Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βόρεια Εύβοια: 14 μελέτες για ανασυγκρότηση της περιοχής
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
11/11/2021 · 18:53

Βόρεια Εύβοια: 14 μελέτες για ανασυγκρότηση της περιοχής

Το σχέδιο για την 3η φάση ανασυγκρότησης και αναγέννησης της Β.Εύβοιας, σε σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη- Ο Σταύρος Μπένος παρουσίασε το πλάνο για την εκπόνηση 14 μελετών

Το σχέδιο για την 3η φάση ανασυγκρότησης και αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας παρουσιάστηκε σε σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα κατά τη σύσκεψη παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής της ειδικής Επιτροπής Σταύρο Μπένο το πλάνο για την εκπόνηση δεκατεσσάρων μελετών, οι οποίες αφορούν στη συνολική ανασυγκρότηση της περιοχής, δεν θα κοστίσουν στο ελληνικό Δημόσιο αλλά χρηματοδοτούνται από χορηγούς και θα είναι έτοιμες τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Το σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουμε συμπληρώνει όλες τις πρωτοβουλίες ανακούφισης οι οποίες ήδη δρομολογούνται. Και πιστεύω ότι μόνο κακόπιστοι επικριτές μας δεν θα αναγνώριζαν ότι το ελληνικό κράτος κινήθηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, ως προς τις αποζημιώσεις μέσα από το πλαίσιο της κρατικής αρωγής» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη σύσκεψη.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμη ότι πρόκειται για ένα «πολύ συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο ολικής ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας», το οποίο «θα αποτελέσει το μοντέλο για έναν νέο τρόπο να αντιλαμβανόμαστε την ολιστική ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας τον θεσμό των ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων, έτσι ώστε όλες οι πρωτοβουλίες τις οποίες αναλαμβάνουμε να αποτελούν μέρος ενός συγκεκριμένου σχεδίου το οποίο να μπορεί να αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, και πρώτα και πάνω από όλα να δίνει ελπίδα στους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάστηκαν στη Βόρεια Εύβοια ότι αξίζει να παραμένουν στον τόπο τους και ότι τα παιδιά τους θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον από αυτούς».

Ο κ.Μητσοτάκης έκανε επίσης ειδική αναφορά στον ρόλο των χορηγών που χρηματοδοτούν τις μελέτες του σχεδίου και οι οποίοι ήταν παρόντες στην παρουσίαση, εκτιμώντας ότι «έχουμε συγκεντρώσει την "Εθνική Ελλάδος" εδώ. Την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο δωρητών, σε επίπεδο μελετητών. Και αυτό το οποίο θέλουμε να κάνουμε στη Βόρεια Εύβοια είναι και φιλόδοξο αλλά ταυτόχρονα και απολύτως εφικτό».

Στάθηκε ιδιαίτερα στην καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιου για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές Χρήστου Τριαντόπουλου, του υπουργείου Περιβάλλοντος, της Περιφέρειας και των δήμων, η οποία όπως είπε έχει «έχει δρομολογήσει με ταχύτητα πρωτοφανή -τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα- τα βασικά αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε όσο το δυνατόν προστατευμένοι από ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα».

Ποιο είναι το πλάνο

Οι δεκατέσσερις μελέτες του πλάνου αφορούν στη συνολική ανασυγκρότηση της περιοχής, και δεν θα κοστίσουν στο ελληνικό Δημόσιο αφού χρηματοδοτούνται από χορηγούς. Οι μελέτες θα είναι έτοιμες τον Σεπτέμβριο του 2022.

Πρόκειται για τις εξής μελέτες:

1. «Εκπόνηση συνολικού Master Plan για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας».

2. «Εκπόνηση μελέτης ολοκληρωμένου αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού για το "Νέο Δάσος", με τίτλο "Master Plan για το Νέο Δάσος"».

3. «Εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία χώρου καινοτομίας στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας».

4. «Εκπόνηση μελετών για το Ψηφιακό Κύμα και την Πράσινη Ζώνη στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας».

5. «Εκπόνηση μελέτης ολοκληρωμένου αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού για τον πολιτισμό».

6. «Στρατηγική μελέτη υποδομών της Ευβοίας».

7. «Μελέτη υλοποίησης της ανασυγκρότησης του αγροδιατροφικού τομέα της Β. Εύβοιας».

8. «Μελέτη για τα κοινωνικά δίκτυα της Βόρειας Ευβοίας».

9. «Μελέτη για το ανθρώπινο (πληθυσμιακό/δημογραφικό) δυναμικό της Βόρειας Ευβοίας».

10. «Στρατηγικός Σχεδιασμός Marketing για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Εύβοιας».

11. «Καταγραφή των επιτυχημένων διεθνών πρακτικών στον τομέα της ανάκαμψης τουριστικών προορισμών μετά από φυσικές καταστροφές (benchmarking report)».

12. «Eκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».

13. «Eκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης- Αγίας 'Αννας».

14. «Συνοδευτική μελέτη εξειδίκευσης του συνολικού Master Plan», ανάμεσα στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Τα έργα που θα προβλέπονται στις μελέτες, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Τα πρώτα έργα/«Φωτοδότες», μεταρρυθμιστικός οδηγός και για την υπόλοιπη Ελλάδα - Στ. Μπένος: Οραματικό σχέδιο για την πατρίδα

«Ποτέ δεν ήμουν αντιμέτωπος με ένα τόσο οραματικό σχέδιο για την πατρίδα μας, το οποίο εκπηγάζει -και αυτή είναι η αξία του- μέσα από μία φυσική καταστροφή», τόνισε ο κ. Μπένος. Αναφερόμενος στα έργα «Φωτοδότες» που περιλαμβάνει η 3η φάση ανασυγκρότησης και αναγέννησης των πυρόπληκτων περιοχών.

«Ό,τι έχουμε ονειρευτεί ως παρέμβαση, ως δράση και κυρίως ως μεταρρύθμιση εγώ αυτό που θα σας δείξω μετά, μέσα από τους περίφημους "Φωτοδότες", που θα αρχίσουμε να τους βλέπουμε από την άνοιξη και μετά -"Φωτοδότες" τους λέω γιατί θα φωτίσουν επιχειρησιακά, κυρίως, πνευματικά την περιοχή, τους ανθρώπους, θα τους δώσουν εικόνες του μέλλοντος τους. Αυτοί, λοιπόν, οι "Φωτοδότες" θέλω να είναι το μεταρρυθμιστικό πεδίο της αναγέννησης, όχι μόνο της Βόρειας Εύβοιας αλλά και της πατρίδας».

Ο πρωθυπουργός παρεμβαίνοντας τόνισε ότι «πρόκειται ουσιαστικά για ένα εργαστήρι νέων δημόσιων πολιτικών που αφορούν την Περιφερειακή πολιτική και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Αν καταφέρουμε -και θα τα καταφέρουμε- να κάνουμε πράξη αυτό το σχέδιο καταλαβαίνετε ότι ανοίγονται τελείως καινούργιοι ορίζοντες για την μεταλαμπάδευση του θεωρητικά σε ολόκληρη τη χώρα».

Κλείνοντας τη σύσκεψη ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε την πρόταση του κ. Μπένου για ένα νέο ΚΕΠ: «Αν κάτι έμαθα Σταύρο από αυτήν την εμπειρία μου, και νομίζω ότι έχουμε δώσει πολύ πετυχημένα δείγματα γραφής στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης, είναι ότι ο σωστός σχεδιασμός, η σωστή κατανομή αρμοδιοτήτων, η συγκέντρωση στο ίδιο υπουργείο αρμοδιοτήτων που αφορούν την ψηφιακή διακυβέρνηση τις βάσεις δεδομένων και τις διαδικασίες αποτέλεσε, τελικά, το κλειδί για να μπορέσουμε πολύ γρήγορα να ξεδιπλώσουμε ένα πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού το οποίο ωφελεί όλους τους πολίτες, τουλάχιστον εκείνες τις υπηρεσίες που μπορούν να ρυθμίζονται μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή».

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «υπάρχει και άλλη άποψη εκεί που απαιτείται φυσική επαφή πράγμα πολύ πιο σημαντικό ακόμα στην περιφέρεια, γι' αυτό θα παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το project των νέων ΚΕΠ. Εξάλλου η ομάδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του υπουργείου Εσωτερικών είναι όλοι παλιοί μου γνωστοί και έχω προσωπική άποψη για το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε αυτό το θεσμό».

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η πρώτη διαβούλευση θα γίνει στην Ιστιαία 10 με 12 Δεκεμβρίου, και τόνισε ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος. «Θα φροντίσω και εγώ να είμαι εκεί. Διότι νομίζω ότι οι κάτοικοι γνωρίζουν καλά ότι το ενδιαφέρον μας δεν περιορίζεται μόνο σε επισκέψεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Και οι ώρες, οι μέρες δουλειάς που έχουν μπει για να μπορέσουμε να είμαστε στο σημείο αυτό από μέρους μου, νομίζω αποτυπώνονται στα τελικά αποτελέσματα. Και επειδή όλοι από αυτό κρινόμαστε, πιστεύω, ότι και εδώ αυτό το μεγάλο στοίχημα θα το κερδίσουμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ποιοι μετείχαν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υυπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές Εύβοιας της ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Αιδηψού- Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς, ο δήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου- Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού καθηγητής Γρηγόρης Βάρρας, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας Γιάννης Γεροντίτης, ο αναπληρωτής του προέδρου της Επιτροπής Ανασυγκρότησης Β. Εύβοιας Γιάννης Ζηρίνης, ο συντονιστής της Ωρίμανσης των Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ευδόκιμος Φρέγκογλου, ο νομικός σύμβουλος Προγράμματος Σωτήρης Φωτέας και η συντονίστρια των Μελετητικών Ομάδων του Προγράμματος Βερενίκη Βασιλειάδη.

Εταιρείες και Ιδρύματα χορηγοί

Από τις εταιρίες και τα ιδρύματα-χορηγούς συμμετείχαν, ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Ύλη» - Master Plan για το Νέο Δάσος Ηλίας Αποστολίδης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδας Αλέξανδρος Βασιλικός, η γενική διευθύντρια- Marketing Greece Μαρία Γάτσου, από την Toposophy- Μελέτη νέας τουριστικής ταυτότητας για την Β. Εύβοια Δημήτρης Γεωργίου, ο μελετητής για τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια Βασίλης Γκοιμίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Αλέξανδρος Δανιηλίδης, η πρόεδρος του Ιδρύματος Μποδοσάκη Αθηνά Δεσύπρη, για την εταιρεία ΕΤΑΜ Α.Ε. ο Νίκος Δρακωνάκης, για την εταιρεία Dromos Consulting ο Κώστας Ζέκκος, ο υπεύθυνος Εταιρικών Υποθέσεων της ELPEN Α.Ε. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος - Όμιλος Interamerican Γιάννης Καντώρος, ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος "Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου" Ξενοφώντας Κάππας, η εκπρόσωπος του ομίλου ΟΤΕ Μαρίνα Καταροπούλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος "Αικατερίνης Λασκαρίδη" Πάνος Λασκαρίδης, η γενική διευθύντρια του Ιδρύματος Λάτση Εύα Λιανού, ο γενικός διευθυντής ElvaHalcor Παναγιώτης Λώλος, ο γενικός διευθυντής του ομίλου Zara Hellas Ηλίας Μάλαμας, ο πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς.

Επίσης, συμμετείχαν ο υπεύθυνος για την Επιστημονική Επίβλεψη της Μελέτης για τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια Δημήτρης Οικονόμου, η συντονίστρια όλων των Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων Ελισάβετ Πρέζα, ο υπεύθυνος του Ε.Μ.Π. για τη Μελέτη για Πράσινη Ανάπτυξη, Ψηφιακό Κύμα, Χώρο Καινοτομίας Άγγελος Τσακανίκας, ο συντονιστής της Μελετητικής Ομάδας του Ε.Μ.Π. Μελέτη για Πράσινη Ανάπτυξη, Ψηφιακό Κύμα, Χώρο Καινοτομίας Πρόδρομος Τσιαβός, ο μελετητής για Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια Στέλιος Τσακίρης και από τη ΔιαΝΕΟσις ο γενικός διευθυντής Διονύσης Νικολάου, ο διευθυντής Περιεχομένου Θοδωρής Γεωργακόπουλος, η συντονίστρια της Μελετητικής Ομάδας Φαίη Μακαντάση, ο υπεύθυνος για τη Μελέτη για το ανθρώπινο δυναμικό της "Β. Εύβοιας: Μένουμε στον τόπο μας" ο Γιώργος Πετράκος και η Μαίρη Μπελογιάννη.

  • ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ·
  • ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
  • ·
  • ΜΠΕΝΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ενημέρωση για πανδημία: Ισχυρή πίεση στο ΕΣΥ - Μεγάλη η διασπορά στη χώρα
Ενημέρωση για πανδημία: Ισχυρή πίεση στο ΕΣΥ - Μεγάλη η διασπορά στη χώρα 11/11/2021 - 18:38
Δήμος Αθηναίων: Πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής εκπαίδευσης επιχειρήσεων 11/11/2021 - 19:25
Δήμος Αθηναίων: Πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής εκπαίδευσης επιχειρήσεων
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Κλειστά τη Δευτέρα (05/02) τα σχολεία σε όλη την Αττική
    05/02/2023 - 12:38 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά καταστήματα στη Β. Αττική τη Δευτέρα - Στοπ σε delivery & courier
    05/02/2023 - 12:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τραγωδία με μετανάστες στη Λέρο - Νεκροί μια γυναίκα και ένα παιδί
    05/02/2023 - 12:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φραγκογιάννης: Ένα βήμα από το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών με ιαπωνικούς κολοσσούς
    05/02/2023 - 12:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καλά στην υγεία τους 40 περιπατητές που εγκλωβίστηκαν στο καταφύγιο της Δίρφυς
    05/02/2023 - 11:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αναστασιάδης: Τερματίζω 43 χρόνια ενεργού εμπλοκής στην πολιτική με ανάμεικτα συναισθήματα
    05/02/2023 - 11:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σολτς στη Bild: Ο Πούτιν δεν απείλησε εμένα, ούτε τη Γερμανία
    05/02/2023 - 11:18 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κακοκαιρία «Barbara»: Σε λευκό κλοιό η χώρα - Χιόνια στην Αττική, πού είναι κλειστοί οι δρόμοι - Τι θα γίνει με τα σχολεία
    05/02/2023 - 10:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΥΠΑΑΤ: Εξετάζει λύση για ένταξη νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων στις αποζημιώσεις για ζωοτροφές
    05/02/2023 - 10:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αισιοδοξία για τον τουρισμό το 2023 - Πολύ καλή η ροή των "early bookings"
    05/02/2023 - 10:26 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Olympus Bank: Λουκέτο στη Συνεταιριστική Δράμας - Από την Εθνική η μεταφορά καταθέσεων
    04/02/2023 - 17:28 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Αντιολισθητικές αλυσίδες: Πότε επιβάλλεται το πρόστιμο και πόσο είναι
    04/02/2023 - 18:54 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΕΗ: Παράταση στις διαπραγματεύσεις με την Enel στη Ρουμανία
    04/02/2023 - 17:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Συναγερμός για τον χιονιά που έρχεται, πού θα "χτυπήσει"
    04/02/2023 - 17:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΒΕΑ: Σχέδιο για δημιουργία Εταιρείας Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Κλωστοϋφαντουργίας
    04/02/2023 - 17:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

AllStar Basket
AllStar Basket

Α1 Γυναικών: Οκόνορ και Κάμπελ MVP της 19ης αγωνιστικής (pic)

05/02/2023 - 11:39
AllStar Basket
AllStar Basket

Rising Stars: Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πάτρας στις 13:00 (LIVE STREAMING)

05/02/2023 - 11:30
FleetNews
FleetNews

Ελαστικά και οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες

05/02/2023 - 00:57
FleetNews
FleetNews

O Τ. Θεοχαράκης με την ελληνική αποστολή στην Ιαπωνία

04/02/2023 - 03:14
Advertising.gr
Advertising.gr

Star: Πρωτιά τον Ιανουάριο για τον "Τροχό της Τύχης"

03/02/2023 - 19:40
Advertising.gr
Advertising.gr

ΑΤΤΙCA TV: Αποκλειστικά η εκπομπή Uncover Stories

03/02/2023 - 19:15
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

ΥΠΕΝ: Μνημόνιο Συνεργασίας για τις «Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις μέχρι το 2030»

03/02/2023 - 18:39
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

UICC: Η 4η Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου

03/02/2023 - 18:06
NEWS
Estetica Magazine

WELLA COMPANY X MUSÉE DES ARTS DÉCORATIFS « DES CHEVEUX ET DES POILS »

30/01/2023 - 16:13
NEWS
Estetica Magazine

ΑRTEGO SEMINAR

27/01/2023 - 13:55
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2023 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo