Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βόρεια Μακεδονία: Σε 59 ανέρχονται οι νεκροί και σε πάνω από 100 οι τραυματίες σε πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
16/03/2025 · 15:32

Βόρεια Μακεδονία: Σε 59 ανέρχονται οι νεκροί και σε πάνω από 100 οι τραυματίες σε πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο

Στην Ελλάδα μεταφέρονται τραυματίες από την πολύνεκρη πυρκαγιά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε 51 ανέρχονται αυτοί που έχασαν τη ζωή τους και σε πάνω από 100 αυτοί που τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βόρεια Μακεδονία τη νύχτα του Σαββάτου προς σήμερα Κυριακή, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, ο οποίος μετέβη στο σημείο της τραγωδίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ντισκοτέκ γεμάτη κόσμο της πόλης Κοτσάνη, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τα Σκόπια, στην οποία έδινε συναυλία ένα πολύ δημοφιλές συγκρότημα μουσικής χιπ χοπ στη χώρα.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε προς το παρόν, 51 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 100 τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία στην Στιπ, την Κοτσάνη και τα Σκόπια", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντσε Τοσκόφσκι.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας ΜΙΑ, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ντισκοτέκ "Pulse" στην πόλη Κοτσάνη των περίπου 30.000 κατοίκων, στη διάρκεια συναυλίας του DNK, συγκροτήματος χιπ χοπ που είναι πολύ δημοφιλές στη χώρα. Ο κόσμος που είχε πάει να παρακολουθήσει τη συναυλία, η οποία άρχισε τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, αποτελείτο κυρίως από νέους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο SDK, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 03:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά είναι πιθανό να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται τρεις άνθρωποι που υπέστησαν εγκαύματα στο τραγικό περιστατικό , τα ξημερώματα σε ντισκοτέκ στην πόλη Κότσανι στη Βόρεια Μακεδονία, όπου έχασαν τη ζωή τους 59 άνθρωποι και 155 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ, η διαδικασία μεταφοράς βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται από ασθενοφόρα της γειτονικής χώρας, μετά από συνεννοήσεις μέσω του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ελαφρά περιστατικά.

Το νοσοκομείο Παπανικολάου βρίσκεται σε ετοιμότητα καθώς είναι σε γενική εφημερία, προκειμένου να υποδεχτεί όσους χρειαστεί.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές είχε υποβληθεί νωρίτερα απο τη Βόρεια Μακεδονια σχετικό αίτημα.

Για την πολύνεκρη τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία εκδοθιηκαν ήδη τέσσερα εντάλματα σύλληψης.

Από τα 59 θύματα, έχουν αναγνωριστεί τα 35. Από αυτούς τους ανθρώπους, οι 31 ήταν κάτοικοι των πόλεων Κότσανι και Στιπ. Το μεσημέρι, νοσηλεύονταν συνολικά 155 τραυματίες, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντσε Τόσκοφσκι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο υπουργός είπε ότι εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης, αλλά χωρίς να διευκρινίσει σε βάρος ποιων υπόπτων.

Λίγο νωρίτερα, ο Στογιάντσε Ανγκέλοφ, ο διευθυντής του Κέντρου Κρίσεων, είπε ότι είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη μεταφορά εκείνων που φέρουν βαριά τραύματα σε νοσοκομεία «πολλών ευρωπαϊκών χωρών».

Τα θύματα είναι στην πλειονότητά τους νέοι που πήγαν να παρακολουθήσουν μια συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος χιπ-χοπ DNK στην ντισκοτέκ Pulse του Κότσανι. Η πόλη αυτή απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από τα Σκόπια.

«Προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους επί τόπου. Οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα έφτασαν εγκαίρως, αλλά αυτό δεν αρκούσε», είπε μια νεαρή γυναίκα που παρακολουθούσε τη συναυλία, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έξω από ένα νοσοκομείο των Σκοπίων. «Περιμένω έναν φίλο εδώ, έχει εγκαύματα στο χέρι. Αρχικά, δεν καταλάβαμε ότι υπήρχε πυρκαγιά, μετά επικράτησε τεράστιος πανικός και ποδοπάτημα στην έξοδο του κλαμπ», πρόσθεσε.

Οι νεκροί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κότσανι ήταν ηλικίας από 14 έως 25 ετών, είπε σε ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης η διευθύντριά του, η Κριστίνα Σεραφιμόφσκα. Από τους τραυματίες, 70 μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, λόγω εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα.

Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος DNK, ο Βλαντίμιρ Μπλάζεφ, φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, είπε η αδελφή του. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών που εργαζόταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπίθες από τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιήθηκαν στη συναυλία», είπε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών. «Πιθανότατα, οι σπίθες έφτασαν στην οροφή, που ήταν φτιαγμένη από κάποιο εύφλεκτο υλικό και μετά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η φωτιά εξαπλώθηκε σε όλη την ντισκοτέκ που γέμισε με πυκνό καπνό», πρόσθεσε ο υπουργός.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και γυρίστηκαν πριν από την πυρκαγιά, διακρίνονται πάνω στη σκηνή πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου που χρησιμοποιούνται σε συναυλίες.

Η συναυλία των DNK ξεκίνησε τα μεσάνυχτα και η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 3 το πρωί. Σε άλλα βίντεο φαίνονται τεράστιες φλόγες που έχουν ζώσει ένα κτίριο και πυροσβεστικά οχήματα στην είσοδο της ντισκοτέκ.

Πολλές χώρες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και πρόσφεραν βοήθεια στη Βόρεια Μακεδονία. Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Ρόσεν Ζελιάζκοφ χαρακτήρισε «τεράστια ανθρώπινη τραγωδία» την πυρκαγιά και πρότεινε να μεταφερθούν κάποιοι από τους τραυματίες σε νοσοκομεία στη Σόφια και τη Βάρνα. «Διέταξα να προετοιμαστούν πλήρως για την υποδοχή τους», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα πρόσφερε επίσης «όποια βοήθεια είναι αναγκαία».

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας εξέφρασε μέσω της πλατφόρμας Χ τη «βαθύτατη θλίψη» της για την τραγωδία. «Η ΕΕ συμμερίζεται το πένθος και την οδύνη του λαού της Βόρειας Μακεδονίας», πρόσθεσε.

Πέντε εισαγγελείς θα αναλάβουν την έρευνα για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε ντισκοτέκ της πόλης Κότσανι, ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Βόρειας Μακεονίας Λιούπτσο Κότσεφσκι.

«Αυτή τη στιγμή, έχουν εκδοθεί εντολές για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων» και λαμβάνονται καταθέσεις από κάποια άτομα, είπε ο Κότσεφσκι, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Πλάνα του πρακτορείου Reuters δείχνουν τις καμένες λαμαρίνες από την οροφή της ντισκοτέκ Pulse, που έχουν καταρρεύσει σε ορισμένα σημεία. Τα ξύλινα δοκάρια στο εσωτερικό της έχουν μαυρίσει από τη φωτιά και τον καπνό.

Αφού επισκέφθηκε τους τραυματίες σε ένα νοσοκομείο των Σκοπίων, η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα Ντάβκαβα, ντυμένη στα μαύρα και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε ότι οι αρχές είναι έτοιμες να κάνει τα πάντα για να βοηθήσουν τα θύματα. «Απλώς, δεν μπορώ να το καταλάβω… τι καταστροφή, τι τραγωδία…» είπε.

Θερμά συλλυπητήρια από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός , Κυριάκος Μητσοτάκης,εξέφρασε « θερμά συλλυπητήρια στον λαό της Βόρειας Μακεδονίας για τις ζωές που χάθηκαν στην τραγική πυρκαγιά στο Κοτσάνι. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», τονίζει σ' ανάρτηση του , στα αγγλικά , στα κοινωνικά δύκτυα . Το κείμενο της ανάρτησης του πρωθυπουργού είναι το0 ακόλουθο: «Heartfelt condolences to the people of North Macedonia for the lives lost in the tragic fire in Kočani. My thoughts are with the victims and their families, and I wish a speedy recovery to the injured. Greece stands ready to assist in this difficult time».

  • ΠΥΡΚΑΓΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Νεανίδων: Πρώτη στον όμιλο με 4/4 - Με ανατροπή από το -14, 72-60 τη Δανία

All Content

«Στη Ρωσία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεκσέι Ποκουσέβσκι»

All Content - BusinessNews.gr

GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

All Content

Μονακό: Έκανε προσφυγή για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Γαλλίας

All Content

ΠΑΟΚ: Γνωστοποίησε τις αφίξεις επτά παικτών

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός «πληθωρισμός» -0,47% στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ολοκλήρωσε την πρώτη παράδοση LNG στη Bulgartransgaz στο FSRU Αλεξανδρούπολης

All Content - BusinessNews.gr

UBS: Ξεκινά κάλυψη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τιμή στόχο τα 55 ευρώ

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

CSRΝews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

CSRΝews.gr

Η EY Ελλάδος διακρίθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας για τη δέσμευσή της στη συμπερίληψη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Αύριο Δευτέρα ξεκινούν στα σχολεία οι εξετάσεις PISA - Η Ελλάδα συμμετέχει με 245 σχολεία και 9.000 μαθητές
Αύριο Δευτέρα ξεκινούν στα σχολεία οι εξετάσεις PISA - Η Ελλάδα συμμετέχει με 245 σχολεία και 9.000 μαθητές 16/03/2025 - 13:22
Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα στο Περιστέρι 16/03/2025 - 11:18
Θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα στο Περιστέρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Revolut: Νέος Chief Banking Officer ο Sid Jajodia
    04/08/2026 - 18:29 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ford και Dacia σταματούν την παραγωγή στη Ρουμανία έως τις 19 Αυγούστου λόγω της ενεργειακής κρίσης
    04/08/2026 - 18:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΕΟ: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε τα τελευταία δέκα χρόνια
    04/08/2026 - 17:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η DOTSOFT ανανεώνει τη συνεργασία της με το International IDEA για ακόμη τρία χρόνια
    04/08/2026 - 17:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στους 75 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στην κρίση της Θέουτα, λέει η Ισπανία
    04/08/2026 - 17:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Volvo Car Hellas: Νέος CEO ο Gábor Bodrogai - Αποχωρεί η Jovana Jovic
    04/08/2026 - 16:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης από Βοιωτία: «Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι»
    04/08/2026 - 16:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη
    04/08/2026 - 15:52 ESG
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.618,39 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,25%
    04/08/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fais Group: Στα 46,48 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ
    04/08/2026 - 15:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά
    04/08/2026 - 08:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ
    04/08/2026 - 10:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026
    04/08/2026 - 09:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το LNG carrier «Alcaios I»
    04/08/2026 - 08:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός «πληθωρισμός» -0,47% στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο
    04/08/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νεανίδων: Πρώτη στον όμιλο με 4/4 - Με ανατροπή από το -14, 72-60 τη Δανία

04/08/2026 - 19:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μονακό: Έκανε προσφυγή για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Γαλλίας

04/08/2026 - 19:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:37
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
FleetNews
fleetnews.gr

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

04/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo