Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μουσείο Ακρόπολης: Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
13/05/2021 · 11:24

Μουσείο Ακρόπολης: Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του

Λίγες ώρες απομένουν πριν το πολυπόθητο άνοιγμα των μουσείων και το Μουσείο Ακρόπολης, ένα από τα πιο σημαντικά και αγαπημένα όλου του κόσμου, είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο, παρατεταμένο αυτή τη φορά, lockdown, το Μουσείο δεν παρέμεινε αδρανές.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το προσωπικό του κινήθηκε δημιουργικά προς τον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας στους εικονικούς επισκέπτες του μοναδικές εφαρμογές, μερικές από τις οποίες μπορεί να απολαύσει το κοινό από αύριο και δια ζώσης.

«Το Μουσείο Ακρόπολης με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περιμένει την 14η Μαΐου για να ανοίξει και πάλι τις πύλες του στο κοινό ύστερα από πολλούς μήνες που έμεινε κλειστό. Ωστόσο, το διάστημα αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να επανασυντηρήσουμε μια σειρά αρχαίων έργων ή να στηθούν εξαρχής κάποια από αυτά και, κυρίως, να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα, το Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης. Πρόκειται για ένα πολυσχιδές πρόγραμμα, με πολλά σκέλη, ένα από τα οποία ήταν η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας, που η έναρξή της συνέπεσε με την περίοδο του lockdown, δίνοντας την ευκαιρία στο Μουσείο να απευθυνθεί αν όχι στο φυσικό, τουλάχιστον στο ψηφιακό κοινό του το οποίο είναι εξίσου μεγάλο», δήλωσε η Σταματία Ελευθεράτου, Διευθύντρια Συλλογών και Εκθέσεων Μουσείου Ακρόπολης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ που επισκέφτηκε το Μουσείο λίγο πριν την επαναλειτουργία του.

Όπως μας εξήγησε η ίδια, «ο νέος ιστοχώρος του Μουσείου Ακρόπολης δεν είναι μια απλή ιστοσελίδα. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος αποτυπώνει τη ζωή και τις δραστηριότητες του μουσείου. Επίσης, είναι ο πρώτος μουσειακός ιστοχώρος στην Ελλάδα στον οποίο έχουν αναρτηθεί όλα τα εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης. Δηλαδή, ο επισκέπτης μπορεί να βρει για κάθε ένα έκθεμα περιγραφή, πλούσια βιβλιογραφία και άφθονο εποπτικό υλικό, δηλαδή εικόνες και βίντεο -όπου αυτά υπάρχουν. Επίσης, ο ιστοχώρος μας διαθέτει μια ιστοσελίδα που απευθύνεται μόνο σε παιδιά, με πλούσιες δραστηριότητες και ευφάνταστα βίντεο και παιχνίδια. Επιπλέον, δημιουργήθηκε μια σειρά ψηφιακών εφαρμογών, διαδραστικών ή βίντεο, τις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να δει στον φυσικό χώρο του Μουσείου, αλλά και στο διαδίκτυο», πρόσθεσε η κ. Ελευθεράτου, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές δεν θα είναι προσβάσιμες άμεσα, δηλαδή όσο διαρκούν τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα «Οι οθόνες αφής, για παράδειγμα, δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν. Όμως μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για την πλήρη εικόνα του Μουσείου Ακρόπολης όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα», επισήμανε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσκαλώντας μας σε μια μοναδική περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, που έγινε λίγο ... ανορθόδοξα: από τους πάνω ορόφους προς τα κάτω.

«Ο εξοπλισμός που εξασφαλίστηκε από το έργο Ψηφιακό Μουσείο Ακρόπολης μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δυο νέους χώρους στον 2ο όροφο. Ο ένας είναι το Κέντρο Πολυμέσων και ο άλλος η Παιδική Γωνιά», σημείωσε η κ. Ελευθεράτου. Στις οθόνες αφής του Κέντρου Πολυμέσων οι επισκέπτες μαθαίνουν για τις περιπέτειες που γνώρισαν μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της Ακρόπολης και τη διασπορά τους σε διάφορα μουσεία του κόσμου, ενώ στην Παιδική Γωνιά οι μικροί φίλοι του μουσείου μπορούν να ψυχαγωγηθούν με ψηφιακά παιχνίδια και ευχάριστα βίντεο. Στην ίδια Παιδική Γωνιά υπάρχει και το ολόγραμμα τού, χαμένου σήμερα, χρυσελεφάντινου αγάλματος της Αθηνάς Παρθένου, έργο του γλύπτη Φειδία, που βρισκόταν στο εσωτερικό του Παρθενώνα. Η μικρής κλίμακας ολογραμματική προβολή δημιουργήθηκε με βάση αρχαία αντίγραφα του αγάλματος και αναφορές στις γραπτές πηγές.

Το βίντεο που δείχνει την καθημερινή ζωή των παιδιών στην αρχαία Αθήνα -συγκεκριμένα στην αρχαία γειτονιά όπου πολλούς αιώνες μετά χτίστηκε το μουσείο- ή το παιχνίδι «Γιγαντομαχία», που ως γνωστόν αποτυπώνεται στις μετόπες της ανατολικής πλευράς του Παρθενώνα, είναι μερικές μόνο από τις ευχάριστες δυνατότητες που προσφέρονται στην Παιδική Γωνιά. «Ολόκληρος ο 2ος όροφος είναι χώρος εξυπηρέτησης των επισκεπτών, ενήλικων και ανήλικων. Εκτός από την Παιδική Γωνιά και το Αναγνωστήριο, το οποίο προϋπήρχε, τώρα είναι και το Κέντρο Πολυμέσων που θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εφαρμογές και στο οποίο θα μπορεί κάποιος να αναπαυθεί και, συγχρόνως, να έχει μια πολύ ωραία θέα στις Καρυάτιδες και στην Αίθουσα των Κλιτύων της Ακρόπολης», υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νέες εφαρμογές, όμως, ενισχύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και στους υπόλοιπους χώρους του Μουσείου Ακρόπολης. Για παράδειγμα, στις θεματικές ενότητες του 1ου ορόφου που αφορούν το Ερέχθειο και την Αθηνά Νίκη, δύο οθόνες -μία σε κάθε ενότητα- δείχνουν κατατοπιστικά βίντεο που λύνουν πολλές απορίες. «Με αυτό τον τρόπο ‘δένουμε’ τα εκθέματα που είναι μέρη του μνημείου με το ίδιο το μνημείο. Για να καταλάβει ο επισκέπτης πώς ήταν, να μάθει συνοπτικά την ιστορία του και να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τι βλέπει», διευκρίνισε η κ. Ελευθεράτου. Στον ίδιο όροφο, ένα ακόμα συναρπαστικό ψηφιακό πρόγραμμα υπενθυμίζει τη γοητεία των επιγραφών που συχνά προσπερνάμε. «Οι επιγραφές δεν είναι συνήθως κάτι πολύ ελκυστικό, όμως λένε μια ολόκληρη ιστορία που είναι πολύ δύσκολο να αφηγηθεί κανείς με μια λεζάντα ή σ’ ένα εισαγωγικό κείμενο», πρόσθεσε η συνομιλήτρια του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλάζει το φως και αποκαλύπτει τα χαραγμένα γράμματα και τις λεπτομέρειες των ανάγλυφων μορφών, δίνοντας τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τα μυστικά που κρύβουν 20 από τις επιγραφές της Ακρόπολης, αλλά και την εσωτερική και εξωτερική πολιτική που άσκησε η Αθηναϊκή Δημοκρατία τον 5ο και 4ο αι. αι. π.Χ.

Εντελώς καινούργια είναι και η ακουστική ξενάγηση του Μουσείου Ακρόπολης. Όταν τα πράγματα αποκατασταθούν πλήρως υγειονομικά, οι επισκέπτες θα μπορούν με τις συσκευές ακουστικής ξενάγησης (audio guide) να μαθαίνουν πληροφορίες για 60 κορυφαία εκθέματα σε μια δίωρη ακουστική περιήγηση. Κι αν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, η μικρότερη εκδοχή της εφαρμογής που περιλαμβάνει 30 εκθέματα δίνει τη λύση. Η ξενάγηση, που είναι στα ελληνικά και αγγλικά, υποστηρίζεται και για άτομα με προβλήματα ακοής, τα οποία θα μπορούν να διαβάζουν τα κείμενα στην οθόνη της συσκευής. «Υπάρχει μια ακόμα εκδοχή που απευθύνεται σε οικογένειες. Με αυτήν θα μπορεί να παρακολουθήσει όλη η οικογένεια μια πολύ ευχάριστη περιήγηση σε κάποια σημαντικά εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης. Η ψηφιακή ξενάγηση είναι εντελώς καινούργια εφαρμογή, που όμως δεν θα μπορέσουμε να τη δώσουμε άμεσα όσο διαρκούν τα μέτρα. Δεν το επιτρέπουν τα ζητήματα υγιεινής. Όταν, όμως, λήξει όλη αυτή η ιστορία και το Μουσείο Ακρόπολης τεθεί σε πλήρη λειτουργία, εμείς είμαστε πανέτοιμοι να τη διαθέσουμε», τόνισε η κ. Ελευθεράτου.

Στο ισόγειο, μια πρωτότυπη διαδραστική εφαρμογή με τα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης καλωσορίζει τους επισκέπτες. Εξήντα έργα τέχνης προσκαλούν το κοινό σε ένα ευχάριστο «παιχνίδι» αφής και σε μια πρώτη γνωριμία με τις συλλογές του Μουσείου πριν την είσοδο στους εκθεσιακούς χώρους -ή μετά το πέρας της περιήγησης, όπως στη δική μας περίπτωση που αποχαιρετίσαμε το φιλόξενο Μουσείο Ακρόπολης με μια ακόμα εφαρμογή-έκπληξη την οποία θα διαθέτει όταν τα μέτρα το επιτρέψουν: Έναν ψηφιακό διαδραστικό χάρτη στην έξοδο που παρουσιάζει τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της πόλης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να φτάσει κανείς σε αυτά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με το «πρέπει» της νίκης η Εθνική μας σήμερα κόντρα στην Ισπανία στο γεμάτο T-Center

All Content

Ο ΠΑΟΚ 90-71 τον Βίκο Ιωαννίνων σε φιλικό στο Μέτσοβο (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών : Ξεκινά με πάνω από 1.740 κωδικούς – Μέση μείωση έως 9,5%

All Content - BusinessNews.gr

Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές

All Content - BusinessNews.gr

Σαφάρι ελέγχων στα οχήματα: «Κόφτης» στις ενστάσεις,πρόστιμα για ανασφάλιστα, τέλη και ΚΤΕΟ

All Content

Υπουργείο Οικονομικών: Στην Cream το spec των 2,2 εκατ. ευρώ

All Content

Η ΕΔΙΠΤ δίνει το «παρών» στην 90ή ΔΕΘ

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

All Content

Ο Ηρακλής νίκησε με 72-62 τον... μισό Άρη σε φιλικό στο «Nick Galis Hall»

All Content

Ελλάδα-Ισπανία: Οδηγίες και πληροφορίες για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο T-Center

All Content - BusinessNews.gr

Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»

All Content - BusinessNews.gr

Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης

FleetNews

Η νέα Mercedes-Benz GLB τώρα με όφελος 2.000 ευρώ

FleetNews

Πατάει γκάζι η Hyundai με 100 νέα μοντέλα έως το 2030

CSRΝews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

CSRΝews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

CSRΝews.gr

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει τις οικογένειες των νεκρών και αγνοουμένων από τη βύθιση του ferry

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εστίαση: Στις 14 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση των επιχειρήσεων
Εστίαση: Στις 14 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση των επιχειρήσεων 13/05/2021 - 11:18
Γεραπετρίτης: «Τον Ιούνιο θα έχουμε εξασφαλίσει μια πολύ ικανοποιητική ανοσία πληθυσμού (vid) 13/05/2021 - 11:39
Γεραπετρίτης: «Τον Ιούνιο θα έχουμε εξασφαλίσει μια πολύ ικανοποιητική ανοσία πληθυσμού (vid)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «The Factory»: Το νέο ερευνητικό κέντρο του ΕΚΕΤΑ στο Λάκκωμα Χαλκιδικής εγκαινίασε ο Σταύρος Καλαφάτης
    31/08/2026 - 17:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • B. Κικίλιας: Ανησυχία για την ευρωπαϊκή στάση ενόψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων στον IMO
    31/08/2026 - 17:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σε πλήρη λειτουργία το Κτηματολόγιο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων
    31/08/2026 - 17:14 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nvidia: Επένδυση ύψους 3,5 δισ. δολαρίων στη MediaTek
    31/08/2026 - 17:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank
    31/08/2026 - 16:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Παπαστράτος προχωρά σε 30 νέες προσλήψεις τεχνικών στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου
    31/08/2026 - 16:54 ESG
  • Ο Τραμπ δεσμεύεται να «απαντήσει» στις επιθέσεις του Ιράν κατά αμερικανικών στόχων
    31/08/2026 - 16:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκέρτσος: Κατά 577.742 αυξήθηκαν οι εργαζόμενοι και κατά 49.289 οι επιχειρήσεις μέσα σε επτά χρόνια
    31/08/2026 - 16:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Πιερρακάκης - Τ. Θεοδωρικάκος: «Δικαίωμα στη Λήθη» για επιζώντες με ιστορικό καρκίνου
    31/08/2026 - 16:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Aon εξαγοράζει την USI έναντι 17 δισ. δολαρίων
    31/08/2026 - 16:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    30/08/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σαφάρι ελέγχων στα οχήματα: «Κόφτης» στις ενστάσεις,πρόστιμα για ανασφάλιστα, τέλη και ΚΤΕΟ
    31/08/2026 - 08:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρίχνουν αυλαία οι θερινές εκπτώσεις: Υποτονικός ο τζίρος, στο επίκεντρο της «επόμενης μέρας» οι προσφορές
    31/08/2026 - 07:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπεγράφη στο Τελ Αβίβ η συμφωνία για τον ελληνικό «Θόλο»
    31/08/2026 - 12:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «βάζει πλώρη» για το ΧΑ - Dual listing και άντληση 100 εκατ. ευρώ
    31/08/2026 - 09:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Μαθήματα Οικονομίας»: Επιστρέφουν για 4η χρονιά από το WHEN και την Alpha Bank

31/08/2026 - 13:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

31/08/2026 - 13:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ελληνικός Χρυσός και Μεταλλεία Θράκης στην 90η ΔΕΘ: Το νέο κεφάλαιο της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οι Σκουριές

31/08/2026 - 13:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο ΠΑΟΚ 90-71 τον Βίκο Ιωαννίνων σε φιλικό στο Μέτσοβο (pics)

31/08/2026 - 12:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ermis Awards: Ο Κώστας Ρουσσάκης Πρόεδρος της Επιτροπής Entertainment & Brand Experience

31/08/2026 - 11:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΚΚΟΜΕΔ: Νέα Δράση «Υποστήριξη Κινηματογραφικών Αιθουσών για Ελληνικές Ταινίες» - Έναρξη υποβολής αιτήσεων

31/08/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

31/08/2026 - 06:45
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

31/08/2026 - 05:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo