Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βερναρδάκης: Tο 2018 να είναι η πρώτη χρονιά που το δημόσιο θα κάνει συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
11/09/2016 · 03:00

Βερναρδάκης: Tο 2018 να είναι η πρώτη χρονιά που το δημόσιο θα κάνει συλλογικές συμβάσεις εργασίας

"Έχουμε πρόθεση το 2018 να είναι η πρώτη χρονιά που το δημόσιο θα κάνει συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θα επαναφέρει το θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων" δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για τις αλλαγές στο δημόσιο, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

"Έχουμε πρόθεση το 2018 να είναι η πρώτη χρονιά που το δημόσιο θα κάνει συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θα επαναφέρει το θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων" δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για τις αλλαγές στο δημόσιο, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παρουσία και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

"Εδώ θα θέλαμε τη βοήθεια της ΑΔΕΔΥ και προσδοκούμε σε μια σοβαρή διοίκηση της ΑΔΕΔΥ τους επόμενους μήνες. Ακριβώς γιατί η κυβέρνηση έχει όλη τη δύναμη και όλη την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε αυτή τη μεγάλη θεσμική τομή, την έχει και για τον ιδιωτικό τομέα και θα το δείξουμε αυτό και τις επόμενες μέρες αλλά την έχει και στο δημόσιο τομέα. Όμως το τανγκό θέλει δύο και όταν ο ΣΕΒ απαιτεί 150.000 απολύσεις στο δημόσιο επισήμως, το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης το οποίο έχει το θάρρος να τα βάλει με το ΣΕΒ έχει και την απαίτηση όμως από τα συνδικάτα των εργαζομένων, όταν είναι πραγματικά συνδικάτα των εργαζομένων και δεν είναι καρτέλ διανομής πολιτικής επιρροής, να είναι μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και όχι να κρύβονται πίσω από τις ανοησίες που λένε" τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκανε, εξάλλου, λόγο για "δυνάμεις μέσα στον εργασιακό χώρο του δημόσιου τομέα που πρέπει να απελευθερωθούν από αυτή την κακή επιρροή", υπογράμμισε ότι "ο συνδικαλισμός πρέπει να είναι αυτόνομος και αυτοδύναμος αλλά θα πρέπει να είναι υπέρ των εργαζομένων και όχι υπέρ των ηγετικών ομάδων και των καρτέλ νομής εξουσίας". Απευθυνόμενος στον ΣΕΒ είπε: "δε θα επιτρέψουμε απολύσεις στο δημόσιο και θα το αποδείξουμε όπως το αποδείξαμε με το φυλλάδιο που δώσαμε σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους όπου τους αποδείξαμε πως ό,τι λένε είναι απόλυτα ψέμματα και ότι το δημόσιο στην Ελλάδα έχει το μικρότερο μισθολογικό κόστος ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα που αφήνει έξω το δημόσιο τομέα".

Θεσμοθετείται Φορέας στην Θεσσαλονίκη για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Μιλώντας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση ανέφερε ότι η χώρα μας βρίσκεται πολύ πίσω στον τομέα αυτό καθώς, όπως είπε, «από το 2000 μέχρι το 2015 διατέθηκε ένα δισ. ευρώ κατά μέσον όρο ετησίως για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το αποτέλεσμα είναι μηδενικό». Ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφοριακά συστήματα που δεν επικοινωνούν και διαπιστώνονται τεράστια λειτουργικά προβλήματα μέσα στο δημόσιο τομέα. Στην προσπάθεια που κάνει τώρα το υπουργείο, έχει ως εφόδια το υψηλά καταρτισμένο εκπαιδευτικό δυναμικό και τη σύνδεση με τα δημόσια πανεπιστήμια που παράγουν ιδέες και καινοτομίες.

Ειδικότερα, θεσμοθετείται η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων και εκτιμάται ότι το οικονομικό όφελος θα είναι μεγάλο καθώς υπολογίζεται ότι το δημόσιο μπορεί να γλυτώσει 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μόνο από την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων.

Παράλληλα ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι επανασυστάθηκε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, επεκτείνεται η βάση των ανοιχτών δεδομένων του δημοσίου, γίνεται προσπάθεια βελτίωσης της πρόσβασης στις υπηρεσίες των ΚΕΠ μέσω της διαδικτυακής πύλης “Ερμής”, καταργήθηκε το δημοτολόγιο, έγινε η ηλεκτρονική διασύνδεση 70 νοσοκομείων, υπάρχει σήμερα πρόσβαση πολιτών και επιχειρήσεων σε 60 υπηρεσίες με μόνο μία ηλεκτρονική αίτηση και γίνεται η προετοιμασία της “Διαύγειας” για την ένταξη και των ΜΚΟ.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο δημόσιος τομέας στο κομμάτι των δημοσίων συμβάσεων αφέθηκε εντελώς διάτρητος. Αναθέσεις εκατομμυρίων χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας. Και είναι το θράσος πολύ μεγάλο γιατί πέρσι κατηγορούσαν τον υπουργό Οικονομικών ότι ήθελε να χακέψει τα ΑΦΜ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τρύπα αυτή τη στιγμή από αυτό: το γεγονός ότι έχουμε ένα σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής το οποίο είναι τόσο έωλο στην υποστήριξή του σε κανόνες ασφαλείας, όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του δημοσίου πέρα ότι δεν διασυνδέονται και δεν διαλειτουργούν έχουν τεράστια ζητήματα ασφαλείας και είχε το θράσος η αντιπολίτευση να εγκαλεί τον υπουργό Οικονομικών ότι δήθεν θα μπορούσε να χακέψει το TAXIS για να πάρει τα ΑΦΜ και να κάνει τι; ένας Θεός ξέρει. Οι κυβερνήσεις της διαπλοκής και του παλιού πολιτικού συστήματος παρέδωσαν μια Ελλάδα κατεστραμμένη» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την εξωστρέφεια ο κ. Βερναρδάκης τόνισε ότι δημιουργήθηκε διαγωνισμός καινοτομίας με ιδέες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και σε σύνολο 100 ιδεών βραβεύτηκαν οι δέκα ενώ η πρώτη ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς τριών παιδιών 19 χρονών από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε την ίδρυση, τους επόμενους μήνες, "Θερμοκοιτίδας" για τέτοιες ιδέες στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης, το ΑΠΘ και τη ΔΕΘ. Αναφέρθηκε ακόμη στο ρόλο του Εθνικού Τυπογραφείου λέγοντας ότι αναμορφώθηκε στο σύνολό του ενώ εκτυπώθηκαν 70.000 τετράδια με μηδενικό κόστος που θα διανεμηθούν δωρεάν σε ισάριθμους μαθητές. Παράλληλα μίλησε για τη χρηματοδότηση, από το υπουργείο, του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημόσιου τομέα, την εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας για την υπέρβαση του γλωσσικού σεξισμού αλλά και την συγκέντρωση ιστορικού υλικού στη δημόσια διοίκηση.

«Η χώρα θα διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις. Είναι απόφαση της Βουλής είναι απόφαση της κυβέρνησης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο υλικό υπάρχει στις παλιές νομαρχίες, τους παλιούς δήμους, στα παλιά αστυνομικά τμήματα που σαπίζει και με την κατάλληλη εργασία μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να μας δείξει τι ακριβώς συνέβη σε αυτή τη χώρα» τόνισε.

Κωδικοποιείται η ελληνική Νομοθεσία

Σχετικά με την επιτροπή κωδικοποίησης και αναμόρφωσης της ελληνικής νομοθεσίας έκανε λόγο για ένα τιτάνιο έργο που θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια αλλά από τους επόμενους μήνες θα έχουμε τα πρώτα απτά αποτελέσματα και θα αλλάξει όλη η κουλτούρα της δημόσιας διοίκησης και της νομοθέτησης.

Περιγράφοντας την προσπάθεια αυτή ειδικά σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις και το νομοθετικό έργο τόνισε ότι η κυβέρνηση έφτιαξε νόμο για τη διαφάνεια που περιλαμβάνει την αποκομματικοποίηση του δημόσιου τομέα και την εμπέδωση των αρχών της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της εξασφάλισης υψηλών τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των μελών των Διοικήσεων, μέσω του συστήματος επιλογής τους με τη σύσταση Εθνικού Μητρώου Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, που ήδη λειτουργεί.

Επιπλέον σχολίασε ότι επιβλήθηκε ένα νέο σύστημα για την αντικειμενική αξιολόγηση στην επιλογή προϊσταμένων και διευθυντών, εισάγεται ετήσια στοχοθεσία σε όλες τις δομές του δημοσίου τομέα, γίνεται προσπάθεια για την αξιοποίηση των στελεχών υψηλού δυναμικού της δημόσιας διοίκησης, αναγνωρίζεται προϋπηρεσία έως και 7 ετών στον ιδιωτικό τομέα, εισάγονται περιορισμοί για την ανάληψη επιτελικών θέσεων του δημοσίου από στελέχη του ιδιωτικού τομέα ενώ προωθείται η σύσταση της διεύθυνσης αρχείων και ιστορίας της δημόσιας διοίκησης.

Σταθεροί οι μισθοί στον Δημόσιο τομέα

Για το ενιαίο μισθολόγιο σημείωσε ότι για πρώτη φορά οι μισθοί στο δημόσιο τομέα όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά υπήρξαν και μικρές αυξήσεις. «Καταφέραμε να δείξουμε ότι υπάρχουν εναλλακτικές πολιτικές ακόμη και στο οικονομικό επίπεδο στο οποίο θα επανέλθουμε και θα κάνουμε συστηματικές κινήσεις γιατί θα πρέπει να βελτιώνεται η θέση των εργαζομένων» είπε.

Επίσης μίλησε για άρση των δομικών ανισοτήτων που αφορούν τις αμοιβές των εργαζομένων, αποσύνδεση μισθολογίου με βαθμολόγιο, αποκατάσταση βαθμολογικής και μισθολογικής ωρίμανσης υπαλλήλων και μισθολογική κατάταξη με βάση την εκπαιδευτική κατηγορία, τα έτη υπηρεσίας και τα αυξημένα τυπικά προσόντα του κάθε υπαλλήλου.

«Είμαστε μπροστά στο νόμο για την κινητικότητα, μια διαδικασία που θα μας επιτρέψει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, θα μπορούμε να ενώνουμε τις ατομικές επιλογές κάθε εργαζόμενου με τις ανάγκες της υπηρεσίας» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είπε ότι σε λίγες μέρες γίνεται ο 25ος διαγωνισμός μέσω του οποίου θα εισαχθούν 160 άτομα, δηλαδή διπλάσιος αριθμός εισακτέων σε σχέση με πέρσι. Επισήμανε ότι ξεπάγωσε πέρσι ο διαγωνισμός που ήταν κλειστός για 3 χρόνια και πρόσθεσε ότι το ΕΚΔΔΑ αναβαθμίζεται σε κεντρικό γνωμοδοτικό σύμβουλο του κράτους σε θέματα δημόσιας διοίκησης και ερευνητικά θέματα ενώ εισάγεται προνομοθετική διαβούλευση με στόχο την παρέμβαση των πολιτών μέσα από τη συλλογή προτάσεων και παρατηρήσεων πριν την έναρξη της νομοπαρασκευαστικής διαδικασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΔΕΘ
  • ·
  • ΧΡ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με buzzer τρίποντο Έβανς ο Προμηθέας, 94-93 την Κορφέζ! (video)

All Content

Ολυμπιακός: Το video από την προπόνηση στην Etihad Arena

All Content - BusinessNews.gr

Jackaroo: Εκτίναξη τζίρου στα 31,4 εκατ. ευρώ το 2025 στην πρώτη χρήση υπό την Vivartia

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από 1,75 ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Επένδυση 370 εκατ. ευρώ στη ΔΕΠΑ Εμπορίας - Συμφωνία για απόκτηση του 51% του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ

All Content

VML: Νέα καμπάνια για την bp

All Content

Ermis Awards: Πρόεδρος της Επιτροπής Branding & Design ο Μενέλαος Κουρούδης

All Content

Και επίσημα στο Περιστέρι το Stoiximan Super Cup 2026 - Το πρόγραμμα

All Content

Γιαννακόπουλος: «Ο Παύλος μαζί με τον Θανάση βλέπουν όλα τα παιχνίδια από ψηλά»

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και Amazon δρομολογούν Data Center 300 MW στη Δυτική Μακεδονία

All Content - BusinessNews.gr

Αύξηση 5,2% στις πωλήσεις του οργανωμένου λιανεμπορίου το καλοκαίρι

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Άνοδος των επιχειρηματικών προσδοκιών στην ελληνική βιομηχανία τον Αύγουστο

CSRΝews.gr

Διεθνής διάκριση για την D-Marin στα Innovation Route Awards 2026 του Καννών

CSRΝews.gr

ΔΥΠΑ & «Ελληνικός Χρυσός» δημιουργούν νέο παράρτημα ΕΠΑΣ Μαθητείας στο Στρατώνι

CSRΝews.gr

Η Polyplast LTD μεγάλος χορηγός αθλητικού υλικού της «Προοδευτικής Περάματος»  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κουρουμπλής: Δημιουργία Μητρώου πολιτών ως το Δεκέμβριο
Κουρουμπλής: Δημιουργία Μητρώου πολιτών ως το Δεκέμβριο 11/09/2016 - 03:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 12/09/2016 - 03:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • O Κυρ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια The Ellinikon Sports Park: «Η σταθερότητα προϋπόθεση για τα μεγάλα έργα»
    17/09/2026 - 22:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσκοπήσεις MARC-MRB: Σταθερή πρωτιά της ΝΔ, μικρή άνοδο του ΠΑΣΟΚ, αισθητή υποχώρηση της Ελπίδας
    17/09/2026 - 22:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Capital Tankers: Ισχυρή πορεία της μετοχής μετά την είσοδο στο Euronext Growth Oslo
    17/09/2026 - 21:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aktor: Επένδυση 370 εκατ. ευρώ στη ΔΕΠΑ Εμπορίας - Συμφωνία για απόκτηση του 51% του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ
    17/09/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    17/09/2026 - 20:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρεκόρ ξηρασίας σε 10 ευρωπαϊκές χώρες
    17/09/2026 - 19:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Xρηματιστήριο - Κλείσιμο: Με πτώση 0,40% στις 2.687,91 μονάδες ο Γενικός Δείκτη
    17/09/2026 - 19:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Interwood Ξυλεμπορία: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου έναντι €3 εκατ. - Που θα διατεθούν τα κεφάλαια
    17/09/2026 - 18:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από 1,75 ευρώ
    17/09/2026 - 18:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον Αναπτυξιακό Νόμο: Το «ταμείο» των 3,1 δισ. ευρώ – 928 σχέδια και 15.000 θέσεις εργασίας
    17/09/2026 - 18:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ελληνικά Οινοποιεία: «Μεθυστική» άνοδος 33,7% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία
    17/09/2026 - 07:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Colgate-Palmolive: Στα 113,6 εκατ. ευρώ το αποτύπωμα στην Ελλάδα
    17/09/2026 - 07:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα φάση ανάπτυξης «από θέση ισχύος» – Τι ανέφερε ο Γιώργος Περιστέρης
    17/09/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Η επόμενη φάση ανάπτυξης με έμφαση στις χορηγήσεις και την αξιοποίηση του κεφαλαίου
    17/09/2026 - 10:05 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Συντάξεις: Προς αύξηση 2,7% από τον Ιανουάριο – Έως το τέλος Νοεμβρίου η ενίσχυση των 400 ευρώ
    17/09/2026 - 07:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague Super Cup: Οι διαιτητές του ημιτελικού Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

17/09/2026 - 19:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γκαργκζντάι-Ζαλγκίρις 77-98: Πρεμιέρα με νίκη στο ντεμπούτο Βαλαντσιούνας-Γκριγκόνις

17/09/2026 - 19:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ανανεωμένα πακέτα συνδρομών από το Vodafone TV

17/09/2026 - 15:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Διεθνής διάκριση για την D-Marin στα Innovation Route Awards 2026 του Καννών

17/09/2026 - 14:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

V+O Greece | SEC Newgate: Workshop Partner στο πρόγραμμα IPOready της Euronext Athens

17/09/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΥΠΑ & «Ελληνικός Χρυσός» δημιουργούν νέο παράρτημα ΕΠΑΣ Μαθητείας στο Στρατώνι

17/09/2026 - 13:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo