Τρίτη, 19 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
K. Xατζηδάκης: 14 παρεμβάσεις στο νέο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/04/2026 · 13:49

K. Xατζηδάκης: 14 παρεμβάσεις στο νέο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας

«Σημαντική τομή» με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων της της δημόσιας διοίκησης όσον αφορά τη εξυπηρέτηση του πολίτη, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «Παρεμβάσεις για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη», ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Σημαντική τομή» με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων της της δημόσιας διοίκησης όσον αφορά τη εξυπηρέτηση του πολίτη, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «Παρεμβάσεις για ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη», ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας πριν από λίγο στην Ολομέλεια, προκαλώντας παράλληλα την αντιπολίτευση αφού μιλά για ένα…«τρισάθλιο νομοσχέδιο» να καταθέσει βελτιωτικές τροπολογίες και προτάσεις αν έχει, γιατί «είστε γραφειοκρατικότεροι των γραφειοκρατών».

Με το νομοσχέδιο να σημειωθεί προωθούνται 14 παρεμβάσεις και συγκεκριμένα:

1. Αντικατάσταση των δικαιολογητικών με υπεύθυνη δήλωση. Αντί να προσκομίζουν δικαιολογητικά, για πληροφορίες που ήδη διαθέτει το Δημόσιο (π.χ. για προσωπικές ή περιουσιακές πληροφορίες ή ειδική προσωπική κατάσταση), οι πολίτες θα υπογράφουν γραπτά ή ψηφιακά υπεύθυνες δηλώσεις. Ήδη αντλούνται µέσω διαλειτουργικότητας 2 από τα 30 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά (πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης).

Στο εξής δεν θα προσκομίζονται επιπλέον: ληξιαρχική πράξη γάμου, γέννησης, θανάτου, πτυχία, αντίγραφο πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών, διάφορα Κτηματολογικά πιστοποιητικά, πιστοποιητικό ιθαγένειας κ.α. Με την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης, η διοικητική πράξη θα εκδίδεται αμέσως αν δεν είναι προδήλως αβάσιμη.

Μετά την έκδοση της διοικητικής πράξης, η αρµόδια αρχή θα ελέγχει την ακρίβεια της υπεύθυνης δήλωσης εντός 6 µηνών κι αν διαπιστώσει ότι είναι ανακριβής, τότε θα ανακαλεί τη διοικητική πράξη και θα επιβάλλει ειδικές, διοικητικές και ποινικές, αυστηρότερες κυρώσεις για τις συγκεκριμένες ανακριβείς δηλώσεις, ανάλογες με το με το όφελος που επεδίωξε να αποκομίσει εκείνος που υπέβαλε την ψευδή δήλωση.

Η δυνατότητα υποβολής υπεύθυνης δήλωσης δεν θα ισχύει για όσους έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για ψευδή δήλωση (ο έλεγχος θα γίνεται µέσω του Εθνικού Μητρώου Επικοινωνίας και της διασύνδεσης µε το Ποινικό Μητρώο). Επισημαίνεται ότι η υπεύθυνη δήλωση θα αφορά πληροφορίες που ήδη διαθέτει το Δημόσιο και δεν θα υποκαθιστά βεβαιώσεις, άδειες κλπ.

2. Αποχή του Δημοσίου, υπό προϋποθέσεις, από τη διεκδίκηση ακινήτων πολιτών. Κτηματικές Υπηρεσίες σήμερα διεκδικούν δικαστικά ακίνητα πολιτών χωρίς τίτλο ή επικαλούμενες ότι ήταν κρατικά επί Τουρκοκρατίας. Οι διεκδικήσεις αυτές παύουν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που απηχούν τη σχετική νομολογία του Αρείου Πάγου και την αυτονόητη προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Συγκεκριμένα το Δημόσιο δεν θα διεκδικεί ακίνητα στις περιπτώσεις που:

– Οι ιδιώτες ή οι δικαιοπάροχοί τους έχουν ακίνητο µετεγγραµµένο µέχρι το 1975.
– Οι ιδιώτες έχουν εγκατασταθεί κατόπιν υπόδειξης δηµόσιας αρχής (πρόσφυγες).
– Διαθέτουν προσωρινά παραχωρητήρια ή αντίστοιχους τίτλους που έχει εκδώσει η Διοίκηση.

Σημειώνεται ότι από τη ρύθμιση εξαιρούνται κοινόχρηστα ακίνητα, αιγιαλοί, αρχαιολογικοί χώροι ενώ δεν επηρεάζεται επίσης η εφαρμογή της δασικής νομοθεσίας.

3. Ψηφιακή ενημέρωση του πολίτη για την πορεία της αίτησής του. Ο πολίτης θα γνωρίζει ποιος υπάλληλος έχει χρεωθεί το φάκελο και θα παρακολουθεί την εξέλιξή του ηλεκτρονικά. Επιπλέον, θα προβλέπονται κυρώσεις στους αρμόδιους υπαλλήλους, εάν δεν εφαρμόζεται η σχετική ρύθμιση.

4. Συστηματική παρακολούθηση καταγγελιών των πολιτών μέσω του Συμβούλου Ακεραιότητας. Ο Σύμβουλος Ακεραιότητας, ο οποίος υποστηρίζει τους υπαλλήλους για ζητήματα δεοντολογίας και διακρίσεων, αναλαμβάνει και τη συστηματική παρακολούθηση των καταγγελιών των πολιτών και ενημερώνει τακτικά τον αρμόδιο Υπουργό. Οι πολίτες θα µπορούν µε µοναδικό κωδικό να παρακολουθούν την πορεία της καταγγελίας τους.

5. Μη άσκηση ενδίκων μέσων από το Δημόσιο σε δικαστικές διαφορές με ιδιαίτερη κοινωνική σημασία. Θα υπάρχει πάγια ρύθμιση για την αποζημίωση λόγω ψυχικής οδύνης ή ηθικής βλάβης σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, δυστυχημάτων, για ιατρικές πράξεις / παραλείψεις κ.α. Η ρύθμιση θα ενεργοποιείται με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Σήμερα οι σχετικές αποφάσεις λαμβάνονται κατά περίπτωση (πχ Μάνδρα, Μάτι, Τέμπη). Η ρύθμιση δεν θα αφορά τις υλικές ζημιές.

6. Ανάθεση στη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου της συμμόρφωσης με τις δικαστικές αποφάσεις. Όλες οι δικαστικές αποφάσεις θα διαβιβάζονται στη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου, η οποία θα διασφαλίζει τη συμμόρφωση του φορέα. Σήμερα οι αποφάσεις ενίοτε δεν εφαρμόζονται με αποτέλεσμα οι πολίτες να αναγκάζονται να προσφύγουν εκ νέου στα δικαστήρια για να αναγκάσουν τη Διοίκηση να εφαρμόσει την προηγούμενη δικαστική απόφαση.

7. Υποχρέωση ανάρτησης των εγκυκλίων. Η ανάρτηση των εγκυκλίων θα γίνεται υποχρεωτικά – πέρα από τη Διαύγεια – και στις ιστοσελίδες των υπηρεσιών με δυνατότητα αναζήτησης όλων των εν ισχύι εγκυκλίων. Η υποχρέωση θα τεθεί σε εφαρμογή εντός 6 μηνών από τη δημοσίευση του νόμου. Διαφορετικά δεν θα ισχύουν.

8. Ψηφιακή ενημέρωση ωραρίων υπηρεσιών. Τα ωράρια θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου – Οργανισμού. Η ρύθμιση θα εφαρμοστεί εντός 3 μηνών από τη δημοσίευση του νόμου. Σε διαφορετική περίπτωση, προβλέπονται κυρώσεις.

9. Ενιαία ερμηνεία νομοθεσίας από διοικητικά όργανα που εξετάζουν ενστάσεις των πολιτών. Παρατηρείται το φαινόμενο, κατά τόπους υπηρεσίες να ερμηνεύουν διαφορετικά το νόμο. Στο εξής τα αποκεντρωμένα όργανα δεν θα εξετάζουν ενδικοφανείς προσφυγές με καθορισμένη τοπική αρμοδιότητα και θα δημιουργηθεί κεντρικό όργανο στο οποίο θα παραπέμπονται υποθέσεις για λόγους ενιαίας εφαρμογής της νομοθεσίας.

10. Μοντέλο ΕΦΚΑ στις συναλλαγές με το Δημόσιο. Εκθέσεις, αυτοψίες, βεβαιώσεις και βεβαιώσεις που εκδίδονται σήμερα από τις υπηρεσίες του Δημοσίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις, θα μπορούν να εκδίδονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες. Το μοντέλο αυτό εφαρμόζεται ήδη στον ΕΦΚΑ για την επιτάχυνση της έκδοσης συντάξεων αλλά και σε μια σειρά από διαδικασίες του δημοσίου (πχ, πολεοδομίες, Κτηματολόγιο, Πρωτοδικεία). Με τη νέα ρύθμιση θα μπορεί να επεκταθεί µε Υπουργικές Αποφάσεις σε περισσότερους τομείς όπως π.χ. στην υποβολή αιτήσεων για αγροτικές επιδοτήσεις.

11. Αναβάθμιση του ρόλου των συμβολαιογράφων και λειτουργία τους ως one-stop shop. Οι συμβολαιογράφοι ήδη διεκπεραιώνουν μια σειρά από εργασίες, πέρα από τη σύνταξη του συμβολαίου, όπως η έκδοση φορολογικής / ασφαλιστικής ενημερότητας και η αίτηση για εγγραφή στο Κτηματολόγιο. Στο εξής αποκτούν διασύνδεση με το ΤΕΕ για την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και την ΑΑΔΕ για την περιπτώσεις απαλλαγής φόρου, θα υποβάλλουν τις δηλώσεις φόρου µμεταβίβασης και θα καταβάλλουν τα αντίστοιχα ποσά.

Τα διάφορά έξοδα και η αμοιβή για την κατάρτιση του συμβολαίου θα καταβάλλονται σε ειδικό, ακατάσχετο λογαριασμό, από τον οποίο οι συμβολαιογράφοι θα κάνουν τις πληρωμές, με ανάλογη αύξηση της αμοιβής τους για τις πρόσθετες υπηρεσίες που θα παρέχουν. Με την εφαρμογή της ρύθμισης οι συμβαλλόμενοι θα παρίστανται μόνο για την υπογραφή του συμβολαίου.

12. Κατάργηση υποχρεωτικής σύνταξης τοπογραφικού για συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων σε περιοχές εντός σχεδίου με επικυρωμένη πράξη εφαρμογής. Εφόσον το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή με κυρωμένη και μετεγγραμμένη πράξη εφαρμογής και κτηματολόγιο σε λειτουργία, είναι περιττό να συνταχθεί τοπογραφικό διάγραμμα από ιδιώτη μηχανικό, διότι το κτηματολογικό φύλλο έχει και τοπογραφικό διάγραμμα, ενώ οι όροι δόμησης και τα λοιπά κρίσιμα στοιχεία για κτίρια προκύπτουν από την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου.

13. Δυνατότητα για πληρωμή του φόρου κληρονομίας κατά τη μεταβίβαση του κληρονομιαίου ακινήτου. Σήμερα όσοι αδυνατούν να πληρώσουν τον φόρο κληρονομίας, δεν μπορούν να εκποιήσουν το ακίνητό τους. Με τη νέα ρύθμιση ο φόρος θα μπορεί να πληρώνεται από το τίμημα της μεταβίβασης.

14. Δυνατότητα της ΑΑΔΕ να απελευθερώνει οριστικά τη μεταβίβαση κατασχεμένου ακινήτου. Η ΑΑΔΕ θα μπορεί να απελευθερώνει τη μεταβίβαση κατασχεμένου ακινήτου, με την προϋπόθεση ότι ένα ποσοστό του τιμήματος (το οποίο θα ορίζει η ΑΑΔΕ με βάση το ποσό της οφειλής και το ποσό που εισπράττεται από τη μεταβίβαση) θα παρακρατείται και θα αποδίδεται από τον Συμβολαιογράφο στην ΑΑΔΕ.

  • ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
  • ·
  • ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
  • ·
  • ΑΑΔΕ
  • ·
  • ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
  • ·
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

AS: Ο Πασκουάλ θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και θα αναλάβει την Ντουμπάι

All Content

Αδριατική Λίγκα: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Παρτιζάν, 100-94 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία

All Content - BusinessNews.gr

Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.

All Content - BusinessNews.gr

Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας

All Content

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

All Content

Από την Choose η καμπάνια για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, που αναδείχθηκε ως case study στο Viber

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

All Content

Ιταλία: Έκανε το 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο, ισοφάρισε η Μπρέσια

All Content

Άρης: Η παρακάμερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ και η απονομή στην ομάδα Γυναικών (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ryanair: Αύξηση 40% για τα καθαρά κέρδη του 2025 στα 2,26 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026

FleetNews

Συνέδριο Ομίλου Συγγελίδη για την στρατηγική των μαρκών του

FleetNews

Στην Ελλάδα η επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας της Volvo, μαζί με το EX60

CSRΝews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

CSRΝews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

CSRΝews.gr

Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: «Παρών» για 5η συνεχή χρονιά στο Messinia Challenge 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς - Γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς - Γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;» 02/04/2026 - 13:27
Γ. Φλωρίδης: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών 02/04/2026 - 14:10
Γ. Φλωρίδης: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα βίντεο στη δίκη των Τεμπών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Geeko Digital αναλαμβάνει την digital ανάπτυξη της Fenomilano
    18/05/2026 - 21:35 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Κομισιόν επιμένει στη χρήση των αχρησιμοποίητων κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
    18/05/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέσυρε αγωγή 10 δισ. κατά της Εφορίας για διαρροή των φορολογικών του δηλώσεων
    18/05/2026 - 20:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χαλκιδική: Το νέο Meravia «τρέχει» με υψηλές πληρότητες και στόχο τη σεζόν έως Νοέμβριο
    18/05/2026 - 20:01 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΙΣΝ - SNF Nostos: Πλούσιο πρόγραμμα και ονόματα εκπλήξεις γιορτάζοντας 30 χρόνια κοινωφελούς δράσης
    18/05/2026 - 19:30 ESG
  • Moody’s: Αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα – Τα 4 εκλογικά σενάρια και ο αντίκτυπος στην οικονομία
    18/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΑΑΤ: Προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων για τα έργα αγροτικής οδοποιίας με προϋπολογισμό 194 εκατ. ευρώ
    18/05/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • PhARMA Innovation Forum: Νέα ηγεσία με επίκεντρο τον ασθενή και τη βιωσιμότητα του Συστήματος Υγείας
    18/05/2026 - 17:59 ΥΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,47%, στα 240,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
    18/05/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας
    18/05/2026 - 06:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.
    18/05/2026 - 06:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ
    18/05/2026 - 10:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντ. Τραμπ: «Δεν θα απομείνει τίποτα» από το Ιράν εάν η Τεχεράνη δεν κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ
    18/05/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΑΑ: Μειωμένα στα 18,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το α΄τρίμηνο του 2026 - Στα 55,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    18/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Έκανε το 2-0 η Αρμάνι Μιλάνο, ισοφάρισε η Μπρέσια

18/05/2026 - 20:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αδριατική Λίγκα: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Παρτιζάν, 100-94 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

18/05/2026 - 20:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Skip & Dove Men+Care της Unilever: Επίσημοι Xορηγοί της Euroleague Basketball για το Final Four 2026

18/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

18/05/2026 - 13:55
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

18/05/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

18/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo