Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"- Από αύριο τα πρώτα sms για την προληπτική μαστογραφία
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
09/06/2022 · 11:46

Πρόγραμμα "Φώφη Γεννηματά"- Από αύριο τα πρώτα sms για την προληπτική μαστογραφία

Τι είναι το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου - Καλή ημέρα για τη δημόσια υγεία, δήλωσε ο Θ. Πλεύρης.

Σε λειτουργία ήδη βρίσκεται η πλατφόρμα mastografia.gov.gr για όσες γυναίκες 50 ως 69 ετών ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, ενώ από αύριο ξεκινά και η αποστολή των πρώτων sms, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για την παροχή δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας στις γυναίκες 50 έως 69 ετών. Όπως χαρακτηριστικά είπε «το πρόγραμμα στηρίζεται σε μια σειρά από πράγματα τα οποία συσχετίζονται με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση είναι το βασικό σύστημα πάνω στο οποίο βασιζόμαστε, για να μπορέσουμε να χτίσουμε τον ψηφιακό φάκελο του ασθενούς, που είναι αν θέλετε η βασικότερη πολιτική που ακολουθούμε σαν κυβέρνηση.

Πάνω σε αυτό το πρόγραμμα στήθηκε η άυλη συνταγογράφηση, που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 3,4 εκατομμύρια κινητών τηλεφώνων. Περίπου δηλαδή το 40% της ημερήσιας συνταγογράφησης, διενεργείται μέσω της άυλης και σε αυτό το πλαίσιο από το σύνολο των συμπολιτών μας που βρίσκονται μέσα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, έχουμε για κάθε ΑΜΚΑ τη συνταγογράφηση που συσχετίζεται. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά εξετάσεις για όλες τις γυναίκες 50 ως 69 ετών, 1,3 εκατομμύρια. Ουσιαστικά διευκολύνουμε να μπορέσουν να γίνουν οι εξετάσεις εύκολα, άμεσα και δωρεάν».

Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε πληθυσμιακό επίπεδο, «δεν περιμένουμε να πάει ο πολίτης στο γιατρό, αλλά το κράτος υπενθυμίζει στον πολίτη να φροντίσει τον εαυτό του».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για αρχή τις εξής εξετάσεις:

Πρώτον, την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες δικαιούχους.
Δεύτερον, κλινική εξέταση σε περίπτωση ευρήματος.
Τρίτον, υπερηχογράφημα σε περίπτωση ευρήματος.

«Αυτά συνταγογραφούνται αυτόματα από το σύστημα μόνο σε περίπτωση ευρήματος στη μαστογραφία, τα κριτήρια έχουν να κάνουν με την κατοχή ΑΜΚΑ, πρέπει να μπορεί κανείς να γραφτεί στο πρόγραμμα της άυλης συνταγογράφησης για να γίνει ενημέρωση, όπως ανέφερα το 40% της ημερήσιας συνταγογράφησης πλέον γίνεται μέσω της άυλης. Γενικά προτρέπουμε το σύνολο των συμπολιτών μας να εγγραφούν στην άυλη συνταγογράφηση, ως εργαλείο διαφάνειας εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης», τόνισε ο κ. Πιερρακάκης.

Όσον αφορά στις γυναίκες που εξαιρούνται, ο υπουργός τόνισε ότι αφορά γυναίκες που ήδη έχουν κάνει ψηφιακή μαστογραφία εντός του προηγούμενου έτους είτε που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού την τελευταία πενταετία. Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί η άυλη συνταγογράφηση, τότε όλο αυτό μπορεί να γίνει σε συνεννόηση απευθείας με τον γιατρό. Όπως επεσήμανε «χρησιμοποιούμε δύο τεχνολογικά εργαλεία, πολύ απλό το ένα που είναι το προφανές το sms. Το δεύτερο είναι αυτό το σύστημα, για να μπορέσουμε χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα να δημιουργήσουμε τα σχετικά παραπεμπτικά».

Ο κ. Πιερρακάκης μίλησε και για τα επόμενα βήματα λέγοντας ότι «από αύριο θα ξεκινήσει η αποστολή των sms, θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν θα σταλούν όλα την ίδια ημέρα και θα ενσωματωθούν στο πλαίσιο αυτό επόμενες παθήσεις σε επόμενα προγράμματα. Τα αμέσως επόμενα θα είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ο καρκίνος του παχέος εντέρου και καρδιαγγειακά νοσήματα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει κανείς όλα αυτά τα τεχνολογικά εργαλεία για να μπορέσει να επενδύσει στην κοινωνική πολιτική. Διότι η ψηφιακή πολιτική είναι κοινωνική πολιτική. Η εξυπηρέτηση του πολίτη διενεργείται και μέσω των ψηφιακών εργαλείων κι αυτό είναι ένα βήμα από τα πολλά για να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα νέο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών».

Τι είναι το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου

Για πρώτη φορά η Πολιτεία δεν περιμένει να πάει ο πολίτης στον γιατρό επειδή παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, αλλά προσεγγίζει εκείνη τον πολίτη για να του υπενθυμίσει να φροντίσει τον εαυτό του, διαμορφώνοντας παράλληλα το κατάλληλο πλαίσιο, ώστε να μπορεί να το κάνει χωρίς ταλαιπωρία και κόστος.

Η αρχή γίνεται με τον προσυμπτωματικό έλεγχο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, διότι αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου που απειλούν τις γυναίκες και ταυτόχρονα μια νόσο που μπορεί να θεραπευτεί αποτελεσματικά εφόσον ανιχνευθεί έγκαιρα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ και ενσωματώνει την ψηφιακή τεχνολογία, προκειμένου να διευκολύνει τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους εύκολα, άμεσα και δωρεάν.

Οι δωρεάν εξετάσεις που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα είναι οι εξής:
• Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους
• Κλινική εξέταση (σε περίπτωση ευρήματος)
• Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος)

Ποιες είναι οι δικαιούχοι

Στο Πρόγραμμα «Προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού - Φώφη Γεννηματά» μπορεί να συμμετάσχει κάθε γυναίκα ηλικίας 50 ετών έως και 69 ετών, η οποία διαθέτει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Εξαιρούνται οι γυναίκες που έχουν ήδη κάνει εξέταση μαστού κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους είτε έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού την τελευταία πενταετία.

Οι ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες συστήνουν τη διενέργεια ψηφιακής μαστογραφίας σε γυναίκες 50-69 ετών κάθε δύο χρόνια. Ως εκ τούτου, όταν μια γυναίκα έχει πραγματοποιήσει κατά το προηγούμενο έτος την εξέταση, δε συστήνεται να την πραγματοποιήσει ξανά κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου. Αν ωστόσο ο ιατρός συστήσει σε μια γυναίκα να διενεργεί συχνότερα εξέταση μαστογραφίας επειδή συντρέχουν άλλοι ειδικοί κλινικοί λόγοι, η γυναίκα μπορεί να την πραγματοποιήσει μέσω ΕΟΠΥΥ, με τη διαδικασία που ισχύει μέχρι σήμερα. Το παρόν πρόγραμμα αφορά στον προληπτικό έλεγχο σε επίπεδο πληθυσμού και δεν αντικαθιστά ούτε σχετίζεται με την κλινική παρακολούθηση των γυναικών από τον ιατρό τους και τη διενέργεια εξετάσεων που παραγγέλλει ο ιατρός για αυτόν τον σκοπό μέσω ΕΟΠΥΥ.

Τα sms ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποστέλλονται σταδιακά στις γυναίκες δικαιούχους που διαθέτουν άυλη συνταγογράφηση. Τις πρώτες ειδοποιήσεις θα λάβουν οι γυναίκες δικαιούχοι που διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής.

Πλεύρης: Καλή ημέρα για τη δημόσια υγεία

Καλή ημέρα για τη δημόσια υγεία χαρακτήρισε τη σημερινή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην παρουσίαση του νέου προγράμματος πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού που φέρει το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι η δημόσια υγεία είναι μία παρεξηγημένη έννοια και πρέπει να πάψει να είναι η αντιμετώπιση της ασθένειας.

«Η δημόσια υγεία έχει στόχο το πώς θα κρατήσει τους πολίτες υγιείς για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουν την ασθένεια», σημείωσε υπουργός Υγείας, ο οποίος πρόσθεσε ότι δυστυχώς στη χώρα μας δεν υπήρξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, παρ' ότι έγιναν πολλές αποσπασματικές προσπάθειες τα τελευταία αρκετά χρόνια.

Σήμερα, όπως είπε ο ίδιος, έχουμε το Εθνικό Πρόγραμμα Δοξιάδη για την πρόληψη, το οποίο εστιάζει στην παιδική παχυσαρκία, στον καρκίνο του μαστού αλλά και σε άλλα νοσήματα. Αφορά την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και θα επεκταθεί σε δυόμιση εκατομμύρια πολίτες του καρκίνου τραχήλου της μήτρας που θα γίνει σε επίσης δυόμιση εκατομμύρια γυναίκες, των καρδιαγγειακών παθήσεων που αφορούν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αλλά και το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά κατά του καρκίνου του μαστού, το οποίο αφορά ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας.

Ιδιαιτερότητα αυτού του προγράμματος, όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, είναι ότι «εμείς πάμε να αναζητήσουμε τις γυναίκες, καθώς με βάση συγκεκριμένα στοιχεία βρίσκουμαι ποιες είναι οι πιο ευάλωτες για το συγκεκριμένο νόσημα και τους δίνουμε τη δυνατότητα να εξεταστούν».

«Δεν μένουμε σε αυτό αλλά συνεχίζουμε να τις παρακολουθούμε», επεσήμανε ο κ. Πλεύρης υπογραμμίζοντας πως σε όλα αυτά τα προγράμματα είναι καθοριστικός ο ρόλος του προσωπικού γιατρού, ο οποίος εκτιμάται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του πολίτη, την πρόληψη πολλών ασθενειών και τη γρήγορη διάγνωση.

«Συχνά με ρωτούν πολλοί, πότε θα κερδίσουμε τη μάχη για τον καρκίνο», ανέφερε δίνοντας ο ίδιος την απάντηση: «Κάθε μέρα κερδίζουμε τη μάχη με τον καρκίνο με την πρόληψη, τη στήριξη των ανθρώπων που τον βιώνουν, αλλά και τις νέες θεραπείες. Στη μάχη κατά του καρκίνου βάζουμε τις προληπτικές εξετάσεις και κάνουμε πράξη αυτό που είχε πει ο Ιπποκράτης, "καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις"».

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννήματα, Ανδρέας Τσούνης, ευχαρίστησε την πολιτεία για αυτό το πρόγραμμα και σημείωσε ότι το ζήτημα της πρόληψης η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε να το δείξει με κάθε ιδιότητά της. «Έκανε μεγάλο αγώνα να πείσει τις γυναίκες να αποφύγουν τον φόβο και την αγωνία για τον καρκίνο» τόνισε και πρόσθεσε ότι έχει σημασία όλοι να εξοικειωνόμαστε με μία δύσκολη διάγνωση.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσούνης, η Φώφη Γεννήματα, το 2016, πήρε την πρωτοβουλία μαζί με άλλους βουλευτές να καλυφθεί η ψηφιακή μαστογραφία από τον ΕΟΠΥΥ. Από την τότε κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, το αίτημα έγινε αποδεκτό, αλλά ήταν δύσκολο να καλυφθεί όλος ο πληθυσμός της χώρας, ιδίως στις απομακρυσμένες περιοχές.

«Το πρόγραμμα αυτό, που φέρει το όνομα της Φώφης Γεννήματα, είναι πιο ολοκληρωμένο και χαίρομαι που υπάρχει διακομματική συναίνεση για τον καρκίνο του μαστού», κατέληξε ο κ. Τσούνης, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που έκανε πράξη το συγκεκριμένο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τοποθέτηση τριών γυναικών που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, με το ηχηρό μήνυμά τους για τον καρκίνο του μαστού: «Καμιά γυναίκα να μη φοβάται τον καρκίνο του μαστού». Είναι λογικό, όπως είπαν και οι τρεις, μετά από μία τόσο δύσκολη διάγνωση, μία γυναίκα να κλάψει, να αισθανθεί ότι χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Όμως, πρέπει γρήγορα να συνεχίσει να ζει όπως πριν και να έχει στο μυαλό της ως μόνη πυξίδα ότι θα κερδίσει και αυτήν τη μάχη.

  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΥΓΕΙΑ
  • ·
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
  • ·
  • ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
  • ·
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με ρεσιτάλ Τολιόπουλου ο Παναθηναϊκός, 93-74 την Μπασκόνια

All Content

Αταμάν: «Τολιόπουλος και Σαμοντούροβ έδειξαν σήμερα ότι είναι έτοιμοι για τη EuroLeague»

All Content - BusinessNews.gr

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «παγώνει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Παρέδωσε τμήμα του νέου κάθετου άξονα 70 της Εγνατίας Οδού

All Content - BusinessNews.gr

EOS Capital Partners: Aπέκτησε πλειοψηφικό ποσοστό στην Φάρμα Κουκάκη

All Content

Retail Media: Το τέλος της «εύκολης» ανάπτυξης

All Content

easy 97.2: Nέα τηλεοπτική καμπάνια από τη Maverix

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουμε αν θα ταξιδέψει ο Μιλουτίνοβ στην Κωνσταντινούπολη»

All Content

"Ζωντανός" στη 2η παράταση ο Άρης 113-107 τη Σλασκ στο Βρότσλαβ

All Content - BusinessNews.gr

Ανάπτυξη 3,3%, από 3,1%, για την παγκόσμια οικονομία «βλέπει» το ΔΝΤ

All Content - BusinessNews.gr

Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δεξαμενόπλοιο «Lana»: Άκυρη η κατάσχεση πετρελαϊκού φορτίου, με απόφαση ελληνικού δικαστηρίου (Reuters)
Δεξαμενόπλοιο «Lana»: Άκυρη η κατάσχεση πετρελαϊκού φορτίου, με απόφαση ελληνικού δικαστηρίου (Reuters) 09/06/2022 - 11:08
Καραμανλής: Στο τραπέζι όριο ταχύτητας 30 χλμ στις μεγάλες πόλεις 09/06/2022 - 12:42
Καραμανλής: Στο τραπέζι όριο ταχύτητας 30 χλμ στις μεγάλες πόλεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Τρίτης, στη σκιά των γεωπολιτικών εξελίξεων
    20/01/2026 - 21:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Παράταση στην υποβολή περιοδικών δηλώσεων κοινών επιχειρήσεων
    20/01/2026 - 20:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιερρακάκης: Θα ανακοινωθούν νέες φοροελαφρύνσεις στην επόμενη ΔΕΘ
    20/01/2026 - 20:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αφορμή τη συμφωνία ΕΕ-Mercosur
    20/01/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεφαλογιάννης: Μέγιστη επαγρύπνηση και ετοιμότητα λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
    20/01/2026 - 19:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σειρά σημαντικών επαφών Πιερρακάκη στις Βρυξέλλες – Ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις του πρώτου Eurogroup/ECOFIN για το 2026
    20/01/2026 - 19:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bloomberg: Τουρκία και Chevron σε συζητήσεις για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
    20/01/2026 - 18:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «παγώνει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ
    20/01/2026 - 18:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η TELEKOM Νο1 brand τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως - Σε ύψος ρεκόρ η αξία της μάρκας
    20/01/2026 - 18:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εμανουέλ Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες»
    20/01/2026 - 18:07 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ανάπτυξη 3,3%, από 3,1%, για την παγκόσμια οικονομία «βλέπει» το ΔΝΤ
    20/01/2026 - 07:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EOS Capital Partners: Aπέκτησε πλειοψηφικό ποσοστό στην Φάρμα Κουκάκη
    20/01/2026 - 11:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αθήνα – Νέα 48ωρη απεργία
    20/01/2026 - 07:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για πρατήρια που έκλεβαν καύσιμα σε όλη την Ελλάδα
    20/01/2026 - 12:13 ΕΛΛΑΔΑ
  • Aγγελάκης: Έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work για το 2026
    20/01/2026 - 13:56 ESG

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

20/01/2026 - 21:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια (vid)

20/01/2026 - 21:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Body Lotion «Divorce»..

20/01/2026 - 17:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Κοπή πίτας Σωματείου Κουρέων-Κομμωτών Κορινθίας

20/01/2026 - 15:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Volton και Orizon έδωσαν εορταστικό παλμό στη Θεσσαλονίκη

20/01/2026 - 14:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Volton και Orizon έδωσαν εορταστικό παλμό στη Θεσσαλονίκη

20/01/2026 - 14:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αναγνωρίστηκε για 3η συνεχή χρονιά από το Top Employer 2026 ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα

20/01/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αναγνωρίστηκε για 3η συνεχή χρονιά από το Top Employer 2026 ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα

20/01/2026 - 14:04
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες, ευέλικτες επιλογές απόκτησης για το GAC AION V

20/01/2026 - 07:09
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +5,2% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

19/01/2026 - 07:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo