Kαθήκοντα CEO στον Όμιλο EΛΓΕΚΑ ανέλαβε ο Δημήτρης Βαλαχής.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1987 στην Henkel Ecolab στο Τμήμα Πωλήσεων του Ομίλου, όπου παρέμεινε για 15 χρόνια κατέχοντας διάφορες διευθυντικές θέσεις. Στη συνέχεια (2002 έως 2008), εργάσθηκε στη Frigoglass , αρχικά ως Regional Operations Director και έπειτα ως Cool Operations Director διευθύνοντας τα εργοστάσια και τα γραφεία πωλήσεων της εταιρείας σε Ευρώπη, Ασία & Αφρική.
Από το 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2019, διετέλεσε CEO στον Όμιλο Ανδρομέδα, μετέπειτα AVRAMAR, το μεγαλύτερο όμιλο εταιριών στη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια. Όμιλο Ανδρομέδα, μετέπειτα AVRAMAR, το μεγαλύτερο όμιλο εταιριών στη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια. Από το 2012 έως το 2016, διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών. Από το 2016 έως τον Νοέμβριο του 2018 υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ).
Για ένα χρόνο διατέλεσε CEO της Fruvenco που τελεί υπό την αιγίδα του SMERemedium Cap, ενώ από τον Μάιο του 2023 εώς τον Ιούλιο του 2025 διατέλεσε CEO του Fourlis Group.