Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπεγράφη η σύμβαση υποπαραχώρησης για την αξιοποίηση του λιμένα Φίλιππος Β' του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
23/11/2023 · 16:23

Υπεγράφη η σύμβαση υποπαραχώρησης για την αξιοποίηση του λιμένα Φίλιππος Β' του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας

H υποπαραχωρησιούχος κοινοπραξία International Port Investments Kavala απαρτίζεται από τις εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Black Summit Financial Group-EFA Group.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η υπογραφή της σύμβασης υποπαραχώρησης για την αξιοποίηση του λιμένα «Φίλιππος Β'» του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ Α.Ε.). Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ελληνικού δημοσίου, του ΤΑΙΠΕΔ, του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας και της εταιρίας «ΣΑΡΙΣΑ ΥΠΟ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία συστάθηκε από την κοινοπραξία «International Port Investments Kavala». Αυτή αναδείχθηκε πλειοδότρια τον Μάιο 2022 στον σχετικό διαγωνισμό που είχε διεξαγάγει το Ταμείο και με την εν λόγω σύμβαση, ο επενδυτής αναλαμβάνει για 40 έτη το δικαίωμα χρήσης, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του συγκεκριμένου λιμένα.

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, η υπογραφή της σύμβασης υποπαραχώρησης σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για τον λιμένα, δεδομένου ότι η υποπαραχωρησιούχος κοινοπραξία «International Port Investments Kavala», η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-Black Summit Financial Group-EFA Group, έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει σειρά επενδύσεων για την αναβάθμισή του.

Εκτός από το εφάπαξ τίμημα, συνολικής ονομαστικής αξίας 33,9 εκατ. ευρώ, ο υποπαραχωρησιούχος θα επενδύσει 36 εκατ. ευρώ για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα, συμπεριλαμβανομένων δαπανών βαριάς συντήρησης. Οι υποχρεωτικές επενδύσεις περιλαμβάνουν την υποχρέωση του επενδυτή να κατασκευάσει κτίρια για την εξυπηρέτηση αναγκών της Λιμενικής Αρχής, της Πλοηγικής Υπηρεσίας, καθώς και τελωνειακό σταθμό, σύμφωνα με την πρόταση προμελέτης κτιρίων στέγασης υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της ΑΑΔΕ, αλλά και τις προδιαγραφές της σύμβασης υποπαραχώρησης.

Επιπρόσθετα, ο επενδυτής αναλαμβάνει την υποχρέωση της εκπόνησης μελέτης αναδάσωσης της περιοχής των 'Ασπρων Χωμάτων, της υλοποίησης του έργου της αναδάσωσης και τα έργα συντήρησης, καθαρισμού, προστασίας και φύλαξης της ανωτέρω περιοχής καθ' όλη τη διάρκεια της υποπαραχώρησης. Τέλος, οι περαιτέρω επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο υποπαραχωρησιούχος, αφορούν σε προμήθεια νέου εξοπλισμού, αντικατάσταση εξοπλισμού, υποδομές-ανωδομές, λογισμικό, hardware κ.ά.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης, ο διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ 'Αγγελος Βλάχος, ο γενικός διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Εμμανουήλ Μουστάκας, ο πρόεδρος της BFG Ιωάννης-Ευρυβιάδης Χαραλαμπάκης και ο πρόεδρος της EFA Νικόλαος Παπάτσας.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε: «Η αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών, όπως τα λιμάνια, αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου η χώρα μας να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την γεωστρατηγική της θέση και να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο στο διεθνές εμπόριο. Με τη συμφωνία που υπεγράφη σήμερα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του εμπορικού λιμένα της Καβάλας "Φίλιππος Β'", την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οφείλω να επισημάνω ότι η Καβάλα που αποτελεί ήδη σημαντικό ενεργειακό κόμβο και περιφερειακή ενότητα που αναπτύσσεται επίσης ο τουρισμός (Θάσος), αποκτά με τη σημερινή συμφωνία σημαντικές προοπτικές για ανάπτυξη και στο χώρο του διεθνούς εμπορίου. Η κυβέρνηση προχωρά με σταθερά βήματα και με διαφάνεια στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία, τον κρατικό προϋπολογισμό, την ανάπτυξη, την απασχόληση και το εμπόριο».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είπε: «Είναι μια σημαντική μέρα η σημερινή για την Καβάλα, μια πόλη που εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τη Βόρεια Ελλάδα. Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης είναι ένα μεγάλο άλμα. Η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα είναι εκ των ων ουκ άνευ για να μπορέσουμε να πάμε στο επόμενο βήμα. Έγινε μια νέα αρχή για την πόλη συνολικά. Το λιμάνι είναι η υποδομή που θα "απογειώσει" την πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ τόνισε: «Με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας, μια νέα εποχή ανατέλλει για το λιμάνι και για ολόκληρη την Καβάλα. Ο υποπαραχωρησιούχος έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του λιμένα "Φίλιππος Β'" και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής. Το ΤΑΙΠΕΔ, με την ιδιότητα της Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων, θα συνδράμει τους επενδυτές στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους πλάνου αναλαμβάνοντας να συντονίσει τη διαδικασία για την έγκριση του Master plan για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα. Το Ταμείο έχει ήδη εκκινήσει τη διαδικασία εκπόνησης του Master Plan για τον κεντρικό λιμένα "Απόστολο Παύλο", ώστε με τον τρόπο αυτό να επιτευχθεί η συνολική ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών της Καβάλας. Ο στόχος είναι να αποκτήσει η Καβάλα σύγχρονες λιμενικές υποδομές, οι οποίες θα ενισχύσουν τις αναπτυξιακές και τουριστικές προοπτικές της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Υπερταμείου δήλωσε: «Με τη συμφωνία που υπεγράφη σήμερα για το λιμάνι της Καβάλας, η πόλη αλλά και γενικότερα η ευρύτερη περιφέρεια μπαίνουν στη νέα αναπτυξιακή εποχή που ήδη έχει ξεκινήσει για τη Βόρεια Ελλάδα. Προκύπτουν σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία, με νέες θέσεις εργασίας, όπως και για την προστασία του περιβάλλοντος που είναι απόλυτη προτεραιότητα πλέον. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η στρατηγική σημασία του λιμανιού στην ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας, σε μια αντιστοίχιση με τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Θεσσαλονίκης. Το Υπερταμείο και οι θυγατρικές του θα συνεχίσουν με συνέπεια, και πάντα με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ανέφερε: «Για την ΟΛΚ ΑΕ, η σημερινή είναι μία ημέρα χαράς και δικαίωσης για όλους όσοι -στελέχη και συνεργάτες- συνέδραμαν τη σύνθετη αυτή διαδικασία σε άψογο συντονισμό με τον Μέτοχο. Συγχρόνως, η υπογραφή αυτή συνιστά ορόσημο όχι μόνο για την πόλη της Καβάλας, αλλά και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Αναμφίβολα, η αναβάθμιση μιας προνομιακής γεωγραφικά λιμενικής εγκατάστασης με αντικειμενικά τεράστιες προοπτικές, δύναται να αποφέρει σημαντικά οφέλη σε μετόχους, εργαζόμενους, παρόχους και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία αλλά και την Πολιτεία. Στις συνθήκες ανάπτυξης της επόμενης ημέρας, αναμένεται η εμπέδωση της βαρύτητας του "Φίλιππος Β'", ως ενός από τους νευραλγικότερους λιμένες της Ανατολικής Βαλκανικής».

Τέλος, ο γενικός διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & εκτελεστικό μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέφερε: «Το λιμάνι της Καβάλας πρόκειται να αποκτήσει σύντομα τη θέση που του αξίζει, κεφαλαιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, αλλά και αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή. Μέσω ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού, στοχευμένων και ουσιαστικών επενδύσεων, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους, τονώνοντας την απασχόληση, προστατεύοντας τον φυσικό πλούτο και ενισχύοντας την εξωστρέφεια της περιοχής, για να δημιουργήσουμε τελικά ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς για τις εμπορευματικές μεταφορές των Βαλκανίων, επιτυγχάνοντας την ουσιαστική ανάδειξη του στρατηγικού ρόλου του λιμένα "Φίλιππος Β'" της Καβάλας».

  • ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
  • ·
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
  • ·
  • EFA GROUP
  • ·
  • ΤΑΙΠΕΔ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Στο διαιτητικό τιμ της νέας σεζόν ο Γιάννης Τσιμπούρης

All Content

Η Φενέρμπαχτσε 83-78 την Τόφας πριν από τον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Πληθωρισμός: Στο 3,3% στην ευρωζώνη τον Αύγουστο – Ρεκόρ τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

Raben Greece: Σε λειτουργία το νέο κέντρο Logistics 4.000 τ.μ. στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

All Content

Oι Meteorites με νέα καμπάνια για τα Υπ. Κοινωνικής Συνοχής, ΚΜΟΠ και Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

All Content

Ermis Awards: Πρόεδρος της Επιτροπής Digital & Direct ο Άλεξ Έσσλιν

FleetNews

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

FleetNews

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

All Content

Πρώτο παιχνίδι για Κίναν Έβανς!

All Content

EuroCup: Η ανάρτηση για τη μεταγραφή του Αντετοκούνμπο στον Άρη

All Content - BusinessNews.gr

Η&Μ: H νέα επικεφαλής στην Ελλάδα και η επένδυση στο δίκτυο

All Content - BusinessNews.gr

Μειώσεις τιμών: Ποια προϊόντα γίνονται φθηνότερα – Έως 44% η πτώση σε επιλεγμένους κωδικούς

All Content - BusinessNews.gr

Capital Tankers: Ισχυρό τρίμηνο για την εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη – Κέρδη $92,9 εκατ.

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

CSRΝews.gr

Global Green Energy Fund: Σταθερές αποδόσεις και βιώσιμη ανάπτυξη στις ανανεώσιμες πηγές από τη GMM

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

EE: Χορηγεί στήριξη άνω των 50 εκατ. ευρώ σε Έλληνες και Σλοβένους γεωργούς που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
EE: Χορηγεί στήριξη άνω των 50 εκατ. ευρώ σε Έλληνες και Σλοβένους γεωργούς που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές 23/11/2023 - 15:40
Π. Μαρινάκης: Έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 9.327.600 ευρώ για αισχροκέρδεια - Έχουν εξοφληθεί 3.220.000 ευρώ 23/11/2023 - 17:06
Π. Μαρινάκης: Έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 9.327.600 ευρώ για αισχροκέρδεια - Έχουν εξοφληθεί 3.220.000 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Hard Rock Cafe Athens: Yποδέχεται τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας μουσικής σκηνής για το Hard Rock Rising
    01/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το χρήμα κοστίζει όλο και πιο ακριβά για τα νοικοκυριά και τα κράτη
    01/09/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν – Ο Τραμπ απειλεί με σφοδρότερη επίθεση, αντίποινα προαναγγέλλει η Τεχεράνη
    01/09/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Ρωσική μυστική υπηρεσία πίσω από το περιστατικό με drones στη Λειψία, λέει η κυβέρνηση
    01/09/2026 - 20:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Volkswagen: Η διοίκηση προτείνει κλείσιμο τεσσάρων γερμανικών εργοστασίων έως το 2034
    01/09/2026 - 20:16 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση υποδέχθηκαν τον Σεπτέμβριο
    01/09/2026 - 19:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΔΜΕΔΕ, ΠΕΣΕΔΕ και ΣΑΤΕ ζητούν άμεση παρέμβαση για τις αναθεωρήσεις τιμών στα δημόσια έργα
    01/09/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκες σε 19 από 22 κατηγορούμενους για απάτη παραγωγών από την Κρήτη
    01/09/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Gastrade: Το σύστημα LNG στην Αλεξανδρούπολη στην 5άδα των REGIOSTARS Awards
    01/09/2026 - 18:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • OΠEKA: Αιτήσεις για ενίσχυση όσων διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές
    01/09/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η&Μ: H νέα επικεφαλής στην Ελλάδα και η επένδυση στο δίκτυο
    01/09/2026 - 08:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρεύμα: Σε ανοδική τροχιά τα πράσινα τιμολόγια – Ο ρόλος φυσικού αερίου και χονδρικής, τι εξετάζει η κυβέρνηση
    01/09/2026 - 08:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Σε κλοιό αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες της Εφορίας – Επανέρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
    01/09/2026 - 08:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.
    01/09/2026 - 12:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Capital Tankers: Ισχυρό τρίμηνο για την εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη – Κέρδη $92,9 εκατ.
    01/09/2026 - 09:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Φενέρμπαχτσε 83-78 την Τόφας πριν από τον Ολυμπιακό

01/09/2026 - 20:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επέστρεψε στη Σαραγόσα ο Ζίλσον Μπάνγκο (pic)

01/09/2026 - 20:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

01/09/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παύλος Τσίμας με διευρυμένο ρόλο στην Alter Ego Media

01/09/2026 - 14:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

01/09/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alpha Marketing: Ο MCE Community στη Smart City Expo World Congress 2026 στη Βαρκελώνη

01/09/2026 - 12:43
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

01/09/2026 - 11:10
FleetNews
fleetnews.gr

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

01/09/2026 - 09:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo