Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν. Χαρδαλιάς: «Το Μητροπολιτικό Πάρκο ΑΕΝΑΟΝ στον Φαληρικό Όρμο είναι η Αττική του μέλλοντος
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
07/08/2025 · 16:50

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Μητροπολιτικό Πάρκο ΑΕΝΑΟΝ στον Φαληρικό Όρμο είναι η Αττική του μέλλοντος

«Κάθε μέρα δίνουμε μάχη σε όλες τις γειτονιές, η Περιφέρεια δουλεύει συντονισμένα με τους 66 Δήμους έχοντας «υιοθετήσει την προσέγγιση ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής

Τα εν εξελίξει μεγάλα έργα που υλοποιούνται ή θα δρομολογηθούν άμεσα, έχοντας ως στόχο να αλλάξουν άρδην την εικόνα του Λεκανοπέδιο, η αντιπλημμυρική θωράκιση, η μητροπολιτική διαχείριση του κυκλοφοριακού και των απορριμμάτων καθώς και οι δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο περιφερειάρχης Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του Νίκου Χαρδαλιά.

«Κάθε μέρα δίνουμε μάχη σε όλες τις γειτονιές» λέει και τονίζει ότι φέτος τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ελέγχει ο ίδιος την πρόοδο των έργων, καθώς σε πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας η Περιφέρεια δουλεύει συντονισμένα με τους 66 Δήμους έχοντας «υιοθετήσει την προσέγγιση ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός» τονίζει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Αττικής.

Αναφερόμενος στο πρώτο 6μηνο της θητείας του στην Περιφερειακή Διοίκηση ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνει ότι τέθηκαν οι βάσεις, αλλάζοντας δομές και νοοτροπίες ώστε να «δημιουργήσαμε τα εργαλεία για να προχωρήσουμε με διαφάνεια και ταχύτητα […] αλλά και να κλείνουμε πληγές που δεν έπαιρναν αναβολή». Σημειώνει ότι η Αυτοδιοίκηση έχει την υποχρέωση να προλαμβάνει τα προβλήματα πριν μετατραπούν σε κρίσεις και ότι «η Περιφέρεια Αττικής αντιμετωπίζεται σήμερα από τους πολίτες με αυξημένες προσδοκίες».

Μιλώντας για τον νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό των 280+1 έργων που καταρτίστηκε βάσει καίριων αναγκών με τη συνεργασία των δήμων της Αττικής, τόνισε ότι «τα έργα τρέχουν και σε 3,5 χρόνια η εικόνα στο Λεκανοπέδιο θα είναι εντελώς διαφορετική, όπως ακριβώς έχουμε δεσμευτεί». Αυτά αφορούν σε υποδομές ανθεκτικότητας και περιλαμβάνουν τα πρώτα 54 αντιπλημμυρικά έργα κ.ά., ενώ παράλληλα ξεμπλόκαραν διαδικασίες και έγιναν κρίσιμες παρεμβάσεις όπως ο καθαρισμός του Κηφισού και ρεμάτων συνολικού μήκους 11,5 χλμ. του Νότιου Τομέα.

Η δρομολόγηση του ρέματος Κόρμπι στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, που θα είναι έτοιμο αρχές του 2027, αφού πρωτομελετήθηκε το 2007, με τις διαγωνιστικές διαδικασίες να ξεκινούν το 2017 και στη συνέχεια να διακόπτονται ο συμβασιοποιήσεις λόγω ανεπαρκών μελετών.

Ενδεικτικά ο περιφερειάρχης ανέφερε τα αντιπλημμυρικά σε περιοχές με χρόνιο πρόβλημα, όπως το Καματερό, η Μάνδρα και τα 'Ανω Λιόσια, τα έργα οδοποιίας σε δεκάδες οδικούς άξονες, όπως η επαναχάραξη και βελτίωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών, τα σχολεία, τα ειδικά κέντρα εκπαίδευσης, τα αθλητικά κέντρα και τις παρεμβάσεις σε αποχετευτικά δίκτυα και υποδομές.

Ειδική μνεία έγινε στο Μητροπολιτικό Πάρκο «ΑΕΝΑΟΝ» στον Φαληρικό Όρμο, την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Περιφέρειας. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς: «Το “ΑΕΝΑΟΝ” είναι η Αττική του μέλλοντος, μια όψη της πόλης μας όπως την ονειρευόμαστε και που τώρα έχουμε μια εκπληκτική, μοναδική ευκαιρία, να την σχεδιάσουμε και να την φτιάξουμε ελεύθερα, από την αρχή. Το Μητροπολιτικό Πάρκο αλλάζει το πρόσωπο του παραλιακού μετώπου και θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο σε κάθε πολίτη μετά το 2028».

Υπογράμμισε ότι προχθές, το έργο πέρασε από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή και εντός των επόμενων ωρών αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μιλάμε φυσικά για έναν διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό, με τη συμβασιοποίηση έως το τέλος του έτους, και περάτωση στο τέλος του 2028.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που είχε τόσο ο ίδιος όσο και η όλη προσπάθεια από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση, όπως και για την παραχώρηση για 40 χρόνια από την ΕΤΑΔ έκτασης 153.207,51 τ.μ. προς ανάπλαση και αξιοποίηση. Η έκταση αυτή περιλαμβάνει τον όμορο χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do, την Πλατεία Νερού, παραλιακά τμήματα, τον αιγιαλό, το θαλάσσιο μέτωπο, τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις κ.ά. που θα αναπλαστούν και θα παραδοθούν στους πολίτες με νέες χρήσεις όπως το εκθεσιακό, συνεδριακό και συναυλιακό κέντρο κ.ά.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε αναφορά στον ποδηλατόδρομο μήκους 17,5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα ενώνει το Φάληρο με τη Βούλα και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στο «Αέναον» και το «The Ellinikon».

Σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 12 αντιπλημμυρικά σε όλη την Αττική και «ως το τέλος του έτους θα έχουμε δημοπρατήσει τουλάχιστον άλλα 20».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει στρατηγική για πρόληψη και διαχείριση των φυσικών καταστροφών, υπενθύμισε την ευαισθησία αλλά και την εμπειρία του στο ζήτημα παράλληλα με τη βεβαιότητα ότι «θα συμβούν αργά ή γρήγορα, νομοτελειακά πλέον, λόγω της κλιματικής κρίσης». Κατέγραψε ως μόνο αποτελεσματικό τρόπο «μια ευρύτερη συστράτευση δυνάμεων, με διεθνείς συνέργειες, και την ίδρυση ενός νέου κοινού πανευρωπαϊκού «Ταμείου Ανάκαμψης» με έμφαση στην ανθεκτικότητα, το οποίο θα χρηματοδοτεί στοχευμένες παρεμβάσεις σε υποδομές και μεθόδους προφύλαξης των ανθρώπων - κατεξοχήν των μεγάλων αστικών κέντρων».

Για την επίλυση του κυκλοφοριακού και τη διαχείριση των απορριμμάτων δήλωσε ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι καθ' όλα έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού για μια βιώσιμη, μακροπρόθεσμη ανακούφιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην περιοχή της πρωτεύουσας», αναφερόμενος στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας μητροπόλεων όπως π.χ. το Παρίσι ή το Λονδίνο κ.α., σε συνδυασμό με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για τον εξορθολογισμό της ροής των οχημάτων κ.λπ.

Ο ίδιος μητροπολιτικός σχεδιασμός, πρόσθεσε, θα πρέπει να υπάρξει και στην αξιοποίηση των τόνων αποβλήτων που παράγονται «είτε με την παραγωγή ενέργειας από την καύση και αεριοποίηση των οικιακών απορριμμάτων, ενός επιτυχημένου στην πράξη μοντέλου που εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είτε με την ανάκτηση υλικών μέσω της ανακύκλωσης».

Σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο που διεξάγεται στην Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε πως ήταν μια δέσμευση που έγινε πράξη, με την ομόφωνη στήριξη και των υπόλοιπων παρατάξεων. «Η διαφάνεια είναι η ύψιστη υποχρέωσή μας έναντι των πολιτών. Τα πορίσματα, βρίσκονται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, και είναι ο μόνος αρμόδιος να τα διερευνήσει για τυχόν ενδείξεις κακοδιαχείρισης και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ούτε να τον προκαταλάβω αλλά ούτε και να τον υποκαταστήσω».

Για τη Δυτική Αττική η οποία, όπως είπε, υστερεί σε ορισμένους δείκτες έναντι της λοιπής Περιφέρειας, «στόχος είναι να ευνοηθεί εν μέρει σε υποδομές απαραίτητες για ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, όπως η κατασκευή του τριπλού κόμβου Σκαραμαγκά -έργο που περιμένουμε την δημοπράτηση του εντός του έτους αλλά και επιμέρους έργα σε κάθε γειτονιά».

  • ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
  • ·
  • ΑΕΝΑΟΝ
  • ·
  • ΕΡΓΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μας έπαιξαν με ντροπιαστικό τρόπο και δεν μπορούν σε αυτό το επίπεδο»

All Content

Ξέσπασε ο Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Δεν έχουμε ούτε καν 13 παίκτες»

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,20% με «έκρηξη» συναλλαγών - Σημαντικά περιθώρια ανόδου και το 2026 «βλέπουν» οι χρηματιστηριακές

All Content - BusinessNews.gr

Υπεγράφη η συμφωνία από CSG και ΕΑΣ για τη σύσταση της Hellenic Ammunition στο Λαύριο

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Εξασφάλιση χρηματοδότησης για νέο φωτοβολταϊκό έργο 20,75 MW στην Ιταλία

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ο Σλούκας MVP της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague

All Content

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 78-79: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αύξηση πάνω από 80 δισ. στις καταθέσεις νοικοκυριών από το 2019 – Σε υψηλό 15ετίας τον Δεκέμβριο

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι κερδισμένοι

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διατάσσει έρευνα για τις επιδοτήσεις 2,5 εκατ. της Σεμερτζίδου
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διατάσσει έρευνα για τις επιδοτήσεις 2,5 εκατ. της Σεμερτζίδου 07/08/2025 - 16:30
Υπ. Κλιματικής Κρίσης: Κυρώσεις για την πυροπροστασία στην ύπαιθρο 07/08/2025 - 16:39
Υπ. Κλιματικής Κρίσης: Κυρώσεις για την πυροπροστασία στην ύπαιθρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πιερρακάκης: Ανάπτυξη, δημοσιονομική πειθαρχία και ευρωπαϊκή συνοχή σε έναν ασταθή κόσμο
    30/01/2026 - 22:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παναμάς: Δικαστική νίκη για Τραμπ - Δικαστήριο ακύρωσε την παραχώρηση των λιμανιών στον όμιλο του Χονγκ Κονγκ
    30/01/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΒΟΑΚ: Ξεκινά η κατασκευή του βασικού τμήματος Ηράκλειο – Χανιά – Κίσσαμος - Επεσαν οι υπογραφές
    30/01/2026 - 21:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημo έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής - Με κέρδη ο Ιανουάριος
    30/01/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας η ανεργία - Προειδοποιητικές απεργίες στο Δημόσιο
    30/01/2026 - 19:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπεγράφη η συμφωνία από CSG και ΕΑΣ για τη σύσταση της Hellenic Ammunition στο Λαύριο
    30/01/2026 - 18:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,20% με «έκρηξη» συναλλαγών - Σημαντικά περιθώρια ανόδου και το 2026 «βλέπουν» οι χρηματιστηριακές
    30/01/2026 - 18:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για τις αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα: «Το είπαμε, το κάναμε»
    30/01/2026 - 18:13 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,85%, με υψηλά κέρδη 9,16% έκλεισε ο Ιανουάριος
    30/01/2026 - 17:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Celestyal: Ανακοίνωσε δύο καινούργιες κρουαζιέρες επανατοποθέτησης
    30/01/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι κερδισμένοι
    30/01/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν
    30/01/2026 - 09:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ComSys: Στρατηγική ανάπτυξης στην εποχή της ΤΝ - Η επένδυση στην Jaggle.eu και τα σχέδια για το 2026
    30/01/2026 - 08:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πωλήσεις έως 100.000€ χωρίς ΦΠΑ στην ΕΕ για μικρές επιχειρήσεις - Πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς
    30/01/2026 - 07:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evergood και Γευσήνους αναλαμβάνουν την Ακτή Βουλιαγμένης - Στα 4,28 εκατ. ευρώ το τίμημα
    30/01/2026 - 09:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξέσπασε ο Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Δεν έχουμε ούτε καν 13 παίκτες»

30/01/2026 - 22:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μας έπαιξαν με ντροπιαστικό τρόπο και δεν μπορούν σε αυτό το επίπεδο»

30/01/2026 - 22:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo