Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
60 χρόνια ΟΠΑΠ: Φιλανθρωπικό gala για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Newsroom Newsroom
ESG
19/12/2018 · 02:00

60 χρόνια ΟΠΑΠ: Φιλανθρωπικό gala για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Με μια λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά γιόρτασε ο ΟΠΑΠ τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με μια λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά γιόρτασε ο ΟΠΑΠ τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Tην Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποίησε φιλανθρωπικό Gala για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Τη νέα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη ο επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος, που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση και ενίσχυσαν οικονομικά το έργο των δύο φορέων.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού gala του ΟΠΑΠ θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ και του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Απευθυνόμενους στους προσκεκλημένους, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ πέρασε πολλές αλλαγές στις έξι δεκαετίες της ιστορίας του. Όλα αυτά τα χρόνια, ο ΟΠΑΠ αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε μαζί με την Ελλάδα και ήταν πάντα δίπλα στη χώρα και τους ανθρώπους της, στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Ο ΟΠΑΠ κατάφερνε πάντα να θέτει τον πήχη ψηλά και να τον ανεβάζει ακόμα ψηλότερα, χτίζοντας ένα εμβληματικό ελληνικό brand. Σήμερα, μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι ο ΟΠΑΠ είναι ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Είναι ένα σημείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συνεισφορά, με τεράστια διεθνή αναγνώριση. Ταυτόχρονα, υλοποιούμε σημαντικές επενδύσεις και έργα που δημιουργούν αξία για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους μας και την οικονομία συνολικά. Επίσης, είμαστε διαχρονικά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη συμβολή στα δημόσια έσοδα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, υπογράμμισε: «Αυτό που κάνει τον ΟΠΑΠ να ξεχωρίζει είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συμβάλει στην ανοικοδόμηση της εταιρείας: μέτοχοι, εργαζόμενοι, πράκτορες, συνεργάτες και πολλοί άλλοι φορείς. Όλοι τους – ατομικά και συλλογικά – διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του ΟΠΑΠ, καθιστώντας την εταιρεία πραγματικά μοναδική. Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, αυτή η επέτειος δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να θυμηθούμε την εντυπωσιακή μας κληρονομιά, αλλά και να κοιτάξουμε μπροστά, να επικεντρωθούμε στο μέλλον και στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται εν μέσω μιας ιδιαιτέρως απαιτητικής και συναρπαστικής περιόδου. Με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αφοσίωση, πραγματοποιούμε μαζί μια σειρά από επενδύσεις και πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της υλοποίησης του Οράματος 2020 και του μετασχηματισμού του ΟΠΑΠ σε μία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιας κλάσης».

Όπως δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς: «O ΟΠΑΠ έχει εξελιχθεί σε έναν ηγετικό επιχειρηματικό όμιλο, με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, με μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών και θετικό ρόλο στις προσπάθειες ανάπτυξης της οικονομίας. Είμαστε δίπλα στο ελληνικό επιχειρείν με την πρωτοβουλία ΟΠΑΠ Forward, η οποία έχει συμβάλλει στη δημιουργία 3.600 άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας εδώ και δύο χρόνια. Επίσης, φροντίζουμε για το μέλλον του αθλητισμού, μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, το οποίο στηρίζει περισσότερους από 13.000 μικρούς αθλητές σε όλη την Ελλάδα. Και βεβαίως, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το φιλόδοξο έργο της εκ βάθρων ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, που έχει ήδη εξασφαλίσει καλύτερες υποδομές και συνθήκες θεραπείας για περισσότερα από 180.000 παιδιά».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, ευχαρίστησε θερμά τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του, επισημαίνοντας: «60 Χρόνια ΟΠΑΠ, 80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ. Γιορτάζουμε μαζί και αισθανόμαστε τυχεροί που σας έχουμε κοντά μας στη δύσκολη, μακρά αυτή πορεία μας για την αποκατάσταση περισσότερων από 100.000 βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία».

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, σημείωσε: «Εφέτος, βοηθήσαμε περισσότερα από 35.000 παιδιά να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους με τη βοήθεια των χορηγών και των πολύτιμων εθελοντών μας. Έχοντας εσάς δίπλα μας ελπίζουμε τη χρονιά που μας έρχεται να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε την αγκαλιά μας για να χωρέσουν πολλά ακόμα παιδιά».

Την εκδήλωση για τα 60 χρόνια ΟΠΑΠ παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς. Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι Στέλιος Ρόκκος, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και Τάμτα, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι προσκεκλημένοι εκτός από πλούσιο θέαμα, απόλαυσαν και πολλές εκπλήξεις, ενώ συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση του ΟΠΑΠ και κέρδισαν μοναδικά δώρα και συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα.

Το πρόγραμμα «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα. Μέσω του προγράμματος «Οικονομική Υιοθεσία Παιδιών» – στο οποίο θα κατευθυνθεί μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στο gala – ιδιώτες και εταιρείες αναλαμβάνουν το κόστος για τη συμμετοχή παιδιών στο Πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, στη Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ. Στόχος είναι η γνωστική, κοινωνικο-συναισθηματική, ψυχοκινητική και αισθητική ανάπτυξη των παιδιών και η εύρεση του κατάλληλου για αυτά εκπαιδευτικού πλαισίου, ώστε να ενταχθούν στη γενική εκπαίδευση. Κάθε χρόνο, σχεδόν το 70% των παιδιών που φοιτούν στην τελευταία τάξη του προγράμματος, επιτυγχάνει να ενταχθεί στο Δημοτικό Σχολείο γενικής εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» – στο οποίο επίσης θα κατευθυνθεί μέρος των εσόδων του gala – έχει σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση φορέων που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες. Το πρόγραμμα συνεργάζεται με περισσότερους από 200 φορείς σε όλη την Ελλάδα, όπως κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ιδρύματα για παιδιά, κέντρα υποδοχής μεταναστών κ.ά., παρέχοντας στήριξη σε περισσότερα από 20.000 άτομα ετησίως.

Θερμές ευχαριστίες από τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης της ΕΛΕΠΑΠ και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» μέσω των δωρεών τους: Aegean Oil, Alpha Bank, Copelouzos Group, CORE, CQS, Deloitte, Dixons South-East Europe, DPG Media, Eurobank, EY, Hellasnet, HERTZ, IGT Greece, INFORM LYKOS, INSPIRED ENTERTAINMENT, INTRALOT, Korn Ferry, Ma. Con. Struction, Media2Day, Metlife, MSPS, Neurosoft, Palladian, PLAYTECH BGT, Public, PWC, Scientific Games, SIGNAL, SPACE HELLAS, Stoiximan, SYNOT, TECHNICOMER, TEMPO OMD, The Νewtons Laboratory, The Research HIVE, TORA, V+O, Vermantia, Εθνική Τράπεζα, Η Καθημερινή, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ, ΟΠΑΠ Sports, ΟΠΑΠ Κύπρου, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΚΗ, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΪ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, Τράπεζα Πειραιώς και ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ.

  • ΟΠΑΠ
  • ·
  • ΕΛΕΠΑΠ
  • ·
  • ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
  • ·
  • ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

CyprusBasket: Σχεδόν «κλείδωσε» η Κύπρος ως έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague!

All Content

Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο, Γιόκιτς και Παρτιζάν (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Στα 74 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το α’ εξάμηνο – Εκτόξευση 378,3% στα καθαρά κέρδη, στα 6 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Sephora Greece: Με +11,7% έτρεξε το πρώτο εξάμηνο φέτος- Τζίρος πάνω από 115 εκατ. ευρώ το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Shop & Trade: Νέα brands, άνοδος 60% στο wellness και «αυτονόμηση» του real estate

All Content

Στην Communication EFFECT η NN Hellas

All Content

Alter Ego Media: Στα 74 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το α’ εξάμηνο – Εκτόξευση 378,3% στα καθαρά κέρδη, στα 6 εκατ. ευρώ

All Content

Κύπελλο: Πρόκριση για την ΑΓΕΧ, 66-57 τον Σπόρτιγκ στα Πατήσια (vid)

All Content

Ο Νικολά Μπατούμ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Στα 9,3 δισ. το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο 7μηνο - Αύξηση 12% στα έσοδα από τουρισμό

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός: Νέα «δεύτερη ευκαιρία» για οφειλέτες – Πώς προστατεύεται η κύρια κατοικία

All Content - BusinessNews.gr

Εν αναμονή των μέτρων για τις τιμές των καυσίμων - Τι θα γίνει με τον ΕΦΚ

CSRΝews.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ: Υποδέχθηκε το ΚΔΗΦ «Αγκαλιά Ελπίδας» στην Ελασσόνα

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Χρυσός χορηγός του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

CSRΝews.gr

SKAG: Δίπλα στα παιδιά με χορηγίες σχολικών ειδών σε Χαλκιδική και Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το νέο, οικουμενικό τοπίο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Έκθεση-πρότυπο της INTERAMERICAN
Το νέο, οικουμενικό τοπίο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Έκθεση-πρότυπο της INTERAMERICAN 19/12/2018 - 02:00
happy: Εφαρμογή κοινωνικής αλληλεγγύης για δωρεές από το κινητό 20/12/2018 - 02:00
happy: Εφαρμογή κοινωνικής αλληλεγγύης για δωρεές από το κινητό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα κεντρικά γραφεία της Nvidia και της Sequoia Capital στην Καλιφόρνια -
    21/09/2026 - 22:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας, μετά από ουκρανική επίθεση
    21/09/2026 - 21:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Με "φιλικό διακανονισμό" με τις ενάγουσες Πολιτείες ανοίγει ο δρόμος για την εξαγορά της WBD από την Paramount Skydance
    21/09/2026 - 21:01 MEDIA
  • Δημοσκόπηση Alco: H Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στο 24,3%, o Τσίπρας στο 14,4%
    21/09/2026 - 20:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    21/09/2026 - 19:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: «Ευγενική υπενθύμιση» σε 344.536 παραγωγούς για την ΕΑΕ 2026
    21/09/2026 - 19:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία: Φταίνε η πολιτική της κυβέρνησης κι εγώ προσωπικά για το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο καγκελάριος Μερτς
    21/09/2026 - 19:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 29 Σεπτεμβρίου η πληρωμή τόκων 8,09 εκατ. ευρώ στους ομολογιούχους
    21/09/2026 - 19:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η κόντρα Τραμπ με τα ΜΜΕ στα άκρα: Τα μεγάλα δίκτυα αναστέλλουν την κοινή κάλυψη του προέδρου
    21/09/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον βασιλιά Κάρολο σε ιδιαίτερα «εγκάρδιο κλίμα»
    21/09/2026 - 18:34 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Sephora Greece: Με +11,7% έτρεξε το πρώτο εξάμηνο φέτος- Τζίρος πάνω από 115 εκατ. ευρώ το 2025
    21/09/2026 - 07:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Shop & Trade: Νέα brands, άνοδος 60% στο wellness και «αυτονόμηση» του real estate
    21/09/2026 - 07:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Στα 74 εκατ. ευρώ ο τζίρος για το α’ εξάμηνο – Εκτόξευση 378,3% στα καθαρά κέρδη, στα 6 εκατ. ευρώ
    21/09/2026 - 10:31 MEDIA
  • Εν αναμονή των μέτρων για τις τιμές των καυσίμων - Τι θα γίνει με τον ΕΦΚ
    21/09/2026 - 08:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξωδικαστικός: Νέα «δεύτερη ευκαιρία» για οφειλέτες – Πώς προστατεύεται η κύρια κατοικία
    21/09/2026 - 08:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

CyprusBasket: Σχεδόν «κλείδωσε» η Κύπρος ως έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague!

21/09/2026 - 20:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιάννης Μίσσας για Καρδίτσα: «Δεν κρατήσαμε κανέναν παίκτη από πέρυσι, με εξαίρεση τον Οκόρο»

21/09/2026 - 19:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Disney+ - ESPN: Η δράση του National Hockey League στην Ελλάδα από τις 29 Σεπτεμβρίου

21/09/2026 - 14:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ: Υποδέχθηκε το ΚΔΗΦ «Αγκαλιά Ελπίδας» στην Ελασσόνα

21/09/2026 - 13:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

FLASH Πρεμιέρα: Η «Περίπολος» επιστρέφει σήμερα στις 17:00

21/09/2026 - 12:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Χρυσός χορηγός του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

21/09/2026 - 11:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Επιτυχία εκ των έσω

21/09/2026 - 09:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo