Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σ.Φάμελλος: "Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνει η Κεντρική Μακεδονία restart"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
26/03/2018 · 03:00

Σ.Φάμελλος: "Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνει η Κεντρική Μακεδονία restart"

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος κατά την τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι με τα αναπτυξιακά συνέδρια η κυβέρνηση εισάγει μια καινοτομία στην αναπτυξιακή διαδικασία, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος κατά την τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε ότι με τα αναπτυξιακά συνέδρια η κυβέρνηση εισάγει μια καινοτομία στην αναπτυξιακή διαδικασία, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες. Διότι πλέον η ανάπτυξη σχεδιάζεται μέσα στην κοινωνία και όχι στους προθαλάμους των υπουργικών γραφείων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “η ανάπτυξη που προτείνουμε απευθύνεται σε όλους, χωρίς δάνεια με αέρα για λίγους, αλλά με σύγχρονα εργαλεία και ψηφιακή πρόσβαση για όλους τους πολίτες”, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι «εμείς δεν έχουμε καμία ιδεοληψία υπέρ ή κατά του ιδιωτικού τομέα. Ιδεοληψία ήταν το ελληνικό μοντέλο του νεοφιλελευθερισμού, όπου δουλειές έκαναν μόνο οι κολλητοί του συστήματος εξουσίας, είτε λεγόταν SIEMENS, είτε NOVARTIS, είτε ΔΟΛ. Εμείς από την άλλη έχουμε την ιδεοληψία της οικονομίας του πραγματικού προϊόντος και της εργασίας, και όχι των offshore και της οικονομίας φούσκας με μεγάλα λόγια”.

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ αναφέρθηκε στις τομές που έγιναν από το ΥΠΕΝ το 2017 όσον αφορά μεγάλα ζητήματα του περιβάλλοντος, κρίσιμα για την ανάπτυξη της χώρας και τα οποία για πολλά χρόνια παρέμεναν στάσιμα: Δασικοί Χάρτες, Ανακύκλωση και Κυκλική Οικονομία, Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και θεσμοθέτηση των νέων περιοχών του δικτύου Natura 2000. Ταυτόχρονα, ενεργοποιούνται χρηματοδοτικά εργαλεία ύψους 2 δισ. ευρώ σε έργα στερεών και υγρών αποβλήτων, με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα σε ποιότητα ζωής, περιβάλλον, εργασία και τοπική ανάπτυξη. «Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο δεν φοβάται να λάβει αποφάσεις, αλλά προχωράει και στην υλοποίησή τους», τόνισε ο Αν. ΥΠΕΝ.

Ειδικά για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σωκράτης Φάμελλος επεσήμανε ότι τα τελευταία 3 χρόνια ξεκίνησαν και σε ορισμένες περιπτώσεις ολοκληρώθηκαν υποθέσεις, πρωτοβουλίες και έργα που είχαν χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως ανέκδοτα, όπως το Μετρό, τα Τέμπη, το Λιμάνι, η σιδηροδρομική σύνδεση μέχρι τον Δούναβη, η παραχώρηση των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα στην τοπική κοινωνία κ.ά. «Έχουμε λοιπόν όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουν μπρος οι μηχανές, για να κάνει η Κεντρική Μακεδονία restart!», υπογράμμισε. Ωστόσο, «αυτό δεν πρέπει να το κάνει η κυβέρνηση μόνη της. Πρέπει πρωτίστως να το κάνει ο τόπος μας, ως όλον. Το να επιλέγουμε λύσεις ετεροαναφοράς, να τα ρίχνουμε στο αθηνοκεντρικό κράτος, για να κρύβουμε την έλλειψη οράματος, γνώσης και εργατικότητας ή να αποφεύγουμε ευθύνες σημαίνει ότι χάνουμε και ευκαιρίες».

Και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί προικισμένο τόπο, με καίρια γεωπολιτική θέση, που διαχρονικά την καθιστούσε κόμβο πολιτισμών, καινοτομίας, οικονομικής και βιομηχανικής δραστηριότητας. Ωστόσο, υπήρξε για χρόνια μεγάλη υστέρηση σε έργα και επενδύσεις σε υποδομές, ακόμα και για έργα που γίνονταν χωρίς μεγάλο δημόσιο κόστος”.

Στη συνέχεια ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν την Κεντρική Μακεδονία:

  • Δάση & Δασικοί Χάρτες

Η κατάρτιση δασικών χαρτών έχει ολοκληρωθεί για το σύνολο της ΠΚΜ, που αποτελεί την πρώτη Περιφέρεια σε αυτό τον τομέα, και δεν υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα. Η διαδικασία της κύρωσης των δασικών χαρτών για την ΠΚΜ θα ολοκληρωθεί εντός του 2019, ενώ για το σύνολο της χώρας το έργο των δασικών χαρτών θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2020. Και αυτό αποτελεί μια έμπρακτη προσφορά στην εργασία και στην ανάπτυξη. Απαιτείται όμως επιτάχυνση των Δήμων ώστε να στείλουν τις οικιστικές πυκνώσεις έως τις 15.5.2018.

  • Φύση & Βιοποικιλότητα

Το οικολογικό απόθεμα της Κεντρικής Μακεδονίας είναι πολύ υψηλό. Ολοκληρώθηκε η οριοθέτηση των περιοχών Natura 2000 και πλέον η Περιφέρεια έχει πολλές δυνατότητες να εκμεταλλευτεί τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που προσφέρει το νέο πλαίσιο για τους Φορείς Διαχείρισης.

Στην Περιφέρεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι υφιστάμενοι τέσσερις φορείς, οι οποίοι μετονομάζονται και παράλληλα διευρύνονται τα όρια ευθύνης τους. Στον νόμο υπάρχει πρόβλεψη για δημιουργία ενός ακόμα νέου Φορέα στην ΠΚΜ, του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βόρα – Πάικου – Βερμίου, με προσωρινή έδρα την Έδεσσα, που αναλαμβάνει 10 ορεινές περιοχές του Δικτύου με ιδιαίτερα δασικά οικοσυστήματα. Όσον αφορά τις δύο ειδικές περιοχές της Περιφέρειας για τις οποίες υπάρχει μεγάλη πίεση και προσμονή, ήδη τα Σχέδια ΠΔ του Ολύμπου και του Δέλτα του Αξιού-Αλιάκμονα-Λουδία βρίσκονται σε φάση τελικής επεξεργασίας από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΝ και πρόκειται να αποσταλούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

  • Φορέας Διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου

Ο νέος Φορέας θα είναι επιφορτισμένος με θέματα προστασίας του θαλάσσιου και χερσαίου οικοσυστήματος, αλλά και την αειφορική ανάπτυξη της περιοχής ευθύνης του. Από την εκπόνηση του Master Plan του Φορέα, από το ΠΔ του Δέλτα Αξιού που ετοιμάζεται και από τις ΕΠΜ των περιοχών Αγγελοχωρίου και Επανομής, θα προκύψει το απαραίτητο θεσμικό και επιστημονικό υπόβαθρο, στο οποίο θα μπορεί να βασιστεί ο νέος Φορέας.

  • Μυδοκαλλιέργειες

Και σε αυτή την περίπτωση κινηθήκαμε συντονισμένα, προκειμένου να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που είχε χρονίσει. Για να αδειοδοτηθούν νέες μονάδες υδατοκαλλιέργειας, αλλά και να αυξηθεί η δυναμικότητα των υφιστάμενων νόμιμων μονάδων ο δρόμος είναι η ίδρυση Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ), καθώς και Φορέα Διαχείρισης της ΠΟΑΥ, όπως προβλέπεται και από την κείμενη νομοθεσία. Ήδη συγκροτήθηκε ο Φορέας ΠΟΑΥ με ΟΤΑ των ΠΕ Θεσσαλονίκης και Ημαθίας και έχει ολοκληρωθεί το ΠΔ της ΠΟΑΥ Πιερίας.

  • Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο νέος σχεδιασμός για τα στερεά απόβλητα, ο εθνικός, αλλά και ο περιφερειακός σχεδιασμός για την κυκλική οικονομία και το πρόσφατο νομοσχέδιο για την ανακύκλωση αποτελούν χρήσιμα εργαλεία, αλλά και μοναδική ευκαιρία για την Κεντρική Μακεδονία να αλλάξει συνήθειες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν εξυπηρετείται από σύγχρονες υποδομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων και στηρίζεται στην υγειονομική ταφή. Το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων της Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί το βασικό εργαλείο για τη διαχείριση των απορριμμάτων, την προώθηση της ανακύκλωσης και τη μετάβαση σε ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας και προβλέπει 3 Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) και 8 ξεχωριστές Μονάδες Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ).

Η έλλειψη ωριμότητας για τα έργα που προβλέπονται στο ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας είναι μεγάλη και οι προαπαιτούμενες μελέτες των βασικών μονάδων επεξεργασίας δεν έχουν προχωρήσει. Για τον λόγο κρίθηκε αναγκαίο η εκπόνηση μελετών να ενταχθεί στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ, με συνολικό προϋπολογισμό 3.685.295€.

Η χρηματοδότηση μελετών αφορά έργα προϋπολογισμού 227 εκατομμυρίων ευρώ και ειδικότερα:

  1. Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης
  2. Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης
  3. Μονάδες Επεξεργασίας Προδιαλεγμένων Βιοαποβλήτων (7).

  • Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων - Οικισμοί Γ’ Προτεραιότητας

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχουν συνολικά 87 οικισμοί Γ΄ Προτεραιότητας σύμφωνα με την Οδηγία 91/271/ΕΟΚ. Από αυτούς οι 34 βρίσκονται σε πλήρη συμμόρφωση με την Οδηγία, ενώ 53 οικισμοί δεν έχουν ακόμη συμμορφωθεί. Οι απαιτήσεις για αυτούς τους οικισμούς θα καλυφθούν από την προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε το ΥΠΕΝ με ΥΠΟΙΑΝ-ΥΠΕΣ-ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ-ΕΔΕΥΑ, για την ωρίμανση και τη δρομολόγηση των έργων αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

  • Ενοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης

Το ΥΠΕΝ συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση θέτοντας ως αρχικό στόχο την εξυγίανση του δυτικού παράκτιου μετώπου. Δράση η οποία απαιτεί έργα που θα στοχεύουν στην προστασία και την ανάδειξη του περιβάλλοντος (αποκατάσταση ρεμάτων και υγροτόπων, αποκατάσταση Δενδροποτάμου και τάφρου βυρσοδεψείων, οργάνωση βιομηχανικής συγκέντρωσης Καλοχωρίου, σταθεροποίηση του εδάφους, ολοκλήρωση δικτύου ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων, ενίσχυση παράκτιου αναχώματος) μέχρι τη δημιουργία διαδρομών και υποδοχέων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το όραμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι ένα όραμα για τους πολίτες και όχι για τους πολιτικούς. Ο διάλογος και οι ουσιαστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις είναι απαραίτητες για να αποκαταστήσουμε σχέσεις αξιοπιστίας και κοινής ευθύνης”, σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος κλείνοντας την ομιλία του.

  • ΥΠΕΝ
  • ·
  • ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
  • ·
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΓΕΧ-Πανερυθραϊκός στις 20:00 για την Elite League

All Content

Ρήξη αχιλλείου ο Μπεν Σίμονς!

All Content - BusinessNews.gr

Barilla Hellas: Τζίρος 139,6 εκατ. ευρώ, σημαντική αύξηση κερδών και μέρισμα 20 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Σε διαβούλευση το ν/σ για τα μέτρα της ΔΕΘ: Φοροελαφρύνσεις, επιδόματα και ενισχύσεις – Όλα τα μέτρα για το 2026 και το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Ευρωπαϊκή ψήφος εμπιστοσύνης στις Σκουριές: Επένδυση άνω των 2 δισ. δολαρίων και ορίζοντα λειτουργίας 20 ετών

All Content

The Ellinikon: Ένας υπέροχος καινούργιος κόσµος

All Content

Παράταση στο spec για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Εφές: Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Ντοζίερ που χάνει και Παναθηναϊκό

All Content

Τρόμαξαν με Στεφ Κάρι οι Γουόριορς (video)

All Content - BusinessNews.gr

Αγροτικό πετρέλαιο: Έκπτωση 50,84 λεπτά το λίτρο με ένα QR code - Τι αλλάζει για παραγωγούς και πρατήρια

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΕΤΑΕΝ: 38,9 εκατ. ευρώ επιστρέφουν από τα αιολικά πάρκα στις τοπικές κοινωνίες που τα φιλοξενούν

All Content - BusinessNews.gr

Vassilicos House of Hospitality: Επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ στην Πάτρα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΒΙΚΟΣ COLA & ΚΑΕ Μαρούσι: Για τρίτη χρονιά μαζί, με την ίδια «δίψα» για μπάσκετ

CSRΝews.gr

Η CrediaBank χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας

CSRΝews.gr

ΕΛΕΤΑΕΝ: 38,9 εκατ. ευρώ επιστρέφουν από τα αιολικά πάρκα στις τοπικές κοινωνίες που τα φιλοξενούν

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Λαμπριανίδης: Στην Κεντρική Μακεδονία το 22,5% των επενδυτικών σχεδίων
Λαμπριανίδης: Στην Κεντρική Μακεδονία το 22,5% των επενδυτικών σχεδίων 26/03/2018 - 03:00
ΓΓΙΦ: Επιτυχής η ημερίδα με θέμα τα προβλήματα υγείας που απασχολούν το γυναικείο φύλο 26/03/2018 - 03:00
ΓΓΙΦ: Επιτυχής η ημερίδα με θέμα τα προβλήματα υγείας που απασχολούν το γυναικείο φύλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα της ΕΔΟΦ στον Τύρναβο
    19/10/2026 - 11:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Δαίδαλος»: Σε λειτουργία ο ελληνικός υπερυπολογιστής – Μητσοτάκης: Έχουμε τις υποδομές για να πρωταγωνιστήσουμε στην ΤΝ
    19/10/2026 - 11:42 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΕΝΜΑ – BCA College: Μνημόνιο συνεργασίας για την εξειδικευμένη εκπαίδευση στη ναυτιλία μικρών αποστάσεων
    19/10/2026 - 11:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Aboutnet παρουσιάζει το About Digital School, τη νέα ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιακή εκπαίδευση
    19/10/2026 - 11:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Ανθεκτικότητα για το ελληνικό επιχειρείν – Η βιομηχανία πάνω από τα προ κρίσης επίπεδα
    19/10/2026 - 11:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στα 1,67 εκατ. εκατόλιτρα η ελληνική παραγωγή οίνου – Αυξάνονται τα αποθέματα σε Ιταλία και Ισπανία
    19/10/2026 - 11:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.603,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,36%
    19/10/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,26%, στα 1,1210 δολάρια
    19/10/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΒΙΚΟΣ COLA και η ΚΑΕ Μαρούσι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
    19/10/2026 - 11:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διπλή τραγωδία σε Λέσβο και Σάμο: Πνίγηκαν 12 άτομα μεταξύ τους ένα βρέφος
    19/10/2026 - 11:04 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θεοδωρικάκος: Λύσεις στα αιτήματα των λαϊκών αγορών με επίκεντρο τον καταναλωτή
    18/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προσβάσιμος τουρισμός: Δικαίωμα για όλους, ευκαιρία για την ελληνική οικονομία
    18/10/2026 - 13:25 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
    18/10/2026 - 12:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συγκίνηση στη Νίκαια για το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη
    18/10/2026 - 14:08 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΒΙΚΟΣ COLA & ΚΑΕ Μαρούσι: Για τρίτη χρονιά μαζί, με την ίδια «δίψα» για μπάσκετ

19/10/2026 - 08:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Elite League 2026/27: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της σεζόν

19/10/2026 - 08:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΒΙΚΟΣ COLA & ΚΑΕ Μαρούσι: Για τρίτη χρονιά μαζί, με την ίδια «δίψα» για μπάσκετ

19/10/2026 - 08:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ελευθερούπολη: Κεκλεισμένων των θυρών κι ο αγώνας με την Αρετσού

19/10/2026 - 08:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η CrediaBank χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας

19/10/2026 - 08:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η CrediaBank χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας

19/10/2026 - 08:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo