Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Ψηφιακή συζήτηση για την επανεκκίνηση της οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
21/07/2020 · 13:07

Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Ψηφιακή συζήτηση για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ψηφιακή συζήτηση με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας μετά την πανδημία: Τρέχουσες δημοσιονομικές προκλήσεις και προοπτικές» τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των AmCham Digital Talks&Events του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η ύφεση που προκλήθηκε τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια οικονομία εξαιτίας της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19, οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν με σκοπό την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας καθώς και οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της αποτέλεσαν αντικείμενο της ψηφιακής συζήτησης την οποία συντόνισε ο Ευστάθιος Μπακάλης, Head of Tax Controversy and Tax Litigation, KBVL Law Firm, Member of Deloitte Legal Network και συμμετείχαν: ο Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, ο Γιάννης Αντωνόπουλος, Director, Tax-Customs & Incentives, Mytilineos Holdings,ο Ιωάννης Αθανασιάδης, Manager Fiscal Affairs, Papastratos, ο Βαγγέλης Μόρφης, Διευθυντής Marketing & Operations για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος ΣΦΕΕ και ο Πάρης Βάρφης Managing Partner, Finance, Grivalia.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο Νικόλαος Μπακατσέλος, Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου επεσήμανε ότι στόχος της ψηφιακής συζήτησης είναι να δοθεί έμφαση σε πτυχές της οικονομίας, όπου υπάρχουν πολλαπλά και υψηλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, με φόντο πάντα τα ευεργετικά αποτελέσματα αναγκαίου άλματος ψηφιακής εξέλιξης και υποστήριξε ότι: «Παρονομαστής αναφοράς σε όλα τα παραπάνω αποτελεί η συρρίκνωση των εσόδων λόγω lockdown στο 2020, το υψηλό κόστος στήριξης για τη πανδημία (10 δις), οι προοπτικές ενεργού υπαγωγής στα ευεργετήματα του φιλόδοξου πολυετούς νομισματικού σχεδίου ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Οικονομίας (Next Generation E.U.), αλλά και η ορθή αξιοποίηση των εισηγήσεων της επιτροπής Πισσαρίδη».

Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι η μετα-κορωνοϊού εποχή πρέπει να έχει ως πρόταγμα το κλείσιμο του επενδυτικού κενού που είναι το βασικό πρόβλημα στη δομή του πλούτου της χώρας. Όπως υποστήριξε ο κ. Σταϊκούρας, η στόχευση της επόμενης ημέρας δεν είναι μόνο πως θα αυξήσουμε το ΑΕΠ, αλλά πως θα βελτιώσουμε τη σύνθεση του πλούτου της χώρας με την εφαρμογή μιας συνετής δημοσιονομικής πολιτικής μέσα από τη σταδιακή μείωση φορολογικών συντελεστών, τη συνέχιση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων αλλά και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Ο κ. Σταϊκούρας, υπογράμμισε τη στήριξη επενδυτικών πρωτοβουλιών υψηλής προστιθέμενης αξίας με έμφαση στη βαριά βιομηχανία και τις υποδομές και τη συνεχή επένδυση στο υψηλής ποιότητας ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας, την κατάθεση νομοσχεδίων όπως είναι το φορολογικό, δίνοντας κίνητρο για την προσέλκυση συνταξιούχων στην Ελλάδα. Τόνισε επίσης, την παροχή φορολογικών κινήτρων και στοχευμένων φορολογικών απαλλαγών, την υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών που αφορούν το κανονιστικό πλαίσιο του επιχειρείν, τη διαχείριση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, την αγροτική πολιτική, την επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία αλλά και τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης δίνοντας έμφαση στην ψηφιακή και πράσινη οικονομία.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αντωνόπουλο, για την υλοποίηση των στόχων του εθνικού προγράμματος για την ανάκαμψη είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων και να πραγματοποιηθούν μεγάλες επενδύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία. Στα μέτρα που εξετάζονται πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα επιβαρύνονται περισσότερο από το μέσο όρο της ΕΕ με εισφορές και φόρους, ενώ το ενεργειακό κόστος για τη βιομηχανία είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη. Όσον αφορά τις επιδιωκόμενες από όλους μεγάλες επενδύσεις, ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε ό,τι ιδιαίτερα κατά το κρίσιμο διάστημα 2020-2024 κρίνεται απαραίτητο, αφενός να αυξηθούν οι ενισχύσεις που παρέχονται από τους αναπτυξιακούς νόμους 4399 & 4608, αφετέρου να δοθούν κίνητρα οριζόντιου χαρακτήρα όπως οι επιταχυνόμενες και πρόσθετες αποσβέσεις σε ειδικές κατηγορίες επενδύσεων, καθώς και συμπληρωματικά μέτρα όπως η μεταφορά ζημιών στη 10ετία και η επιδότηση εργοδοτικών εισφορών νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ο Ιωάννης Αθανασιάδης τόνισε ότι η μέχρι σήμερα, επιτυχημένη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για το άνοιγμα ενός νέου, πειστικού, αναπτυξιακού αφηγήματος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα προοδευτικό ρυθμιστικό περιβάλλον που να ευνοεί την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, η δημιουργία ενός σταθερού, απλού, αξιόπιστου φορολογικού συστήματος, χωρίς εκπλήξεις και υπερβολές, ο περιορισμός της υπερφορολόγησης σε συνδυασμό με μία σειρά διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο μίας στοχευμένης επενδυτικής πολιτικής αλλά και η εκπόνηση μίας ολιστικής και συντονισμένης στρατηγικής στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου σε συνεργασία με την αγορά, αποτελούν τα πρώτα, μικρά μεν αλλά βασικά βήματα στην πορεία αναγνώρισης της Ελλάδας ως ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.»

Όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Μόρφης, η Ελλάδα κατέχει την προτελευταία θέση στην Ευρώπη στον πολύ σημαντικό Δείκτη DESI (Digital Economy & Society Index). Ενώ διαπιστώνεται καθημερινά η απόφαση πολλών ελληνικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε καινοτόμες τεχνολογίες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αποκαλούμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάσταση και δήλωσε ότι: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι χρειάζονται γενναία και τολμηρά οικονομικά και φορολογικά κίνητρα για να στηρίξουν τις επενδύσεις σε τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, ως μονόδρομος της ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, μαζί με τα κίνητρα για τις επενδύσεις, πρέπει να υπάρξουν κίνητρα και για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των υπαλλήλων των εταιρειών, καθώς χωρίς τις κατάλληλες νέες γνώσεις, δεν θα μπορέσει το εργατικό δυναμικό να ανταπεξέλθει στις καινούργιες και ισχυρές απαιτήσεις της νέας εποχής».

Σύμφωνα με τον Ολύμπιο Παπαδημητρίου, ο κλάδος του φαρμάκου αποτελεί βασικό πυλώνα της Εθνικής Οικονομίας και αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος Δημόσιας Υγείας, διασφαλίζοντας την υγεία των Ελλήνων πολιτών. Η συνεχώς αυξανόμενη υπερφορολόγηση που υφίστανται τα τελευταία χρόνια οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες καλούνται να επιστρέψουν στο κράτος έως και 50% του κύκλου εργασιών τους – με διαφορά το ψηλότερο ποσοστό επιστροφών στην Ε.Ε. – θα πρέπει να αντιρροπήσει αφενός με την ενίσχυση της δημόσιας χρηματοδότησης για το φάρμακο, (που έμεινε σταθερή τα τελευταία 4 χρόνια) αφετέρου με τη θεσμοθέτηση αναπτυξιακών κινήτρων για την ενίσχυση των επενδύσεων από τις εταιρείες του κλάδου. Ο κ. Παπαδημητρίου εξήγησε ότι η πολιτεία αποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της φαρμακοβιομηχανίας για ενίσχυση των αναπτυξιακών κινήτρων είτε με το συμψηφισμό επενδύσεων σε Ε & Α με το clawback που επιβαρύνει τις επιχειρήσεις είτε με την φορολογική υπερέκπτωση (200%) αυτών ενώ οι παραγωγικές επενδύσεις και οι κλινικές μελέτες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο εφόσον ενισχυθεί και η δημόσια χρηματοδότηση για το φάρμακο, γιατί μόνο έτσι θα τεθούν τα νέα καινοτόμα φάρμακα στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών. Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Η πανδημία είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να αναθεωρήσει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας. Μια βιώσιμη, ασθενοκεντρική φαρμακευτική πολιτική αποτελεί μέρος της μεταρρύθμισης και θα δώσει τη δυνατότητα στον φαρμακευτικό κλάδο να παίξει το ρόλο που μπορεί, στην ανάκαμψη της Εθνικής μας Οικονομίας».

Ο Πάρης Βάρφης υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς του τουριστικού προϊόντος το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και για να συμβεί αυτό καθοριστικό παράγοντα αποτελεί η μείωση της γραφειοκρατίας και η ταχύτητα στη λήψη εγκρίσεων και αποφάσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στον τουριστικό κλάδο κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, ενώ για τις επιχειρήσεις των οποίων διακυβεύεται η βιωσιμότητα θα ήταν καλό να εξεταστούν περισσότερες τροποποιήσεις με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας τους, όπως η περαιτέρω αναβολή πληρωμών των υποχρεώσεων αλλά και η μείωση εργοδοτικών εισφορών. Όσον αφορά τον κλάδο των ακίνητων είναι αναγκαία η λήψη μέτρων με σκοπό τον μετριασμό της επίπτωσης της μείωσης των μισθωμάτων στους ιδιοκτήτες. Χρειάζονται μέτρα εξειδικευμένης ελάφρυνσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και μέτρα σχετικά με τη φορολόγηση ανείσπρακτων ενοικίων.

Ο Ευστάθιος Μπακάλης, ανέφερε συμπερασματικά ότι σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο που βιώνουμε όπου η καθημερινότητα ζητεί την επάνοδο στους ρυθμούς της και η οικονομία επιδιώκει να ορθοποδήσει και να βγει κατά το δυνατόν αλώβητη από τη στενωπό από τις συνέπειες που προκάλεσε ο κορονοϊός, η πολιτική ηγεσία καλείται να δείξει τα αντανακλαστικά και να εξασφαλίσει τις συνθήκες εκείνες που θα οδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο στην επόμενη ημέρα. Για να επιτευχθούν τα παραπάνω συνιστώνται μεταξύ άλλων τολμηρά φορολογικά και οικονομικά κίνητρα αλλά και εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των υπαλλήλων όλων των ηλικιών και βαθμίδων προκειμένου να είναι εφικτή η προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου, Ηλίας Σπιρτούνιας ευχαρίστησε το σύνολο των χορηγών, τους ομιλητές, τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, τους προέδρους και τα μέλη των επιτροπών του αλλά και όλα τα στελέχη του Επιμελητηρίου που συνέλαβαν ουσιαστικά στη διαμόρφωση και υλοποίηση του AmChamGR Digital Talks & Events , ενός εξαιρετικού προγράμματος πολυθεματικών και ιδιαίτερα επίκαιρων ψηφιακών συζητήσεων. . Απευθυνόμενος ειδικά στον κ. Σταϊκούρα, αφού τον ευχαρίστησε, αποδέχτηκε εκ μέρους του Επιμελητηρίου την πρόταση - πρόσκληση που απηύθυνε ο Υπουργός, για επικαιροποίηση της συζήτησης και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το σύνολο των επιτροπών και στελεχών του Επιμελητηρίου στο έργο της κυβέρνησης για μια βιώσιμη ανοδική πορεία της χώρας.

  • ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ζευγάρωσε τις νίκες της επί του Βίκου η Δόξα, 88-81 με τρομερό Ρόμπινσον (gallery & vids)

All Content

W Rising Stars: Στο Final-4 ΠΑΟΚ, Πρωτέας Βούλας, Παναθηναϊκός και Ανόρθωση Βόλου (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Μπαίνει δυναμικά στο εμφιαλωμένο νερό - Νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ σε πέντε μεγάλες εταιρείες για υπέρβαση πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Εξαγόρασε τοπική αλυσίδα στην Θεσσαλονίκη

All Content

Κρατική διαφήμιση: Εγκρίθηκαν νέα κονδύλια πάνω από 12,1 εκατ.

All Content

Spec 2,2 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague και οι «μάχες» Άρη & Πανιωνίου στο EuroCup στο παρκέ του Novasports!

All Content

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τελετή ανταλλαγής φανέλας με ομάδα του NFL (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Lidl Hellas: Ακόμη ένα άδικο και αυθαίρετο πρόστιμο - Θα ασκήσουμε και πάλι όλες τις νόμιμες ενέργειες

All Content - BusinessNews.gr

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αύξηση κερδών για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025

All Content - BusinessNews.gr

Νεανική ανεργία: Για πρώτη φορά έπεσε κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ, στο 13% τον Δεκέμβριο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επίθεση με τσεκούρι: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου τραυματία
Επίθεση με τσεκούρι: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου τραυματία 21/07/2020 - 11:58
Νίκος Χαρδαλιάς: Tα εισαγόμενα κρούσματα-Οι αποφάσεις για τα πανηγύρια 21/07/2020 - 13:11
Νίκος Χαρδαλιάς: Tα εισαγόμενα κρούσματα-Οι αποφάσεις για τα πανηγύρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνες και σε συγγενικά πρόσωπα εμπλεκομένων
    09/02/2026 - 20:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Κούβα προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα για αεροσκάφη
    09/02/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Yπόθεση Έπσταϊν: Η Γκισλέιν Μάξγουελ θα μιλήσει εάν της δώσει χάρη ο πρόεδρος Τραμπ
    09/02/2026 - 19:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΠΑΠ: Νέες αγορές μετοχών αξίας άνω των 8,17 εκατ. ευρώ από την Allwyn
    09/02/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ηλεκτρονικών πλειοδοτικών δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
    09/02/2026 - 18:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EE: Η φον ντερ Λάιεν ανοίγει τον φάκελο της ανταγωνιστικότητας - Επιστολή της προς τους ηγέτες των κρατών-μελών
    09/02/2026 - 18:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας
    09/02/2026 - 18:19 ESG
  • Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος βασιλοτροφίας στη Στερεά Ελλάδα
    09/02/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νεανική ανεργία: Για πρώτη φορά έπεσε κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ, στο 13% τον Δεκέμβριο
    09/02/2026 - 17:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Intracom Holdings: Απέκτησε ποσοστό 7,907% στη Real Consulting
    09/02/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Μπαίνει δυναμικά στο εμφιαλωμένο νερό - Νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ.
    09/02/2026 - 06:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγικό deal στην αγορά της πληροφορικής: Η Real Consulting εξαγοράζει την OTS
    09/02/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τι αλλάζει στους καθαρισμούς των οικοπέδων με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
    09/02/2026 - 07:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΕΒΕ: Αυξημένες 2% οι ελληνικές εξαγωγές το 2025 - Ποιοι κλάδοι αύξησαν τη διεθνή παρουσία τους
    09/02/2026 - 10:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΝΦΙΑ: Διορία μέχρι 16 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την έκπτωση έως 20% - Η διαδικασία
    09/02/2026 - 08:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου

09/02/2026 - 18:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Elite League: Πρόγραμμα-Αποτελέσματα 2025/26

09/02/2026 - 17:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας

09/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bike Odyssey 2026: Περισσότερες από 100 συμμετοχές και αθλητές από όλο τον κόσμο στην Πίνδο

09/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Flat Hunters»: Πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1

09/02/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SKY express: Τιμήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

09/02/2026 - 13:30
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα καταστήματα Nissan & KGM Χαλκιάς στη Λ. Συγγρού

09/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Kosmocar ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη

09/02/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo