI A7 Pro, το πρώτο μοντέλο Pro της σειράς REDMI A
    14/05/2026 - 16:53 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μουρ: «Ο Μυστακίδης αναβαθμίζει σχεδόν τα πάντα» (video)

15/05/2026 - 11:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ποιοι σφυρίζουν την Κυριακή στη National League 2

15/05/2026 - 11:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

14/05/2026 - 14:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

14/05/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo