Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αχτσιόγλου: "Κάτω από 39.000 οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
15/10/2018 · 03:00

Αχτσιόγλου: "Κάτω από 39.000 οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις"

Τι ανέφερε η υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή της για τις εκκρεμείς συντάξεις και τα ληξιπρόθεσμα εφάπαξ

Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου,σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8» τόνισε ότι «η κυβέρνηση υλοποίησε κορυφαίες, αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες πρέπει να συνεχιστούν στη χώρα και σε αυτές εννοώ οπωσδήποτε την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, την ενοποίηση όλων των ταμείων σε ένα, με ενιαίους κανόνες για όλους τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους. Την ύπαρξη για πρώτη φορά κτηματολογίου στη χώρα, την ύπαρξη δασικών χαρτών. Τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν το πεδίο της κοινωνικής προστασίας, τη θεσμοθέτηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και ενός σοβαρού πλέγματος προστασίας για το παιδί, που επίσης δεν υπήρχε στη χώρα αυτή παραδοσιακά».

Η κα Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τις παρεμβάσεις της περιόδου 2012-2014, η οποία «συνοδεύτηκε από πάρα πολλά μέτρα συμπίεσης της εργασίας, μέσα από μία αντίληψη που έλεγε ότι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας θα επέλθει με τη μείωση των μισθών και την περικοπή ευρύτερων δικαιωμάτων των εργαζομένων. Αυτή την αντίληψη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής είχε πει ότι δεν την υιοθετεί και ότι τη θεωρεί πέρα από κοινωνικά ολέθρια και οικονομικά αναποτελεσματική και αυτό αποδείχτηκε. Το 2012, που έγινε η μεγάλη περικοπή του κατώτατου μισθού, την αμέσως επόμενη χρονιά εκτινάχτηκε η ανεργία στο 28%».

Η κυβέρνηση «ουδέποτε συμφώνησε ή αποδέχτηκε αυτή την αντίληψη της εσωτερικής υποτίμησης και μάλιστα ήδη από νωρίς έθεσε στο τραπέζι ξανά τα ζητήματα των εργασιακών. Σε αυτά υπήρξε συμφωνία, το υπογραμμίζω αυτό, με τους εταίρους, αναφορικά με την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη χώρα. Υπήρξε συμφωνία, καταθέσαμε δηλαδή στοιχεία, συζητήσαμε, διαπραγματευτήκαμε, αποδείξαμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό και την ορθότητα των επιχειρημάτων μας και καταλήξαμε στο να επαναφέρουμε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στη χώρα.

Ομοίως, η αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία είναι επίσης πυρηνικό στοιχείο του δικού μας προγράμματος, είναι κάτι που θα έπρεπε να λάβει χώρα στην Ελλάδα, διότι από το 2012 είναι καθηλωμένος σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αύξηση θα λάβει υπόψη όλα τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και τυχόν επιπτώσεις που μπορεί να έχει στους διάφορους δείκτες, προκειμένου να γίνει με έναν σοβαρό και τεκμηριωμένο τρόπο».

Αναφερόμενη στην αποκλιμάκωση της ανεργίας, τόνισε ότι «η μείωσή της κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες τα τελευταία 3,5 χρόνια είναι πραγματική. Έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Έχουμε αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων, δηλαδή πραγματική ενίσχυση του αριθμού των ανθρώπων που εργάζονται. Επίσης, σύμφωνα με τα ετήσια δεδομένα για τις νέες θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί, το 70% είναι πλήρους εργασίας και το 30% είναι μερικής απασχόλησης. Πρέπει να επενδύσουμε στο πώς θα δημιουργήσουμε κίνητρα στις επιχειρήσεις αλλά και θα ενισχύσουμε τους εργαζόμενους, για να συνάπτονται συμβάσεις πλήρους εργασίας. Θεωρώ σημαντική σε αυτή την κατεύθυνση την προσπάθεια για την καταπολέμηση της υποδηλωμένης εργασίας».

Για την επαναφορά των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων επισήμανε ότι «μέχρι στιγμής έχουμε προχωρήσει στην επέκταση 7 κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, οι οποίες έχουν καταστεί γενικώς υποχρεωτικές. Δηλαδή, οφείλουν να τις τηρούν όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου. Αφορούν σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και εργασίας, τον τουρισμό, τις τράπεζες, τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, η επέκταση είναι υπό τη συναινετική συμβολή και των εργοδοτριών επιχειρήσεων. Και είναι εύλογο αυτό, διότι είναι λογικό να θέλουν και οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν υπογράψει μια κλαδική συλλογική σύμβαση, αυτή να καθίσταται γενικώς υποχρεωτική στον κλάδο, ώστε ο ανταγωνισμός που αναπτύσσεται μεταξύ τους να μη γίνεται στη βάση της συμπίεσης των μισθών και των υπόλοιπων όρων εργασίας αλλά να γίνεται σε άλλους παράγοντες της δραστηριότητάς τους, δηλαδή στην ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, στην παραγωγικότητά τους κ.τ.λ. Και αυτό είναι το ευκταίο, να δημιουργηθεί δηλαδή μέσω των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων ένα πεδίο ώστε οι επιχειρήσεις μεταξύ τους να μην ανταγωνίζονται στο ποια θα δώσει χαμηλότερο μισθό αλλά αντιθέτως στο ποια θα είναι περισσότερο παραγωγική. Έτσι θα προχωρήσουμε και το επόμενο διάστημα, βέβαια, πλέον το κράτος από την πλευρά του έκανε αυτό που έπρεπε, δηλαδή επανέφερε το θεσμικό πλαίσιο. Τώρα εναπόκειται στα μέρη, στους εργαζόμενους και τους εργοδότες, να συνάπτουν μεταξύ τους συλλογικές συμβάσεις, να επανέλθει, δηλαδή, αυτός ο παράγοντας, που είναι ένας παράγοντας σταθερότητας και ειρήνης όπως λέμε στις εργασιακές σχέσεις».

Η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε, επίσης, στα προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας και ιδιαίτερα σε αυτά που είναι επικεντρωμένα στους νέους επιστήμονες. Ενδεικτικά, υπογράμμισε ότι «σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα για επιδότηση επιχειρήσεων σε κλάδους υψηλής παραγωγικότητας για τη χώρα, όπου επιδοτούμε τις επιχειρήσεις με ποσό μέχρι 800 ευρώ προκειμένου να καλύψουμε το 50% του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων. Άρα να μπορούν να δίνουν μισθούς 1.600 ευρώ. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που αφορά 10.000 εργαζόμενους και στόχο έχει ακριβώς αυτό: να αρχίσει να βάζει στην αγορά μισθούς με τους οποίους μπορεί κανείς να ζήσει σήμερα και να μπορέσει να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάσχεσης και γιατί όχι αντιστροφής του brain drain».

Σε σχέση με τις ληξιπρόθεσμες αιτήσεις συνταξιοδότησης τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις είναι κάτω από 39.000 και τα ληξιπρόθεσμα εφάπαξ κάτω από 26.000». Υπενθύμισε, παράλληλα, ότι «όταν ανέλαβε η κυβέρνηση στις αρχές του 2015 υπήρχαν περίπου 400.000 απλήρωτες συνταξιοδοτικές παροχές στα συρτάρια μας. Έχουμε καταβάλει περισσότερες από 720.000 παροχές αυτά τα χρόνια. Έχουμε μειώσει δηλαδή τον όγκο των εκκρεμών κύριων συντάξεων κατά περίπου 77%. Έχουμε κάνει μια τεράστια δουλειά προκειμένου να εκκαθαρίσουμε αυτόν τον πολύ μεγάλο όγκο των απλήρωτων συντάξεων που μας παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση». Η κα Αχτσιόγλου σημείωσε, επίσης, ότι «η χρηματοδότηση για την πλήρη εκκαθάριση αυτών των εκκρεμοτήτων είναι διασφαλισμένη».

Αναφορικά, τέλος, με τους στόχους του Υπουργείου Εργασίας για το επόμενο διάστημα, η κα Αχτσιόγλου δήλωσε ότι ο βασικός είναι «να μπορέσει να γίνει αισθητό στον κόσμο το γεγονός της εξόδου από το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Δηλαδή, να μπορέσουν οι άνθρωποι να το δουν αυτό απτά, υλικά, στην καθημερινότητά τους». Η υπουργός Εργασίας τόνισε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού τον Ιανουάριο του 2019, τον ίδιο μήνα κατά τον οποίο ξεκινούν να εφαρμόζονται οι νέες μειωμένες κατά 33% εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, και παράλληλα να προχωρήσουμε σε μια σειρά από βελτιωτικές παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, είτε αυτό αφορά διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών στην επαφή τους με τον ΕΦΚΑ είτε αυτό αφορά την πλήρη εκκαθάριση των εκκρεμοτήτων στις συντάξεις».

  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ·
  • ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
  • ·
  • ΕΦΑΠΑΞ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Καρδίτσα-Τόφας και Παρί-Ρεάλ Μαδρίτης

All Content

Καρδίτσα: Με την Τόφας για την πρώτη νίκη στη φάση των «16»

All Content - BusinessNews.gr

ESM: Στο κλαμπ των ισχυρών της Ευρωζώνης τα ελληνικά ομόλογα, σε ρεκόρ 15ετίας για το περιθώριο τους (spread)

All Content - BusinessNews.gr

«Βιολάντα»: Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων - Τι εξετάζουν οι Αρχές για την πυρκαγιά

All Content - BusinessNews.gr

Επικαιροποίηση ΚΑΔ: Λογιστές προειδοποιούν για προβλήματα, ενόψει φορολογικών δηλώσεων - Οι παγίδες

All Content

Σε Choose/ΟΤΕ «οδεύουν» τα 7,5 εκατ. για το Olympian Land

All Content

Βάνιας Απέργης, Founder - Director, yellowgroove: Όταν σβήσουν τα υπόλοιπα, μένει ο ήχος

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παρί-Ρεάλ Μαδρίτης απόψε για την 25η αγωνιστική της EuroLeague

All Content

BasketNews: «Ο Μάικ Τζέιμς μένει ελεύθερος από τη Μονακό το καλοκαίρι»

All Content - BusinessNews.gr

Νέα δέσμη μέτρων για το στεγαστικό: «Κατασκευάζω-Νοικιάζω» και στήριξη εργαζομένων εκτός έδρας

All Content - BusinessNews.gr

Ινδία και ΕΕ συνάπτουν εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρονικό εμπόριο και AI: H νέα εποχή είναι ήδη εδώ - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θεσσαλονίκη: Προχωρά η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων στο ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Προχωρά η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων στο ιστορικό κέντρο 15/10/2018 - 03:00
«Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ»: Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα αστυνόμευσης από την ΕΛ.ΑΣ 16/10/2018 - 03:00
«Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ»: Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα αστυνόμευσης από την ΕΛ.ΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • NBG Pay και EDPS στην έκθεση HORECA: Ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για κάθε επιχείρηση
    27/01/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ονδούρα: Ορκίζεται ο εκλεγμένος πρόεδρος Ασφούρα, τον οποίο υποστήριξε προεκλογικά ο Τραμπ
    27/01/2026 - 12:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΕ: Eνέκρινε το εθνικό αμυντικό σχέδιο της Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μέσου SAFE
    27/01/2026 - 12:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Πένθος και οργή στη Μινεάπολη
    27/01/2026 - 12:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ευλογιά: «Οχι» στον εμβολιασμό, «ναι» σε μέτρα για τη βιοασφάλεια
    27/01/2026 - 12:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Greece Sotheby’s International Realty: Νέα διεθνής διάκριση στα International Property Awards 2025–2026
    27/01/2026 - 12:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μινεάπολη: O Τραμπ παίζει το χαρτί της αποκλιμάκωσης, μετά τον δεύτερο θάνατο διαδηλωτή
    27/01/2026 - 12:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βενεζουέλα: Προβλέπεται αύξηση των επενδύσεων στον τομέα του πετρελαίου κατά 55% το 2026
    27/01/2026 - 12:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • ATC: Λύσεις AI για το Arizona State University για ανάπτυξη εξατομικευμένης μάθησης
    27/01/2026 - 12:20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Γ. Κεφαλογιάννης: Ρίχνουμε το βάρος στην πρόληψη για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι
    27/01/2026 - 11:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Βιολάντα: Μοναδικό μας μέλημα είναι να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε
    26/01/2026 - 13:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φονική πυρκαγιά στη «Βιολάντα»: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
    26/01/2026 - 19:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Πρώτα αποτίμηση και λύσεις - Έπειτα ρύθμιση στα ωράρια τροφοδοσίας και κυκλοφορίας
    26/01/2026 - 14:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Protergia: Νέο Picasso MyPlan στο app για έλεγχο κατανάλωσης και πακέτου
    26/01/2026 - 15:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Αντλεί 600 εκατ. ευρώ από πράσινο ομόλογο με υπερκάλυψη 5,8 φορές
    26/01/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανιώνιος: Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης στο Μαρούσι

27/01/2026 - 10:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Α2 Γυναικών: Πρόγραμμα και αποτελέσματα της περιόδου 2025/26

27/01/2026 - 10:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Σε Choose/ΟΤΕ «οδεύουν» τα 7,5 εκατ. για το Olympian Land

27/01/2026 - 10:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Food Drive ΠΕΦ: 8 χρόνια προσφοράς – Φετινή συγκέντρωση 5,5 τόνων αγαθών για ευάλωτες οικογένειες και παιδιά

27/01/2026 - 09:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Πειραιώς: Υψηλή διάκριση από το CDP με βαθμολογία «A-» για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της

27/01/2026 - 09:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΥ Ελλάδος: Δημοσίευσε Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το οικονομικό έτος 2025

27/01/2026 - 09:43
FleetNews
fleetnews.gr

Ο Καναδάς μείωσε τους δασμούς για την Κίνα στο 6,1%

27/01/2026 - 08:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

27/01/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Beauty point επωνύμων το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς “Hollywood Clinic” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

26/01/2026 - 16:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ!

26/01/2026 - 16:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo