Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το θρυλικό "Όλυμπος - Νάουσα", ο επιχειρηματίας Ντ. Τορνιβούκας και τι σημαίνει να "ξυπνάς" ένα ιστορικό κτήριο
Newsroom Newsroom
ΠΡΟΣΩΠΑ
11/11/2021 · 09:12

Το θρυλικό "Όλυμπος - Νάουσα", ο επιχειρηματίας Ντ. Τορνιβούκας και τι σημαίνει να "ξυπνάς" ένα ιστορικό κτήριο

Για τον CEO της «Tor Hotel Group», Ντίνο Τορνιβούκα, η επιχειρηματική «επιστροφή» στην Παλαιά Παραλία της Θεσσαλονίκης ήταν, όπως λέει, ένα όνειρο δεκαετιών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στην ψηλοτάβανη αίθουσά του έχει μεταξύ άλλων γευματίσει ο Ζισκάρ Ντ' Εστέν, Πρόεδρος τότε της Γαλλίας, της χώρας που έχει ταυτιστεί όσο καμία άλλη με την υψηλή γαστρονομία. Ωστόσο, από τις 24 Ιουνίου του 1994, οπότε το θρυλικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» έκλεισε, η κάποτε πολύβουη αίθουσά του, στη Λεωφόρο Νίκης 5, είχε παραδοθεί στη φθορά. Όταν το 2017 ο επιχειρηματίας Ντίνος Τορνιβούκας, CEO της «Tor Hotel Group», μπήκε για πρώτη φορά στο κλειστό επί περίπου δύο δεκαετίες εστιατόριο, του οποίου είχε υπάρξει επί χρόνια τακτικός πελάτης, αντίκρισε μόνο περιστέρια και σκονισμένα κινηματογραφικά σκηνικά...

«Στον χώρο υπήρχαν κάποια σκηνικά, παλιές καρέκλες, που είχαν αφεθεί εκεί, από όταν γυρίστηκαν στο χώρο πλάνα της ταινίας "Το λιβάδι που δακρύζει" του Θεόδωρου Αγγελόπουλου (σ.σ. λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2002, με το εστιατόριο ήδη κλειστό). Περιστέρια και σκηνικά. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Ήταν κάπως απόκοσμα» διηγείται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο CEO της «Tor Hotel Group», η οποία συνέπραξε με τη «Grivalia Hospitality», με απώτερο στόχο στις αρχές του 2022 το «Όλυμπος Νάουσα» ν' ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο ιστορικό κτήριο, όπου θα εγκαινιαστεί ταυτόχρονα και το πεντάστερο ξενοδοχείο «ΟΝ Residence», στο πλαίσιο συνολικής επένδυσης άνω των 20 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση και από τον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016.

Στο ξενοδοχείο των 60 δωματίων (εκ των οποίων τα οκτώ σουΐτες), στο εστιατόριο και στο κοκτέιλ μπαρ «Tiger Loop», θα εργάζονται συνολικά περίπου 50 άτομα, γνωστοποιεί ο CEO της «Tor Hotel Group», που στο χαρτοφυλάκιό της έχει ακόμα τα ξενοδοχεία «Excelsior» και «City» στη Θεσσαλονίκη και «Eagles Palace» και «Eagles Villas» στη Χαλκιδική.

Ο σεισμός, το όνειρο και το κίνητρο

Για τον Ντίνο Τορνιβούκα, η επιχειρηματική «επιστροφή» στην Παλαιά Παραλία της Θεσσαλονίκης ήταν, όπως λέει, ένα όνειρο δεκαετιών, που χρονολογείται από τον μεγάλο σεισμό του 1978 στη Θεσσαλονίκη. «Το 1978, το "Μεντιτερανέ", το ξενοδοχείο που ο συνονόματος παππούς μου δημιούργησε το 1925 (σ.σ.στη θέση όπου βρισκόταν το καμένο από την πυρκαγιά του 1917 ξενοδοχείο "Σπλέντιτ"), καταστράφηκε και ο χώρος πουλήθηκε. Η θλίψη στην οικογένεια ήταν μεγάλη. Ειδικά ο πατέρας μου, ο Γιώργος, το έφερε πολύ βαρέως και δεν περνούσε καν από το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρισκόταν το "Μεντιτερανέ"... Αυτό ήταν το κίνητρο για εμένα, για να ασχοληθώ με το ιστορικό αυτό ακίνητο (σ.σ. χτίστηκε κατά τον Μεσοπόλεμο, πάνω σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ζακ Μοσσέ). Να επιστρέψουμε -ως operators και συνιδιοκτήτες- στην περιοχή από την οποία αναγκαστήκαμε κάποτε να φύγουμε κι από όπου ξεκίνησε η επιχειρηματική ιστορία της οικογένειάς μου. Για εμένα σημαίνει πάρα πολλά αυτή η επιστροφή» λέει, επισημαίνοντας ότι η δημιουργία του «Μεντιτερανέ» διαμόρφωσε την ίδια τη μορφή της Λεωφόρου Νίκης: με την ίδρυση του ξενοδοχείου εγκαινιάστηκε και το στένεμα της Παλαιάς Παραλίας, που αρχικά είχε σχεδιαστεί να φτάνει σε πλάτος περίπου ως το ύψος της οδού Προξένου Κορομηλά.

Τι σημαίνει να έχεις την ευθύνη να «ξυπνήσεις» ένα τόσο ιστορικό κτήριο;

Το 2017 το κτήριο πέρασε στα «χέρια» των προαναφερθεισών δύο εταιρειών («Μακεδονικά Ξενοδοχεία ΑΕ» του ομίλου Τορνιβούκα με 35% και Grivalia 65%), έναντι τιμήματος περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, κατόπιν διαγωνισμού που προκήρυξε η ιδιοκτήτρια Eurobank. Είχε κηρυχθεί διατηρητέο το 1993 κι έχει πρόδηλο τον χαρακτήρα του «μνημείου-έργου τέχνης». Όπως έχει δηλώσει η Γαλλίδα διακοσμήτρια Fabienne Spahn (Φαμπιέν Σπαν), που ανέλαβε το εσωτερικό ντιζάιν, κατά την πρώτη της επίσκεψη στον χώρο ένιωσε ότι βρισκόταν στο σπίτι τής «Ωραίας Κοιμωμένης»...

Το «ξύπνημα» ενός τέτοιου κτηρίου διόλου εύκολη διαδικασία είναι: πέραν της γραφειοκρατίας, ο τρόπος διαχείρισης όλων των στοιχείων του, από τα περίτεχνα πλακάκια του πατώματος μέχρι τα διακοσμημένα ταβάνια και τις εξαιρετικές τοιχογραφίες, απαιτεί ειδικές διαδικασίες, ανεβάζοντας σημαντικά το κόστος του έργου και παρατείνοντας τον χρόνο περαίωσής του.
«Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του ακινήτου, αντιμετωπίσαμε τρομερές δυσκολίες, καταρχάς γραφειοκρατικές, αφού το παραμικρό πρέπει να περνάει από διάφορα στάδια αδειοδότησης, κάτι που είναι λογικό σε κτήρια τέτοιας σημασίας.

Είχαμε βέβαια την εμπειρία του Excelsior (σ.σ. έτερο ξενοδοχείου του ομίλου, χτισμένο το 1924, σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ελί Χασσίδ Φερνάντεζ), αλλά και πάλι είναι μια απαιτητική διαδικασία, που ανεβάζει το κόστος κατά τουλάχιστον 20%-30%, ενώ παρατείνει και τα χρονοδιαγράμματα» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει: «όσα αυθεντικά πλακάκια διατηρούνταν σε καλή κατάσταση, τα αποκαταστήσαμε και τα επανατοποθετήσαμε και τα κενά καλύφθηκαν από πιστά αντίγραφα, που αναπαραγάγαμε με τη βοήθεια ειδικού. Το ίδιο και τα ταβάνια. Όσα σώζονταν, αποκαταστάθηκαν κι έμειναν. Τα υπόλοιπα συμπληρώθηκαν. Είχαμε πολύ φωτογραφικό υλικό, για να ανατρέξουμε, κυρίως από το φωτογραφικό λεύκωμα του Άρι Γεωργίου, με τίτλο "Όλυμπος-Νάουσα", κι όλα έγιναν σε συνεργασία με την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων».

Πώς νιώθει ένας επιχειρηματίας, όταν επωμίζεται την ευθύνη να επαναφέρει στη ζωή ένα τόσο σημαντικό τοπόσημο; «Το θεωρώ μεγάλη ευθύνη να εργαζόμαστε πάνω σε ένα ιστορικό κτήριο, που όλοι περιμένουν να το ξαναδούν να ανοίγει -και περιμένουν να το σεβαστούμε. Το "Όλυμπος Νάουσα" ήταν μέρος της Θεσσαλονίκης. Ένα εστιατόριο στο οποίο έτρωγαν καθημερινά οι Θεσσαλονικείς. Είχαν συγκεκριμένα τραπέζια μάλιστα. Όταν πήγαινες Σάββατο μεσημέρι, έβλεπες τους ίδιους πελάτες στις ίδιες θέσεις. Δεν χρειαζόταν καν να παραγγείλεις. Οι σερβιτόροι, που γνώριζες τα μικρά τους ονόματα, όπως και του μάγειρα, ήξεραν τι σου αρέσει να τρως. Υπήρχε μεγάλη οικειότητα και η αίσθηση ότι γεύεσαι εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι σου» θυμάται.

«Αυτό που ήταν πολύ σημαντικό και καίριο να κάνουμε» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ισμήνη Τορνιβούκα, Director of Operations του ομίλου και τέταρτη γενιά της επιχείρησης, «ήταν να μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα του χώρου. Όχι από την οπτική τού ποιο σερβίτσιο ή ποια καρέκλα υπήρχε όταν λειτουργούσε, αλλά με βάση το ποια ήταν η ψυχή του. Το "Όλυμπος Νάουσα" ήταν ένα πολύ πρωτοποριακό εστιατόριο για τα δεδομένα της εποχής του. Οι άνθρωποι έτρωγαν εκεί φαγητά που δεν τα είχαν συνηθίσει. Πάμε λοιπόν να κάνουμε μια αναβίωση ζωντανή. Με πολύ σεβασμό και δέος είμαστε σε αυτό το εγχείρημα και δίνοντας πάρα πολύ μεγάλη έμφαση στη γαστρονομία. Προς αυτή την κατεύθυνση, επιλέξαμε ως σεφ τον Δημήτρη Τασιούλα (σ.σ. executive chef με βραβευμένα πρότζεκτ)».

Όπως επισημαίνει η Ισμήνη Τορνιβούκα, το γαστρονομικό στοιχείο είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτή την επένδυση. Για αυτό άλλωστε επελέγη για την επένδυση το όνομα «ΟΝ Residence» (ΟΝ από τα αρχικά του «Όλυμπος Νάουσα» και «Residence» από την αγγλική λέξη για την κατοικία, τον χώρο διαμονής), ώστε να διαχωριστεί -όπως εξηγεί- το εστιατόριο, που θα είναι ανοιχτό σε όλους και θα ανήκει σε όλη τη Θεσσαλονίκη, από το ξενοδοχείο, που θα απευθύνεται σε ένα πιο «κλειστό» κλαμπ ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούν τη διακριτική πολυτέλεια και την ιδιαίτερη γαστρονομία και νοσταλγούν την αίγλη μιας άλλης εποχής.

Οι καθυστερήσεις λόγω πανδημίας κι ο προγραμματισμός των εγκαινίων

Η πανδημία έφερε πολλές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου: «Για το ξενοδοχείο κάναμε εισαγωγές εξοπλισμού από διάφορες χώρες και, λόγω πανδημίας, πέσαμε πάνω σε τρομερές καθυστερήσεις στις παραδόσεις διάφορων υλικών για περίοδο έξι-επτά μηνών. 'Ετσι, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο το "ON Residence" να εγκαινιαστεί νωρίτερα, αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι τα εγκαίνια να γίνουν στο τέλος Ιανουαρίου του 2022. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά δεν ζούμε σε "νορμάλ" περίοδο, οπότε δεν αποκλείεται να πάμε λίγο πιο πίσω. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα εγκαίνια θα γίνουν μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2022» εξηγεί ο κ.Τορνιβούκας, υπενθυμίζοντας ότι η ανακαίνιση κόστισε περίπου 15 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι -συνυπολογιζόμενης της αγοράς του ακινήτου- το ύψος της επένδυσης ξεπέρασε τα 20 εκατ.ευρώ, «πολύ μεγάλο ποσό σε σχέση με το μέγεθος του κτηρίου, αλλά όχι σε σχέση με την ιστορία και τη σπουδαιότητά του».

Το «ON Residence», που αναπτύσσεται σε υπόγειο, ισόγειο (όπου θα στεγάζεται το εστιατόριο) και έξι ορόφους (τα δωμάτια, με ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαϊκό) ήδη προβάλλεται στις αγορές του εξωτερικού. Μαζί με τη Θεσσαλονίκη. «Προσπαθούμε πολύ να προβάλλουμε τη Θεσσαλονίκη, η οποία πιστεύω πως είναι μια πόλη που μπορεί να απευθυνθεί σε υψηλού επιπέδου τουρισμό. Έχει την ομορφιά και την ιστορία και σταδιακά αποκτά τις υποδομές. Έχουμε το αναβαθμισμένο αεροδρόμιο, προχωρά το Μετρό, θα αποκτήσουμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος... Ήδη ως όμιλος, όταν ένας πελάτης μας στη Χαλκιδική έχει πολύ πρωινή ή πολύ νυχτερινή πτήση, του προτείνουμε να κάνει κάποια διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη και μετά όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την πόλη. Σε όλη αυτή την προσπάθεια, το "Όλυμπος Νάουσα" θα είναι ένα σημαντικό όπλο» καταλήγει ο κ.Τορνιβούκας.

Η ιστορία του «Όλυμπος- Νάουσα»

Το «Όλυμπος-Νάουσα» άρχισε την πορεία του στον χρόνο ως ζυθοπωλείο, λίγα χρόνια μετά τη συγχώνευση -το 1920- του ζυθοποιείου «Όλυμπος» (που το 1926 εξαγοράστηκε από τον Κάρολο Φιξ) και της ζυθοποιίας-παγοποιίας «Νάουσα» (στην οποία μετείχαν πέντε επιχειρηματίες). Το 1926, το ισόγειο του κτηρίου δίδεται για εκμετάλλευση και το 1927 ξεκινά τη λειτουργία του το εστιατόριο, με ιδιοκτήτες τους Εμμανουηλίδη, Σφήκα, Γεωργακόπουλο και Τσελίδη. Το εστιατόριο των τεσσάρων συνεταίρων κρατάει την επωνυμία του ζυθοποιείου.

Κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής, ο χώρος λειτουργεί ως καμπαρέ και μιούζικ χολ, πριν αποκατασταθεί η λειτουργία του ως εστιατόριο, με τ΄ ασημένια μαχαιροπίρουνα και τα λινά τραπεζομάντηλα, τα σερβίτσια με μονόγραμμα- ειδική παραγγελία από τη Βαυαρία το 1951- και τους καλοντυμένους σερβιτόρους. Η φήμη για τα εκλεκτά εδέσματα που σερβιρίζονταν βγαίνει έξω από τα σύνορα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας. Το 1961 η γαλλική γαστρονομική εταιρεία Dreicers του απονέμει το περίβλεπτο δίπλωμα «De Luxe Dining League», ενώ το 1968 η βρετανική «Daily Telegraph» το αναφέρει σε άρθρο με τίτλο «The best food in Greece» («Το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα»).
Στις 24 Ιουνίου 1994 το εστιατόριο κλείνει. Τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι περαστικοί και οι οδηγοί των χιλιάδων αυτοκινήτων που κινούνται στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης βλέπουν μόνο τις λαμαρίνες και τα πανιά που κρύβουν την πρόσοψη του αλλοτινού γαστρονομικού παραδείσου. Η τελευταία φορά που η αίθουσα πήρε ζωή για λίγο ήταν μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2002.

Τότε, τα φώτα άναψαν κι ο χώρος γέμισε από ανθρώπινες φωνές και ήχους μουσικών οργάνων που κουρδίζονταν. Όχι για να υποδεχτεί ξανά τους γαστρονομικά «υποψιασμένους» συνδαιτυμόνες του, αλλά για να φιλοξενήσει τη γιορτή που αποτυπώθηκε στην ταινία «Το λιβάδι που δακρύζει» του Αγγελόπουλου. Λίγο αργότερα, ηθοποιοί, μουσικοί και κινηματογραφικό συνεργείο έκλεισαν ξανά την πόρτα, παραδίδοντας τον χώρο στο σκοτάδι και τη σιωπή. Στα χρόνια που ακολούθησαν, μοναδικοί «θαμώνες» του έμειναν πια τα περιστέρια, αλλά πλέον το θρυλικό «ρεστοράν» ετοιμάζεται να γράψει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΤΟΡΝΙΒΟΥΚΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
  • ·
  • TOR HOTEL GROUP
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρώτη "μάχη" τίτλου απόψε για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό AKTOR

All Content

Κι επίσημα στον Προμηθέα Πάτρας ο Γιώργος Βόβορας

All Content - BusinessNews.gr

Philosofish: Επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πράσινες επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Πάτρας

All Content - BusinessNews.gr

Έκτακτη ρύθμιση 72 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο: Ποιοι και πώς εντάσσονται

All Content

Initiative & Unilever: «Ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

InterMed: Νέα 360 καμπάνια για την Eva Intima

FleetNews

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

FleetNews

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

FleetNews

Tο MINI Aceman SE στους δρόμους του Σίδνεϊ

All Content

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμπερίδη

All Content

Ανακοίνωσε Κλίβελαντ Μέλβιν ο Ηρακλής

All Content - BusinessNews.gr

ΟΟΣΑ: Ανθεκτική η ελληνική οικονομία – Προβλέπει ανάπτυξη 1,9% το 2026 και 2% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

Οι Άραβες στα Starbucks, η Choose στο Mundial και το πρώτο ελληνικό βήμα της Αλφαμέγα

All Content - BusinessNews.gr

Οικονομική προσιτότητα: Όταν τα δεδομένα ανατρέπονται - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Η τεχνολογία πίσω από το πανίσχυρο Audi RS 5

FleetNews

Ford Pro: Προληπτική συντήρηση με δεδομένα πραγματικού χρόνου

CSRΝews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

CSRΝews.gr

LG και ΕΠΑΦΟΣ εξοπλίζουν τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης με 115 διαδραστικές οθόνες

CSRΝews.gr

Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η Σύρος υποδέχεται για 8η χρονιά κορυφαία αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέος Πρόεδρος Διοίκησης στη Lidl Ελλάς
Νέος Πρόεδρος Διοίκησης στη Lidl Ελλάς 02/11/2021 - 16:08
Σαβκάτ Μιρζιγιόγεφ (Πρόεδρος Ουζμπεκιστάν): Το Νέο Ουζμπεκιστάν θα γίνει ένα ισχυρό κράτος στον παγκόσμιο στίβο 12/11/2021 - 15:12
Σαβκάτ Μιρζιγιόγεφ (Πρόεδρος Ουζμπεκιστάν): Το Νέο Ουζμπεκιστάν θα γίνει ένα ισχυρό κράτος στον παγκόσμιο στίβο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων λόγω καύσωνα σημειώθηκε τον Μάιο
    03/06/2026 - 15:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δανία: Η πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύνθεση της κυβέρνησής της
    03/06/2026 - 15:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,1621 δολάρια
    03/06/2026 - 15:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AI Academy: Ακαδημία στην Αθήνα εκπαιδεύει μαθητές ηλικίας 4 έως 18 ετών στη Τεχνητή Νοημοσύνη
    03/06/2026 - 15:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τραμπ: Το Ιράν συμφώνησε να μην αποκτήσει πυρηνικό όπλο
    03/06/2026 - 15:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γαλλία: Τσουχτερό πρόστιμο 22 εκατ. ευρώ στη Shein για παραβάσεις διατάξεων περί προστασίας καταναλωτή
    03/06/2026 - 15:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τo The Mall Athens μπαίνει σε ρυθμό FIFA World Cup με το event “Take the Challenges”
    03/06/2026 - 15:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γερμανία: Πιθανό παράθυρο ευκαιρίας για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία διακρίνει το Βερολίνο
    03/06/2026 - 15:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Σε ύψος ρεκόρ οι πολιτογραφήσεις το 2025, οι Σύροι η πιο συχνά εκπροσωπούμενη εθνικότητα
    03/06/2026 - 14:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • SciFY: Υλοποίηση της 3ης φάσης του προγράμματος «ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη»
    03/06/2026 - 14:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Lidl Ελλάς: Επένδυση 1,9 εκατ. ευρώ για τον πλήρη εκσυγχρονισμό καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη
    02/06/2026 - 16:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισραήλ: Νέο ιστορικό ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων - Ξεπέρασαν τα $19 δισ. το 2025
    02/06/2026 - 19:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βαγγέλης Μαρινάκης για Στενά του Ορμούζ: Καλύτερα ένα «μετριοπαθές» τέλος διέλευσης παρά να είναι κλειστά
    02/06/2026 - 19:13 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ισχυρή παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην PLMA 2026
    02/06/2026 - 16:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank First Home: Στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο 2,15% τα πρώτα δύο έτη
    02/06/2026 - 18:15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αμβρόσιος Κάρδαρης (Choose): «Το μέλλον της εργασίας ανήκει σε όσους συνδυάζουν AI και ανθρώπινη κρίση»

03/06/2026 - 12:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SciFY: Υλοποίηση της 3ης φάσης του προγράμματος «ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη»

03/06/2026 - 12:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Affidea και Novo Nordisk συνεργάζονται για ενημέρωση και πρόληψη γύρω από την παχυσαρκία και τον διαβήτη

03/06/2026 - 11:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

LG και ΕΠΑΦΟΣ εξοπλίζουν τη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης με 115 διαδραστικές οθόνες

03/06/2026 - 11:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η Σύρος υποδέχεται για 8η χρονιά αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ

03/06/2026 - 10:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σεμινάριο και βραβεύσεις από ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη

03/06/2026 - 10:40
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group και Mistral AI προωθούν το ΑΙ σε προσομοίωση συγκρούσεων

02/06/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Zeekr: Πέντε χρόνια καινοτομίας και παγκόσμιας ανάπτυξης

02/06/2026 - 05:06
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo