Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γ. Γεωργαντάς: Επόμενος στόχος η κατάρτιση των Ελλήνων αγροτών
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
27/02/2023 · 08:42

Γ. Γεωργαντάς: Επόμενος στόχος η κατάρτιση των Ελλήνων αγροτών

Θα αποτελέσει την προτεραιότητα «της επόμενης θητείας, της κυβέρνησής μας»
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η αύξηση του μέσου όρου κατάρτισης των Ελλήνων αγροτών τουλάχιστον στο επίπεδο του μέσου ευρωπαϊκού όρου θα αποτελέσει την προτεραιότητα «της επόμενης θητείας, της κυβέρνησής μας» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς.

Πρόσθεσε ότι η αγροτεχνολογία θα «πρέπει να γίνει μέρος της παραγωγικής διαδικασίας των αγροτών μας» και υπογράμμισε ότι «η πράσινη ψηφιακή μετάβαση στον αγροτικό τομέα είναι ίσως το ύψιστο εργαλείο αυτή την στιγμή για τις επόμενες δεκαετίες».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 η εφαρμογή της οποίας ξεκίνησε στην αρχή του τρέχοντος έτους, ο κ. Γεωργαντάς επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «θέτει τις βάσεις για τη μετάβαση στη νέα εποχή, της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης, της γνώσης και της καινοτομίας».

Παράλληλα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στάθηκε στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η κατάρτιση των γεωργών και των κτηνοτρόφων σημειώνοντας ότι σύντομα θα παρουσιαστεί το νέο πρόγραμμα γεωργικών συμβουλών, ύψους 80 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εφετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε πως «γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε η δήλωση να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου και πριν τις εκλογές». Τέλος, υποστηρίζει την μετάβαση των δηλώσεων στο gov.gr καθώς, όπως σημειώνει, «διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία μιας διαδικασίας», επισημαίνοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα προέκυψαν «εδώ και πέρα οι προοπτικές θα είναι μόνο καλές».

Ακολουθεί η συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον δημοσιογράφο, Θανάση Παπακώστα.

- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που ετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

Στο υπουργείο μας θεωρούμε κομβική για την εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα την κατάρτιση των γεωργών και κτηνοτρόφων μας. Για τον λόγο αυτό, πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε πρόγραμμα γεωργικών συμβουλών, ύψους 80 εκ. ευρώ. Οι αγρότες μας θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην καθοδήγηση των επιστημόνων, προκειμένου να δώσουν προστιθέμενη αξία στην παραγωγή τους και να προσαρμοστούν στις επιταγές της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 για μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον μέχρι το 2050. Κι αυτό γιατί, χωρίς γρήγορη προσαρμογή στις καινούργιες ανάγκες δεν θα μπορούν να υπηρετηθούν στο μέλλον, τα ζητήματα της διατροφικής αλυσίδας.

Πρόσφατα παρουσιάσαμε την εφαρμογή, μέσω της οποίας ο παραγωγός θα έχει τη δυνατότητα έγκαιρης και έγκυρης προειδοποίησης προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πριν και μετά τον παγετό. Στόχος μας είναι να μην μείνει η χώρα μας πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις και στην χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στον πρωτογενή τομέα.

- Πολλοί τονίζουν ότι η μεταφορά των δηλώσεων ΟΣΔΕ στο gov.gr δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε. Τι απαντάτε; Πότε θα ξεκινήσουν οι φετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ;

Να ξεκινήσω με αυτό που με ρωτάτε και αφορά τους αγρότες μας για τις φετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ. Γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε η δήλωση να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου και πριν τις εκλογές.

Η μετάβαση στο gov.gr ήταν μια αναγκαία μεταρρύθμιση. Για τον πρωτογενή τομέα πέρασε η δήλωση ΟΣΔΕ στο κρατικό νέφος και μέσα στο αξιόπιστο, διαφανές και αντικειμενικό πεδίο του gov.gr.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία μιας διαδικασίας που δίδει στους αγρότες μας και συνολικά στον πρωτογενή τομέα ενισχύσεις περίπου 2 δισ. τον χρόνο. Καταργήθηκαν ενδιάμεσες διαδικασίες που δεν πρόσφεραν καμία προστιθέμενη αξία αλλά αντιθέτως δημιουργούσαν «θολά» πεδία και επιβάρυναν άσκοπα τους αγρότες μας. Αναφέρω για παράδειγμα την κατάργηση των ΦΥΠΥ αλλά και της υποχρέωσης καταβολής στα ΚΥΔ των 7 ευρώ ανά δήλωση. Μόνο από την κατάργηση αυτής της υποχρέωσης για το 2022 εξοικονομήθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες. Αν και ήταν ο πρώτος χρόνος μετάπτωσης στο νέο σύστημα μιας «βαριάς» διαδικασίας, οι αγρότες μας πληρώθηκαν έγκαιρα και αξιόπιστα και είναι βέβαιο ότι από εδώ και πέρα οι προοπτικές θα είναι μόνο καλές.

- Η κατάρτιση των αγροτών στη χώρα μας είναι σημαντικά χαμηλότερη από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι προτίθεται να κάνει το ΥΠΑΑΤ για να μειωθεί αυτό το «χάσμα»;

Είναι αλήθεια ότι το ποσοστό κατάρτισης των Ελλήνων αγροτών, ανέρχεται σε μόλις 6,7% έναντι μέσου όρου 25% στην Ε.Ε. και 80% στην Ολλανδία.

Και για τον λόγο αυτό προτεραιότητα της επόμενης θητείας, της κυβέρνησής μας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι η αύξηση του μέσου όρου κατάρτισης των Ελλήνων αγροτών τουλάχιστον στο επίπεδο του μέσου ευρωπαϊκού όρου.

Η Αγροτεχνολογία, πρέπει να γίνει μέρος της παραγωγικής διαδικασίας των αγροτών μας γιατί έτσι θα επιτευχθεί η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για όλο και μεγαλύτερη παραγωγή αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η κλιματική κρίση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο ως ιδέα. Η κλιματική κρίση είναι εδώ και ο συνδυασμός νέων τεχνικών με την προστασία του περιβάλλοντος θα οδηγήσει τον πρωτογενή μας τομέα σε ανάπτυξη και γιατί όχι σε άνθηση. Η πράσινη ψηφιακή μετάβαση στον αγροτικό τομέα είναι ίσως το ύψιστο εργαλείο αυτή την στιγμή για τις επόμενες δεκαετίες.

- Ήδη από την αρχή του χρόνου έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ 2023-2027. Σε ποια φάση βρισκόμαστε;

Η νέα ΚΑΠ 2023-2027, αποτελεί την βίβλο για το μέλλον της αγροτικής οικονομίας. Κι αυτό, γιατί εστιάζει στην μετάβαση στην «πράσινη οικονομία», ένα εγχείρημα που δεν είναι εύκολο. Αν δεν πετύχει η πράσινη συμφωνία και δεν οδηγηθούμε σε μηδενικό αποτύπωμα, δεν θα έχουμε το πεδίο να αναπτύξουμε καμία δράση. ''Αλλωστε, τη γη δεν θα την καλλιεργήσουμε μόνο για τα επόμενα 20 χρόνια, αλλά πρέπει να μπορούν να την καλλιεργήσουν και τα παιδιά μας.

Η "Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία" θα μας βοηθήσει να προσανατολιστούμε όσον αφορά στη νέα ΚΑΠ 2023-2037 με στόχο μια ευημερούσα και δίκαιη κοινωνία που στηρίζεται σε μια σύγχρονη και ανεπτυγμένη οικονομία, με αποδοτικότερη χρήση των φυσικών πόρων, διατηρώντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητα στην αγορά με τον ταυτόχρονο στόχο να είναι οι μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και λοιπών περιβαλλοντικών ρύπων έως το 2050.

Είναι πολύ νωρίς για να δούμε απτά αποτελέσματα αλλά είναι βέβαιο ότι η νέα ΚΑΠ 2023-2027 θέτει τις βάσεις για τη μετάβαση στη νέα εποχή, της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης, της γνώσης και της καινοτομίας.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την χώρα στον τομέα αυτό είναι να κλείσουν οι αγκυλώσεις του παρελθόντος, αλλά και να υπηρετήσουμε μια στόχευση συγκεκριμένη για να υπάρξει αποδοτικός πρωτογενής τομέας για τους παραγωγούς.

- Υπάρχει σχεδιασμός για επιπλέον ενισχύσεις De minimis στον αγροτικό κόσμο;

Το De minimis είναι ένα εργαλείο οικονομικής ενίσχυσης σε περιπτώσεις στοχευμένης παρέμβασης για κάλυψη απώλειας εισοδήματος από διάφορες αιτίες για τους αγρότες μας. Αναγκαία η ιεράρχηση των περιπτώσεων που χρήζουν αυτής της κάλυψης χωρίς όμως, όπως καταλαβαίνετε, να μπορούν να καλυφθούν όλα τα σχετικά αιτήματα σε μια δύσκολη χρονιά λόγω και της κλιματικής αλλαγής αλλά και των άλλων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί. Όμως, η κυβέρνηση συνολικά στηρίζει το σύνολο των αγροτών μέσα από τα μέτρα που έχει θεσμοθετήσει και υλοποιεί για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης όπως ενίσχυση στα λιπάσματα, ενίσχυση στο πετρέλαιο, ενίσχυση στο ρεύμα.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

  • ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ·
  • ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική: Έφυγαν ήδη 9.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ισπανία!

All Content

Ομπράντοβιτς: «Η κουλτούρα του Παναθηναϊκού είναι ξεχωριστή – Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Κυρίαρχη στην ομορφιά με τζίρο 274 εκατ. και κέρδη 32,8 εκατ. -Πάνω από 107 εκατ. σε μερίσματα τα τελευταία χρόνια

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο - Στα 5,77 δισ. ευρώ στο επτάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΘ 2026: Η κυβέρνηση ρίχνει «γέφυρες» στη μεσαία τάξη – Τα μέτρα για ΜμΕ και επαγγελματίες

All Content

ΕΡΤ: Στη Socialab το media spec των 300.000 ευρώ

All Content

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λουκάς Πετρούνιας, CMO της Τράπεζας Πειραιώς

FleetNews

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

FleetNews

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

FleetNews

Volkswagen: Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τα συνδικάτα

All Content

Παναθηναϊκός: Η photo gallery από τη Media Day

All Content

Σλούκας: «Στο αίμα του Ομπράντοβιτς κυλάει η επιτυχία και η δίψα»

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: 1.150 προϊόντα με μειωμένες τιμές έως το τέλος Αυγούστου - 300 κωδικοί σχολικών ειδών

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική ανάπτυξης της Superbet στην ελληνική αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Η συμβουλευτική του Άλεξ, τα «παγωμένα» Mere και οι λεπτομέρειες που μετράνε για την Evergood

FleetNews

Το Dacia Sandero στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς

FleetNews

Οι Κινέζοι ξεπέρασαν σε επτά μήνες τις πωλήσεις όλου του 2025 στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Η OMODA & JAECOO γίνεται ο Official Automotive Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

CSRΝews.gr

Η Ioniki επενδύει στην υγεία των ανθρώπων της

CSRΝews.gr

Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Στη Σίκινο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΣΗΕΑ: Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη
ΕΣΗΕΑ: Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη 26/02/2023 - 17:54
Καθαρά Δευτέρα: Πως γιορτάζουν οι δήμοι της Αττικής 27/02/2023 - 08:54
Καθαρά Δευτέρα: Πως γιορτάζουν οι δήμοι της Αττικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ενισχύονται οι αεροδιακομιδές από τη Λήμνο για τρία χρόνια με ιδιωτική πρωτοβουλία
    25/08/2026 - 17:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Wolt: Χωριστές πληρωμές στις ομαδικές παραγγελίες με το νέο Split Payments
    25/08/2026 - 17:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βραζιλία: Πρόστιμο $29,81 εκατ. στην ByteDance για παράνομη επεξεργασία δεδομένων εφήβων
    25/08/2026 - 17:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΥΑΘ: Σύμβαση αξίας 257.699 ευρώ με τον ΕΟΑ Λευκωσίας για τα δίκτυα ύδρευσης
    25/08/2026 - 17:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισραήλ: Επιχείρηση για την εκκένωση κέντρου του ΟΗΕ για τους Παλαιστινίους στην Ιερουσαλήμ
    25/08/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Στόχος μας η αύξηση των εισοδημάτων, η μείωση του χρέους και η διαρκής ανάπτυξη
    25/08/2026 - 16:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φωτιά στο Λαύριο κοντά σε σπίτια - Μήνυμα 112 για απομάκρυνση
    25/08/2026 - 16:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο Τραμπ απειλεί να μετονομάσει τη Λίμνη Οντάριο σε «Λίμνη Αμερικής» εν μέσω εμπορικού πολέμου
    25/08/2026 - 16:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ενίσχυση του εισοδήματος των οικογενειών και η στήριξη των παραγωγικών επενδύσεων
    25/08/2026 - 16:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ρωσία: Η κυβέρνηση θα παρατείνει την απαγόρευση των εξαγωγών πετρελαίου ντίζελ έως τον Σεπτέμβριο
    25/08/2026 - 16:25 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Οριακή πτώση 0,08%, στα 177,67 εκατ. ο τζίρος
    24/08/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φυσικό αέριο: Ο εφιάλτης των 100 ευρώ επιστρέφει – Το δύσκολο σενάριο για τον χειμώνα στην Ευρώπη
    24/08/2026 - 18:49 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Metlen: Στήνει νέο πυλώνα στις υποδομές – Η κίνηση των 105 εκατ. ευρώ σε Παραχωρήσεις και ΣΔΙΤ
    24/08/2026 - 19:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Europol: Οι «κλέφτες τέχνης» αλλάζουν πρόσωπο – Κυνηγούν χρυσό και στρατολογούν μέσω social media
    24/08/2026 - 19:15 ΚΟΣΜΟΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Συμφώνησε με τους Γουόριορς ο Μπράντον Γουίλιαμς

25/08/2026 - 14:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Έντεκα ομάδες έχουν εγκριθεί για τα franchises – Προβλέπεται επένδυση 3,2 δις την επόμενη πενταετία!

25/08/2026 - 13:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Heineken στο Release Athens 2026 με την καμπάνια «Οι Φανς Έχουν Περισσότερους Φίλους»

25/08/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Calvin Klein: Νέα denim καμπάνια “Feel the Fit” για το Φθινόπωρο 2026, με την Tate McRae

25/08/2026 - 13:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η OMODA & JAECOO γίνεται ο Official Automotive Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

25/08/2026 - 12:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ioniki επενδύει στην υγεία των ανθρώπων της

25/08/2026 - 11:47
FleetNews
fleetnews.gr

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

25/08/2026 - 08:09
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

25/08/2026 - 07:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo