Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Νάσος Μπίκας , Διευθύνων Σύμβουλος, Valsamidis A.E. : Δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
BUSINESS NEWS MAGAZINE
08/11/2021 · 13:46

Νάσος Μπίκας , Διευθύνων Σύμβουλος, Valsamidis A.E. : Δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε

Ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 12% καταγράφει μεσοσταθμικά μέσα στην κρίση η Valsamidis Α.Ε. Ο διευθύνων σύμβουλός της, Νάσος Μπίκας, μας εξηγεί πώς το κατορθώνει, ενώ μας παρουσιάζει και τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο των ανελκυστήρων/συστημάτων μεταφοράς. Καταθέτει τις εκτιμήσεις του για το μέλλον της αγοράς και της ελληνικής οικονομίας αλλά και της ηγεσίας.

H Valsamidis Elevators έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην αγορά των ανελκυστήρων/συστημάτων μεταφοράς. Πώς και πότε ξεκίνησε και ποιοι ήταν οι σημαντικότεροι σταθμοί στη διαδρομή της; Ποια είναι τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας; Ποιος είναι ο κύκλος εργασιών της, τι ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει και πόσους ανθρώπους απασχολεί;

Η Valsamidis ATEA είναι μια απόλυτα υγιής εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση από το 1997 μέχρι σήμερα στο χώρο των ανελκυστήρων/συστημάτων μεταφοράς ατόμων και αγαθών. Με έναν μεσοσταθμικό ρυθμό της τάξης του 12%, στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου που έχει περάσει ποτέ ανεπτυγμένη χώρα, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η εταιρεία σήμερα έχει τζίρο πάνω από 11.000.000 ευρώ, απασχολεί 160 άτομα προσωπικό, είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση σε πάνω από 6.500 ανελκυστήρες και εγκαθιστά κάθε χρόνο 270 νέους ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες, κατέχοντας ένα ποσοστό αγοράς περίπου στο 20%.

Πώς επηρεάστηκε ο χώρος των ανελκυστήρων/συστημάτων μεταφοράς από την κρίση της πανδημίας; Η εταιρεία επηρεάστηκε;

Η υγειονομική κρίση που βιώνουμε, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι παγκόσμια και φυσικά έχει επηρεάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Νομίζω πως ελάχιστοι είναι οι κλάδοι στο χώρο των επιχειρήσεων που δεν δοκιμάστηκαν στο διάστημα της πανδημίας. Ασφαλώς και εμείς, ως επιχείρηση, δεν είμαστε ανεπηρέαστοι. Ωστόσο η φιλοσοφία μας απέναντι στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στην εργασία -άρα στη δημιουργία- και οι αξίες που πρεσβεύουμε από την πρώτη στιγμή, για ασφάλεια του επιβατικού κοινού, τεχνολογική υπεροχή, άριστη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων και εξαιρετική εξυπηρέτηση, μας έχουν «θωρακίσει», ώστε να αντέχουμε τις όποιες αναταράξεις.

Ποιες θα λέγατε πως είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που κληθήκατε να διαχειριστείτε σε αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας περίοδο;

Όσον αφορά στους αριθμούς, είμαστε από εκείνες τις εταιρείες που κατάφεραν να ανταποκριθούν. Εδώ υπάρχει ένα μυστικό που δεν έχει αναδυθεί όσο θα έπρεπε κι αφορά στο ελληνικό οικοσύστημα. Η Ελλάδα έζησε δέκα χρόνια κρίσης. Έζησε τη μεγαλύτερη κρίση που βίωσε αναπτυγμένη χώρα ιστορικά. Οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι Έλληνες επιχειρηματίες και τα στελέχη που επιβίωσαν απέκτησαν γαλόνια - απόδειξη επιβίωσης. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες με απαράμιλλη ψυχραιμία. Η λέξη «ψυχραιμία» είναι η λέξη-κλειδί. Από την άλλη πλευρά, θα ήταν άδικο να μη σημειώσουμε την εγκαρδιότητα που χρειαζόταν η διαχείριση στο εσωτερικό της εταιρείας. Οι άνθρωποι που αποτελούν την οικογένεια της Valsamidis ATEA βασίστηκαν σε μας, στη διοίκηση της εταιρείας, προκειμένου με το λιγότερο δυνατόν κοινωνικό και οικονομικό πλήγμα να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Είμαι ειλικρινά υπερήφανος που καταφέραμε και καταφέρνουμε -διότι είναι λάθος να θεωρούμε ότι η πανδημία έχει ολοκληρωθεί- να ξεπερνούμε τις δυσκολίες και να ανταποκρινόμαστε στα κελεύσματα της εποχής.

Ποιες ακριβώς υπηρεσίες και προϊόντα προσφέρει η εταιρεία;

Στη Valsamidis ATEA προσφέρουμε πάντοτε πρωτοπόρα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις, όποιο και αν είναι το ζητούμενο των πελατών μας, συνδυάζοντας την τεχνολογία ως αναπτυξιακό εργαλείο για μέγιστη αποδοτικότητα. Από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων, έως τον εκσυγχρονισμό, την ανακαίνιση, τη συντήρηση και την πιστοποίηση εγκαταστάσεων, είμαστε σε κάθε βήμα δίπλα στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, όπως: ανελκυστήρες φορτίων, πλοίων, αυτοκινήτων, κυλιόμενες κλίμακες, αναβατόρια μικρών φορτίων, ανελκυστήρες για ΑμεΑ, ανελκυστήρες νοσοκομείων αλλά και ειδικά ανυψωτικά φορτία. Τελευταίο μας επίτευγμα είναι ο ανελκυστήρας «V20». Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο προϊόν, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς ενέργειας, για καλύτερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Υπηρετεί πιστά τις αξίες της φιλοσοφίας μας για ασφάλεια, τεχνολογική υπεροχή και άριστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Τι θα λέγατε πως κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της;

Εμείς είμαστε μέλος μιας βιομηχανίας η αξία της οποίας δεν είναι εύκολα κατανοητή. Στο παρελθόν πολλοί υποτιμούσαν την αξία της διαδρομής μέσω ενός ανελκυστήρα ή μιας κυλιόμενης σκάλας. Ωστόσο σήμερα όλοι αναγνωρίζουμε το τρίπτυχο «ασφάλεια - τεχνογνωσία - περιβαλλοντολογικά φιλική βιομηχανία». Εμείς και στα τρία ξεχωρίζουμε. Και ξεχωρίζουμε με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την ικανότητά μας όσον αφορά στην ανάγνωση των τάσεων της εποχής.

Δηλαδή;

Δηλαδή, δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. Απόδειξη απτή είναι η έλευση της Hyundai Elevator στην Ελλάδα, σε αγαστή συνεργασία με τη Valsamidis ATEA. Η NaDi Motion είναι ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος της Hyundai Elevator, της ηγέτιδας εταιρείας στην Ασία στο χώρο των ανελκυστήρων, και η Valsamidis ATEA έχει αναλάβει ειδικός συνεργάτης της. Είναι μια κίνηση-απόδειξη της θέσης που έχουμε στην ελληνική αγορά και της εμπιστοσύνης την οποία εμπνέουμε στις αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ποιες είναι οι βασικές τάσεις που καταγράφονται διεθνώς όσον αφορά τους ανελκυστήρες/συστήματα μεταφοράς;

Αναμφισβήτητα, η ψηφιακή επανάσταση. Στην εποχή μας οι πληροφορίες και τα δεδομένα είναι απαραίτητα. Διεθνώς, εκεί είναι το παιχνίδι, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κι εκεί εμείς είμαστε ήδη ένα βήμα πιο μπροστά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λογισμικό που έχουμε εγκαταστήσει στους ανελκυστήρες στο νοσοκομείο Μητέρα. Η Valsamidis ATEA έχει υπογράψει αποκλειστική συνεργασία με start-up εταιρεία, τηv Uptime, η οποία συλλέγει άμεσα πληροφορίες και δεδομένα για τη χρήση των ανελκυστήρων. Πρόκειται για μια επανάσταση που θα ακολουθήσει τον τομέα διεθνώς και δεν διστάζω να πω ότι εμείς είμαστε πρωτοπόροι. Στην πράξη, αλλάζει τον τρόπο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουμε ένα κάθετο μέσο μεταφοράς, έναν ανελκυστήρα, αφού λαμβάνουμε εμπεριστατωμένα και με ακρίβεια όλα τα στοιχεία του σε πραγματικό χρόνο. Σκεφτείτε την επανάσταση που φέρνουμε όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται από τη χρήση ενός ανελκυστήρα έως τη συντήρησή του, από τα κοινόχρηστα μέχρι τη διαχρονικότητά του.

Πώς εκτιμάτε ότι θα κινηθεί η αγορά στη συνέχεια; Υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης;

Ζούμε σε μια υβριδική εποχή, όπου πανδημία και καθημερινότητα προσπαθούν να συμβαδίσουν. Η πανδημία μάς οδήγησε σε μια τάχιστη εφαρμογή των ψηφιακών μέσων, ενώ τα ψηφιακά μέσα σε μια επικαιροποίηση των σύγχρονων τάσεων. Στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις βασικοί παράγοντες που θα διαδραματίσουν τον κυριότερο ρόλο: (1) η Πολιτεία, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη, αφενός διότι ήδη πέντε στους δέκα Έλληνες αντιμετωπίζουν τεράστια θέματα επιβίωσης, αφετέρου διότι είμαστε η μόνη χώρα που προερχόμαστε από απανωτές συνεχιζόμενες κρίσεις ετών. (2) οι ηγεσίες των εταιρειών αφού πρέπει να συγκεράσουν την κοινωνική ευαισθησία -και σε ορισμένα θέματα κοινωνικό φόβο- με την ανάπτυξη της εταιρείας (3) το θέμα του πακτωλού χρημάτων που υπολογίζουμε να έρθει ως απόρροια των πολιτικών διεθνώς. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης. Το Ταμείο Ανάκαμψης σαφέστατα δίνει ευκαιρίες. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ερχόμαστε σε συμφωνία με τη Hyundai Elevator. Επιβιώσαμε δέκα χρόνια κρίσης μνημονίων και δύο χρόνιας κρίσης πανδημίας. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν ευκαιρίες ανάπτυξης. Απλώς πρέπει η ηγεσία μιας εταιρείας να επικαιροποιηθεί.

Τι εννοείτε να επικαιροποιηθεί η ηγεσία μιας εταιρείας; Σχετίζεται με την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας; Κι αλήθεια, ποια είναι η πρόβλεψή σας για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, με δεδομένη και τη μεγάλη ευκαιρία της αξιοποίησης των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης που έχει η χώρα; Εκτιμάτε πως βρισκόμαστε σε πορεία ανάκαμψης που θα βοηθήσει και στην άνοδο του επιχειρείν;

Νομίζω ότι η σύγχρονη ηγεσία των ελληνικών επιχειρήσεων έχει άμεση σχέση με την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Με ελάχιστη φυσική κοινή συνισταμένη ότι η αγορά αφήνεται να δουλέψει και δεν επηρεάζεται από συνεχείς αλλαγές νόμων και στόχων.

Τι ακριβώς εννοώ; Πόσο εντός εποχής σάς φαίνεται η εικόνα ενός CEO o οποίος μιλά στα στελέχη μέσω δεικτών, αναλύοντας διαγράμματα και ζητώντας αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση κόστους, αναδιάρθρωση τμημάτων, με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας; Πόσο νόημα έχουν σήμερα στην εποχή της τεχνολογίας όλες αυτές οι πρακτικές με στόχο την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων; Το πλάνο για το επόμενο εξάμηνο ή έτος, τα ταξίδια για τις παρουσιάσεις έχουν σήμερα το ίδιο νόημα; Οι νέοι επιστήμονες, τα παιδιά στα πανεπιστήμια και στα σχολεία που βίωσαν έντονα το φαινόμενο της πανδημίας, τι πιστεύουμε ότι θέλουν να δουν στους ηγέτες; Να μιλάνε για κέρδη, μετοχές και επενδύσεις; Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η εποχή που το μοντέλο ηγεσίας αλλάζει. Το κοινό καλό, το κοινωνικό σύνολο, το περιβάλλον είναι παράμετροι που καθορίζουν πλέον τις αποφάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και θέλουν ρόλο στο νέο μοντέλο ηγεσίας. Stakeholder capitalism, λοιπόν. Ο ηγέτης θα πρέπει να φτιάξει το νέο αφήγημα, τη νέα διακυβέρνηση. Ο κάθε οργανισμός έχει το ρόλο του στην κοινωνία και πρέπει να τον αναδείξει. Ο εργαζόμενος πρέπει να αισθανθεί ότι ανήκει, είναι χρήσιμος και προσφέρει όχι μόνο στα στενά όρια της εταιρείας αλλά ευρύτερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το δικό μας επιχειρείν πρέπει να ανθίσει. Οι ευκαιρίες θα έρθουν αφού έρχονται στη χώρα μας τα απαραίτητα χρήματα. Αν όμως εμείς όλοι δεν συμβάλουμε σε αυτό, η χώρα μας θα χάσει άλλη μια ευκαιρία. Αν, αντίθετα, επενδύσουμε σε αυτό, στη μετάλλαξη του ελληνικού επιχειρείν κατανοώντας τις αλλαγές που φέρνει η εποχή στον παγκόσμιο χάρτη, τις εξελίξεις που δημιουργούνται με βάση τη σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα και την ανάγκη μιας διαφορετικής προσέγγισης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, τότε είμαι παραπάνω από αισιόδοξος. Έχουμε στην Ελλάδα το δυναμικό που μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης, δικαιότερης καθημερινότητας.

  • ΝΑΣΟΣ ΜΠΙΚΑΣ
  • ·
  • VALSAMIDIS
  • ·
  • CEO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Με Τζόσεφ η δωδεκάδα για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

All Content

Η Σεντόνα Πρινς κορυφαία παίκτρια του Ιανουαρίου στο EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

VML: Το trend report ''The Future 100: 2026'' θέτει ένα νέο πλαίσιο για τις μάρκες

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Σαράνια: «Αυτοί είναι οι τέσσερις πιο πιθανοί προορισμοί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

All Content

Η Στέλλα Καλτσίδου αποχώρησε από τον πάγκο της Μεγάλης Βρετανίας

All Content - BusinessNews.gr

Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων

All Content - BusinessNews.gr

«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για το GREGY – 9,56 εκατ. ευρώ για τη διασύνδεση Αιγύπτου–Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος : Η μεγάλη πρόκληση είναι να παραμένεις πάντα στην κορυφή
Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος : Η μεγάλη πρόκληση είναι να παραμένεις πάντα στην κορυφή 27/07/2021 - 07:05
Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, CEO EXL Consulting: Σημαντικότερος ανταγωνιστής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι 10/11/2021 - 18:46
Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, CEO EXL Consulting: Σημαντικότερος ανταγωνιστής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέο «Εξοικονομώ» για ευάλωτα νοικοκυριά στο τέλος του 2026
    29/01/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση του υποψηφίου διαδόχου του Πάουελ στη Fed
    29/01/2026 - 20:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μυτιληναίος: Ισχυρό ευρώ και ενεργειακό κόστος βαραίνουν την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης
    29/01/2026 - 20:16 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    29/01/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλήρης ψηφιοποίηση της υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση απλής χρήσης τμήματος αιγιαλού ή παραλίας
    29/01/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Performance Technologies: Πράσινο φως από ΔΣ για την εξαγορά της Ascentum, έναντι ποσού 1,5 εκατ.ευρώ
    29/01/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λάμψα: Αποφάσισε τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Regency
    29/01/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Η κυβέρνηση υπερασπίζεται τις επενδύσεις στις σιδηροδρομικές μεταφορές μετά τα δυστυχήματα
    29/01/2026 - 18:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας η γαλλίδα υπουργός Άμυνας Κατρίν Βοτρέν για το πρόγραμμα φρεγατών FDI Ελλάδας–Γαλλίας
    29/01/2026 - 18:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Το ισοζύγιο των επενδυτικών ρίσκων στην Ελλάδα
    29/01/2026 - 18:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»
    28/01/2026 - 21:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 13,7 μονάδων η ΝΔ - Μείωση ποσοστών για τα περισσότερα κόμματα
    28/01/2026 - 22:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης
    29/01/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης
    29/01/2026 - 09:41 MEDIA
  • Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα
    29/01/2026 - 08:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Με Τζόσεφ η δωδεκάδα για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

29/01/2026 - 18:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Σεντόνα Πρινς κορυφαία παίκτρια του Ιανουαρίου στο EuroCup Γυναικών

29/01/2026 - 18:02
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κι άλλη;

29/01/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

29/01/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προσφορά 32.000 κιλών ζυμαρικών για ευπαθείς ομάδες το 2025

29/01/2026 - 13:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TÜV NORD Hellas: Επαλήθευσε το Ανθρακικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

29/01/2026 - 11:09
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo