Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία είναι εγγυητές της αυτοδύναμης Ελλάδας
NewsRoom NewsRoom
ΕΛΛΑΔΑ
16/10/2022 · 17:11

Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία είναι εγγυητές της αυτοδύναμης Ελλάδας

«Ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία είναι και θα είναι πάλι οι εγγυητές της αυτοδύναμης Ελλάδας και μετά τις επόμενης εκλογές», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου στην ομιλία του στη σύνοδο των προέδρων ΔΕΕΠ και ΝΟΔΕ της ΝΔ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία είναι και θα είναι πάλι οι εγγυητές της αυτοδύναμης Ελλάδας και μετά τις επόμενης εκλογές», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου στην ομιλία του στη σύνοδο των προέδρων ΔΕΕΠ και ΝΟΔΕ της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η ΝΔ, το κόμμα που ίδρυσε το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως φορέα έκφρασης της συντηρητικής και φιλελεύθερης παράταξης στην Ελλάδα, είναι το μακροβιότερο κόμμα εξουσίας στη νεοελληνική ιστορία και το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

«Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Σουηδία και μια σειρά άλλων χωρών δείχνουν ότι οι μεγάλες πολιτικές μάχες και τα κορυφαία διακυβεύματα του 21ου αιώνα είναι ιδεολογικά και αξιακά. Ο δυτικός κόσμος μάχεται ανυποχώρητα το ρωσικό δεσποτισμό και τον αναθεωρητισμό, παρότι οι επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής μας είναι επίπονες. Ο αγώνας αυτός μπορεί να δικαιολογηθεί και να νομιμοποιηθεί στη λαϊκή συνείδηση μόνο σε ιδεολογική και αξιακή βάση», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου σημειώνοντας πως μόνο κόμματα με αρχές και αξίες μπορούν να ανταποκριθούν στη σύγχρονη πολιτική συγκυρία, διότι μόνο αυτά μπορούν να δικαιολογήσουν πειστικά στο λαό τις πολιτικές τους, να εμπνεύσουν τους πολίτες και να τους κάνουν να συμπαραταχθούν.

«Η Νέα Δημοκρατία, ως κόμμα με ιστορικό και αξιακό βάθος, διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο και τα τελευταία χρόνια υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αυξάνει την εκλογική και κοινωνική της απήχηση. Είναι ένα κόμμα που μεριμνά για το λαό με τη διασφάλιση της πατρίδας και του έθνους. Ταυτόχρονα, η προσήλωσή μας στα φιλελεύθερα ιδεώδη διασφαλίζει ότι η λαϊκότητα δεν θα εκπέσει στο επίπεδο του φτηνού λαϊκισμού και ότι το άτομο δεν θα ισοπεδωθεί από το σύνολο», συμπλήρωσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι τα τελευταία πενήντα περίπου χρόνια η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα σταθερότητας, συνέπειας και συνέχειας. «Ένα κόμμα πάνω στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει ο πολίτης. Ένα κόμμα προσηλωμένο στη Δημοκρατία, το φιλελευθερισμό, την υπεράσπιση της πατρίδας και των εθνικών δικαίων, ένα κόμμα που σέβεται τις αρχές, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ιστορία του ελληνισμού, ένα κόμμα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ένα λαϊκό κόμμα που οι πολιτικές του έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα το αυθεντικό λαϊκό συμφέρον. Και ταυτόχρονα ένα κόμμα που μπορεί και ανοίγεται σε νέα ρεύματα, σε καινούριους ανθρώπους, που μπορεί να αφομοιώνει και αξιοποιεί υπεύθυνους ανθρώπους και δημιουργικά μυαλά. Ένα κόμμα που μπορεί συνεχώς να διευρύνεται, να εξελίσσεται. Προσοχή, όμως, διευρύνεται χωρίς να μεταλλάσσεται, εξελίσσεται χωρίς να αλλοιώνεται. Και ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό περιγράφεται με μια μόνο σημαντική ελληνική λέξη. Αυτή η λέξη είναι ίσως και το μοναδικό προαπαιτούμενο. Είναι η λέξη σεβασμός. Σεβασμός στην ιστορία μας, σεβασμός στους ανθρώπους μας, σεβασμός στην οργάνωση μας», ανέφερε.

Παράλληλα είπε πως όλα τα υπόλοιπα ελληνικά κόμματα πελαγοδρομούν. «Βλέπουμε σήμερα τα κόμματα της Αριστεράς να μην ασχολούνται με τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα και η ατζέντα τους να μην έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Βλέπουμε επίσης κόμματα που θέλουν να λέγονται δεξιά να συναγωνίζονται στον αντιευρωπαϊσμό και να υποστηρίζουν το διεθνή αυταρχισμό ή ακόμα και τον φασισμό. Η Ελλάδα έχει μια αντιπολίτευση κατώτερη του θεσμικού της ρόλου, των διεθνών απαιτήσεων και των τεχνολογικών εξελίξεων. Μια αντιπολίτευση τεχνοφοβική, ιδεοληπτική, ανεύθυνη. Μια αντιπολίτευση που δεν προσθέτει, αλλά μονίμως αφαιρεί από την πατρίδα και την κοινωνία. Μια αντιπολίτευση που περιφέρει την πολιτικής της απόγνωση και προσπαθεί με όχημα όχι απλώς την κάθε κρίση, αλλά ακόμα και φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα να αποκομίσει εκλογικά οφέλη», επισήμανε.

Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε επιτυχημένα τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί με πραγματισμό, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό.

«Οι κρίσεις μας βρήκαν στο τέλος μιας δύσκολης πορείας. Η Ελλάδα, στη διάρκεια της δεκαετίας των μνημονίων, έμεινε πίσω από τις διεθνείς εξελίξεις. Παράλληλα, οι διεθνείς κρίσεις, από το 2020 κιόλας, δυσχεραίνουν την αποκατάσταση της ανισορροπίας που έχει δημιουργηθεί τη δεκαετία 2010-2019. Η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει το χάσμα που δημιουργήθηκε και οι πολλές και γρήγορες αλλαγές ενίοτε προκαλούν αντιδράσεις και ανασφάλεια σε αρκετά στρώματα της κοινωνίας. Η αλήθεια είναι ότι η διαχείριση των κρίσεων δεν θα μπορούσε να ήταν δίχως απώλειες και επιπτώσεις. Αλλά, σε γενικές γραμμές και με δεδομένη τη διεθνή συγκυρία, θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένη, καθώς δεν διερράγη ο κοινωνικός ιστός, δεν διασαλεύτηκε η σταθερότητα της χώρας και η ακεραιότητα της Πατρίδας και δεν δημιουργήθηκαν τεράστια αθεράπευτα πλήγματα στην κοινωνία», υπογραμμισε.

Και τόνισε: «Οι αλλεπάλληλες κρίσεις που διαχειριστήκαμε ήταν ικανές να δημιουργήσουν συνθήκες εθνικής τραγωδίας σε ένα κράτος με τη δυναμική και τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας που παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019. Φυσικά δεν πρέπει να υποτιμούμε υπάρχει δικαιολογημένη και αναμενόμενη κόπωση στην ελληνική κοινωνία από τα μνημόνια, την πανδημία και την ακρίβεια που προκάλεσε ο πόλεμος. Οι αντοχές μας είναι μειωμένες. Αλλά, δεν πρέπει να ξεχνάμε εύκολα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πάρα πολύ χειρότερα. Γιατί το σωστό γίνεται με ένα μόνο τρόπο, ενώ το λάθος με άπειρους. Ο λαός μας βίωσε πικρά και επαχθώς το 2015, όταν και κατάλαβε ότι η καταστροφή μπορεί να έλθει την άλλη στιγμή ως αποτέλεσμα του λαϊκισμού και του ερασιτεχνισμού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επιπλέον ότι βασική έγνοια της Κυβέρνησης είναι οι άνθρωποι που ζουν κάτω από το ανεκτό επίπεδο διαβίωσης και η μεσαία τάξη.

«Έχουμε πολιτικό σχέδιο να μοιραστεί δίκαια ο πλούτος, που με τις πολιτικές μας ήδη δημιουργούμε και θα δημιουργήσουμε, και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αντέξουν τις επιπτώσεις των αλλεπάλληλων κρίσεων. Αποτελεσματικό και ποιοτικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας μπορεί κανείς να ορθώσει μόνο εάν δημιουργεί πλούτο», τόνισε.

Ανέφερε επιπρόσθετα ότι η κυβέρνηση στηρίζει τη Δικαιοσύνη ως πυλώνα της Δημοκρατίας, ενισχύει την εθνική άμυνα, θωρακίζει τα εθνικά μας σύνορα και χειρίζεται με επιτυχία τη μεγάλη πρόκληση του μεταναστευτικού, μειώνει δραστικά την ανεργία, αυξάνει το βασικό μισθό και παρέχει ένα τεράστιο πακέτο για να ανακουφίσει τις συνέπειες των κρίσεων ακρίβειας, ενισχύει σε πρωτοφανές επίπεδο το ΕΣΥ και στηρίζει τους υγειονομικούς στο μακρόχρονο και κοπιώδη αγώνα ενάντια στην πανδημία, μάχεται όσο καμιά άλλη στην Ευρώπη ενάντια στο κύμα ακρίβειας σε αγαθά και ενέργεια, εκσυγχρονίζει και ψηφιοποιεί το κράτος, μάχεται την ενδοοικογενειακή βία, ακούει τις ανάγκες της νεολαίας και τη διευκολύνει στην εύρεση νέων ποιοτικών εργασιών.

«Μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται την πατρίδα απέναντι στους συκοφάντες της, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να θέλουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα, σε θέματα ελευθερίας Τύπου και κράτους-δικαίου, σε χειρότερο σημείο από αφρικανικές δικτατορίες. Η κυβέρνηση αυτή, με πρωτοπόρο τον πρωθυπουργό, δεν αφήνει καμιά πρόκληση αναπάντητη, τόσο πολιτική όσο και στο πεδίο. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με αφοσίωση, σεμνότητα και σεβασμό στον πολίτη, διορθώνοντας τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας, τα οποία είναι αναπόφευκτα για όποιον δρα και επιχειρεί να αλλάξει τα πράγματα. Οι πολίτες καλούνται να διαλέξουν ποια Ελλάδα θέλουν. Το βασικό κριτήριο είναι οι πολιτικές, όχι τα ιδεολογήματα. Θέλουμε επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας ή επιδοματικές πολιτικές φτωχοποίησης; Μείωση ή αύξηση των φόρων; Ψηφιακό ή γραφειοκρατικό και παρωχημένο δημόσιο; Ισχυρό ή ανοργάνωτο ΕΣΥ; Ανοικτά σύνορα ή αυστηρή μεταναστευτική πολιτική; Ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας ή θολοκουλτουριάρικο μηδενισμό; Σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τις υπερδυνάμεις του πλανήτη ή αφελείς περιπλανήσεις στον τρίτο κόσμο; Πανεπιστήμια ποιότητας ή καταφύγια της ανομίας; Ανυποχώρητη εθνική πολιτική ή κλείσιμο ματιού στον αναθεωρητισμό;», συνέχισε.

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι διαχωριστικές γραμμές υπερβαίνουν τα παραδοσιακά δίπολα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στη νέα πραγματικότητα.

«Ο νέος κόσμος απαιτεί εφευρετικές και θαρραλέες λύσεις. Οι μεγάλες κρίσεις και οι δομικές ανακατατάξεις του 21ου αιώνα δημιουργούν φοβερούς κλυδωνισμούς. Η υποβάθμιση της ποιότητα ζωής των πολιτών, το μεταναστευτικό, η κρίση της δημοκρατίας κ.ά. δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν με τη μεταπολιτική λογική των κομμάτων - επιχειρήσεων και των ευκαιριακών πολιτικών σχηματισμών αγανάκτησης, διαμαρτυρίας και αντίδρασης. Επίσης, τα προβλήματα δεν ξεπερνιούνται με την προσθήκη πολιτικών αδιεξόδων. Σε ένα κόσμο που στροβιλίζεται επικίνδυνα, χρειάζονται κόμματα με στέρεα θεμέλια στην ιστορία και την κοινωνία. Κόμματα σαν τη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζονται ηγέτες με συγκρότηση, γνώσης και βαθιά αίσθηση της αποστολής τους. Χρειάζονται ηγέτες σαν το Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έτσι ήρθε η απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια (video)

All Content

Ιστορική ανατροπή από το -28 και «διπλό» στην παράταση για τον Ολυμπιακό, 102-97 τη Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport

All Content - BusinessNews.gr

Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος

All Content - BusinessNews.gr

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε την παραίτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Περήφανη για όσα πετύχαμε, ευγνωμονώ τον Τραμπ»

All Content

Golden Drum 2026: Τρία Bronze Drums για τη McCann Athens και τη Wikifarmer

All Content

Lighthouse: Redesign του e-shop της Ravenna

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Έτσι πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Βελιγράδι και έμεινε μόνος στην κορυφή (vid)

All Content

Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο λόγω των οπαδών της»

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ

All Content - BusinessNews.gr

Magic Box: Μετά το The Mall Athens, «κλειδώνει» Καισαριανή και βάζει πλώρη για το Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: Αύξηση του επιδόματος θέρμανσης κατά 30%

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Θεσσαλονίκη: Σε 760 υπολογίζονται πανελλαδικά οι αρκούδες, σε 2100 οι λύκοι- Διπλασιάστηκαν οι λύκοι στην ΕΕ

CSRΝews.gr

Πολεοδομική μελέτη του δήμου Μεγαρέων για την ανάπτυξη της παραλιακής περιοχής Βαρέα

CSRΝews.gr

Τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική επισκέφθηκε εκπρόσωπος Ολλανδικού οργανισμού για καινοτόμες λύσεις διαχείρισης υδάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη ως "πελάτης"
Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη ως "πελάτης" 16/10/2022 - 12:58
Καιρός: Τοπικές βροχές στην Κρήτη αύριο - Kαλός στην υπόλοιπη χώρα 16/10/2022 - 18:11
Καιρός: Τοπικές βροχές στην Κρήτη αύριο - Kαλός στην υπόλοιπη χώρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΝΤ: Προειδοποίηση για το παγκόσμιο χρέος – Ανάγκη άμεσης δράσης από τις κυβερνήσεις
    14/10/2026 - 08:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Λαύριο – Άνεμοι έως 10 μποφόρ στο Αιγαίο
    14/10/2026 - 07:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Sport Vision: Τζίρος 22,2 εκατ. και ζημίες 6,6 εκατ. πριν από το deal με την Cosmos Sport
    14/10/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurocatering (Φρεσκούλης): Tι «έγραψε» πριν το deal με την Γλάρος
    14/10/2026 - 07:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε αναζήτηση νέου Country Manager η Uber στην Ελλάδα- Αποχωρεί η Σαρίτα Βαρούχ
    14/10/2026 - 01:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • H κροατική νεοφυής εταιρία Verne κάνει δοκιμαστικά διαδρομές με ρομποταξί, χωρίς οδηγό
    13/10/2026 - 22:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πιτσιλής: Το 2024 ανταλλάχθηκαν διεθνώς πληροφορίες για 171 εκατ. λογαριασμούς, με κεφάλαια 13 τρισ. ευρώ
    13/10/2026 - 22:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H Νίκη Κεραμέως στις Βρυξέλλες για την Τριμερή Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής
    13/10/2026 - 21:33 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πάνω από το ψυχολογικό όριο του 30% η ΝΔ - Άνω του 14% η διαφορά από την ΕΛΑΣ
    13/10/2026 - 21:07 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Τετάρτης
    13/10/2026 - 20:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • IDEAL Holdings: Στόχος το 1 δισ. ευρώ σε πέντε χρόνια – Νέες εξαγορές στο πλάνο
    13/10/2026 - 08:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Πάρου από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
    13/10/2026 - 15:14 ΥΓΕΙΑ
  • Κλειστά σχολεία αύριο 14 Οκτωβρίου λόγω της κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές θα γίνουν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
    13/10/2026 - 16:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Capital Maritime Finance: Το εύρος τιμής και τα δεδομένα της δημόσιας εγγραφής
    13/10/2026 - 08:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tikun Olam: Αύξηση τζίρου 76,06% στα 14,58 εκατ. ευρώ το 2025, για την ισραηλινή εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης
    13/10/2026 - 11:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Golden Drum 2026: Τρία Bronze Drums για τη McCann Athens και τη Wikifarmer

13/10/2026 - 22:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χρήστος Παππάς: «Γυρίσαμε το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο»

13/10/2026 - 22:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έτσι ήρθε η απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια (video)

13/10/2026 - 21:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Θεσσαλονίκη: Σε 760 υπολογίζονται πανελλαδικά οι αρκούδες, σε 2100 οι λύκοι- Διπλασιάστηκαν οι λύκοι στην ΕΕ

13/10/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πολεοδομική μελέτη του δήμου Μεγαρέων για την ανάπτυξη της παραλιακής περιοχής Βαρέα

13/10/2026 - 14:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Στράτος Μπαλής στην DPG Digital Media Group

13/10/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo