Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πρώτο Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Ανακατεύθυνσης στην Ελλάδα από το ΠΑΜΑΚ με τη Deloitte
newsroom newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
17/02/2025 · 09:49

Πρώτο Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Ανακατεύθυνσης στην Ελλάδα από το ΠΑΜΑΚ με τη Deloitte

Στόχος να μειωθεί το έλλειμμα 83.000 στελεχών Πληροφορικής

Η διαδρομή της Αντωνίας Γκανάτσα είναι μια ιστορία brain gain για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και μια ιστορία κατάρριψης στερεοτύπων για τις γυναίκες, για τις σπουδές, για την επαγγελματική σταδιοδρομία. Ξεκίνησε με τον στόχο να γίνει ψυχολόγος, σπούδασε στην Παιδαγωγική του ΑΠΘ, την τράβηξε η ρομποτική, κυνήγησε την αγάπη της για την πληροφορική και αναζητώντας εργασία, η αμφισβήτηση που συνάντησε για το αν είχε τα προσόντα και τη θέληση να τα καταφέρει, την οδήγησε εν μέσω της πανδημίας στην Πολωνία, όπου για τέσσερα χρόνια εργάστηκε στον τομέα ασφάλειας περιεχομένου και εμπιστοσύνης χρηστών (Trust&Safety) της αμερικανικής εταιρείας συμβούλων πληροφορικής Genpact. Πληροφορήθηκε από το newsletter ιστοσελίδας με πανεπιστημιακά νέα την ίδρυση του πρώτου επαγγελματικού μεταπτυχιακού προγράμματος ανακατεύθυνσης στην Ελλάδα, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τη σύμπραξη και χρηματοδότηση της Deloitte και άφησε τη σιγουριά μιας καλής δουλείας με προοπτική ανέλιξης, για να γίνει ξανά φοιτήτρια.

Την Παρασκευή 14/02, η Αντωνία Γκανάτσα βρέθηκε μαζί με τους 34 συμφοιτητές της στο αμφιθέατρο του ΠΑΜΑΚ για την τελετή υποδοχής των φοιτητών του πρώτου κύκλου του ΕΠΜΣ «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού».

«Πού πας ρε… δασκαλίτσα»

«Ήμουν πάντοτε καλή στα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης και ανέκαθεν ασχολούμουν με την πληροφορική και τους υπολογιστές. Ο αρχικός μου στόχος στις πανελλαδικές ήταν το Τμήμα Ψυχολογίας, όπου για 20 μόρια την έχασα. Μου είπαν δεν πειράζει, πήγαινε στη Φιλοσοφική έχει πολλά κοινά μαθήματα. Όντως πήρα αρκετά εφόδια στην ψυχολογία, αλλά πριν τελειώσω τις σπουδές μου ασχολήθηκα με την εκπαιδευτική ρομποτική και συνέχισα προς τα εκεί. Ένιωθα όμως πως δεν ανήκα στον τομέα της εκπαίδευσης και δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα να βρω δουλειά πάνω στα ενδιαφέροντά μου» λέει η Αντωνία στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Έψαχνα δουλειά και το πρόβλημα δεν ήταν απλώς ότι δεν είχα την απαιτούμενη εμπειρία. Αντιμετώπισα πολλούς που μου έλεγαν: Μα εσύ σπούδασες δασκαλίτσα, θα σου λείψουν τα παιδάκια, τι δουλειά έχεις στην πληροφορική, πρέπει να τα ξέρεις αυτά και να είσαι σίγουρη ότι τα ξέρεις. Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τι είδους δουλειά είναι αυτή που ζητάς;», θυμάται και εξηγεί πώς βρέθηκε εργαζόμενη στην Genpact: «Έκανα μαθήματα σε κάποια εκπαιδευτικά κέντρα, αλλά με τον κορονοϊό έκλεισαν όλα. Αποφάσισα να ψάξω κι εκτός Ελλάδας τι υπάρχει και βρέθηκε αυτή η δουλειά στην Πολωνία. Δούλευα στον τομέα Trust and Safety. Οι πελάτες της Genpact είναι πλατφόρμες όπως το YouTube, η ΜΕΤΑ, το Tiktok που κάνουν outsourcing όλο το content moderation (σ.σ. αναθέτουν τη διαδικασία ελέγχου, φιλτραρίσματος και διαχείρισης περιεχομένου που δημοσιεύεται σε social media, ιστοτόπους και εφαρμογές). […] Ήμουν μέλος του Operations Team και από εκεί είδα το project management, είχα ομάδες σε διάφορες χώρες. Δούλευα πάρα πολλές ώρες. Οι πελάτες είναι πάρα πολύ απαιτητικοί, οπότε για οτιδήποτε ζητούσαν, έπρεπε την επόμενη μέρα να διαμορφώνονται ολόκληρες ομάδες χιλιάδων ατόμων σε διάφορες χώρες».

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παραμονής στην Πολωνία, στο μυαλό της υπήρχε πάντα η σκέψη της επιστροφής στην Ελλάδα, εάν προέκυπτε κάτι αξιόλογο. «Ήμουν γραμμένη σε κάτι newsletter που μου έστελναν φοιτητικά νέα και έτσι είδα το μεταπτυχιακό του ΠΑΜΑΚ με την Deloitte. Γνωρίζοντας ήδη το τι κυκλοφορεί στην αγορά ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για κάτι πολύ πρωτοποριακό, ειδικά για την Ελλάδα. Δίχως δεύτερη σκέψη δήλωσα συμμετοχή. Έγινα δεκτή και τον Νοέμβριο επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη».

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» (MSc in Enterprise Software Systems Development) ιδρύθηκε από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας του ΠΑΜΑΚ. Σχεδιάστηκε για να παρέχει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους πανεπιστημιακών Τμημάτων, εκτός αυτών της Πληροφορικής, για επανειδίκευση και ανακατεύθυνση(reskilling/conversion) των προσόντων και των δεξιοτήτων τους, ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες άμεσης απασχόλησης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για την αξιοποίηση και ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα αλλά και ήπιες δεξιότητες (soft skills).

Οι αιτήσεις για τις 35 θέσεις του προγράμματος, το πρώτο έτος λειτουργίας του, ξεπέρασαν τις 100. Επιλέχθηκαν μετά από τη προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης 19 αγόρια και 16 κορίτσια.

Το πρόγραμμα επανακατάρτισης και η μεθοδολογία Problem-Based Learning

«Ο στόχος είναι να επανακαταρτίσουμε, να επανεκπαιδεύσουμε αποφοίτους άλλων τμημάτων τμημάτων που δεν έχουν σχέση με την πληροφορική, έτσι ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν και αυτοί στον χώρο της πληροφορικής και κυρίως της ανάπτυξης λογισμικού όπου έχουμε τεράστια ζήτηση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρύτανης Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου. «Το πρόγραμμα σπουδών είναι πολύ εντατικό και έχει πολλές καινοτομίες. Έχει δυσκολίες και προκλήσεις. Έχουμε ακολουθήσει όλες τις διεθνείς πρακτικές για το πώς πρέπει να καταρτίζεται ένα πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής και ταυτόχρονα έχουμε υιοθετήσει την τάση του problem-based learning (μάθηση με βάση το πρόβλημα) και του project based learning (μάθηση βάσει έργου), όπου οι φοιτητές είτε ατομικά είτε σε ομάδες διαπραγματεύονται προβλήματα τα οποία είναι στο πεδίο εφαρμογής αλλά ενσωματώνουν γνώση από όλα τα μαθήματα. Έχουμε ακόμα και σεμινάρια τα οποία θα παρέχονται από στελέχη της Deloitte για τις σύγχρονες τάσεις αλλά και σε θέματα soft-skills που είναι μείζον ζητούμενο για τους εργαζόμενους», πρόσθεσε.

Υπενθύμισε δε ότι η σύμβαση μεταξύ του Πανεπιστημίου και της Deloitte για την υλοποίηση του προγράμματος είναι πενταετής, άρα με βάση και το αυξημένο ενδιαφέρον που υπήρξε στις αιτήσεις «θα συνεχίσει ούτως ή άλλως, και γιατί όχι, να το διευρύνουμε».

«Είναι μια πρωτοβουλία για την οποία δεν έχουμε ακούσει κακό λόγο από κανέναν. Όλοι αντιλαμβάνονται το όφελος που μπορεί να προκύψει για τους φοιτητές, για το πανεπιστήμιο, για την εταιρία, για την πόλη. Επομένως σίγουρα θα το συνεχίσουμε», υπογράμμισε ο κ. Χατζηγεωργίου, ενώ απευθυνόμενος στους φοιτητές, καλωσορίζοντάς τους είπε: «Δε σας βλέπω μόνο σαν νεοεισερχόμενους σε ένα πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Σας βλέπω σαν πρεσβευτές ενός εμβληματικού εγχειρήματος, μιας εμβληματικής πρωτοβουλίας, πάρα πολύ σημαντικής για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πάρα πολύ σημαντικής για τον φορέα χρηματοδότησης- τη Deloitte, πάρα πολύ σημαντικής και ουσιωδώς χρήσιμης για την πόλη, για αυτό που λέμε οικοσύστημα, για αυτό που λέμε πρόοδο και ανάπτυξη σε μια περιοχή».

Β. Καφάτος: Σε 1,5 χρόνο δημιουργούνται νέα στελέχη πληροφορικής έτοιμα να βγουν στην αγορά

Κίνητρο για την χρηματοδότηση του επαγγελματικού ΠΜΣ αποτέλεσε για τη Deloitte μελέτη που είχε εκπονήσει παλαιότερα, όπου είχε διαγνώσει ότι στην Ελλάδα μέχρι το 2030 θα υπάρχει ένα κενό στελεχών πληροφορικής 83.000 ανθρώπων. «Είδαμε διάφορες πρωτοβουλίες για το πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό το κενό άμεσα. Το νέο μεταπτυχιακό που ξεκινάμε με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ουσιαστικά στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι ένα επαγγελματικό μεταπτυχιακό στην Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Πληροφορικής και είναι το πρώτο επαγγελματικό μεταπτυχιακό ανακατεύθυνσης στην Ελλάδα. Άρα δε στοχεύει σε αποφοίτους Πληροφορικής, στοχεύει σε αποφοίτους όλων των άλλων ειδικοτήτων με στόχο να τους αλλάξει την καριέρα, να τους ανακατευθύνει στο κομμάτι της πληροφορικής. Άρα υπό αυτήν την ιδιότητα βοηθάει στην κάλυψη του κενού γιατί μέσα σε 1,5 χρόνο δημιουργεί νέα στελέχη πληροφορικής έτοιμα να βγουν στην αγορά», εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Deloitte Competence Center και Partner της Deloitte, Βασίλης Καφάτος.

Το πρόγραμμα, όπως πρόσθεσε, «βασίζεται στη συνεργασία ενός εξαιρετικού ακαδημαϊκού ιδρύματος όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μιας πολυεθνικής εταιρίας όπως η Deloitte, συνδυάζοντας από τη μια το ακαδημαϊκό υπόβαθρο και από την άλλη τις πρακτικές ανάγκες της διεθνούς αγοράς εργασίας στο κομμάτι της πληροφορικής», άρα «δίνει στους φοιτητές τον καλύτερο συνδυασμό, και θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές γνώσεις που μπορούν να βγουν κατευθείαν στην αγορά και να εργαστούν». «Αυτά τα παιδιά με το που θα αποφοιτήσουν θα είναι τα πλέον περιζήτητα στην αγορά. Χαρά μας να έρθουν και στην Deloitte» επισήμανε.

Καλωσορίζοντας τους 35 μεταπτυχιακούς φοιτητές, ο κ. Καφάτος τους συνεχάρη για την τόλμη τους να καταρρίπτουν μύθους. «Τολμάτε να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα σας, μια στροφή. Τολμάτε να καταρρίψετε μύθους που υπάρχουν στο κομμάτι της πληροφορικής. Μύθους όπως ότι την πληροφορική την μαθαίνεις νωρίς και όχι αργά. Βλέπω ανάμεσά σας διάφορες ηλικίες. Τον μύθο ότι η πληροφορική δεν είναι για γυναίκες - βλέπω ότι τα μισά άτομα στην αίθουσα είναι γυναίκες. Τον μύθο ότι η πληροφορική είναι μοναχική. Δεν είναι μοναχική εργασία και το διαβεβαιώνω γιατί ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τη πληροφορική στην Deloitte και είναι κατ εξοχήν συνεργατική και ομαδική εργασία. Και τέλος τον μύθο ότι είναι δύσκολη. Αυτός μπορεί να μην είναι μύθος, αλλά εδώ είμαστε για να δουλέψουμε μαζί και να τα καταφέρουμε. Ξεκινάτε ένα μεγάλο ταξίδι που έχει τρομερές προοπτικές. Τελειώνοντας αυτό το πρόγραμμα επιτυχώς θα έχετε όλο τον κόσμο μπροστά σας, θα έχετε τεράστιες ευκαιρίες, με χαρά να συζητήσουμε και εμείς ως Deloitte το ενδεχόμενο να εργαστείτε και στη δική μας εταιρεία, αλλά και όπου αλλού εσείς επιλέξετε» είπε.

  • ΠΑΜΑΚ
  • ·
  • DELOITTE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights και οι πανηγυρισμοί από τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (vids)

All Content

Γιαννακόπουλος: «Είσαστε όλοι ξεφτιλισμένοι, παίκτες και προπονητές, παραιτηθείτε όλοι»

All Content - BusinessNews.gr

Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI

All Content - BusinessNews.gr

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη

All Content

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content

Τηλεοπτικά κανάλια: Τα περιφερειακά της Αττικής σε ρόλο πρωταγωνιστή

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μίλιτσιτς: «Τεράστια νίκη κόντρα σε ένα μεγαθήριο» - Τι είπε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (vids)

All Content

Σερέλης: «Κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια

All Content - BusinessNews.gr

Oι μεγάλοι νικητές των φετινών Ermis Awards

All Content - BusinessNews.gr

Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Οι δημοφιλείς προορισμοί του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες πόλος έλξης για τους τουρίστες
Οι δημοφιλείς προορισμοί του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες πόλος έλξης για τους τουρίστες 16/02/2025 - 17:47
Β. Κικίλιας: Θα δημιουργηθεί λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη σε ασφαλή τοποθεσία 17/02/2025 - 11:09
Β. Κικίλιας: Θα δημιουργηθεί λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη σε ασφαλή τοποθεσία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παπασταύρου: Από 1ης Φεβρουαρίου το δυναμικό τιμολόγιο για επιχειρήσεις
    01/02/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    01/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece σε 11 διεθνείς εκθέσεις τον Φεβρουάριο
    01/02/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia: Σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 δισ. δολάρια στην OpenAI
    01/02/2026 - 17:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πυρηνικός αφοπλισμός: Η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας λήγει - Σιγή ασυρμάτου από τις δύο πλευρές
    01/02/2026 - 16:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιβάνιος: Εξετάζεται η ηλεκτρονική ψήφος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028
    01/02/2026 - 15:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
    01/02/2026 - 15:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παραδίδεται αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης-ΙΣΝ - Η πορεία του έργου
    01/02/2026 - 14:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας σε όλα τα πεδία
    01/02/2026 - 12:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον ελληνικό τουρισμό - Startuppers στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
    01/02/2026 - 12:15 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών - Τι φέρνει η αναβάθμιση από το MSCI
    01/02/2026 - 10:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ακρίβεια αλλάζει το καλάθι: «Εκτόξευση» των Private Label, οι καταναλωτές επιμένουν στο “Made in Greece”
    01/02/2026 - 11:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ομόλογα: Δολάριο και γιεν δεν θεωρούνται πλέον επενδυτικά καταφύγια
    01/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς - Ο «σκιώδης στόλος» στο επίκεντρο
    01/02/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Rising Stars: Στη 2η παράταση ο Ολυμπιακός τη ΔΕΚΑ, με σασπένς τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της Κυριακής (pics)

01/02/2026 - 19:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο 14-0 ο Άρης στην Α2 Γυναικών, πρώτη νίκη Ηρακλή, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου το "θρίλερ" στην Κω!

01/02/2026 - 18:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Στην κορυφή με πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ρόμα

30/01/2026 - 14:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στην COSMOTE TV

30/01/2026 - 14:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Vodafone: Στη λίστα ‘A’ του CDP για ακόμη μία χρονιά

30/01/2026 - 12:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Gorenje: Πλατινένια διάκριση από την EcoVadis για το 2025 – Ανάμεσα στο 1% των πιο βιώσιμων εταιρειών παγκοσμίως

30/01/2026 - 09:54
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,8% οι ταξινομήσεις το 2025

30/01/2026 - 06:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo